Valitse paras lainatarjous vertailusta ja säästä

Puolueeton vertailumme auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen helposti

Löydä paras lainatarjous lainalaskurin avulla

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
224 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 224 €, takaisinmaksettava summa 18 827 € sekä todellinen vuosikorko on 6,9 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 163 arvosteluun.
  powered by

Mistä löytyy paras lainatarjous?

Paras lainatarjous löytyy vertailemalla ja kartoittamalla vaihtoehdot eri pankkien valikoimista. Sortterin avulla vertailu tapahtuu läpinäkyvästi ja voit saada samalla hakemuksella jopa kymmeniä lainatarjouksia. Toimimme yhteistyössä kymmenien pankkien sekä rahoitusyhtiöiden kanssa ja vertaamme näiden lainatarjoukset sinulle täysin ilmaiseksi.

Saat yksilöidyt lainatarjoukset palvelumme avulla muutamassa minuutissa, täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin parhaan tarjouksen valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja saat suurimman säästön kilpailuttamalla lainat.

Parhaan koron takuu

Olemme ainoa vertailupalvelu, joka myöntää lainoille parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainatarjouksen myöhemmin toista kautta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Sortter lyhyesti

 • Yksi hakemus monta reilua lainatarjousta
 • Turvallinen lainavertailu toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien kanssa
 • Nopea palvelu saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
 • Kotimainen – olemme 100 % suomalainen yritys

Lainatarjous sinulle sopivilla ehdoilla

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000–60 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Laina-aika valintasi mukaan 1-15 vuotta

Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, teet lainasopimuksen pankin kanssa. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu kätevästi palvelumme kautta pankkitunnuksilla. Pankki siirtää rahat tilillesi heti sopimuksen käsittelyn jälkeen – usein jopa samana päivänä.

Lähetä hakemus ja vertaile lainatarjoukset

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainatarjoukset selkeästi eriteltyinä

Palvelumme käyttäminen on täysin läpinäkyvää ja näet lainatarjousten ehdot selkeästi eriteltyinä. Lisäksi järjestämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestykseen lainan todellisen vuosikoron mukaan. Näin tarjousten keskinäinen vertaaminen on helppoa, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Jokaisessa tarjouksessa on esitetty reilusti:

 • lainan maksuaika
 • korot
 • muut mahdolliset kulut
 • käsittelymaksut
 • todellinen vuosikorko

Suosittelemme sinulle palvelussamme aina vertailun halvinta lainaa, mutta jätämme päätöksen sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä valitset, minkä lainatarjouksen haluat hyväksyä. Lainavertailu ei kuitenkaan ole sitovaa – voit hyväksyä tai hylätä saamasi tarjoukset. Vain lainahakemuksen täyttämällä ja tarjouksia vertailemalla tiedät, mikä on ajankohtainen korkotasosi.

Lainaa ilman vakuuksia

Voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon saakka. Sinun ei tarvitse sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi, etkä tarvitse lainalle takaajia. Vakuudeton laina soveltuu, esimerkiksi suurempien hankintojen rahoittamiseen, käytetyn auton ostamiseen, remonttiin tai muuhun yllättävään rahoitustarpeeseen.

Vakuudeton laina on usein myös edullisempi vaihtoehto luottokortin tai osamaksusopimuksen luottoehtoihin verrattuna, mikäli kuluttaja ei maksa luottoa pois korottoman kuukauden aikana.

Lainatarjoukset nopeasti ja rahat tilille heti samana päivänä

Voit saada lainapäätöksen palvelussamme jopa muutamassa minuutissa kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Yleensä lainahakemukset käsitellään automaattisesti, mikä mahdollistaa lainapäätöksen saamisen lähes välittömästi.

Suosittelemme kuitenkin varaamaan pankeille muutaman tunnin aikaa hakemuksen käsittelyyn siltä varalta, että virkailija käsittelee hakemuksesi henkilökohtaisesti.

Nopeutat prosessia etsimällä valmiiksi tulotodistuksen, kuten palkkakuitin tai eläketodistuksen. Moni pankki vaatii liitteitä nähtäväksi, jotta varmistuu hakemuksesi oikeellisuudesta. Tästä syystä hakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja oikeilla tiedoilla.

Pankki maksaa lainarahat tilillesi nopeasti usein jopa heti saman päivän aikana. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen ja toimitettuasi mahdollisesti tarvittavat liitteet saat lainasumman käyttöösi nopeasti ja ilman aikaavievää lainapapereiden täyttämistä.

Lainatarjous on pankin tai rahoitusyhtiön antama lupaus lainan myöntämisestä. Lainatarjous on useimmiten ehdollinen, kunnes lainahakemuksella ilmoitetut tiedot on osoitettu oikeiksi.

Usein pankit ja rahoitusyhtiöt pyytävät todistuksen ilmoitetuista tuloista ennen sitovan päätöksen antamista. Todistukseksi riittää yleensä kopio viimeisimmästä palkkakuitista tai eläkelaskelmasta. Yrittäjiltä voidaan pyytää lisäksi yrityksen talouteen liittyviä raportteja, kuten tilinpäätöstä tai viimeisimpää tuloslaskelmaa.

Siksi liitteet, kuten palkkakuitti tai eläketodistus, on hyvä kaivaa valmiiksi esille jo hakemusta täytettäessä. Silloin tiedät varmasti täsmällisesti brutto- ja nettotulojesi osuuden.

Lainatarjoukset hinnoitellaan pankeissa ja rahoitusyhtiöissä lainanhakijan maksukyvyn, haetun lainasumman ja laina-ajan mukaan. Mitä paremmaksi maksukyky arvioidaan, sitä paremman lainatarjouksen pankki voi antaa.

Hakiessasi lainatarjoukset Sortterin avulla voit olla luottavainen, että halvin saamasi lainatarjous on edullinen.

Kilpailutamme jokaisen lainahakemuksen kymmenillä pankeilla sekä rahoituslaitoksilla ja pyrimme etsimään asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon. Jos kävisi niin, että löydät valitsemasi tarjouksen jotakin muuta kautta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Ensimmäiset lainatarjoukset umpeutuvat noin viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä. Hyvän lainatarjouksen saatuasi ei siis kannata jäädä liikaa miettimään eri vaihtoehtoja, sillä et välttämättä saa myöhemmin lainaa enää samoilla ehdoilla. Lisäksi liian innokas kilpailuttaminen saattaa näyttäytyä negatiivisesti pankille. Pankki saattaa tulkita, että taloutesi on vaikeuksissa, sillä haet lainaa monen palvelun kautta.

Arvioi sopiva lyhennyserä ennen lainatarjousten pyytämistä

Oman talouden budjetointi on tärkeää tehdä ennen lainahakemuksen lähettämistä ja lainatarjousten pyytämistä. Näin lainamäärä sekä lainan kuukausierä pysyvät omaan talouteen sopivalla tasolla, eikä lainan takaisinmaksaminen tuota jatkossa ongelmia. Vaikka lainatarjous olisi kuinka edullinen tahansa, täytyy otettu laina pystyä maksamaan takaisin lainanmyöntäjälle sovitun maksuohjelman puitteissa.

Sopivaa kuukausierää suunnitellessa kannattaa listata ylös omat tulot sekä menot. Näin saat helposti selville, kuinka paljon voit lyhentää lainaa ilman, että sen takaisinmaksaminen käy työstä.

Jos tarvitsemasi lainamäärä on suurempi, kuin mihin varat realistisesti riittävät, tulisi haettavan lainan määrää tällöin laskea tai lainan hakemista lykätä. Pienemmälläkin lainamäärällä voi saada suunnitellun hankinnan toteutettua, jos on valmis käyttämään omia säästöjä tai lykkäämään lainatarjousten pyytämistä sen verran, että hankintaan käytettävien säästöjen määrä ehtii kasvaa ajan saatossa.

Kuka voi pyytää lainatarjouksen?

Lainatarjouksen saamiseen on tiettyjä ehtoja, joiden tulee täyttyä. Pankit ja rahalaitokset ovat määrittäneet, että mm. ikä, tulot ja elämäntilanne vaikuttavat lainatarjouksen saamiseen.

Ehdot lainatarjouksen saamiselle

 • olet vähintään 20 -vuotias
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • moitteeton maksuhistoria

Lainatarjous löytyy edullisella korolla varmimmin, kun täytät hakemuksen huolellisesti. Kiinnitä hakemuksessa huomiota erityisesti tulojen sekä nykyisten luottokorttien tai muiden lainojen ilmoittamiseen. Tietojen oikeellisuus vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voit saada ja millä ehdoilla. Mikäli antamasi tiedot ovat väärin tai sinnepäin, et välttämättä saa lainatarjousta.

Mitä huolellisemmin täytät hakemuksen, sitä paremman lainatarjouksen voimme löytää sinulle. Mahdollisuuksien mukaan lainahakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat tarjota lainaa edullisemmin.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse itsellesi paras lainatarjous Sortterin avulla

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBalanziaFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.