Häälaina - häiden rahoitus jopa 60 000 € asti

Lähetä ilmainen hakemus, tutustu tarjouksiin ja valitse edullinen laina häiden järjestämiseen helposti

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
252 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 252 €, takaisinmaksettava summa 9 073 € sekä todellinen vuosikorko on 8,69 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 252 €, takaisinmaksettava summa 9 073 € sekä todellinen vuosikorko on 8,69 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Lähetä ilmainen hakemus, tutustu tarjouksiin ja valitse edullinen laina häiden järjestämiseen helposti

Hae häälaina Sortterin avulla ja tavoitat kymmeniä pankkeja sekä rahoituslaitoksia helposti yhdellä hakemuksella.

Häälainan hakeminen ja rahoitustarjousten vertaaminen on sinulle palvelussamme ilmaista. Järjestämme pankkien tekemät lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin edullisen häälainan valinta on mahdollisimman turvallista ja yksinkertaista.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 470 arvosteluun.
powered by

Häälaina tarpeesi mukaan

Häät ovat tunnetusti ne parhaimmat juhlat, joista syntyy koko loppuelämän kestäviä muistoja. Häälainan avulla pidätte mieleisenne juhlat, eikä vieraslistan pituudessa tai juhlapaikan valinnassa tarvitse karsia. Kun kilpailutat häiden rahoituksen Sortterin avulla, pysyy hääbudjetti paremmin hallinnassa ja vältyt maksamasta häälainasta ylimääräisiä korkoja tai rahoituskustannuksia.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 € - 60 000 €
 • Valitse sopiva kuukausierä lainalaskurilla
 • Häälaina on vakuudeton luotto, jota voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia

Suosittelemme sinulle aina edullisinta häälainaa, mutta jätämme sopivan rahoituksen valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt.

Häälainalla rahoitat elämäsi juhlat

Häälaina sopii häiden järjestämisen lisäksi myös muiden tärkeiden juhlien, kuten kihlajaisten, kastajaisten, nimiäisten, ylioppilasjuhlien tai syntymäpäiväjuhlien rahoittamiseen. Juhlat ovat aina odotettu tilaisuus, joihin liittyviä rahoitustarpeita voi ilmetä tilavuokrien ja tarjoilujen lisäksi myös vaikkapa vaate- tai sormushankintojen muodossa.

Juhlalainalla rahoitat elämän juhlahetket ja loihdit itsellesi sekä lähipiirillesi unohtumattoman päivän.

Asiakkaidemme kokemuksia

 • profile image
  Kalle Raanoja
  14.4.2024 10.50.07

  Saman päivän aikana oli jo edullisin laina pankkitilillä.

 • profile image
  Antti Valtakari
  13.4.2024 19.27.06

  Nopeaa ja sujuvaa.

 • profile image
  Unto Ryynänen
  4.4.2024 6.01.03

  Nopeasti toimittu, kaikki OK!

 • profile image
  Sari Niinepuu
  29.3.2024 7.55.59

  Helppo ja nopea

 • profile image
  Vanissa N
  23.2.2024 10.35.42

  Very convenient and fast

Häälaina kaikkiin häiden kustannuksiin

Häälainalla voit rahoittaa kaikki häihin liittyvät kulut kuten esimerkiksi sulhasen smokin ja morsiamen hääpuvun. Mikäli häät halutaan pitää jossain kauempana tai ulkomailla, kuluu matkoihin ja majoitukseenkin yllättävän paljon rahaa. Häälainaa voidaan käyttää myös pariskunnan yhteisen häämatkan rahoittamiseen tai häiden jälkeisen yhteisen elämän aloittamisen kustannuksiin, kuten remontointiin tai uuteen autoon. Häälainan suuruus voi vaihdella paljon tilanteen mukaan.

Toiset hakevat häälainaa vain osaan kuluista ja maksavat loput kustannukset säästöistä, kun taas toiset rahoittavat kaikki hääkustannukset lainalla. Ennen häälainan hakemista pariskunnan tulisikin käydä yhdessä läpi heidän taloudellinen tilanteensa, häiden budjetti ja miten kulut jakautuvat. Kun molemmat osapuolet ovat samalla sivulla, on häälainan hakeminen helppoa ja pari voi keskittyä rahoituksesta huolehtimisen sijaan unelmiensa hääjuhlan suunnitteluun.

Näin haet rahoituksen häiden järjestämiseen

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainatarjoukset nopeasti

Lainan hakeminen ja lainatarjousten vertaaminen on Sortterin avulla nopeaa ja yksinkertaista. Saat lainatarjoukset jopa minuuteissa ja näet niissä selkeästi eriteltynä korot, lainakustannukset sekä takaisinmaksuajan ja kuukausierän.

Nopeimmillaan häälaina siirretään tilillesi heti samana päivänä. Lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi pankin välille ja lainan lyhentäminen onnistuu ennalta sovituissa kuukausierissä.

Jos tarvitset häälainan takaisinmaksussa joustoa, näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista jotka tarjoavat maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia. Nopeisiin lainatarpeisiin sopiva rahoitusmuoto voi olla kertalainan sijaan joustoluotto, josta voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen tullen. Joustoluotolta tehtävistä rahanostoista ei tarvitse tehdä erillistä lainasopimusta ja saat lainan heti tilillesi.

Mistä lainaa häihin?

Jos tarvitset lainaa häiden järjestämiseen, löydät edullisen vaihtoehdon vertailustamme helposti. Tavoitat kauttamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella. Parhaan vaihtoehdon valitseminen on palvelussamme helppoa, sillä järjestämme lainat aina valmiiksi hintajärjestykseen.

Häiden rahoittamisesta kysyttyä

 • Löydät halvimman häälainan vertaamalla pankkien tekemiä lainatarjouksia todellisen vuosikoron mukaan. Käyttäessäsi Sortteria näet eri pankkien tarjoamat korot ja mahdolliset avauspalkkiot selkeästi ilman pientä printtiä. Järjestämme lainatarjoukset palvelussamme valmiiksi todellisen vuosikoron mukaan, jotta halvimman luoton valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa.

 • Voit käyttää häälainaa paitsi häiden järjestämiseen, myös muihin niihin liittyvien kustannusten maksamiseen. Häälainalla jaksotat niin tilavuokrien, catering-palvelujen, kuin sormus- tai pukuhankintojen maksamisen sinulle sopivalle ajalle.

 • Lainan voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi tuleva aviopuoliso. Yhdessä haetulle lainalle on usein saatavissa pienempi korko ja joustavammat lainaehdot.

 • Häälainan korko vaihtelee haetun lainasumman, taloudellisen tilanteesi sekä lainaa tarjoavan pankin mukaan. Pienimmillään häälainan korko on 4 %. Mitä vakaampi taloudellinen tilanne sinulla on, sitä pienemmällä korolla pankit voivat myöntää lainaa häiden järjestämiseen. Näet vertailussamme kaikki pankkien tekemät lainaehdotukset, joista voit valita itsellesi helposti edullisimman.

Saat lainatarjouksen näiltä pankeilta

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kattava häiden rahoitusvaihtoehtojen vertailu

Mikäli tarvitset lainaa häitä varten, kannattaa laina aina kilpailuttaa, jotta löydät edullisimman lainan. Sortterin kautta kilpailutus onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella ja voit hakea lainaa häihin nopeasti netissä. Kilpailuta häälaina Sortterin avulla ja saat pienemmät lainakustannukset. Lähetä ilmainen lainahakemus, vertaa saamasi tarjoukset helposti ja valitse edullisin laina häiden rahoittamiseksi.

Voit hakea lainaa Sortterin avulla, kun normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

 • Olet yli 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Häälaina kannattaa hakea mahdollisuuksien mukaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää lainan paremmilla ehdoilla. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi tuleva aviopuoliso.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse sopivin laina vertailusta!