Lainaa 20 000 euroa – tarjoukset helposti yhdellä hakemuksella

Hae lainaa 20 000 euroa täyttämällä yksi helppo hakemus ja valitse vertailustamme talouteesi parhaiten sopiva laina helposti. Sortterilta saat aina reilua lainavertailua.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
297 €/kk
Arvioitu kuukausierä
  • IlmainenIlmainen hakemus
  • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
  • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 297 €, takaisinmaksettava summa 24 962 € sekä todellinen vuosikorko on 6,72 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 297 €, takaisinmaksettava summa 24 962 € sekä todellinen vuosikorko on 6,72 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 20 000 euroa täyttämällä yksi helppo hakemus ja valitse vertailustamme talouteesi parhaiten sopiva laina helposti. Sortterilta saat aina reilua lainavertailua.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Lainaa 20 000 euroa ilman vakuuksia nopeasti ja vaivattomasti

Hae lainaa 20 000 euroa helposti ja nopeasti. Vertailemme lainatarjoukset puolestasi ilmaiseksi ja etsimme sinulle edullisen lainan pankeilta ja lainanantajilta. Saat yhdellä hakemuksella monta reilua lainatarjousta, joista voit valita edullisimman 20 000 euron lainan.

Onko 20 000 euron laina sinulle sopivin? 

Sortterin lainalaskurin avulla voit budjetoida talouteesi sopivan lainan. Laskurilla voit säätää lainan suuruutta ja laina-aikaa. Kilpailutamme vakuudettomia lainoja 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aika on 1–20 vuotta.

Kuukausittainen lainanlyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Laskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee. Sortterin vertailu näyttää myös selvästi sen, miten paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta.

  • usp item
    Kilpailuta laina 60 000 € asti
  • usp item
    Vakuutusetu asiakkaillemme
  • usp item
    100 % asiakkaan puolella
  • usp item
    100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 539 arvosteluun.
powered by

Millaista lainaa voin saada 20 000 euroa?

20 000 euroa lainaa on mahdollista saada joustoluottona tai kertaluottona. Joustoluotto antaa mahdollisuuden nostaa ja maksaa lainan takaisin joustavasti ja tarpeen mukaan, kun taas kertaluotto maksetaan kerralla takaisin.

Kulutusluottojen korot vaihtelevat jopa kuukausittain. Lisäksi eri pankeilla on erilaisia kriteereitä luotonmyöntämiselle, jolloin pankit voivat tehdä sinulle keskenään erilaisia lainatarjouksia. Korkoa tarkasteltaessa on tärkeää kiinnittää huomiota nimelliskoron sijaan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut, kuten tilinhoitomaksut, avausmaksut ja muut lisäkulut.

Vain kilpailuttamalla uuden tai nykyisen lainasi voit varmistua siitä, että tarjottu laina on edullinen.

Näin kilpailutat 20 000 euron lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Mihin 20 000 euron laina riittää?

Ennen 20 000 euron lainan nostamista on olennaista arvioida lainan tarpeellisuutta. Pohdi siis, onko lainan lainan tarve todellinen ja perusteltu sekä millainen takaisinmaksusuunnitelma istuu parhaiten talouteesi.

20 000 euron lainalla pystyy kattamaan jo melko monipuolisesti erilaisia arjen hankintoja. Tyypillisiä kohteita 20 000 euron lainalle ovat yleensä lainojen yhdistäminen, moottoripyörä, remontti, häät, sisustus, kodin pintaremontti tai käytetyn auton ostaminen.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla useampi laina, osamaksusopimus tai luottokortti? Tällaisessa tilanteessa voi olla järkevää yhdistää lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, jolloin useamman lainan sijaan huolehdit vain yhden lainan kustannuksista.

Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla lainan puolestasi, jolloin voit saada vertailustamme edullisen ja talouteesi sopivan lainatarjouksen.

Moottoripyörä

Oletko aina unelmoinut moottoripyörästä? Moni haaveilee kesäisestä menopelistä, mutta arjessa isomman sijoituksen tekeminen tuntuu joskus mahdottomalta. Moottoripyörän lisäksi muut ajovarusteet, kuten kypärä, ajopuku ja tarvittavat vakuutukset ovat välttämättömiä. Tällaiset hankinnat voi olla järkevää kattaa lainalla, mikäli säästöt eivät riitä.

Häät

Häät ovat rakkauden juhla ja ainutlaatuinen tilaisuus elämässä. Häihin halutaan kutsua kaikki tärkeimmät ihmiset juhlimaan yhdessä hääparin kanssa. Kuluja kertyy muun muassa hääpaikan tilavuokrasta, ruoasta, juomista, hääpuvusta, koristeluista, ohjelman järjestämisestä sekä häämatkasta.

Joskus suku osallistuu häiden kustannuksiin, mutta nykyään moni pariskunta maksaa häänsä itse. Rahaa saattaa kulua yllättävän paljon, eivätkä säästöt aina riitä. Siksi moni rahoittaakin nykyään unelmiensa häät lainarahalla. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi ja sinä voit keskittyä unelmahäiden suunnitteluun.

Kodin pintaremontti ja sisustus 

Maalia pintaan ja tapetit vaihtoon? Vihdoinkin uusi lattia? Pienellä pintaremontilla kotisi näyttää taas uudelta ja raikkaalta, minkä lisäksi kodin remontointi lisää myös asuntosijoituksesi arvoa. Remontointi kannattaa, mikäli suunnittelet asunnon myyntiä lähiaikoina ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Lisäksi sisustuksen uusiminen piristää mieltä ja kotia. Usein pieni pintaremontti ja kodin tekstiilien uusiminen saa kodin näyttämään aivan erilaiselta. Lasten kasvaessakin on usein tarvetta uusia kalusteita tarpeita vastaaviksi.

Sortterin avulla kilpailutat lainanantajat helposti – voit itse keskittyä remontin tai sisustuksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Käytetyn auton ostaminen

Jos et halua ostaa uutta autoa, mutta vaihtaa vanhan kuitenkin sopivampaan, voi käytetyn auton ostaminen olla oikea ratkaisu. Lainan ottaminen voi ajoittain olla edullisempi tapa rahoittaa käytetyn auton ostaminen kuin kotipankin tai automyyjän kanssa tehty sopimus. Myös uuteen autoon on mahdollista kilpailuttaa lainat ja valita auton rahoitus jo ennakkoon ennen autoliikkeeseen menemistä.

Sortter auttaa sinua löytämään talouteesi sopivan autolainan. Kun sinulla on auton rahoitus valmiina, olet käteisostajan asemassa. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia autorahoituksen viimeisestä suuremmasta erästä eli jäännöserästä.

Lainaa 20 000 euroa – usein kysyttyjä kysymyksiä

  • Yleensä lainan saamiseen vaaditaan vakituinen työpaikka, säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Esiin kannattaa kaivaa työnantajan tulotodistus, viimeisimmät palkkakuitit ja mahdollisesti tiliotteet.

  • Tyypillisiä kohteita 20 000 euron lainalle ovat yleensä lainojen yhdistäminen, moottoripyörä, remontti, häät, sisustus, kodin pintaremontti tai käytetyn auton ostaminen.

  • Lainojen kilpailuttaminen Sortterilla on:

    • ilmaista – täysin ilman kuluja
    • turvallista – teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien kanssa
    • helppoa – lainahakemuksen täyttö on vaivatonta
    • nopeaa – rahat tilille jopa samana päivänä
    • lainat aina reilun lainavertailun
    • Vertailupalvelussamme voit kilpailuttaa lainan:
    • lainasumman 500–60 000 €
    • laina-aika 1–20 vuotta (12–240 kk)
Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.