Lainaa 9 000 euroa

Hae lainaa 9 000 euroa helposti Sortterin avulla. Me kilpailutamme hakemuksesi pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotta saat itsellesi varmasti parhaan tarjouksen.

Valitse lainasumma

9 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
183 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
  • IlmainenIlmainen hakemus
  • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
  • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 9 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 183 €, takaisinmaksettava summa 10 993 € sekä todellinen vuosikorko on 8,48 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 9 000 euroa helposti Sortterilta. Kilpailutamme hakemuksesi kymmenillä pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotta saat itsellesi varmasti parhaan tarjouksen.
Onko 9 000 euron laina sinulle sopivin? Yllä olevasta laskurista voit tarvittaessa vaihtaa lainasummaa tai laina-aikaa. Tarjoamme vakuudettomia lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aika voi olla lyhimmillään 1 vuotta (12 kk) ja pisimmillään 20 vuotta (240 kk).
Lainan kuukausierä vaihtelee lainasumman ja maksuajan mukaan. Laskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee. Sortterin lainavertailu näyttää myös selvästi sen, miten paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta.

Kilpailuta 9 000 € laina Sortterilla

Mihin 9 000 euron laina riittää?

Yleisimpiä käyttötarkoituksia 9 000 euron lainalle ovat:

Lainojen tai luottokorttivelkojen yhdistäminen
Onko sinulla useampia lainoja tai luottokorttivelkoja, joita lyhennät kuukausittain? Käykö näiden maksujen hoitaminen työstä? Yhdistämällä nykyiset lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit säästää lainakustannuksissa ja löytää talouteesi sopivan kuukausierän. Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla yhdistelylainan puolestas. Avullamme saat parhaan mahdollisen tarjouksen nykyisten lainojen pois maksamiseksi.

Yritystoiminta
Oletko perustamassa omaa yritystä, mutta rahoitus puuttuu vielä? Moni haaveilee oman itsensä herrana olemisesta ja oman yrityksen pyörittämisestä. Usein investointeihin tarvitaan alussa rahaa enemmän, kuin yrityksellä on kassavirtaa. Rahoitusta voi hakea monia reittejä pitkin, mutta yrityslainalla yritystoiminta voi alkaa nopeasti ja pääset keskittymään asiakkaiden hankintaan.

Moottoripyörän hankinta
Oletko aina unelmoinut moottoripyörästä? Haaveiletko vapaudesta ja kesäisistä illoista tien päällä? Moni haaveilee, mutta arjessa isomman sijoituksen tekeminen tuntuu joskus mahdottomalta. Ja toki moottoripyörän lisäksi tarvitaan myös ajovarusteet sekä vakuutukset. Lainalla rahoitat moottoripyörän hankinnan helposti. Sortter kilpailuttaa lainanantajat puolestasi ja etsii sinulle parhaat lainaehdot pankeilta ja rahoituslaitoksilta moottoripyörän hankintaa varten. Moottoripyörälainan avulla voit tehdä kaupat joko yksityisen tai liikkeen kanssa.

Häiden järjestäminen
Häät ovat rakkauden juhla ja ainutlaatuinen hetki elämässä. Häihin halutaan kutsua kaikki tärkeimmät ihmiset juhlimaan yhdessä hääparin kanssa. Kuluja kertyy mm. hääpaikan tilavuokrasta, ruoasta, juomista, hääpuvusta, koristeluista, ohjelman järjestämisestä sekä häämatkasta. Joskus suku osallistuu häiden kustannuksiin, mutta nykyään moni pariskunta maksaa häät kokonaan itse. Rahaa saattaa kulua yllättävän paljon, eivätkä säästöt aina riitä. Siksi moni rahoittaakin nykyään unelmiensa häät lainarahalla.

Sisustustaminen
Sisustuksen uusiminen piristää mieltä ja kotia. Usein pieni pintaremontti ja kodin tekstiilien uusiminen saa kodin näyttämään jo aivan erilaiselta. Lasten kasvaessakin on usein tarvetta uusia kalusteita tarpeisiin vastaaviksi. Sortter kilpailuttaa lainat sisustamista varten, jotta sinä voit keskittyä värisävyjen ja kalusteiden miettimiseen!

Pintaremontointi
Maalia pintaan ja tapetit vaihtoon? Vihdoinkin se uusi lattia? Pintaremontin jälkeen kotisi näyttää taas uudelta ja raikkaalta. Kodin remontointi lisää myös asunnon arvoa. Remontointi kannattaa, mikäli suunnittelet asunnon myyntiä lähiaikoina ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Sortterin avulla kilpailutat lainanantajat helposti ja voit keskittyä itse remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Käytetyn auton ostaminen
Jos haluat vaihtaa vanhan auton uudempaan ja toimivampaan menopeliin, voi käytetyn auton ostaminen olla oikea ratkaisu. Lainan ottaminen voi olla edullisempi tapa rahoittaa käytetyn auton ostaminen kuin kotipankin tai automyyjän kanssa tehty rahoitussopimus. Sortter auttaa sinua löytämään sinulle sopivan lainan auton hankintaan. Kun sinulla on autorahoitus valmiina, olet käteisostajan asemassa ja voit ostaa auton joko liikkeestä tai yksityiseltä myyjältä.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.