Ajoneuvolaina – kilpailuta rahoitus ja voit saada pienemmät lainakustannukset

Suunnitteletko auton, veneen tai moottoripyörän hankkimista? Hae ajoneuvolainaa helposti ja nopeasti Sortterin palvelussa aina 60 000 euroon saakka. Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita lainatarjouksia, joista on helppo valita tarpeisiisi sopiva edullinen laina.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
475 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Suunnitteletko auton, veneen tai moottoripyörän hankkimista? Hae ajoneuvolainaa helposti ja nopeasti Sortterin palvelussa aina 60 000 euroon saakka. Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita lainatarjouksia, joista on helppo valita tarpeisiisi sopiva edullinen laina.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Ajoneuvolainaa monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin

Ajoneuvolainalla rahoitat auton, veneen tai moottoripyörän hankinnan. Voit hakea ajoneuvolainaa Sortterin kautta aina 60 000 euroon saakka.

Ajoneuvolaina joustaa tarpeesi mukaan; sen avulla voit hankkia auton, veneen tai moottoripyörän ja voit käyttää sitä halutessasi myös ajoneuvon huoltoon, varusteiden ostamiseen tai maahantuonnista aiheutuviin kustannuksiin.

Ajoneuvolaina pähkinänkuoressa

 • Valitse autolaina, venelaina tai moottoripyörälaina tarpeesi mukaan. Lainasumma voi olla 1 000–60 000 euroa ja maksuaika 1–20 vuotta. 
 • Ajoneuvolainalla voit ostaa ajoneuvon käytettynä yksityiseltä tai uutena liikkeestä. 
 • Ajoneuvolainaa voi käyttää myös ajoneuvon huoltoon, tarvikkeisiin tai maahantuontiin liittyviin kustannuksiin 
 • Ajoneuvolainan avulla olet käteisostajan asemassa ja ajoneuvo rekisteröidään nimiisi.

Ajoneuvolaina on vakuudeton laina eli se myönnetään lainanhakijalle ilman vakuuksia tai takaajia. Näin saat lainapäätöksen nopeasti ilman ylimääräistä paperisotaa ja rahat siirretään tilillesi jopa saman työpäivän kuluessa.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Hae ajoneuvolainaa 1 000–60 000 euroa 

Palvelumme kautta voit hakea ajoneuvolainaa ja kilpailuttaa lainat jopa yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen valikoimista. 

Ajoneuvolainaa juuri sinun tarpeisiisi: 

 • Hae lainaa 1 000–60 000 euroa. 
 • Löydä kilpailuttamalla edullinen korko, 4–15 % + viitekorko.
 • Laina-aika 1–20 vuotta. 
 • Laina maksetaan takaisin ennalta sovituissa kuukausierissä. 
 • Saamasi tarjoukset ovat voimassa 14 päivää, eli voit aivan rauhassa tutkailla saamiasi lainatarjouksia ja nostaa rahat tilille sopivan ajoneuvon löydyttyä.

Sinun tulee täyttää alla olevat ehdot voidaksesi hakea lainaa Sortterin palvelussa: 

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kilpailuta ajoneuvolainat ja säästä lainakustannuksissa 

Lainojen kilpailuttaminen auttaa sinua pienentämään lainakustannuksiasi. Tilastojen mukaan Sortterin asiakkaat voivat saada keskimäärin 1 822 euroa pienemmät luottokustannukset kilpailuttamalla lainansa. 

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin palvelussa on:

 • Helppoa –  saat lainatarjoukset nopeasti yhdellä hakemuksella. 
 • Nopeaa – voit saada rahat tilillesi jopa saman työpäivän kuluessa. 
 • Maksutonta lainojen kilpailutus on asiakkaillemme aina ilmaista. 
 • Reilua lainatarjoukset esitetään aina edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan
 • Turvallista – palvelu on rakennettu parhaimpien tietoturvakäytäntöjen mukaisesti.

Voit halutessasi kilpailuttaa ajoneuvolainat myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää lainaa edullisemmalla korolla. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi kaverisi, isäsi, avo- tai aviopuolisosi, isosiskosi tai vaikkapa työkaverisi.

Ajoneuvolainaa tarjoavat kumppanimme

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Tutustu monipuolisiin ajoneuvojen rahoitustuotteisiin

Auto

Autolaina

Vakuudeton autolaina sopii moneen tarkoitukseen: sen avulla voit hankkia auton uutena, käytettynä tai maahantuotuna. Vakuudettoman autolainan etuja ovat nopea luottopäätös ja joustava takaisinmaksuaika – saat luottopäätöksen heti ja voit sovittaa maksuajan omaan tilanteeseesi sopivaksi aina 20 vuoteen asti.
Vene

Venelaina

Veneily kasvattaa suosiotaan vauhdilla. Venelaina on vakuudeton laina, jota voi käyttää sekä veneen että veneilytarvikkeiden rahoittamiseen. Valitsemalla vakuudettoman venelainan olet venekaupoilla käsirahaostajan asemassa eli ostettuasi veneen omistat sen kokonaisuudessaan.
Moottoripyörä

Moottoripyörälaina

Vakuudettomalla moottoripyörälainalla rahoitat unelmiesi moottoripyörän, olipa se sitten uusi tai käytetty. Voit kilpailuttaa ja hakea luottopäätöksen moottoripyörälainalle, vaikka ostettava menopeli ei olisi vielä edes tiedossa. Moottoripyörälainalla voi rahoittaa myös moottoripyörän huoltoon ja tarvikkeisiin liittyviä kustannuksia.

Etsitkö edullista ajoneuvolainaa?

Usein kysytyt kysymykset ajoneuvolainasta

 • Ajoneuvolaina on vakuudeton kulutusluotto, joka on tarkoitettu ajoneuvon hankintaan, huoltoon, varusteisiin ja maahantuontiin liittyviin kustannuksiin. Voit valita tarpeesi mukaan autolainan, venelainan tai moottoripyörälainan. Ajoneuvolaina sopii sekä uuden että käytetyn ajoneuvon hankintaan.

 • Ajoneuvolainaa on mahdollista hakea Sortterin lainavertailupalvelun kautta 1 000–60 000 euroa.

 • Ajoneuvolaina on vakuudeton laina eli sitä myönnetään lainanhakijalle ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä mahdollistaa nopean hakuprosessin ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän kuluessa.

 • Voit saada lainaa, jos olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

 • Kilpailuttaminen on ainoa tapa saada selville juuri sinulle edullisin lainavaihtoehto. Voit kilpailuttaa lainat joko itse tai käyttää esimerkiksi Sortterin maksutonta lainavertailupalvelua. Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada edullista lainaa hakemalla sitä rinnakkaishakijan kanssa. 

 • Ei sisälly. Ajoneuvolainaa lyhennetään tasaerissä, eli sinun ei tarvitse huolehtia autorahoituksiin usein sisältyvästä jäännöserästä. Siten lainan pääoma lyhenee nopeammin ja myös lainakustannukset jäävät pienemmiksi. 

 • Ajoneuvolainan maksuaika voi olla toiveidesi mukaan 1–20 vuotta. Voit myös halutessasi maksaa ajoneuvolainan pois ennenaikaisesti tai lyhentää sitä sovittua suuremmissa maksuerissä. Mitä nopeammin lainan maksat, sitä pienemmiksi korkokulut ja muut kustannukset jäävät. 

 • Ajoneuvolainan korko muodostuu haetun lainasumman, oman taloudellisen tilanteesi sekä pankkikohtaisten kriteerien perusteella. Vakaa talous ja säännölliset tulot parantavat mahdollisuuksiasi saada edullista lainaa. 

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.