Moottoripyörälaina

Sortter etsii sinulle parhaat lainatarjoukset moottoripyörän hankintaan eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Me kilpailutamme lainatarjoukset, sinä valitset niistä sopivimman. 

Moottoripyörälaina

Valitse lainasumma

€500
€15000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
5 vuotta
15 vuotta
288

Kuukausilyhennys alkaen

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Esimerkki: Kun lainasumma on 15000€ ja takaisinmaksuaika 5 vuotta, on kuukausierä 288€ nimelliskoron ollessa 5.00% ja todellisen vuosikoron ollessa 5.92%. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 17284€. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-39,9%, todellinen vuosikorko 4,59%-49,5% ja lainasumma 500-50 000€.

Moottoripyörälaina

Moottoripyörän ostaminen on monien mielessä kevätauringon paistaessa. Moottoripyörän ostaminen on hankintana melko suuri, eikä koko kauppasummaa välttämättä voi tai kannata rahoittaa säästöillä. Moottoripyörälainaa voi hakea pankeista, rahoitusyhtiöistä, moottoripyöräliikkeestä tai netistä. Varmistaaksesi parhaan lainan löytämisen, kannattaa lainatarjoukset kilpailuttaa ennen valinnan tekemistä. Jo prosentin säästö lainan korkomarginaalissa tuntuu mukavasti kukkarossa.

Sortter kilpailuttaa lainat moottoripyörää varten

Sortter auttaa asiakkaita löytämään reilut lainatarjoukset myös moottoripyörän hankintaan. Me kilpailutamme lainatarjoukset, sinä valitset niistä sopivimman.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen moottoripyörää varten?

Lainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki Sortterin yhteistyökumppanit käsittelevät lainahakemukset arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Löytääksesi halvimman lainan moottoripyörän hankintaan, kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet lainahakemuksesi. Näet Sortterin palvelussa aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Näin varmistat, että moottoripyörän hankinta tapahtuu reiluilla lainaehdoilla. 

Maksaako moottoripyörälainan kilpailuttaminen?

Moottoripyörälainan kilpailuttaminen Sortterin kautta on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan ottamiseen, mikäli et löydä mieleistäsi tarjousta tai mikäli muutatkin mielesi eikä lainalle olekaan tarvetta. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme löytämään reilut lainatarjoukset, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi Sortterin käyttäjille. Saamme siis palkkamme pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun asiakkuudestasi. Mahdollinen lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainantarjoajan välille.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme