Lainaa 25 000 euroa kohtuullisella korolla ja kuluilla

Hae lainaa 25 000 euroa helposti Sortterin avulla. Me etsimme sinulle parhaan lainatarjouksen eri pankeilta nopeasti. Näin voit valita itsellesi lainan parhaaseen hintaan.

Valitse lainasumma

25 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
358 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 25 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 358 €, takaisinmaksettava summa 30 101 € sekä todellinen vuosikorko on 5,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 25 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 358 €, takaisinmaksettava summa 30 101 € sekä todellinen vuosikorko on 5,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 25 000 euroa helposti Sortterin avulla. Me etsimme sinulle parhaan lainatarjouksen eri pankeilta nopeasti. Näin voit valita itsellesi lainan parhaaseen hintaan.

Lainaa 15000 € Lainaa 20000 € Lainaa 30000 € Lainaa 35000 € Lainaa 40000 € Lainaa 50000 €

Hae lainaa 25 000 euroa helposti ja reiluin ehdoin. Me kilpailutamme pankkien tekemät lainatarjoukset puolestasi, jotta voit valita itsellesi vertailun edullisimman lainan ja säästää kuluissa.

Onko 25 000 euron laina sinulle sopivin? Yllä olevalla laskurilla voit säätää lainan suuruutta ja laina-aikaa. Lisäksi voit tarkastella, kuinka lainasumman ja laina-ajan muuttaminen vaikuttavat lainasta maksettavan kuukausilyhennyksen suuruuteen.

Me kilpailutamme vakuudettomat lainat 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aika on lyhimmillään 1 vuotta (12 kk) ja pisimmillään 20 vuotta (240 kk).

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 516 arvosteluun.
powered by

25 000 euroa lainaa – kuukausilyhennyksen suuruus

Kuukausittainen lainanlyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Laskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee.

Pidempi laina-aika pienentää kuukausilyhennystä huomattavasti. Ole kuitenkin tarkkana, sillä pitkä laina-aika nostaa myös samalla lainasta maksettavaa korkoa ja kuluja. Kuukausilyhennys kannattaa mitoittaa omaan talouteen sopivaksi, jotta laina ei rasita liikaa talouttasi.

Älä kuitenkaan laita omaa talouttasi liian tiukalle: pienempi kuukausilyhennys saattaa auttaa tietyissä tilanteissa, esimerkiksi säästämään taloudellista puskuria tai vähentämään taloudellista painetta. Siksi kuukausilyhennyksen määrä kannattaa miettiä tarkasti ennen lainatarjouksen allekirjoittamista.

Huomioi, että voit kuitenkin maksaa lainasi takaisin etuajassa. Ota kuitenkin selvää lainanantajaltasi, että maksaako ylimääräisen lyhennyksen tekeminen tai koko summan maksaminen etukäteen sinulle.

Sortterin lainavertailu näyttää myös selvästi sen, miten paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta.

Lainaa pienellä korolla vain vertailemalla

Oli kyse sitten 25 000 euron lainasta tai pienemmästä lainasummasta, löydät sopivan lainan vain vertailemalla eri lainatarjouksia.

Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Pankkien luotonmyöntöön vaikuttaa moni tekijä, kuten hakijan elämäntilanne ja yleinen taloustilanne.

Luottopäätökseen ja korkoon vaikuttavia tekijöitä

Alla on listattuna muutamia asioita, jotka vaikuttavat pankin tekemään riskiarvoon sekä henkilökohtaiseen korkoprosenttiin.

 • lainasumma ja laina-aika
 • hakijan ikä (vähintään 20 vuotta)
 • säännölliset tulot
 • moitteeton maksuhistoria
 • mahdollinen rinnakkaishakija
 • asumismuoto
 • menojen ja tulojen suhde
 • aiemmat luotot

Suosittelemme kuitenkin täyttämään lainahakemuksen aina huolellisesti. Tarkasti ja oikeilla tiedoilla täytetty lainahakemus saa varmemmin parempia tarjouksia kuin väärillä tiedoilla tehty lainahakemus.

Näin kilpailutat lainat Sortterin vertailupalvelussa

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Mihin 25 000 euron laina riittää?

25 000 euroa riittää monenlaisiin suurempiin hankintoihin, kuten uuteen autoon, remonttiin, lainojen yhdistämiseen tai häiden maksamiseen.

Auto

Jos rahoitat auton vakuudettomalla lainalla, olet käsirahaostajan roolissa eikä sinun tarvitse miettiä esimerkiksi autorahoituksen viimeistä suurta erää eli jäännöserää.

Autolaina soveltuu uuden ja käytetyn auton ostamiseen. Voit siis ostaa auton liikkeestä, yksityiseltä myyjältä, tai maahantuoda haluamasi auto.

Lainojen yhdistäminen
Onko sinulla monta lainaa useasta eri paikasta? Tuntuuko, että maksujen hoitaminen käy työstä? Joskus lainat kannattaa yhdistää yhdeksi isommaksi yhdistelylainaksi, jotta niiden hoitaminen helpottuu ja selviät vähäisemmillä kuluilla.

Voit yhdistää seuraavat luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi: avoin luottokortin saldo, osamaksusopimukset, kulutusluotot ja pikavipit. Kun yhdistät monta luottosopimusta, voit saada pienemmän koron yhdistelylainallesi ja säästää kuluja, kun maksat vain yhden sopimuksen tilinhoitomaksuja sekä muita kuluja.

Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla lainan puolestasi ja sinä voit valita parhaan lainatarjouksen vertailusta.

Häät
Häät ovat rakkauden juhla ja ainutlaatuinen hetki elämässä. Häihin halutaan kutsua kaikki tärkeimmät ihmiset juhlimaan yhdessä hääparin kanssa.

Kuluja kertyy usein niin hääpaikan tilavuokrasta, ruoasta, juomista, hääpuvusta, koristeluista, ohjelman järjestämisestä kuin häämatkastakin. Joskus suku osallistuu häiden kustannuksiin, mutta nykyään moni pariskunta maksaa häänsä itse.

Rahaa saattaa kulua yllättävän paljon, eivätkä säästöt aina riitä. Siksi moni rahoittaakin nykyään unelmiensa häät lainarahalla. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi ja sinä voit keskittyä unelmahäiden suunnitteluun.

Remontti
Kun on tarvetta remontoida kylpyhuone tai keittiö, ei aina omat säästöt riitä remontin kulujen kattamiseen. Remontti kannattaa tehdä ammattilaisten avulla ja laadukkailla materiaaleilla, niin siitä on iloa pitkään. Hyvin tehty remontti nostaa asuntosijoituksesi arvoa ja uudessa toimivassa keittiössä kokkailukin on mukavampaa.

Sortter auttaa sinua löytämään sopivan remonttilainan kilpailuttamalla lainanantajat puolestasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Voit hakea lainaa suoraan pankista ja netistä. Suuremmat lainat kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, sillä korot ja kulut nousevat nopeasti suureksi. Vain kilpailutuksen avulla tiedät oman korkotasosi ja milloin sinulle myönnetty laina on edullinen.

 • Korko on 4–15 % lisättynä viitekorolla. Korko määräytyy pankin omien luottokriteereiden, henkilökohtaisen tilanteesi sekä yleisen taloustilanteen mukaan. Eri lainatarjouksissa voi olla hyvin erilaiset korkoprosentit, joten lainat kannattaa kilpailuttaa ennen sopimuksen allekirjoittamista.

 • Vakuudeton laina tunnetaan myös nimellä kulutusluotto. Vakuudeton laina on lainaa, jota varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

 • Kyllä voit. Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, voit saada lainalle edullisemmat ehdot kuin yksin hakiessa.

 • Laina-aika on 1–20 vuotta. Kun täytät hakemuksen, voit saada pankeilta henkilökohtaisia lainatarjouksia, joissa on laina-aika ja muut ehdot on määritelty tarkemmin.

 • Täytä lainahakemus verkkosivuillamme huolellisesti. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada heti ensimmäisiä lainatarjouksia. Kerromme myös ne pankit, jotka eivät tällä kertaa tehneet sinulle tarjousta. Järjestämme kaikki tarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Vertaa saamasi lainatarjoukset ja valitse vertailun edullisin.

Kilpailuta 25 000 euron laina Sortterilla

Kilpailutamme sinulle vakuudettomat lainat pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista ilmaiseksi.

Voit saada yhdellä hakemuksella monta henkilökohtaista lainatarjousta, jotka järjestämme sinulle valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Sinä kuitenkin päätät, minkä lainan valitset.

Voit myös kokeilla, mikä on tällä hetkellä korkotaso ja millä ehdoilla saisit uutta lainaa tai saisitko nykyisen lainasopimuksen edullisimmilla ehdoilla. Kilpailuttaminen ei nimittäin sido sinua mihinkään – voit hyväksyä tai hylätä sinulle tehdyt tarjoukset.

Lainan kilpailuttaminen Sortterin kautta on:

 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on sinulle aina ilmaista
 • Nopeaa - saat ensimmäiset lainatarjoukset heti
 • Helppoa - hae netistä ja tavoita kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella
 • Turvallista - toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Sortter on reilu ja luotettava toimija: meille asiakkaan etu on aidosti tärkein ja varmistamme, että löydät aidosti edullisimman vaihtoehdon vertailustamme.

Kilpailuta, vertaa ja valitse edullinen laina!

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.