Moottoripyörälaina - hae ja kilpailuta moottoripyörän rahoitus 60 000 € asti

Valitse edullinen rahoitus moottoripyörän hankintaan vertailusta ja vältä turhat lainakulut. Hyvitämme erotuksen, jos löydät valitsemasi rahoituksen muualta halvemmalla.

Lainalaskuri - kilpailuta moottoripyörälaina tästä

Valitse lainasumma

12 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
240 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5€/kk, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 12 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 240 €, takaisinmaksettava summa 14 388 € sekä todellinen vuosikorko on 7,64 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,3
  Perustuu 74 arvosteluun.
  powered by

Onko uusi moottoripyörä jo tiedossa, mutta rahoitus puuttuu vielä? Moottoripyörä on hankintana suuri, eikä koko kauppasummaa välttämättä voi tai kannata rahoittaa säästöillä. Rahoitusvaihtoehdot kannattaa vertailla huolellisesti Sortterin avulla ennen moottoripyörälainan valintaa.

Tavoitat kauttamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia helposti yhdellä lainahakemuksella. Saat lainatarjoukset jopa minuuteissa ja voit valita edullisimman lainan moottoripyörän hankintaan.

Moottoripyörälaina parhaan koron takuulla

Etsimme sinulle lainatarjoukset tarvitsemallesi summalle ja laina-ajalle ilmaiseksi. Haemme henkilökohtaiset lainapäätökset pankeilta sekä rahoituslaitoksilta ja järjestämme ne valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Palvelumme käyttäjänä sinä kuitenkin päätät, minkä lainatarjouksen valitset.

 • Hae lainaa 60 000 € asti tarpeesi mukaan
 • Korko alkaen 4%
 • Maksuaika 1-15 vuotta
 • Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa minuuteissa
 • Voit rekisteröidä moottoripyörän omiin nimiisi

Saat Sortterin kautta lainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Sortter mediassa

Yle uutisetIltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainen logoIlkka–PohjalainenUusi Suomi

Moottoripyörän rahoitus ilman vakuuksia

Hakiessasi moottoripyörälainaa kauttamme sinun ei tarvitse huolehtia lainan vakuuksista. Saat hakemasi lainasumman suoraan tilillesi ja voit ostaa moottoripyörän haluamastasi paikasta - joko liikkeestä tai yksityiseltä.

Vakuudettoman moottoripyörälainan avulla olet käteisostaja, joka on paras asema neuvotella moottoripyörän hintaa alemmaksi.

Valitse sopiva kuukausierä

Voit sovittaa moottoripyörälainan kuukausierän omaan talouteesi sopivaksi lainalaskurillamme. Laina maksetaan takaisin tasaerissä, eikä siinä ole viimeistä suurempaa maksuerää. Kuukausilyhennykset sisältävät pääoman lisäksi sekä koron, että mahdolliset tilinhoitomaksut.

Lainapäätös samana päivänä

Lainan hakemiseen menee muutama minuutti ja saat ensimmäiset tarjoukset saman tien. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät lainahakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Löytääksesi halvimman rahoituksen kannattaa odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet lainahakemuksesi. Näin varmistat, että rahoitat uuden moottoripyörän parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. 

Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä.

Kyllä, hakemasi laina siirretään suoraan tilillesi ja voit ostaa moottoripyörän yksityiseltä tai liikkeestä.

Kyllä, voit käyttää hakemasi rahoituksen ulkomailta tuotavan moottoripyörän hankintaan tai ajoneuvon tuonnista koituviin veroihin.

Voit hakea moottoripyörälainaa normaalien luotonmyöntöehtojen täyttyessä:

 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet yli 20 -vuotias
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Tyypillinen moottoripyörärahoitus

Tyypillinen Sortterin avulla kilpailutettu moottoripyörärahoitus on summaltaan noin 6 000 € ja sen takaisinmaksuaika on kahdesta kolmeen vuotta. Kahdelle vuodelle ja 6 000 eurolle haetussa moottoripyörälainassa lainan korko on tyypillisesti 8% ja todellinen vuosikorko 8,3%. Tällöin lainan kuukausierä on 271,36 € ja lainan kustannukset ovat yhteensä 512,73 €.

Yleensä lainan korko on sitä pienempi, mitä suurempi lainasumma on kyseessä. Mikäli sinulla on muita olemassa olevia lainoja tai luottoja, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä moottoripyörälainan hakemisen yhteydessä. Näin voit pienentää muiden lainojen tai luottojen kustannuksia samalla kun haet rahoituksen moottoripyörän hankintaan.

Hae moottoripyörälaina Sortterin avulla ilmaiseksi. Saat yhdellä hakemuksella monta reilua lainatarjousta, joista voit valita edullisimman.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.