Paras lainatarjous löytyy helposti Sortterin avulla

Hae lainaa tarpeesi mukaan jopa 50 000 euroa ja valitse paras tarjous kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista

Paras lainatarjous

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

Lue lisää
100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

100 % suomalainen palvelu

100 % suomalainen palvelu

Lainatarjous parhaan koron takuulla

Hae lainaa Sortterin kautta ja valitse paras lainatarjous korkotakuulla! Saat avullamme lainatarjoukset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä helposti yhdellä hakemuksella. Lainan hakeminen on ilmaista ja hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Saat ensimmäiset tarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi.

Hae paras lainatarjous Sortterin kautta helposti:

  • Yksi hakemus – monta reilua lainatarjousta
  • Turvallinen lainavertailu – toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
  • Nopea palvelu – hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti

Mikäli löytäisit valitsemasi lainatarjouksen muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

  • Hae lainaa tarpeesi mukaan jopa 50 000 €
  • Korko alkaen 4%
  • Laina-aika valintasi mukaan 1-15 vuotta

Lainatarjoukset selkeästi eriteltyinä

Etsimme sinulle pankkien parhaat lainatarjoukset ja erittelemme niiden erot selkeästi. Näet henkilökohtaisista lainatarjouksista reilusti lainojen korot, maksuajat sekä muut tärkeät ehdot, jotta voit verrata niitä helposti keskenään.

Suosittelemme sinulle palvelussamme aina parasta saamaasi lainatarjousta. Palvelumme käyttäjänä sinä kuitenkin päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt!

Lainatarjoukset nopeasti

Hakiessasi lainatarjoukset Sortterin kautta saat lainapäätöksen samana päivänä. Pankit ja rahoituslaitokset, joiden kanssa teemme yhteistyötä käsittelevät hakemuksesi usein välittömästi, mutta kuitenkin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Hae lainatarjoukset Sortterin kautta ja valitse itsellesi laina parhaan koron takuulla!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankKaarna lainaTFBank Credento-lainaBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderGF MoneyLaina.fiLainaamoSurimoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino