Häälaina mahdollistaa ikimuistoisen päivän

Suunnitteletko häitä? Voit hakea rahoitusta unelmien häiden toteuttamiseen tai häämatkaan aina 60 000 euroon asti.

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
252 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 252 €, takaisinmaksettava summa 9 073 € sekä todellinen vuosikorko on 8,69 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 252 €, takaisinmaksettava summa 9 073 € sekä todellinen vuosikorko on 8,69 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Suunnitteletko häitä? Voit hakea rahoitusta unelmien häiden toteuttamiseen tai häämatkaan aina 60 000 euroon asti.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Häät eri budjetein – häälainaa 1000–60 000 euroa

Häät ovat elämäntäyteinen ilonjuhla, joista muodostuu loppuelämän kestäviä muistoja. Ikimuistoisen päivän loihtiminen vaatii usein järjestelyjä, jotka maksavat rahaa. Kun häiden haluttu budjetti ja pääpiirteiset suunnitelmat ovat selvillä, budjettiin sopivan häälainan kilpailuttaminen vastaa ketterästi häiden rahoitustarpeeseen.

Häälainan avulla järjestätte mieleisenne juhlat, eikä vieraslistan pituudessa tai juhlapaikan valinnassa tarvitse karsia. Häälainan hakeminen ja kilpailutus Sortterin avulla on helppoa ja nopeaa sekä poistaa yhden kohdan häiden tehtävälistalta – rahoituksen varmistuksen.

Häälainan kilpailuttamalla onnistuu hääbudjetin hallinta paremmin ja voitte välttyä maksamasta ylimääräisiä korkoja tai rahoituskustannuksia. Kuten aina ulkopuolisessa rahoituksessa, häälainaa ei kuitenkaan kannata ottaa, jos sen kuluille ei ole aidosti kuukausittaisessa maksuvarassa tilaa - jatkuuhan arki myös juhla-ajan jälkeen.

 • Hae häälainaa tarpeesi mukaan 1 000 €–60 000 €
 • Valitse sopiva kuukausierä lainalaskurilla
 • Häälaina on vakuudeton luotto, jota voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia
 • Suosittelemme, että haet häälainaa yhdessä rinnakkaishakijan, esimerkiksi tulevan aviopuolisosi, kanssa

Esittelemme palvelussamme sinulle saapuneet lainatarjoukset edullisuusjärjestyksessä, mutta jätämme sopivan rahoituksen valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

Häälainalla rahoitat elämäsi juhlat

Häälaina soveltuu häiden järjestämisen lisäksi myös muiden tärkeiden juhlien, kuten kihlajaisten, ristiäisten, nimiäisten, ylioppilasjuhlien tai syntymäpäiväjuhlien rahoittamiseen. Juhlat ovat aina odotettu tilaisuus sekä vieraille että järjestäjille, ja niihin tyypillisesti liittyy erilaisia rahoitustarpeita muun muassa:

 • tilavuokrien
 • tarjoilujen
 • kukka- ja koristetilausten
 • vaatetusten
 • häämatkan
 • sormushankinnan
 • lahjojen sekä
 • muiden juhlakulujen muodossa

Olipa lainan käyttökohde näistä mikä tahansa, on hyvä tunnistaa, että rahoitus voi olla mahdollinen näihin kaikkiin.

Juhlalainalla rahoitatkin elämäsi juhlahetket ja loihdit itsellesi sekä lähipiirillesi unohtumattoman päivän. Sinä valitset, millaiset juhlat haluat järjestää, ja palvelumme auttaa sopivan lainan löytämisessä. Järjestelyjen keskellä sinulla onkin yksi mietittävä asia vähemmän, kun hoidamme puolestasi lainavaihtoehtojen kilpailutuksen.

Lainaa häitä varten – sekä yhteisen elämän alkuun

Häälainalla voit rahoittaa kaikki häihin liittyvät kulut ja toteuttaa juuri sellaiset häät kuin haluatte. Mikäli häät halutaan pitää jossain kauempana tai ulkomailla, voi myös matkoihin ja majoitukseen kulua yllättävän paljon rahaa. Häälainaa voi hyödyntää myös pariskunnan yhteisen häämatkan rahoittamiseen tai häiden jälkeisen yhteisen elämän aloittamisen kustannuksiin. Yhteisen elämän starttiin voi usein liittyä yhteisen kodin remontointia tai auton hankintaa. On teidän päätöksenne, huomioitteko myös nämä tulevat kustannukset valmiiksi häälainassa. Yleisesti ottaen yksi laina, joka kattaa useammat rahoitustarpeet , on helpompi hallita ja kuluiltaan käytännöllisempi.

Toiset hakevat häälainaa vain osaan kuluista ja maksavat loput kustannukset säästöistään, kun taas toiset rahoittavat kaikki hääkustannukset lainalla. Ennen häälainan hakemista pariskunnan tulisikin käydä yhdessä läpi heidän taloudellinen tilanteensa, maksuvaransa, häiden budjetti ja miten kulut jaetaan. Kun molemmat osapuolet ovat samalla sivulla, on häälainan hakeminen helppoa ja pari voi keskittyä rahoituksesta huolehtimisen sijaan unelmiensa hääjuhlan suunnitteluun sekä yhteisen elämän alkuun.

Näin haet rahoituksen häiden järjestämiseen

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainatarjoukset nopeasti yhdellä hakemuksella

Lainan hakeminen ja lainatarjousten vertaaminen on Sortterin avulla nopeaa ja yksinkertaista. Saat lainatarjoukset jopa minuuteissa ja näet niissä selkeästi eriteltynä korot, lainakustannukset sekä takaisinmaksuajan ja kuukausierän.

Nopeimmillaan häälaina siirretään tilillesi heti samana päivänä. Lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi pankin välille ja lainan lyhentäminen onnistuu ennalta sovituissa kuukausierissä.

Jos tarvitset häälainan takaisinmaksussa joustoa, näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista jotka tarjoavat maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia. Nopeisiin lainatarpeisiin sopiva rahoitusmuoto voi olla kertalainan sijaan joustoluotto, josta voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen tullen. Joustoluotolta tehtävistä rahanostoista ei tarvitse tehdä erillistä lainasopimusta ja saat lainan heti tilillesi.

Mistä lainaa häihin?

Jos tarvitset lainaa häiden järjestämiseen, löydät edullisen lainavaihtoehdon vertailustamme helposti - kilpailutamme kerralla palvelussamme olevat pankit ja lainanantajat. Tavoitat kauttamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella. Sopivan vaihtoehdon valitseminen on palvelussamme helppoa, sillä järjestämme lainat aina valmiiksi hintajärjestykseen.

Häälaina – usein kysytyt kysymykset

 • Häälaina on häiden rahoitusta varten haettu laina. Häät ovat usein kallis juhla, joihin liittyy paljon eri hankintoja. Häälainan avulla voit kustantaa häät ilman, että joudut käyttämään mittavia summia omista säästöistäsi.

 • Häälainan kilpailuttaminen eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä on kätevä tapa löytää edullinen laina häiden rahoittamista varten. Käyttäessäsi Sortteria näet eri pankkien tarjoamat korot ja mahdolliset avauspalkkiot selkeästi. Järjestämme lainatarjoukset palvelussamme valmiiksi todellisen vuosikoron mukaan, jotta edullisen luoton valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Kilpailuttamalla häälainan voit säästää lainan koroissa ja kuluissa.

 • Voit käyttää häälainaa paitsi häiden järjestämiseen, myös muihin niihin liittyvien kustannusten maksamiseen. Häälainalla järjestät niin tilavuokrien, catering-palvelujen, kuin sormus- tai pukuhankintojen maksamisen sinulle sopivalle ajalle.

 • Lainan voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa ja näin usein kannattaa toimia. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi tuleva aviopuoliso. Yhdessä haetulle lainalle on usein saatavissa kohtuullinen korko ja joustavammat lainaehdot.

 • Häälainan korko vaihtelee haetun lainasumman, taloudellisen tilanteesi sekä lainaa tarjoavan pankin mukaan. Mitä vakaampi taloudellinen tilanne sinulla on, sitä pienemmällä korolla pankit voivat myöntää lainaa häiden järjestämiseen. Näet vertailussamme kaikki pankkien tekemät lainaehdotukset, joista voit valita itsellesi helposti vertailun edullisimman.

Saat lainatarjouksen näiltä pankeilta

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo
Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.