Motorcykellån

Låt Sortter hitta de bästa offerterna på motorcykellån hos olika banker och kreditinstitut. Vi konkurrensutsätter motorcykellånet åt dig – du väljer det bästa erbjudandet.

Jämför låneofferter enkelt

Välj lånebelopp

15 000 €

Välj låneperiod

5 år
295 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 15 000 €, ränta är 6 % , tid att ersättning är 5 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 295 €, det beloppet som ska återbetalas är 17 700 € och den effektiva årsäntan är 6,92 %.
 • En rättvis lånejämförelse

  Sortter jämför lånen rättvist

 • objektiv lån jämförelse

  100 % objektiv lån jämförelse

 • utan överraskande utgifter

  100 % utan överraskande utgifter

 • Avainlippu

  100 % finländsk service

 • 4,6
  Baserat på 516 recensioner
  powered by

Motorcykellån

När vårens första värmande solstrålar dyker upp lockar tanken om en motorcykel. En motorcykel är en stor investering, som sällan kan finansieras med enbart egna besparingar. Du kan ansöka om ett motorcykellån hos banker, kreditinstitut, motorcykelhandlare eller på nätet. För att hitta det bästa motorcykellånet lönar det sig att konkurrensutsätta lånet innan du fattar ditt beslut. En besparing på en procent i räntemarginalen känns redan tydligt i plånboken.

Motorcykellån är konsumptionskrediter som du kan söka upp till 60 000 €.

Sortter konkurrensutsätter motorcykellånet åt dig

Via Sortter kan du hitta bra låneofferter när du planerar att köpa en motorcykel. Vi konkurrensutsätter motorcykellånet hos olika banker och kreditinstitut, du väljer det bästa alternativet.

Hur snabbt får jag offerter på motorcykellån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett motorcykellån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa motorcykellånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om motorcykellån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för din nya motorcykel.

Kostar det något att konkurrensutsätta motorcykellånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta ditt motorcykellån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte att ta ett motorcykellån, om du till exempel inte hittar ett erbjudande som du är nöjd med eller väljer att inte skaffa en motorcykel trots allt. Vi får betalt av bankerna och kreditinstituten i gengäld för att de får vara med och konkurrera om ditt motorcykellån. Om du beslutar dig för att ta ett motorcykellån uppstår avtalet mellan dig och långivaren.

Jämföra lån med Sortter.

Lån jämfört

låneansökningar0 €

I den utsträckningen har vi anbudit våra kunders låneansökningar under de senaste 30 dagarna.