Moottoripyörälaina - hae ja kilpailuta moottoripyörän rahoitus 60 000 € asti

Valitse edullinen rahoitus moottoripyörän hankintaan vertailusta ja vältä turhat lainakulut. Hyvitämme erotuksen, jos löydät valitsemasi rahoituksen muualta halvemmalla.

Moottoripyörälaina

Lainalaskuri - kilpailuta moottoripyörälaina tästä

Valitse lainasumma

12000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
231€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Onko uusi moottoripyörä jo tiedossa, mutta rahoitus puuttuu vielä? Moottoripyörä on hankintana suuri, eikä koko kauppasummaa välttämättä voi tai kannata rahoittaa säästöillä. Rahoitusvaihtoehdot kannattaa vertailla huolellisesti Sortterin avulla ennen moottoripyörälainan valintaa.

Tavoitat kauttamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia helposti yhdellä lainahakemuksella. Saat lainatarjoukset jopa minuuteissa ja voit valita edullisimman lainan moottoripyörän hankintaan.

Moottoripyörälaina parhaan koron takuulla

Etsimme sinulle lainatarjoukset tarvitsemallesi summalle ja laina-ajalle ilmaiseksi. Haemme henkilökohtaiset lainapäätökset pankeilta sekä rahoituslaitoksilta ja järjestämme ne valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Palvelumme käyttäjänä sinä kuitenkin päätät, minkä lainatarjouksen valitset.

 • Hae lainaa 60 000 € asti tarpeesi mukaan
 • Korko alkaen 4%
 • Maksuaika 1-15 vuotta
 • Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa minuuteissa
 • Voit rekisteröidä moottoripyörän omiin nimiisi

Saat Sortterin kautta lainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Moottoripyörän rahoitus ilman vakuuksia

Hakiessasi moottoripyörälainaa kauttamme sinun ei tarvitse huolehtia lainan vakuuksista. Saat hakemasi lainasumman suoraan tilillesi ja voit ostaa moottoripyörän haluamastasi paikasta - joko liikkeestä tai yksityiseltä.

Vakuudettoman moottoripyörälainan avulla olet käteisostaja, joka on paras asema neuvotella moottoripyörän hintaa alemmaksi.

Valitse sopiva kuukausierä

Voit sovittaa moottoripyörälainan kuukausierän omaan talouteesi sopivaksi lainalaskurillamme. Laina maksetaan takaisin tasaerissä, jotka sisältävät lyhennyksen lisäksi sekä koron, että muut mahdolliset maksut.

Lainapäätös samana päivänä

Lainan hakemiseen menee muutama minuutti ja saat ensimmäiset tarjoukset saman tien. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät lainahakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Löytääksesi halvimman rahoituksen kannattaa odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet lainahakemuksesi. Näin varmistat, että rahoitat uuden moottoripyörän parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. 

Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä.

Voinko hakea rahoitusta yksityiseltä ostettavaan moottoripyörään?

suljeavaa

Kyllä, hakemasi laina siirretään suoraan tilillesi ja voit ostaa moottoripyörän yksityiseltä tai liikkeestä.

Voinko käyttää lainan ulkomailta tuotavaan moottoripyörään?

suljeavaa

Kyllä, voit käyttää hakemasi rahoituksen ulkomailta tuotavan moottoripyörän hankintaan tai ajoneuvon tuonnista koituviin veroihin.

Kuka voi hakea rahoitusta moottoripyörään?

suljeavaa

Voit hakea moottoripyörälainaa normaalien luotonmyöntöehtojen täyttyessä:

 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet yli 20 -vuotias
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Tyypillinen moottoripyörärahoitus

Tyypillinen Sortterin avulla kilpailutettu moottoripyörärahoitus on summaltaan noin 6 000 € ja sen takaisinmaksuaika on kahdesta kolmeen vuotta. Kahdelle vuodelle ja 6 000 eurolle haetussa moottoripyörälainassa lainan korko on tyypillisesti 8% ja todellinen vuosikorko 8,3%. Tällöin lainan kuukausierä on 271,36 € ja lainan kustannukset ovat yhteensä 512,73 €.

Yleensä lainan korko on sitä pienempi, mitä suurempi lainasumma on kyseessä. Mikäli sinulla on muita olemassa olevia lainoja tai luottoja, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä moottoripyörälainan hakemisen yhteydessä. Näin voit pienentää muiden lainojen tai luottojen kustannuksia samalla kun haet rahoituksen moottoripyörän hankintaan.

Hae moottoripyörälaina Sortterin avulla ilmaiseksi. Saat yhdellä hakemuksella monta reilua lainatarjousta, joista voit valita edullisimman.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino