Lainatarjous - hae lainalupaus ja valitse paras lainatarjous vertailusta

Saat lainalupauksen ja löydät parhaan lainatarjouksen Sortterin kattavasta vertailusta helposti

Löydä paras lainatarjous lainalaskurin avulla

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
224 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 224 €, takaisinmaksettava summa 18 827 € sekä todellinen vuosikorko on 6,9 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 224 €, takaisinmaksettava summa 18 827 € sekä todellinen vuosikorko on 6,9 %.

Saat lainalupauksen ja löydät parhaan lainatarjouksen Sortterin kattavasta vertailusta helposti

Mistä löytyy paras lainatarjous?

Paras lainatarjous, eli lainalupaus löytyy vertailemalla ja kartoittamalla vaihtoehdot eri pankkien valikoimista. Sortterin avulla vertailu tapahtuu läpinäkyvästi ja voit saada samalla hakemuksella jopa 20 lainatarjousta. Toimimme yhteistyössä kymmenien pankkien sekä rahoitusyhtiöiden kanssa ja vertaamme näiden lainatarjoukset sinulle täysin ilmaiseksi.

Saat yksilöidyt lainatarjoukset palvelumme avulla muutamassa minuutissa, täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin parhaan tarjouksen valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja saat suurimman säästön kilpailuttamalla lainat.

Sortter lyhyesti

 • Yksi hakemus monta reilua lainatarjousta
 • Turvallinen lainavertailu toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien kanssa
 • Nopea palvelu saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
 • Kotimainen – olemme 100 % suomalainen yritys

Lainatarjous sinulle sopivilla ehdoilla

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000–60 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Laina-aika valintasi mukaan 1-15 vuotta

Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, teet lainasopimuksen pankin kanssa. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu kätevästi palvelumme kautta pankkitunnuksilla. Pankki siirtää rahat tilillesi heti sopimuksen käsittelyn jälkeen – usein jopa samana päivänä.

Lähetä hakemus ja vertaile lainatarjoukset

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainatarjoukset selkeästi eriteltyinä

Palvelumme käyttäminen on täysin läpinäkyvää ja näet lainatarjousten ehdot selkeästi eriteltyinä. Lisäksi järjestämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestykseen lainan todellisen vuosikoron mukaan. Näin tarjousten keskinäinen vertaaminen on helppoa, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Jokaisessa tarjouksessa on esitetty reilusti:

 • lainan maksuaika
 • korot
 • muut mahdolliset kulut
 • käsittelymaksut
 • todellinen vuosikorko

Suosittelemme sinulle palvelussamme aina vertailun halvinta lainaa, mutta jätämme päätöksen sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä valitset, minkä lainatarjouksen haluat hyväksyä. Lainavertailu ei kuitenkaan ole sitovaa – voit hyväksyä tai hylätä saamasi tarjoukset. Vain lainahakemuksen täyttämällä ja tarjouksia vertailemalla tiedät, mikä on ajankohtainen korkotasosi.

Asiakkaidemme kokemuksia

 • profile image
  marjatta liikanen
  15.3.2023 klo 17.23.37

  Oli helppo täyttää hakemus. Vastauksen sain pian. Olen tyytyväinen toimintaan

 • profile image
  Jasu Ermez
  10.3.2023 klo 12.32.11

  Kiitos tuhannesti onneksi olette tuesta aina vaikea tilanteista ihmiselle ❤️

 • profile image
  Markku Niinivaara
  6.3.2023 klo 11.57.52

  Palvelu toimii hyvin

 • profile image
  Kimi16 motorbiker
  28.2.2023 klo 8.27.00

  Erittäin nopeaa palvelua ja laadukasta: KIITOS!!!!!

 • profile image
  Timo Heinä
  19.2.2023 klo 19.40.43

  Kaikki toimi hyvin ja nopeasti

Lainatarjous ilman vakuuksia

Voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon saakka. Sinun ei tarvitse sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi, etkä tarvitse lainalle takaajia. Vakuudeton laina soveltuu, esimerkiksi suurempien hankintojen rahoittamiseen, käytetyn auton ostamiseen, remonttiin tai muuhun harkittuun rahoitustarpeeseen.

Vakuudeton laina on usein myös edullisempi vaihtoehto luottokortin tai osamaksusopimuksen luottoehtoihin verrattuna, mikäli kuluttaja ei maksa luottoa pois korottoman kuukauden aikana.

Lainalupaus nopeasti ja rahat tilille heti samana päivänä

Voit saada lainapäätöksen palvelussamme jopa muutamassa minuutissa. Yleensä lainahakemukset käsitellään automaattisesti, mikä mahdollistaa lainalupauksen saamisen lähes välittömästi.

Suosittelemme kuitenkin varaamaan pankeille muutaman tunnin aikaa hakemuksen käsittelyyn siltä varalta, että virkailija käsittelee hakemuksesi henkilökohtaisesti.

Nopeutat prosessia etsimällä valmiiksi tulotodistuksen, kuten palkkakuitin tai eläketodistuksen. Moni pankki vaatii liitteitä nähtäväksi, jotta varmistuu hakemuksesi oikeellisuudesta. Tästä syystä hakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja oikeilla tiedoilla.

Pankki maksaa lainarahat tilillesi nopeasti usein jopa heti saman päivän aikana. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen ja toimitettuasi mahdollisesti tarvittavat liitteet saat lainasumman käyttöösi nopeasti ja ilman aikaavievää lainapapereiden täyttämistä.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktiaBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankSweepBankFixuraKomplett bankmyLenderBondoraCredigoHalinoSvea

Lainatarjouksesta kysyttyä

 • Lainatarjous on pankin tai rahoitusyhtiön antama lupaus lainan myöntämisestä. Lainatarjous on useimmiten ehdollinen, kunnes lainahakemuksella ilmoitetut tiedot on osoitettu oikeiksi.

  Usein pankit ja rahoitusyhtiöt pyytävät todistuksen ilmoitetuista tuloista ennen sitovan päätöksen antamista. Todistukseksi riittää yleensä kopio viimeisimmästä palkkakuitista tai eläkelaskelmasta. Yrittäjiltä voidaan pyytää lisäksi yrityksen talouteen liittyviä raportteja, kuten tilinpäätöstä tai viimeisimpää tuloslaskelmaa.

  Siksi liitteet, kuten palkkakuitti tai eläketodistus, on hyvä kaivaa valmiiksi esille jo hakemusta täytettäessä. Silloin tiedät varmasti täsmällisesti brutto- ja nettotulojesi osuuden.

 • Lainatarjoukset hinnoitellaan pankeissa ja rahoitusyhtiöissä lainanhakijan maksukyvyn, haetun lainasumman sekä toivotun laina-ajan mukaan. Mitä varmemmaksi maksukyky arvioidaan, sitä paremman lainatarjouksen pankki voi antaa. Hakiessasi lainatarjoukset Sortterin avulla voit olla luottavainen, että halvin saamasi lainatarjous todella on edullinen.

  Kilpailutamme jokaisen lainahakemuksen kattavasti pankeilla sekä rahoituslaitoksilla ja järjestämme lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan.

 • Ensimmäiset lainatarjoukset umpeutuvat noin viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä ja ovat pisimmillään voimassa 30 päivää. Hyvään lainatarjoukseen kannattaa tarttua, sillä pankki ei välttämättä toista aiemmin antamaansa lainalupausta enää myöhemmin.

Arvioi sopiva lyhennyserä ennen lainatarjousten pyytämistä

Oman talouden budjetointi on tärkeää tehdä ennen lainahakemuksen lähettämistä ja lainatarjousten pyytämistä. Näin lainamäärä sekä lainan kuukausierä pysyvät omaan talouteen sopivalla tasolla, eikä lainan takaisinmaksaminen tuota jatkossa ongelmia. Vaikka lainatarjous olisi kuinka edullinen tahansa, täytyy otettu laina pystyä maksamaan takaisin lainanmyöntäjälle sovitun maksuohjelman puitteissa.

Sopivaa kuukausierää suunnitellessa kannattaa listata ylös omat tulot sekä menot. Näin saat helposti selville, kuinka paljon voit lyhentää lainaa ilman, että sen takaisinmaksaminen käy työstä.

Jos tarvitsemasi lainamäärä on suurempi, kuin mihin varat realistisesti riittävät, tulisi haettavan lainan määrää tällöin laskea tai lainan hakemista lykätä. Pienemmälläkin lainamäärällä voi saada suunnitellun hankinnan toteutettua, jos on valmis käyttämään omia säästöjä tai lykkäämään lainatarjousten pyytämistä sen verran, että hankintaan käytettävien säästöjen määrä ehtii kasvaa ajan saatossa.

Lähetä hakemus ja vertaile lainatarjoukset

Kuka voi pyytää lainatarjouksen?

Lainatarjouksen saamiseen on tiettyjä ehtoja, joiden tulee täyttyä. Pankit ja rahalaitokset ovat määrittäneet, että mm. ikä, tulot ja elämäntilanne vaikuttavat lainatarjouksen saamiseen.

Ehdot lainatarjouksen saamiselle ovat:

 • olet vähintään 20 -vuotias
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla on moitteeton maksuhistoria

Lainatarjous löytyy edullisella korolla varmimmin, kun täytät hakemuksen huolellisesti. Kiinnitä hakemuksessa huomiota erityisesti tulojen sekä nykyisten luottokorttien tai muiden lainojen ilmoittamiseen. Tietojen oikeellisuus vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voit saada ja millä ehdoilla. Mikäli antamasi tiedot ovat väärin tai sinnepäin, et välttämättä saa lainatarjousta.

Mitä huolellisemmin täytät hakemuksen, sitä paremman lainatarjouksen voimme löytää sinulle. Mahdollisuuksien mukaan lainahakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat tarjota lainaa edullisemmin.

Reilu lainavertailu

Noudatamme toiminnassamme reilun lainavertailun periaatteita. Tämä tarkoittaa, että olemme avoimia toimintamme periaatteista ja toimimme aina läpinäkyvästi sekä reilusti kuluttajan etua ajaen. Haemme jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaiset lainatarjoukset ja järjestelemme ne helposti ymmärrettävään muotoon. Paras lainatarjous voi löytyä yllättävältäkin taholta, sillä lainanantajien tarjoamat hinnat ja lainaehdot vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Vaikka nettisivuilla näkyvä suuntaa antava hinta olisi kalliimpi, voi tietyn lainanantajan lainatarjous olla edullisempi, kun täytät heidän tietyt kriteerinsä. Lainojen vertailu pelkästään alkaen -hintojen perusteella ei siis takaa edullisinta lainaa.

Palvelumme noudattaa parhaita tietoturvastandardeja ja teemme yhteistyötä vain luotettavien kumppanien kanssa, joten voit olla varma siitä, että hakemustietosi ovat turvassa.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse itsellesi paras lainatarjous Sortterin avulla!