Lainatarjous parhaan koron takuulla vain Sortterilta

Puolueeton vertailumme auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen helposti

Lainalaskuri

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
217€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

100 % suomalainen palvelu

100 % suomalainen palvelu

Paras lainatarjous helposti Sortterin avulla

Paras lainatarjous löytyy Sortterin avulla helposti. Toimimme yhteistyössä kymmeninen pankkien sekä rahoitusyhtiöiden kanssa ja vertaamme näiden lainatarjoukset sinulle täysin ilmaiseksi.

Saat yksilöidyt lainatarjoukset palvelumme avulla muutamassa minuutissa vain yhdellä hakemuksella. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin parhaan tarjouksen valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja saat suurimman säästön kilpailuttamalla lainat.

Parhaan koron takuu

Ainoana lainojen kilpailutuspalveluna annamme työllemme takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainatarjouksen myöhemmin toista kautta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Näin Sortter toimii

  • Yksi hakemus monta reilua lainatarjousta
  • Turvallinen lainavertailu toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien kanssa
  • Nopea palvelu saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Lainatarjous sinulle sopivilla ehdoilla

  • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 - 60 000 €
  • Korko alkaen 4%
  • Laina-aika valintasi mukaan 1-15 vuotta

Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, tehdään lainasopimus sinun ja valitsemasi pankin välille. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu palvelumme kautta pankkitunnuksilla ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainatarjoukset selkeästi eriteltyinä

Palvelumme käyttäminen on täysin läpinäkyvää ja näet lainatarjousten ehdot selkeästi eriteltyinä. Jokaisessa tarjouksessa on esitetty reilusti lainan maksuaika, korot, sekä muut mahdolliset kulut tai käsittelymaksut. Näin tarjousten keskinäinen vertaaminen on helppoa, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Suosittelemme sinulle palvelussamme aina halvinta lainaa, mutta jätämme päätöksen sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä valitset minkä lainatarjouksen haluat hyväksyä.

Lainatarjoukset nopeasti

Saat lainapäätöksen palvelussamme jopa päivän aikana kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Yleensä lainahakemukset käsitellään automaattisesti, joka mahdollistaa päätöksen saamisen lähes välittömästi. Suosittelemme kuitenkin varaamaan pankeille muutaman tunnin aikaa hakemuksen käsittelyyn siltä varalta, että hakemus käsiteltäisiin pankissa virkailijan toimesta.

Mitä lainatarjous tarkoittaa?

avata

Lainatarjous on pankin tai rahoitusyhtiön antama lupaus lainan myöntämisestä. Lainatarjous on useimmiten ehdollinen, kunnes lainahakemuksella ilmoitetut tiedot on osoitettu oikeiksi.

Yleensä pankit ja rahoitusyhtiöt pyytävät todistuksen ilmoitetuista tuloista ennen sitovan päätöksen antamista. Yrittäjiltä voidaan pyytää lisäksi yrityksen talouteen liittyviä raportteja, kuten tilinpäätös tai viimeisin tuloslaskelma.

Mikä on hyvä lainatarjous?

avata

Lainatarjoukset hinnoitellaan pankeissa ja rahoitusyhtiöissä lainanhakijan maksukyvyn sekä haetun lainasumman ja laina-ajan mukaan. Mitä paremmaksi maksukyky arvioidaan, sitä paremman lainatarjouksen pankki voi antaa.

Hakiessasi lainatarjoukset Sortterin avulla voit olla luottavainen, että halvin saamasi lainatarjous on edullinen.

Kilpailutamme jokaisen lainahakemuksen kymmenillä pankeilla sekä rahoituslaitoksilla ja etsimme asiakkaillemme edullisimman vaihtoehdon. Jos kävisi niin, että löydät valitsemasi tarjouksen jotakin muuta kautta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Kuinka kauan lainatarjous on voimassa?

avata

Ensimmäiset lainatarjoukset umpeutuvat viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse itsellesi paras lainatarjous Sortterin avulla!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderGF MoneyLaina.fiLainaamoSurimoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino