Lainaa 10 000 euroa – vertaa lainat ja valitse edullinen lainatarjous

Lainan kilpailuttaminen kannattaa Sortterilla, sillä asiakkaamme säästävät tyypillisesti 1644 € lainakustannuksissa vuonna 2022.

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
201 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Lainan kilpailuttaminen kannattaa Sortterilla, sillä asiakkaamme säästävät tyypillisesti 1644 € lainakustannuksissa vuonna 2022.

Onko 10000 euron laina sinulle sopiva?

Hae lainaa 10 000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Kilpailutat 10 000 euron vakuudettoman lainan ilmaiseksi Sortterin avulla. Me Sortterilla kilpailutamme lainan puolestasi, jotta pankit tarjoavat lainan varmasti parhailla ehdoilla.

Onko 10 000 euron laina sinulle sopivin? Yllä olevasta lainalaskurista voit säätää lainan suuruutta ja laina-aikaa. Lisäksi voit selvittää laskurin avulla, mikä on sinulle sopiva lainan kuukausierä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

Kilpailuta 10 000 € laina – Sortter löytää edullisen lainatarjouksen

Kaiken kokoiset lainat kannattaa aina kilpailuttaa – joko itse kysymällä tarjouksia yksittäisistä pankeista tai käyttämällä Sotterin kaltaista ilmaista lainavertailupalvelua.

Kulutusluottojen korot vaihtelevat jopa kuukausittain. Lisäksi eri pankeilla on erilaisia kriteereitä luotonmyöntämiselle, jolloin pankit voivat tehdä sinulle keskenään erilaisia lainatarjouksia. Vain kilpailuttamalla uuden tai nykyisen lainasi voit varmistua siitä, että tarjottu laina on edullinen.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterilla on:

 • ilmaista – täysin ilman kuluja
 • turvallista – teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien kanssa
 • helppoa – lainahakemuksen täyttö on vaivatonta
 • nopeaa – rahat tilille jopa samana päivänä
 • lainat aina reilulla lainavertailulla

Vertailupalvelussamme voit kilpailuttaa lainan:

 • lainasumman 1 000–60 000 €
 • laina-aika 1–20 vuotta (12–240 kk)

Kuukausittainen lainan lyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Lainalaskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee. Sortterin vertailu näyttää myös selvästi sen, miten paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta.

Kilpailuta lainat ja säästä.

Näin kilpailutat lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Edullinen laina rinnakkaishakijan kanssa

Tiesitkö, että voit saada edullisemman lainatarjouksen pankilta, jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa? Rinnakkaishakijaa kutsutaan myös yhteishakijaksi, ja se voi olla esimerkiksi oma avo- tai aviopuoliso.

Pankin näkökulmasta kaksi lainan takaisinmaksajaa laskee riskiarvioita, jolloin lainaa on mahdollista saada suurempi summa sekä lainaehdoissa nimelliskorko voi olla paljon pienempi kuin jos henkilö hakisi lainaa yksin.

Rinnakkasihakijan kanssa lainaa haettaessa molemmat henkilöt ovat yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kilpailuta ja säästä 1 644 €

Selvitimme, että asiakkaamme säästävät tyypillisesti 1 644 € lainakustannuksissa vuonna 2022, kun he kilpailuttavat lainansa Sortterilla. Laskelmissa on vertailtu asiakkaan saamaa edullisinta ja kalleinta lainatarjousta, kun lainasummana on ollut 8 000–10 000 euroa.

Lisäksi takaamme reilun lainavertailun.

Mihin 10 000 euron laina riittää?

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 10 000 euron lainalle ovat: lainojen yhdistäminen, yrityslaina, moottoripyörä, remontti, häät, sisustus, kodin pintaremontti tai käytetyn auton ostaminen.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla monta lainaa useasta eri paikasta? Joskus lainat kannattaa yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jotta niiden hoitaminen helpottuu ja selviät vähäisemmillä kuluilla.

Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla lainan puolestasi, jolloin voit saada edullisen lainatarjouksen.

Moottoripyörä

Oletko aina unelmoinut moottoripyörästä? Haaveiletko vapaudesta ja kesäisistä illoista tien päällä? Moni haaveilee, mutta arjessa isomman sijoituksen tekeminen tuntuu joskus mahdottomalta. Ja toki moottoripyörän lisäksi tarvitaan myös kypärä, ajopuku ja tarvittavat vakuutukset.

Häät

Häät ovat rakkauden juhla ja ainutlaatuinen hetki elämässä. Häihin halutaan kutsua kaikki tärkeimmät ihmiset juhlimaan yhdessä hääparin kanssa. Kuluja kertyy mm. hääpaikan tilavuokrasta, ruoasta, juomista, hääpuvusta, koristeluista, ohjelman järjestämisestä sekä häämatkasta.

Joskus suku osallistuu häiden kustannuksiin, mutta nykyään moni pariskunta maksaa häänsä itse. Rahaa saattaa kulua yllättävän paljon, eivätkä säästöt aina riitä. Siksi moni rahoittaakin nykyään unelmiensa häät lainarahalla. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi ja sinä voit keskittyä unelmahäiden suunnitteluun.

Sisustus

Sisustuksen uusiminen piristää mieltä ja kotia. Usein pieni pintaremontti ja kodin tekstiilien uusiminen saa kodin näyttämään jo aivan erilaiselta. Lasten kasvaessakin on usein tarvetta uusia kalusteita tarpeisiin vastaaviksi.

Sortter kilpailuttaa lainanantajat puolestasi – sinä voit keskittyä värisävyjen ja kalusteiden miettimiseen!

Kodin pintaremontti

Maalia pintaan ja tapetit vaihtoon? Vihdoinkin se uusi lattia? Pienellä pintaremontilla kotisi näyttää taas uudelta ja raikkaalta. Kodin remontointi lisää myös asuntosijoituksesi arvoa. Remontointi kannattaa, mikäli suunnittelet asunnon myyntiä lähiaikoina ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Sortterin avulla kilpailutat lainanantajat helposti ja voit keskittyä itse remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Käytetyn auton ostaminen

Jos et halua ostaa uutta autoa, mutta vaihtaa vanhan kuitenkin toimivampaan, voi käytetyn auton ostaminen olla oikea ratkaisu. Lainan ottaminen voi olla edullisempi tapa rahoittaa käytetyn auton ostaminen kuin kotipankin tai automyyjän kanssa tehty sopimus.

Sortter auttaa sinua löytämään sinulle sopivan autolainan. Kun sinulla on auton rahoitus valmiina, olet käteisostajan asemassa ja voit ostaa minkä auton haluat. Näin sinun ei tarvitse huolehtia autorahoituksen viimeisestä suuremmasta erästä eli jäännöserästä.

Kilpailuta laina ja valitse edullisin vertailusta

Vertaile lainatarjoukset

Lainatarjousten vertailu on helppoa ja aina ilmaista Sortterin avulla.

 1. Täytä lainahakemus – aikaa menee noin 5 minuuttia.
 2. Saat pian lainatarjouksia – olemme järjestäneet tarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan.
 3. Kiinnitä huomiota lainasummaan, laina-aikaan, sekä mahdollisiin lyhennysvapaisiin.
 4. Valitse sopivin lainatarjous.
 5. Pankki saattaa pyytää liitteitä, kuten todistuksen tuloista.
 6. Pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen pankin kanssa Sortterin verkkopalvelun kautta verkkopankkitunnuksilla.
 7. Rahat maksetaan tilillesi heti – jopa samana päivänä.
 8. Huolehdi lainan takaisinmaksusta.

Me Sortterilla vertailemme lainat aina todellisen vuosikoron mukaan, sillä se kertoo lainan kokonaiskustannukset. On hyvä muistaa, että pieni korko ei takaa halpaa lainaa – siksi lainat kannattaa vertailla todellisen vuosikoron avulla, sillä se ottaa huomioon myös pankin kuukausimaksut ja tilinavauspalkkiot.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuttamalla lainan voit säästää lainakuluissa, sekä saat tietää tarkalleen hakemasi lainan kulut.

Kilpailuttamisen edut:

 1. Vaivatonta
 2. Nopeaa
 3. Ilmaista
 4. Sitoumuksetonta

Sortterilta löydät myös palvelun nimeltä lainalaskuri. Voit selvittää kuukausierien määrän ja optimaalisen laina-ajan sen avulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainoista

 • Korko on aina henkilökohtainen ja riippuu hakijan taloustilanteesta. Kannattaa muistaa, että myös lainan kulut vaikuttavat sen kustannuksiin eli kannattaa tarkistaa lainan kaikki kustannukset kertova todellinen vuosikorko.

  Kunkin pankin tai rahoituslaitoksen korko selviää vain hakemalla tarjous kyseiseltä toimijalta. Kulutusluottojen tarjoajia on monia, joten matalimman koron löydät vertaamalla eri luotonantajien lainatarjouksia.

  Sortterin palvelussa pystyt kilpailuttamaan luotonantajat yhdellä hakemuksella, jolloin saat tarjoukset helposti yhdellä kertaa ja keskenään vertailukelpoisina eli todellisen vuosikoron mukaan listattuna.

 • Luottopäätös tehdään usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Saat tiedon kulutusluoton myöntämisestä yleensä jo muutamassa minuutissa ja voit valita itsellesi parhaan luottotarjouksen helposti vertailusta.

 • Kyllä, voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton kulutusluotto löytyy Sortterin avulla nopeasti ja voit valita edullisimman lainan maksuttomasta vertailusta helposti.

 • Voit vertailla kulutusluotot ilman palkkakuittia tai muuta todistusta tuloistasi. Usein luotonmyöntäjät tarvitsevat todistuksen ilmoittamistasi tuloista kuitenkin ennen lainan maksamista tilillesi. Jos sinulla ei ole palkkakuittia saatavilla, voit tulostaa todistuksen tuloistasi myös Verohallinnon ylläpitämästä tulorekisteristä.

 • Sortterin on yksi Suomen kattavimmista lainavertailupalvelu. Sortterin avulla vertaat kattavasti kymmenien pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjoukset. Vertailussamme edullisimman kulutusluoton valitseminen on helppoa ja nopeaa. Lisäksi teemme vertailun aina todellisen vuosikorkon mukaan, jolloin lainatarjouksia on helppo vertailla keskenään.

 • Kyllä. Nykyinen kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti Sortterin avulla. Näin pidät luottokustannukset kilpailukykyisellä tasolla ja vältyt maksamasta turhasta.

 • Kyllä. Kulutusluoton voi maksaa takaisin ennenaikaisesti. Mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun on määritetty laissa, eikä siitä tarvitse olla erikseen mainintaa luottoehdoissa. Voit myös lyhentää kulutusluottoa suuremmissa maksuerissä, jolloin sen euromääräiset kulut jäävät pienemmiksi.

 • Osa yhteistyöpankeistamme myöntää maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia. Näet tiedon mahdollisuudesta maksuvapaisiin kuukausiin lainatarjouksen yhteydessä.