Lainaa 8 000 euroa - vertaa ja valitse paras

Hae lainaa 8 000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me etsimme sinulle 8 000€ lainatarjoukset eri pankeilta ja sinä voit valita saamistasi tarjouksista halvimman.

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
163 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 8 000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me etsimme sinulle 8 000€ lainatarjoukset eri pankeilta ja sinä voit valita saamistasi tarjouksista halvimman.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Hae lainaa 8 000 euroa

Hae lainaa 8 000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me kilpailutamme sen puolestasi lainanantajillamme, jolloin saat varmasti parhaan tarjouksen.

Sortterin kautta voit hakea ja kilpailuttaa eri kokoiset lainat helposti. Jos haluat selvittää taloutesi sopivan lainanm voit hyödyntää yllä olevaaa lainalaskuria: säädä lainan suuruus ja laina-aika ja selvitä talouteesi istuvin ulkopuolinen rahoitus.

Tarjoamme vakuudettomia lainoja 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aika on lyhimmillään 1 vuotta (12 kk) ja pisimmillään 20 vuotta (240 kk).

Lisäksi näet lainalaskurin avulla myös, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee. Kuukausittainen lainanlyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Sortterin lainavertailupalvelu järjestää lainatarjoukset aidosti edullisuusjärjestykseen ja näyttää myös selvästi sen, miten paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta, jotta vertailu on sinulle mahdollisimman helppoa.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Mihin 8 000 euron laina riittää?

8 000 euroa on rahasummana sellainen, että sillä pystyy kattamaan jo hieman suurempiakin arjen hankintoja tai tukemaan yritystoimintaa.

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 8 000 euron lainalle voivat olla esimerkiksi:

Lainojen yhdistäminen
Onko sinulla useita lainoja eri paikoista? Tuntuuko, että maksujen hoitaminen aiheuttaa tarpeetonta stressiä? Joskus voi olla kannattavaa yhdistää useammat pienemmät lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, jotta niiden hoitaminen helpottuu ja selviät vähäisemmillä kuluilla. Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla lainan puolestasi, jotta löydät vaivattomasti parhaan tarjouksen.

Yrityslaina
Oletko perustamassa omaa yritystä, mutta rahoitus vielä puuttuu? Moni haaveilee oman yrityksen pyörittämisestä. Alussa tarvitaan usein paljon hankintoja, mutta kassavirtaa ei vielä ole. Rahoitusta voikin hakea monia reittejä pitkin, mutta yrityslainalla pääsee nopeasti alkuun ja sillä voi toteuttaa monenlaisia investointeja sekä asiakkaiden hankintaa. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi – sinä puolestasi voit rauhassa keskittyä yrityksesi pyörittämiseen.

Moottoripyörä
Oletko aina unelmoinut moottoripyörästä ja haaveillut vapaudesta sekä kesäisistä illoista tien päällä? Moni haaveilee, mutta arjessa suuremman sijoituksen tekeminen tuntuu joskus mahdottomalta. Moottoripyörän lisäksi tarvitaan myös kypärä, ajopuku ja tarvittavat vakuutukset. Lainalla rahoitat unelmasi helposti ja huolettomasti. Sortter kilpailuttaa lainanantajat puolestasi ja etsii juuri sinulle parhaan moottoripyörälainan.

Häät
Häät ovat kenties yksi elämän tärkeimmistä juhlista: häihin halutaan kutsua kaikki läheiset ihmiset juhlimaan yhdessä hääparin kanssa. Kuluja kertyy niin hääpaikan tilavuokrasta, ruoasta, juomista, hääpuvusta, koristeluista, ohjelman järjestämisestä kuin häämatkasta. Joskus suku osallistuu häiden kustannuksiin, mutta nykyään moni pariskunta maksaa häänsä itse. Rahaa saattaa kulua yllättävän paljon, eivätkä säästöt aina riitä. Siksi moni rahoittaakin unelmiensa häät lainarahalla. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi, jotta sinä voit keskittyä unelmahäiden suunnitteluun.

Sisustus
Sisustuksen uusiminen piristää mieltä ja kotia. Usein pieni pintaremontti ja kodin tekstiilien uusiminen saa kodin näyttämään aivan erilaiselta. Lasten kasvaessakin on usein tarvetta uusia kalusteita tarpeisiin vastaaviksi. Sortter kilpailuttaa lainanantajat puolestasi - sinä voit keskittyä värisävyjen ja kalusteiden miettimiseen!

Kodin pintaremontti
Maalia pintaan ja tapetit vaihtoon? Pienellä pintaremontilla kotisi näyttää taas uudelta ja raikkaalta. Kodin remontointi lisää myös asuntosijoituksesi arvoa. Remontointi kannattaa, mikäli suunnittelet asunnon myyntiä lähiaikoina ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Sortterin avulla kilpailutat lainanantajat helposti ja voit keskittyä itse remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Käytetyn auton ostaminen
Jos et halua ostaa uutta autoa, mutta haluat kuitenkin vaihtaa vanhan auton toimivampaan, voi käytetyn auton ostaminen olla oikea ratkaisu. Lainan ottaminen saattaa olla edullisempi tapa rahoittaa käytetyn auton ostaminen kuin kotipankin tai automyyjän kanssa tehty sopimus. Sortter auttaa sinua löytämään sinulle sopivan lainan. Kun sinulla on autolaina valmiina, olet käteisostajan asemassa ja voit ostaa minkä auton haluat.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailuta 8 000 euron laina Sortterilla

Kaikenkokoisten lainojen kilpailuttaminen kannattaa, jotta löydät itsellesi parhaat lainaehdot.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin kautta on:

 • Helppoa – saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Maksutonta – lainojen kilpailuttaminen on sinulle ilmaista
 • Turvallista – palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tietosi pysyvät turvassa
 • Läpinäkyvää – näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä

Sortter kilpailuttaa ja vertailee lainatarjoukset aina asiakkaan etu edellä. Vertailussamme näet helposti lainojen kokonaiskustannukset, kuukausierän, koron sekä muut lainaan liittyvät maksut – ja tietenkin todellisen vuosikoron, joka kertoo kaikki lainan kustannukset selkeästi.

Voit kilpailuttaa kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten lainat Sortterin avulla yhdellä hakemuksella. Haemme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset ja suosittelemme sinulle aina edullisinta lainatarjousta, mutta palvelumme käyttäjänä päätät itse, minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt.

Lainojen kilpailutus käytännössä on helppoa:

 1. Lähetä hakemus.
 2. Tutustu lainatarjouksiin ja valitse sopivin.
 3. Allekirjoita lainasopimus lainanantajan kanssa verkkopankkitunnuksilla.
 4. Laina maksetaan pian tilillesi – jopa saman päivänä.

Toimimme yhteistyössä vastuullisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Sinun tulee täyttää alla olevat kriteerit, jotta voit kilpailuttaa lainat palvelumme avulla

Täytätkö kilpailuttamisen kriteerit?

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainaa 9000 € Lainaa 10000 € Lainaa 15000 € Lainaa 20000 € Lainaa 25000 € Lainaa 30000 €

Kilpailutettuja lainoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.