Halino-laina

Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB:n Suomen sivuliike, joka on perustettu vuonna 1987. Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens Yksityislaina. Halinon lainat vertailet ilmaiseksi Sortterin avulla.

Valitse lainasumma

4 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
129 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 4 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 129 €, takaisinmaksettava summa 4 626 € sekä todellinen vuosikorko on 10,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 4 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 129 €, takaisinmaksettava summa 4 626 € sekä todellinen vuosikorko on 10,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB:n Suomen sivuliike, joka on perustettu vuonna 1987. Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens Yksityislaina. Halinon lainat vertailet ilmaiseksi Sortterin avulla.

Mikä on Halino-laina?

Halino-laina on vakuudeton kertalaina, jota on mahdollista saada 500–6000 euroa. Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike.

Halino lainanantajana

Halino-lainaa myöntää TF Bank AB:n Suomen sivuliike. TF Bank on Ruotsin kaupparekisterissä oleva pankki, jonka toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta (Finansinspektionen). Pankin palveluvalikoimaan Suomessa kuuluu kulutusluotto. 

Lisäksi TF Bank tarjoaa eri maissa säästötilejä, verkkokaupparatkaisuja ja luottokortteja. Pankin säästötili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin maan talletussuojalain nojalla. 

TF Bank -pankkiosakeyhtiö on aloittanut toimintansa vuonna 1987, ja Suomessa se on toiminut vuodesta 1999 alkaen. Lisäksi toimintaa on Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Saksassa ja Itävallassa. 

Halino lainanantajana tiivistettynä:

 • vakuudetonta lainaa 500–6000 euroa
 • luotto sopii moniin tarkoituksiin
 • yli 330 000 asiakasta
 • pankki toimii useissa Euroopan maissa

TF Bank tarjoaa yksityisasiakkaille kuluttajaluottoa Halino-nimellä selkeällä ja läpinäkyvällä hinnoittelulla. Halinon lainan aikaisempi nimi on oli Halens Yksityislaina.

TF Bank on vakavarainen pankki, joka on kasvanut nopeasti ja kykenee laajenemaan myös uusiin maihin. Se perustettiin aikanaan postimyyntiyritysten asiakkaiden rahoitustarpeiden pohjalta, ja nykyään toiminta on vahvasti digitalisoitunut. TF Bankin toiminta on vastuullista ja kunnioittaa yksilöiden oikeuksia. Yhtiö pyrkii myös minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset.

Halinon lainatuotteet

Halinolta voi hakea vakuudetonta lainaa moniin eteen tuleviin rahoitusta vaativiin tarpeisiin. Lainaan ei myöskään tarvitse takaajia.

Kulutusluoton hakeminen Halinolta onnistuu helposti netistä, ja rahat saa tililleen nopeasti. Lainaan voi valita haluamansa kuukausierän ja takaisinmaksuajan. Lainan vuosikorko on sama kaikille lainasummille.

Halinon asiakaspalvelu auttaa kuluttajia laina-asioissa nettisivuston lisäksi puhelimitse, sähköpostitse ja Facebookissa.

Halino-laina

Halinon kertalainan nimi on Halino-laina. Halino-lainaa voi hakea tarvitsemansa summan 500 ja 6 000 euron väliltä. Maksuaikaa lainalle on mahdollista ottaa 1–5 vuotta.

Halino-lainaa saa haettua halutessaan myös yhteishakijan kanssa, jolloin lainaa voi saada helpommin haluamansa summan. 

Halino-lainalle voi ottaa Lainaturvan, joka auttaa esimerkiksi vakavan sairauden tai työttömyyden kohdatessa. Lainaa on mahdollista lyhentää sovittuja kuukausieriä nopeammalla tahdilla, ja sen saa maksettua halutessaan myös kerralla pois. Tarvittaessa Halino-lainasta saa pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Yhdistelylaina

Halino-laina sopii myös yhdistelylainaksi kuluttajille, joilla on useita pikavippejä, kulutusluottoja, luottokorttivelkoja ja osamaksuja. Yhdistämällä lainat ei tarvitse muistaa monien kuukausierien eräpäiviä tai käyttää aikaa useiden osamaksulaskujen maksamiseen. Kun maksaa kuukausittain vain yhtä lainaa takaisin, on oman talouden hallinta helpompaa, ja se vie vähemmän aikaa. 

Lainojen yhdistäminen kannattaa myös siksi, että sen avulla voi säästää lainakustannuksissa. Monissa lainoissa kulut ja korot ovat kalliita, ja lainojen kilpailutuksella näitä kuluja saattaa voida pienentää. Lisäksi yhdistelylainan avulla hoidettavaksi jäävät vain yhden lainan korot ja hoitokulut päällekkäisten menojen sijaan ja voit sovittaa kuukausierän helpommin omaan talouteen sopivaksi.

Autolaina

Kun edessä on auton hankinta ja sitä varten tarvitaan autolaina, Halinon tarjoama laina on yksi vaihtoehto.

Halino-laina sopii autolainaksi silloin, kun tarvittava lainasumma ei ole kovin suuri. Näin voi olla, kun hankinnassa on käytetty auto, tai kun käsirahaa löytyy suurempi summa uutta autoa varten.

Kulutusluottorahoituksen etuna on, että ostetun auton omistajuus siirtyy ostajalle saman tien. Lisäksi ylimääräisiä kaskovakuutuksia ei tarvita, kun taas moneen muuhun autorahoitukseen sellainen vaaditaan. Halino-laina on myös lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lomalaina

Lomat ovat tärkeitä irtiottoja arjesta. Lomailuun kuuluu usein myös matkustelu, joka voi suuntautua vaikkapa mökille, kylpylään, toiselle puolelle Suomea tai ulkomaille. 

Kaikki lomamatkat ja lomalla tehtävät ostokset vaativat lähes poikkeuksetta arkea isompien rahasummien käyttöä. Kun lomabudjettiin halutaan joustoa, Halinon tarjoama kertalaina toimii hyvin myös lomalainana. Lainarahat saa Halinolta tililleen nopeasti, joten myös äkkilähtö lomalle on mahdollista.

Juhlalaina

Juhlat ovat luonnollinen osa elämää. Häiden, ristiäisten, syntymäpäivien, rippijuhlien, valmistujaisten ja muiden juhlien järjestäminen vaatii myös rahaa. Onnistuneisiin juhliin tulee laatia riittävän suuri budjetti, jolla katetaan esimerkiksi juhlavaatteet, tarjoilut, esiintyjien palkkiot sekä tilavuokra.

Kun juhlabudjetti vaatii omien säästöjen lisäksi lainarahaa, Halino-laina on yksi tapa lisärahoitukseen. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja maksuerät saa valittua joustavasti omaan talouteen sopivaksi. Takaisinmaksussa on mahdollista pitää myös maksuvapaita kuukausia.

Remonttilaina

Kun koti kaipaa kunnostusta, vaaditaan remontointiin lisäbudjettia. Remontointitarve saattaa olla tiedossa jopa vuosia etukäteen, mutta se voi myös ilmetä äkillisesti, jolloin sitä varten ei välttämättä löydy riittävästi säästöjä. Tällöin edessä on yleensä lainan hakeminen.

Remonttilainana toimii myös Halinon tarjoama kulutusluotto. Sitä saa haettua helposti ja nopeasti juuri silloin kun tarvitaan, joten kiireellisissäkään remontointitarpeissa ei tarvitse jäädä odottelemaan, mistä siihen löytyy tarvittava rahoitus.

Halino kokemuksia

Halinon asiakkailla on hyviä kokemuksia monenlaisiin tarpeisiin hankituista lainoista.  Halinon sivustolta löytyy tyytyväisten asiakkaiden kommentteja.

Alle on poimittu Halinon asiakaspalautteita. 

Kaikki tapahtui saman päivän aikana: lainahakemus, lainapäätös ja rahat tilille. Loistavaa palvelua!
Nainen 52 v., Pirkanmaa (lähde: Halinon sivusto)

Pelastitte minut suuresta pulasta. Suosittelen palveluitanne muillekkin.
 Nainen 35 v., Etelä-Pohjanmaa (lähde: Halinon sivusto)

Kiitos todella nopeasta ja miellyttävästä palvelusta. Käytän teitä ehdottomasti jatkossakin, mikäli tarvitsen kulutusluottoa.
Nainen 39 v., Pirkanmaa (lähde: Halinon sivusto)

Halino-lainan edut

Halino tarjoaa asiakkaillensa muun muuassa seuraavia etuja.

Maksuvapaa kuukausi

Kun olet maksanut lainaasi ajallaan neljä kuukautta niin voit pitää halutessasi maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaan ajalta korkokulut lisätään lainapääomaan ja vastaavasti takaisinmaksu pitenee.

Edullinen hinnoittelu

Halino ei veloita laina perustamisesta tai nostosta. Lainan voi myös maksaa pois aikaisemmin ilman lisäkuluja.

Lainaturva

Halinolla on olemassa myös lisämaksullinen lainaturva-tuote työttömyyttä, työkyvyttömyyttä, vakavaa sairautta tai kuolemaa varten.

Halinon lainatarjoukset voi kilpailuttaa Sortterilla

Tarjouksen Halinon lainasta saat nopeasti ja maksutta myös Sortterin avulla. Kun täytät yhden hakemuksen sivustollamme, haemme sinulle lainapäätöksen samalla sekä Halinolta että kaikilta muilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä kumppaneiltamme.

Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Lainojen vertailu Sortterin palvelussa on helppoa. Eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamat lainat on esitetty selkeästi hintajärjestyksessä. Voit valita saamistasi lainatarjouksista edullisimman tai sinulle mieluisimman.

Kriteerit lainan hakemiseen:

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat eri palveluntarjoajilta vikkelästi. Täytä ensin lainahakemus. Tämän jälkeen saat sinulle tarkoitetut henkilökohtaiset lainatarjoukset listattuna, ja voit vertailla lainoja rauhassa.

Mikäli löydät sinulle sopivan lainan, allekirjoita lainasopimus. Tämä lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Saat lainarahat tilillesi heti – jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Aloita kätevä lainojen vertailu täyttämällä hakemus!

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Usein kysyttyä - Halino

 • Halinon asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 020690191 tai sähköpostilla osoitteesta info@halino.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma-Pe / klo 8.00-16.00. Voit myös halutessasi täyttää yhteystietolomakkeen Halinon verkkosivuilla.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Halinolta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

 • 1. Sinun tulee olla vähintään 22-vuotias

  2. Sinulla täytyy olla säännölliset palkka-tai eläketulot

  3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

  4. Sinun tulee asua vakituisesti Suomessa

  5. Sinulla on julkinen matkapuhelin-tai lankapuhelinliittymä

 • Halino-laina:

  • lainaa 500 - 6000 €
  • maksuaikaa jopa 5 vuotta
  • ei avausmaksua
  • lainapäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä
  • luotettava rahoittaja yli 30 vuoden kokemuksella
 • Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike (Y-tunnus 2594352-3).

  TF Bank tarjoaa kuluttajille kulutusluottoa läpinäkyvällä hinnoittelulla sekä säästötiliä kilpailukykyisellä korolla. He palvelevat yli 330 000 asiakasta 7 maassa 5 eri tuotemerkillä. TF Bank on Ruotsin kaupparekisterissä oleva pankkiosakeyhtiö, jolla on pankkiliiketoimintalain nojalla lupa harjoittaa pankkiliiketoimintaa. Pankin toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta (Finansinspektionen). Heidän säästötili kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin Ruotsin talletussuojalain nojalla.