Lainaa 10 000 euroa – löydä paras lainatarjous kilpailuttamalla

10 000 euron lainan voi saada ilman vakuuksia - lainat vakuudettomasti 500 - 60 000 €. Kilpailuta lainatarjoukset Sortterin maksuttomassa palvelussa ja löydä halvin 10 000 euron laina vertailustamme.

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
201 €/kk
Arvioitu kuukausierä
  • IlmainenIlmainen hakemus
  • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
  • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

10 000 euron lainan voi saada ilman vakuuksia - lainat vakuudettomasti 500 - 60 000 €. Kilpailuta lainatarjoukset Sortterin maksuttomassa palvelussa ja löydä halvin 10 000 euron laina vertailustamme.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

10 000 euroa on iso lainasumma, jolla  voit ostaa esimerkiksi moottoripyörän, käytetyn auton tai toteuttaa kokonaisvaltaisen keittiöremontin purkutöistä lopputarkastukseen. 

Lainaa ei pidä koskaan ottaa hätiköiden, sillä olet sitoutunut maksamaan sen takaisin maksusuunnitelman mukaisesti. Lainatarpeen hahmottamisessa apunasi on Sortterin lainalaskuri, jonka avulla voit tarkastella kuukausierän ja takaisinmaksuajan vaikutuksia lainan hintaan. 

10 000 euron lainan laina-aika vaihtelee 1 ja 20 vuoden välillä. Huomioithan, että pitkä laina-aika kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia. 

Suurten lainasummien kohdalla korostuu kilpailuttamisen merkitys. Kilpailuta lainat Sortterin palvelussa ja löydä tarpeisiisi sopiva 10 000 euron vakuudeton laina.

  • usp item
    Kilpailuta laina 60 000 € asti
  • usp item
    Vakuutusetu asiakkaillemme
  • usp item
    100 % asiakkaan puolella
  • usp item
    100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 539 arvosteluun.
powered by

10 000 euron laina moneen käyttötarkoitukseen – valitse lainatyyppi tarpeesi mukaan

Vakuudeton kulutusluotto on monipuolinen lainatuote, joka auttaa sinua rahoittamaan niin yllättävät menot kuin suunnitellut hankinnat. Voit siis toisin sanoen käyttää lainasumman haluamallasi tavalla. 

Rahoitusmarkkinoilta löytyy nykyisin laaja valikoima erilaisia vakuudettomia kulutusluottoja, joita pankit ja lainanantajat myöntävät eri nimillä käyttötarkoituksen mukaan. 

Esimerkiksi lainojen yhdistämistä varten on olemassa yhdistelylaina, jonka avulla voit maksaa kaikki olemassa olevat lainat, osamaksut ja luottokorttivelat selkeyttäen siten taloutesi hallintaa. Joustoluotto tarjoaa puolestaan nimensä mukaisen joustavan rahoitusvaihtoehdon: voit nostaa joustoluotolta aina lisää rahaa tilillesi ennalta määrätyn luottorajan mukaisesti. 

Yleisimpiä vakuudettomia kulutusluottoja ovat:

  • Autolaina
  • Remonttilaina
  • Häälaina
  • Yhdistelylaina
  • Joustoluotto
  • Sisustuslaina 
  • Moottoripyörälaina
  • Venelaina

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 10 000 euron lainalle ovat suuremmat hankinnat, joita ei ole mahdollista kattaa säästöillä. Esimerkiksi 10 000 euron autolaina on hyvä vaihtoehto, jos haluat ostaa auton ulkomailta tai yksityiseltä myyjältä. Kilpailutettu vakuudeton autolaina on usein myös autoliikkeen tarjoamaa osamaksusopimusta edullisempi rahoitusvaihtoehto. 

10 000 euron laina sopii erinomaisesti myös erilaisiin remontteihin – oli kyse kodin pienestä pintaremontista tai kesämökin saunaremontista, voit toteuttaa 10 000 eurolla saneerauksen töineen ja tarvikkeineen. 

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Mikä on 10 000 euron lainan korko?

Kulutusluottojen korot vaihtelevat suuresti eri pankkien välillä, joten edullisimman ja kalleimman lainan välinen hintaero voi olla satoja tai jopa tuhansia euroja. 

Lainan lopullinen korko muodostuu asiakaskohtaisesti pankin tekemän luottoarvion perusteella. Koron suuruuteen vaikuttavat useat tekijät, esimerkiksi laina-aika, lainan määrä, vallitseva korkotaso ja lainanhakijan takaisinmaksukyky. Korolle on kuitenkin olemassa katto, sillä vuonna 2023 voimaan astuneen uuden kuluttajansuojalain myötä vakuudettoman lainan korko voi olla enintään 15 prosenttia lisättynä korkolain mukaisella viitekorolla. 

10 000 euron lainaan lainanhakija voi saada kilpailukykyisen koron. Yleinen nyrkkisääntö on, että mitä suurempaa lainaa haet, sitä kilpailukykyisemmän koron voit saada. 

Voit hakea lainaa 10 000 euroa myös yhdessä rinnakkaishakijan eli yhteishakijan kanssa. Pankin näkökulmasta kaksi lainan takaisinmaksajaa laskee lainaamiseen liittyvää riskiä, jolloin lainaa on mahdollista saada paremmilla ehdoilla ja pienemmällä korolla. Rinnakkaishakija voi olla kuka tahansa pankin asettamat luotonmyöntökriteerit täyttävät henkilö, esimerkiksi puoliso, ystävä tai sukulainen.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

10 000 euron lainan muut kulut – todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset 

Korko on yksi osa lainan kustannuksista. Nimelliskoron lisäksi lainoihin sisältyy poikkeuksetta muita kuluja, kuten avausmaksuja, tilinhoitomaksuja ja laskutuspalkkioita. 

Todellinen vuosikorko kertoo lainan kaikki kustannukset korko ja muut kulut mukaan luettuna. Kuluttajansuojalain mukaan luotonantajan on ilmoitettava todellinen vuosikorko selkeästi ennen lainasopimuksen tekemistä. 

Lainat kannattaa aina vertailla todellisen vuosikoron mukaan. Erityisesti suurten lainasummien kohdalla pienetkin erot lainan koroissa ja kuluissa muodostuvat merkittäviksi eroiksi kokonaiskustannuksissa.

Kilpailuta laina ja valitse edullisin vertailusta

Kilpailuta 10 000 euron laina Sortterilla ja löydä lainallesi kohtuullinen korko 

Lainojen vertailu on helppoa Sortterin palvelussa. Kilpailuta 10 000 euron lainat maksuttomassa palvelussamme, jossa voit yhdellä hakemuksella saada lainatarjoukset yli 20 pankilta ja lainantarjoajalta. 

Sortter vertailee  lainat aina todellisen vuosikoron mukaan, jotta aidosti vertailun edullinen laina on helppo löytää. On hyvä muistaa, että pieni korko ei takaa halpaa lainaa – siksi lainat kannattaa vertailla todellisen vuosikoron mukaan, sillä se ottaa huomioon myös pankin kuukausimaksut ja tilinavauspalkkiot.

Kilpailuttaminen Sortterilla on nopeaa, helppoa ja sitoumuksetonta. Palvelun käyttäminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Lisäksi sinulla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot ja moitteeton maksuhistoria. 

Näin haet lainaa:

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

10 000 euron laina – usein kysytyt kysymykset

  • Luottopäätös tehdään usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Saat tiedon kulutusluoton myöntämisestä yleensä jo muutamassa minuutissa ja voit valita itsellesi parhaan luottotarjouksen helposti vertailusta.

  • Kyllä, voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton kulutusluotto löytyy Sortterin avulla nopeasti ja voit valita edullisimman lainan maksuttomasta vertailusta helposti.

  • Voit vertailla kulutusluotot ilman palkkakuittia tai muuta todistusta tuloistasi. Ajoittain luotonmyöntäjät tarvitsevat todistuksen ilmoittamistasi tuloista kuitenkin ennen lainan maksamista tilillesi. Jos sinulla ei ole palkkakuittia saatavilla, voit tulostaa todistuksen tuloistasi myös Verohallinnon ylläpitämästä tulorekisteristä.

  • Kyllä, nykyinen kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti Sortterin avulla. Näin pidät luottokustannukset kilpailukykyisellä tasolla ja vältyt maksamasta turhasta.

  • Kyllä, kulutusluoton voi maksaa takaisin ennenaikaisesti. Mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun on määritetty laissa, eikä siitä tarvitse olla erikseen mainintaa luottoehdoissa. Voit myös lyhentää kulutusluottoa suuremmissa maksuerissä, jolloin sen euromääräiset kulut jäävät pienemmiksi.

  • Näet tiedon mahdollisuudesta maksuvapaisiin kuukausiin lainatarjouksen yhteydessä.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.