Moottoripyörälaina - hae ja kilpailuta moottoripyörän rahoitus 60 000 € asti

Valitse edullinen rahoitus moottoripyörän hankintaan Sortterin avulla

Lainalaskuri - kilpailuta moottoripyörälaina tästä

Valitse lainasumma

12 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
251 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 12 000 €, korko 8,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 251 €, takaisinmaksettava summa 15 072 € sekä todellinen vuosikorko on 9,77 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 12 000 €, korko 8,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 251 €, takaisinmaksettava summa 15 072 € sekä todellinen vuosikorko on 9,77 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Valitse edullinen rahoitus moottoripyörän hankintaan Sortterin avulla

Moottoripyörälaina – kilpailuta moottoripyörän rahoitus ja säästä 

Onko uusi moottoripyörä jo tiedossa, mutta rahoitus puuttuu vielä? Tai haluatko lainapäätöksen moottoripyörän hankintaan jo valmiiksi, vaikka sopivaa ajoneuvoa ei ole vielä löytynyt?

Moottoripyörä on hankintana suuri, eikä koko kauppasummaa välttämättä voi tai kannata rahoittaa säästötililtä. Tällöin moottoripyörän hankinta voi vaatia ulkopuolista rahoitusta. Moottoripyörälainojen korot ja kulut vaihtelevat suurestikin, jonka vuoksi rahoitusvaihtoehdot kannattaa vertailla huolellisesti Sortterin avulla.

Kilpailuttamalla moottoripyörälainan voit säästää lainakustannuksissa satoja tai jopa tuhansia euroja laina-aikana. Tavoitat kauttamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia helposti yhdellä lainahakemuksella. Saat lainatarjoukset jopa minuuteissa ja voit valita edullisimman lainan moottoripyörän hankintaan.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Teemme moottoripyörälaina kilpailutuksen puolestasi

Etsimme sinulle lainatarjoukset tarvitsemallesi summalle ja laina-ajalle maksutta. Haemme henkilökohtaiset lainapäätökset pankeilta sekä rahoituslaitoksilta, ja järjestämme ne valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin edullisen moottoripyörälainan valitseminen on helppoa ja turvallista.

Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä pankin tarjouksen valitset moottoripyörän rahoitusta varten. Jos sopivaa moottoripyörää ei suunnitelmista huolimatta löydy tai moottoripyörän hankinta peruuntuu, voit myös jättää hakemasi moottoripyörälainan nostamatta.

Lainaa moottoripyörää varten

 • Hae lainaa 60 000 € asti tarpeesi mukaan
 • Korko alkaen 4%
 • Maksuaika 1-20 vuotta
 • Ennalta sovittu kuukausierä
 • Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa minuuteissa
 • Voit rekisteröidä moottoripyörän omiin nimiisi

Näin kilpailutat lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Moottoripyörän rahoitus ilman vakuuksia

Hakiessasi moottoripyörälainaa kauttamme sinun ei tarvitse huolehtia lainan vakuuksista. Saat hakemasi lainasumman suoraan tilillesi ja voit ostaa moottoripyörän haluamastasi paikasta – joko liikkeestä, yksityiseltä myyjältä tai voit myös tuoda moottoripyörän ulkomailta.

Vakuudettoman moottoripyörälainan avulla olet käteisostaja, joka on paras asema neuvotella moottoripyörän hintaa alemmaksi.

Valitse sopiva kuukausierä

Voit sovittaa moottoripyörälainan kuukausierän omaan talouteesi sopivaksi lainalaskurillamme. Laina maksetaan takaisin tasaerissä, eikä siinä ole viimeistä suurempaa maksuerää. Kuukausilyhennykset sisältävät pääoman lisäksi sekä koron, että mahdolliset tilinhoitomaksut.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo

Lainapäätös samana päivänä – rahat tilille heti

Lainan hakemiseen menee muutama minuutti ja saat ensimmäiset tarjoukset saman tien. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät lainahakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Löytääksesi itsellesi halvimman rahoituksen kannattaa odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet lainahakemuksesi. Näin varmistat, että rahoitat uuden moottoripyörän parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. 

Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen saat rahat heti tilillesi – usein jopa samana päivänä.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Usein kysyttyjä kysymyksiä moottoripyörälainasta

 • Kyllä, hakemasi laina siirretään suoraan tilillesi ja voit ostaa moottoripyörän yksityiseltä tai liikkeestä.

 • Kyllä, voit käyttää hakemasi rahoituksen ulkomailta tuotavan moottoripyörän hankintaan tai ajoneuvon tuonnista koituviin veroihin.

 • Kyllä, voit käyttää moottoripyörälainaa myös tarvittavien varusteiden, kuten kypärän, ajotakin tai sivulaukkujen hankintaan.

 • Voit hakea moottoripyörälainaa normaalien luotonmyöntöehtojen täyttyessä:

  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Olet yli 20 -vuotias
  • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti
 • Pankit ja lainanantajat siirtävät rahat heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, usein jo samana päivänä.

Tyypillinen moottoripyörärahoitus

Tyypillinen Sortterin avulla kilpailutettu moottoripyörärahoitus on summaltaan noin 6 000 € ja sen takaisinmaksuaika on kahdesta kolmeen vuotta. Kahdelle vuodelle ja 6 000 eurolle haetussa moottoripyörälainassa lainan korko on tyypillisesti 8% ja todellinen vuosikorko 8,3%. Tällöin lainan kuukausierä on 271,36 € ja lainan kustannukset ovat yhteensä 512,73 €.

Yleensä lainan korko on sitä pienempi, mitä suurempi lainasumma on kyseessä. Mikäli sinulla on muita olemassa olevia lainoja tai luottoja, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä moottoripyörälainan hakemisen yhteydessä. Näin voit pienentää muiden lainojen tai luottojen kustannuksia samalla, kun haet rahoituksen moottoripyörän hankintaan.

Kilpailuta moottoripyörälaina Sortterin avulla ilmaiseksi. Saat yhdellä hakemuksella monta reilua lainatarjousta, joista voit valita edullisimman.

Kilpailuta myös muut ajoneuvolainasi

Sortterin avulla voit kilpailuttaa helposti myös muut ajoneuvolainat kuten venelainan ja moottoripyörälainan. Lue lisää ajoneuvolainojen kilpailutuksesta.