Lainaa 9 000 euroa

Hae lainaa 9 000 euroa helposti Sortterin avulla. Me kilpailutamme hakemuksesi pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotta saat itsellesi varmasti parhaan tarjouksen.

Valitse lainasumma

9000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
175€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae lainaa 9 000 euroa helposti Sortterilta. Kilpailutamme hakemuksesi kymmenillä pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotta saat itsellesi varmasti parhaan tarjouksen.

Onko 9 000 euron laina sinulle sopivin? Yllä olevasta laskurista voit tarvittaessa vaihtaa lainasummaa tai laina-aikaa. Tarjoamme vakuudettomia lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aika voi olla lyhimmillään 1 vuotta (12 kk) ja pisimmillään 15 vuotta (180 kk).

Lainan kuukausierä vaihtelee lainasumman ja maksuajan mukaan. Laskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee. Sortterin lainavertailu näyttää myös selvästi sen, miten paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta.

Mihin 9 000 euron laina riittää?

Yleisimpiä käyttötarkoituksia 9 000 euron lainalle ovat:

Lainojen tai luottokorttivelkojen yhdistäminen
Onko sinulla useampia lainoja tai luottokorttivelkoja, joita lyhennät kuukausittain? Käykö näiden maksujen hoitaminen työstä? Yhdistämällä nykyiset lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit säästää lainakustannuksissa ja selviät lainojen lyhentämisestä pienemmillä kuukausierillä. Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla yhdistelylainan puolestas. Avullamme saat parhaan mahdollisen tarjouksen nykyisten lainojen pois maksamiseksi.

Yritystoiminta
Oletko perustamassa omaa yritystä, mutta rahoitus puuttuu vielä? Moni haaveilee oman itsensä herrana olemisesta ja oman yrityksen pyörittämisestä. Usein investointeihin tarvitaan alussa rahaa enemmän, kuin yrityksellä on kassavirtaa. Rahoitusta voi hakea monia reittejä pitkin, mutta yrityslainalla yritystoiminta voi alkaa nopeasti ja pääset keskittymään asiakkaiden hankintaan.

Moottoripyörän hankinta
Oletko aina unelmoinut moottoripyörästä? Haaveiletko vapaudesta ja kesäisistä illoista tien päällä? Moni haaveilee, mutta arjessa isomman sijoituksen tekeminen tuntuu joskus mahdottomalta. Ja toki moottoripyörän lisäksi tarvitaan myös ajovarusteet sekä vakuutukset. Lainalla rahoitat moottoripyörän hankinnan helposti. Sortter kilpailuttaa lainanantajat puolestasi ja etsii sinulle parhaat lainaehdot pankeilta ja rahoituslaitoksilta moottoripyörän hankintaa varten. Moottoripyörälainan avulla voit tehdä kaupat joko yksityisen tai liikkeen kanssa.

Häiden järjestäminen
Häät ovat rakkauden juhla ja ainutlaatuinen hetki elämässä. Häihin halutaan kutsua kaikki tärkeimmät ihmiset juhlimaan yhdessä hääparin kanssa. Kuluja kertyy mm. hääpaikan tilavuokrasta, ruoasta, juomista, hääpuvusta, koristeluista, ohjelman järjestämisestä sekä häämatkasta. Joskus suku osallistuu häiden kustannuksiin, mutta nykyään moni pariskunta maksaa häät kokonaan itse. Rahaa saattaa kulua yllättävän paljon, eivätkä säästöt aina riitä. Siksi moni rahoittaakin nykyään unelmiensa häät lainarahalla.

Sisustustaminen
Sisustuksen uusiminen piristää mieltä ja kotia. Usein pieni pintaremontti ja kodin tekstiilien uusiminen saa kodin näyttämään jo aivan erilaiselta. Lasten kasvaessakin on usein tarvetta uusia kalusteita tarpeisiin vastaaviksi. Sortter kilpailuttaa lainat sisustamista varten, jotta sinä voit keskittyä värisävyjen ja kalusteiden miettimiseen!

Pintaremontointi
Maalia pintaan ja tapetit vaihtoon? Vihdoinkin se uusi lattia? Pintaremontin jälkeen kotisi näyttää taas uudelta ja raikkaalta. Kodin remontointi lisää myös asunnon arvoa. Remontointi kannattaa, mikäli suunnittelet asunnon myyntiä lähiaikoina ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Sortterin avulla kilpailutat lainanantajat helposti ja voit keskittyä itse remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Käytetyn auton ostaminen
Jos haluat vaihtaa vanhan auton uudempaan ja toimivampaan menopeliin, voi käytetyn auton ostaminen olla oikea ratkaisu. Lainan ottaminen voi olla edullisempi tapa rahoittaa käytetyn auton ostaminen kuin kotipankin tai automyyjän kanssa tehty rahoitussopimus. Sortter auttaa sinua löytämään sinulle sopivan lainan auton hankintaan. Kun sinulla on autorahoitus valmiina, olet käteisostajan asemassa ja voit ostaa auton joko liikkeestä tai yksityiseltä myyjältä.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino