Moottoripyörälaina

Moottoripyörälaina parhaan koron takuulla. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset eri pankeilta helposti yhdellä hakemuksella.

Moottoripyörälaina

Moottoripyörälaina

Moottoripyörän ostaminen on monien mielessä kevätauringon paistaessa. Moottoripyörä on hankintana melko suuri, eikä koko kauppasummaa välttämättä voi tai kannata rahoittaa säästöillä. Ennen moottoripyörälainan valintaa kannattaa vertailla pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset keskenään - näin varmistat, että rahoitat moottoripyörän parhain mahdollisin ehdoin.

Moottoripyörälaina Sortterin kautta

Kun tarvitset moottoripyörälainaa, etsimme sinulle lainatarjoukset tarvitsemallesi summalle ja laina-ajalle. Haemme sinulle henkilökohtaiset lainapäätökset pankeilta sekä rahoituslaitoksilta ja järjestämme saamasi tarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Palvelumme käyttäjänä sinä kuitenkin päätät, minkä lainatarjouksen valitset.

  • Voit hakea lainaa 50 000 € asti tarpeesi mukaan
  • Korko alkaen 4,5%
  • Maksuaika 1-15 vuotta
  • Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset, joista voit valita edullisimman
  • Voit rekisteröidä moottoripyörän suoraan omiin nimiisi

Saat Sortterin kautta lainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Moottoripyörän rahoitus ilman vakuuksia

Hakiessasi moottoripyörälainaa kauttamme sinun ei tarvitse huolehtia lainan vakuuksista. Saat hakemasi lainasumman suoraan tilillesi ja voit ostaa moottoripyörän haluamastasi paikasta - joko liikkeestä tai yksityiseltä. Vakuudettoman moottoripyörälainan avulla olet käteisostaja, joka on usein paras asema neuvotella moottoripyörän hintaa alemmaksi.

Valitse sopiva kuukausierä

Voit sovittaa moottoripyörälainan kuukausierän omaan talouteesi sopivaksi lainalaskurillamme. Laina maksetaan takaisin tasaerissä, jotka sisältävät lyhennyksen lisäksi sekä koron, että muut mahdolliset maksut.

Lainapäätös samana päivänä

Lainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät lainahakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Löytääksesi halvimman lainan moottoripyörän hankintaan kannattaa odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet lainahakemuksesi. Näin varmistat, että rahoitat uuden moottoripyöräsi parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. 

Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä.

Tyypillinen moottoripyörärahoitus

Tyypillinen kauttamme haettu moottoripyörärahoitus on summaltaan noin 6 000 € ja sen takaisinmaksuaika on kahdesta kolmeen vuotta. Kahdelle vuodelle ja 6 000 €:lle haetussa moottoripyörälainassa tyypillinen lainan korko on 8% ja todellinen vuosikorko 8,3%. Tällöin lainan kuukausierä on 271,36 € ja lainan kustannukset ovat yhteensä 512,73 €. Yleensä lainan korko on sitä pienempi, mitä suurempi lainasumma on kyseessä. Mikäli sinulla on muita olemassa olevia lainoja, kannattaakin harkita lainojen yhdistämistä samalla, kun haet uutta lainaa moottoripyörän hankintaan.

Voit hakea moottoripyörälainaa kauttamme kun normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Olet yli 20 -vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Hae moottoripyörälaina Sortterin avulla ilmaiseksi - saat yhdellä hakemuksella monta reilua lainatarjousta, joista voit valita edullisimman.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme