Lainatarjous parhaan koron takuulla vain Sortterilta

Puolueeton vertailumme auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen helposti

Joustoluotto

Löydä paras lainatarjous lainalaskurin avulla

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
217€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Paras lainatarjous helposti Sortterin avulla

Paras lainatarjous löytyy Sortterin avulla helposti. Toimimme yhteistyössä kymmenien pankkien sekä rahoitusyhtiöiden kanssa ja vertaamme näiden lainatarjoukset sinulle täysin ilmaiseksi.

Saat yksilöidyt lainatarjoukset palvelumme avulla muutamassa minuutissa, täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin parhaan tarjouksen valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja saat suurimman säästön kilpailuttamalla lainat.

Parhaan koron takuu

Ainoana lainojen kilpailutuspalveluna annamme työllemme takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainatarjouksen myöhemmin toista kautta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Näin Sortter toimii

 • Yksi hakemus monta reilua lainatarjousta
 • Turvallinen lainavertailu toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien kanssa
 • Nopea palvelu saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Lainatarjous sinulle sopivilla ehdoilla

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 - 60 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Laina-aika valintasi mukaan 1-15 vuotta

Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, tehdään lainasopimus sinun ja valitsemasi pankin välille. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu palvelumme kautta pankkitunnuksilla ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainatarjoukset selkeästi eriteltyinä

Palvelumme käyttäminen on täysin läpinäkyvää ja näet lainatarjousten ehdot selkeästi eriteltyinä. Jokaisessa tarjouksessa on esitetty reilusti lainan maksuaika, korot, sekä muut mahdolliset kulut tai käsittelymaksut. Näin tarjousten keskinäinen vertaaminen on helppoa, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Suosittelemme sinulle palvelussamme aina halvinta lainaa, mutta jätämme päätöksen sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä valitset minkä lainatarjouksen haluat hyväksyä.

Lainaa ilman vakuuksia

Voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon saakka. Sinun ei tarvitse sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Et tarvitse lainalle myöskään takaajia.

Lainatarjoukset nopeasti ja rahat tilille heti samana päivänä

Saat lainapäätöksen palvelussamme jopa muutamassa minuutissa kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Yleensä lainahakemukset käsitellään automaattisesti, joka mahdollistaa lainapäätöksen saamisen lähes välittömästi. Suosittelemme kuitenkin varaamaan pankeille muutaman tunnin aikaa hakemuksen käsittelyyn siltä varalta, että hakemus käsiteltäisiin pankissa virkailijan toimesta.

Saat lainarahat tilillesi nopeasti, jopa heti saman päivän aikana. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen ja toimitettuasi mahdollisesti tarvittavat liitteet saat lainasumman käyttöösi nopeasti ja ilman aikaavievää lainapapereiden täyttämistä.

Mitä lainatarjous tarkoittaa?

suljeavaa

Lainatarjous on pankin tai rahoitusyhtiön antama lupaus lainan myöntämisestä. Lainatarjous on useimmiten ehdollinen, kunnes lainahakemuksella ilmoitetut tiedot on osoitettu oikeiksi.

Joskus pankit ja rahoitusyhtiöt voivat pyytää todistuksen ilmoitetuista tuloista ennen sitovan päätöksen antamista. Todistukseksi riittää yleensä kopio viimeisimmästä palkkakuitista tai eläkelaskelmasta. Yrittäjiltä voidaan pyytää lisäksi yrityksen talouteen liittyviä raportteja, kuten tilinpäätös tai viimeisin tuloslaskelma.

Mikä on hyvä lainatarjous?

suljeavaa

Lainatarjoukset hinnoitellaan pankeissa ja rahoitusyhtiöissä lainanhakijan maksukyvyn sekä haetun lainasumman ja laina-ajan mukaan. Mitä paremmaksi maksukyky arvioidaan, sitä paremman lainatarjouksen pankki voi antaa.

Hakiessasi lainatarjoukset Sortterin avulla voit olla luottavainen, että halvin saamasi lainatarjous on edullinen.

Kilpailutamme jokaisen lainahakemuksen kymmenillä pankeilla sekä rahoituslaitoksilla ja etsimme asiakkaillemme edullisimman vaihtoehdon. Jos kävisi niin, että löydät valitsemasi tarjouksen jotakin muuta kautta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Kuinka kauan lainatarjous on voimassa?

suljeavaa

Ensimmäiset lainatarjoukset umpeutuvat viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Arvioi sopiva lyhennyserä ennen lainatarjousten pyytämistä

Oman talouden budjetointi on tärkeää tehdä ennen lainahakemuksen lähettämistä ja lainatarjousten pyytämistä. Näin lainamäärä sekä lainan kuukausierä pysyvät omaan talouteen sopivalla tasolla, eikä lainan takaisinmaksaminen tuota jatkossa ongelmia. Vaikka lainatarjous olisi kuinka edullinen tahansa, täytyy otettu laina pystyä maksamaan takaisin lainanmyöntäjälle sovitun maksuohjelman puitteissa.

Sopivaa kuukausierää suunnitellessa kannattaa listata ylös omat tulot sekä menot. Näin saat helposti selville, kuinka paljon voit lyhentää lainaa ilman, että sen takaisinmaksaminen käy työstä. Jos tarvitsemasi lainamäärä on suurempi, kuin mihin varat realistisesti riittävät, tulisi haettavan lainan määrää tällöin laskea tai lainan hakemista lykätä. Pienemmälläkin lainamäärällä voi saada suunnitellun hankinnan toteutettua, jos on valmis käyttämään omia säästöjä tai lykkäämään lainatarjousten pyytämistä sen verran, että hankintaan käytettävien säästöjen määrä ehtii kasvaa ajan saatossa.

Kuka voi pyytää lainatarjouksen?

Voit pyytää lainatarjouksen palvelussamme, kun olet vähintään 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.

Lainatarjous löytyy edullisella korolla varmimmin, kun täytät hakemuksen huolellisesti. Kiinnitä hakemuksessa huomiota erityisesti tulojen sekä nykyisten luottokorttien tai muiden lainojen ilmoittamiseen. Mitä huolellisemmin täytät hakemuksen, sitä paremman lainatarjouksen voimme löytää sinulle.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse itsellesi paras lainatarjous Sortterin avulla!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino