Häälaina - häiden rahoitus jopa 60 000 € asti

Lähetä ilmainen hakemus, tutustu tarjouksiin ja valitse edullisin laina häiden järjestämiseen helposti

Lainalaskuri - kilpailuta häälaina tästä

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
252 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 252 €, takaisinmaksettava summa 9 073 € sekä todellinen vuosikorko on 8,69 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 84 arvosteluun.
  powered by

Hae häälaina Sortterin avulla ja tavoitat kymmeniä pankkeja sekä rahoituslaitoksia helposti yhdellä hakemuksella.

Häälainan hakeminen ja rahoitustarjousten vertaaminen on sinulle palvelussamme ilmaista. Järjestämme pankkien tekemät lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, jotta edullisen häälainan valinta on mahdollisimman yksinkertaista.

Häälaina tarpeesi mukaan

Häät ovat tunnetusti ne parhaimmat juhlat, joista syntyy koko loppuelämän kestäviä muistoja. Häälainan avulla pidätte mieleisenne juhlat, eikä vieraslistan pituudessa tai juhlapaikan valinnassa tarvitse karsia. Kun kilpailutat häiden rahoituksen Sortterin avulla, pysyy hääbudjetti paremmin hallinnassa ja vältyt maksamasta häälainasta ylimääräisiä korkoja tai rahoituskustannuksia.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 € - 60 000 €
 • Valitse sopiva kuukausierä lainalaskurilla
 • Häälaina on vakuudeton luotto, jota voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia

Suosittelemme sinulle aina edullisinta häälainaa, mutta jätämme sopivan rahoituksen valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt.

Juhlalainalla rahoitat elämäsi juhlat

Juhlalaina sopii häiden lisäksi myös kihlajaisten, kastajaisten/nimiäisten, ylioppilasjuhlien tai syntymäpäiväjuhlien rahoittamiseen. Juhlat ovat elämän marsipaani, jolloin tarjoamisten lisäksi on usein ostettava parempaa seppälää päälle.

Juhlalainalla rahoitat elämän juhlahetket ja luot itsellesi sekä lähipiirillesi unohtumattomat juhlat.

Lainatarjoukset nopeasti

Lainan hakeminen ja lainatarjousten vertaaminen on Sortterin avulla nopeaa ja yksinkertaista. Saat lainatarjoukset jopa minuuteissa ja näet niissä selkeästi eriteltynä korot, lainakustannukset sekä takaisinmaksuajan ja kuukausierän.

Nopeimmillaan häälaina siirretään tilillesi heti samana päivänä. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi pankin välille ja lainan lyhentäminen onnistuu ennalta sovituissa kuukausierissä. Jos tarvitset häälainan takaisinmaksussa joustoa, näet palvelussamme myös tiedon niistä lainanantajista jotka tarjoavat maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia.

Jos tarvitset lainaa häiden järjestämiseen, löydät edullisen vaihtoehdon vertailustamme helposti. Tavoitat kauttamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella. Parhaan vaihtoehdon valitseminen on palvelussamme helppoa, sillä järjestämme lainat aina valmiiksi hintajärjestykseen.

Löydät halvimman häälainan vertaamalla pankkien tekemiä lainatarjouksia todellisen vuosikoron mukaan. Käyttäessäsi Sortteria näet eri pankkien tarjoama korot ja mahdolliset avauspalkkiot selkeästi ilman pientä printtiä. Järjestämme lainatarjoukset palvelussamme valmiiksi todellisen vuosikoron mukaan, jotta halvimman luoton valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa.

Häälainan korko vaihtelee haetun lainasumman, taloudellisen tilanteesi sekä lainaa tarjoavan pankin mukaan ja on pienimmillään 4 %. Mitä vakaampi taloudellinen tilanne sinulla on, sitä pienemmällä korolla pankit voivat myöntää lainaa häiden järjestämiseen. Näet vertailussamme kaikki pankkien tekemät lainaehdotukset, joista voit valita itsellesi helposti edullisimman.

Kattava häiden rahoitusvaihtoehtojen vertailu

Kilpailuta häälaina Sortterin avulla ja säästä lainakustannuksissa jopa satoja euroja. Lähetä ilmainen lainahakemus, vertaa saamasi tarjoukset helposti ja valitse edullisin laina häiden rahoittamiseksi.

Voit hakea lainaa Sortterin avulla, kun normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

 • Olet yli 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Häälaina kannattaa hakea mahdollisuuksien mukaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää lainan edullisemmin. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse edullisin häälaina puolueettomasta vertailusta!

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.