Lainatarjous parhaan koron takuulla vain Sortterilta

Puolueeton vertailumme auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen helposti

Löydä paras lainatarjous lainalaskurin avulla

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
224 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 224 €, takaisinmaksettava summa 18 827 € sekä todellinen vuosikorko on 6,9 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 77 arvosteluun.
  powered by

Paras lainatarjous helposti Sortterin avulla

Paras lainatarjous löytyy Sortterin avulla helposti. Toimimme yhteistyössä kymmenien pankkien sekä rahoitusyhtiöiden kanssa ja vertaamme näiden lainatarjoukset sinulle täysin ilmaiseksi.

Saat yksilöidyt lainatarjoukset palvelumme avulla muutamassa minuutissa, täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin parhaan tarjouksen valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja saat suurimman säästön kilpailuttamalla lainat.

Parhaan koron takuu

Ainoana lainojen kilpailutuspalveluna annamme työllemme takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainatarjouksen myöhemmin toista kautta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Näin Sortter toimii

 • Yksi hakemus monta reilua lainatarjousta
 • Turvallinen lainavertailu toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien kanssa
 • Nopea palvelu saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Lainatarjous sinulle sopivilla ehdoilla

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 - 60 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Laina-aika valintasi mukaan 1-15 vuotta

Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, tehdään lainasopimus sinun ja valitsemasi pankin välille. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu palvelumme kautta pankkitunnuksilla ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lähetä hakemus ja vertaile lainatarjoukset

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainatarjoukset selkeästi eriteltyinä

Palvelumme käyttäminen on täysin läpinäkyvää ja näet lainatarjousten ehdot selkeästi eriteltyinä. Jokaisessa tarjouksessa on esitetty reilusti lainan maksuaika, korot, sekä muut mahdolliset kulut tai käsittelymaksut. Näin tarjousten keskinäinen vertaaminen on helppoa, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Suosittelemme sinulle palvelussamme aina halvinta lainaa, mutta jätämme päätöksen sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä valitset minkä lainatarjouksen haluat hyväksyä.

Lainaa ilman vakuuksia

Voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon saakka. Sinun ei tarvitse sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi, etkä tarvitse lainalle takaajia.

Lainatarjoukset nopeasti ja rahat tilille heti samana päivänä

Saat lainapäätöksen palvelussamme jopa muutamassa minuutissa kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Yleensä lainahakemukset käsitellään automaattisesti, joka mahdollistaa lainapäätöksen saamisen lähes välittömästi. Suosittelemme kuitenkin varaamaan pankeille muutaman tunnin aikaa hakemuksen käsittelyyn siltä varalta, että hakemus käsiteltäisiin pankissa virkailijan toimesta.

Saat lainarahat tilillesi nopeasti, jopa heti saman päivän aikana. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen ja toimitettuasi mahdollisesti tarvittavat liitteet saat lainasumman käyttöösi nopeasti ja ilman aikaavievää lainapapereiden täyttämistä.

Lainatarjous on pankin tai rahoitusyhtiön antama lupaus lainan myöntämisestä. Lainatarjous on useimmiten ehdollinen, kunnes lainahakemuksella ilmoitetut tiedot on osoitettu oikeiksi.

Joskus pankit ja rahoitusyhtiöt voivat pyytää todistuksen ilmoitetuista tuloista ennen sitovan päätöksen antamista. Todistukseksi riittää yleensä kopio viimeisimmästä palkkakuitista tai eläkelaskelmasta. Yrittäjiltä voidaan pyytää lisäksi yrityksen talouteen liittyviä raportteja, kuten tilinpäätös tai viimeisin tuloslaskelma.

Lainatarjoukset hinnoitellaan pankeissa ja rahoitusyhtiöissä lainanhakijan maksukyvyn sekä haetun lainasumman ja laina-ajan mukaan. Mitä paremmaksi maksukyky arvioidaan, sitä paremman lainatarjouksen pankki voi antaa.

Hakiessasi lainatarjoukset Sortterin avulla voit olla luottavainen, että halvin saamasi lainatarjous on edullinen.

Kilpailutamme jokaisen lainahakemuksen kymmenillä pankeilla sekä rahoituslaitoksilla ja etsimme asiakkaillemme edullisimman vaihtoehdon. Jos kävisi niin, että löydät valitsemasi tarjouksen jotakin muuta kautta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Ensimmäiset lainatarjoukset umpeutuvat viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Arvioi sopiva lyhennyserä ennen lainatarjousten pyytämistä

Oman talouden budjetointi on tärkeää tehdä ennen lainahakemuksen lähettämistä ja lainatarjousten pyytämistä. Näin lainamäärä sekä lainan kuukausierä pysyvät omaan talouteen sopivalla tasolla, eikä lainan takaisinmaksaminen tuota jatkossa ongelmia. Vaikka lainatarjous olisi kuinka edullinen tahansa, täytyy otettu laina pystyä maksamaan takaisin lainanmyöntäjälle sovitun maksuohjelman puitteissa.

Sopivaa kuukausierää suunnitellessa kannattaa listata ylös omat tulot sekä menot. Näin saat helposti selville, kuinka paljon voit lyhentää lainaa ilman, että sen takaisinmaksaminen käy työstä. Jos tarvitsemasi lainamäärä on suurempi, kuin mihin varat realistisesti riittävät, tulisi haettavan lainan määrää tällöin laskea tai lainan hakemista lykätä. Pienemmälläkin lainamäärällä voi saada suunnitellun hankinnan toteutettua, jos on valmis käyttämään omia säästöjä tai lykkäämään lainatarjousten pyytämistä sen verran, että hankintaan käytettävien säästöjen määrä ehtii kasvaa ajan saatossa.

Kuka voi pyytää lainatarjouksen?

Voit pyytää lainatarjouksen palvelussamme, kun olet vähintään 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.

Lainatarjous löytyy edullisella korolla varmimmin, kun täytät hakemuksen huolellisesti. Kiinnitä hakemuksessa huomiota erityisesti tulojen sekä nykyisten luottokorttien tai muiden lainojen ilmoittamiseen. Mitä huolellisemmin täytät hakemuksen, sitä paremman lainatarjouksen voimme löytää sinulle. Mahdollisuuksien mukaan lainahakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat tarjota lainaa edullisemmin.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse itsellesi paras lainatarjous Sortterin avulla!

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTFBankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.