Lainalaskuri - kilpailuta häälaina tästä

Valitse lainasumma

8000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
245€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae häälaina Sortterin avulla ja tavoitat kymmeniä pankkeja sekä rahoituslaitoksia helposti yhdellä hakemuksella.

Häälainan hakeminen ja rahoitustarjousten vertaaminen on sinulle palvelussamme ilmaista. Järjestämme pankkien tekemät lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, jotta edullisen häälainan valinta on mahdollisimman yksinkertaista.

Häälaina tarpeesi mukaan

Häät ovat tunnetusti ne parhaimmat juhlat, joista syntyy koko loppuelämän kestäviä muistoja. Häälainan avulla pidätte mieleisenne juhlat, eikä vieraslistan pituudessa tai juhlapaikan valinnassa tarvitse karsia. Kun kilpailutat häiden rahoituksen Sortterin avulla, pysyy hääbudjetti paremmin hallinnassa ja vältyt maksamasta häälainasta ylimääräisiä korkoja tai rahoituskustannuksia.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 1 000 € - 60 000 €
 • Valitse sopiva kuukausierä lainalaskurilla
 • Häälaina on vakuudeton luotto, jota voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia

Suosittelemme sinulle aina edullisinta häälainaa, mutta jätämme sopivan rahoituksen valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt.

Lainatarjoukset nopeasti

Lainan hakeminen ja lainatarjousten vertaaminen on Sortterin avulla nopeaa ja yksinkertaista. Saat lainatarjoukset jopa minuuteissa ja näet niissä selkeästi eriteltynä korot, lainakustannukset sekä takaisinmaksuajan ja kuukausierän.

Nopeimmillaan häälaina siirretään tilillesi heti samana päivänä. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi pankin välille ja lainan lyhentäminen onnistuu ennalta sovituissa kuukausierissä. Jos tarvitset häälainan takaisinmaksussa joustoa, näet palvelussamme myös tiedon niistä lainanantajista jotka tarjoavat maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia.

Mistä lainaa häihin?

suljeavaa

Jos tarvitset lainaa häiden järjestämiseen, löydät edullisen vaihtoehdon vertailustamme helposti. Tavoitat kauttamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella. Parhaan vaihtoehdon valitseminen on palvelussamme helppoa, sillä järjestämme lainat aina valmiiksi hintajärjestykseen.

Miten löydän halvimman häälainan?

suljeavaa

Löydät halvimman häälainan vertaamalla pankkien tekemiä lainatarjouksia todellisen vuosikoron mukaan. Käyttäessäsi Sortteria näet eri pankkien tarjoama korot ja mahdolliset avauspalkkiot selkeästi ilman pientä printtiä. Järjestämme lainatarjoukset palvelussamme valmiiksi todellisen vuosikoron mukaan, jotta halvimman luoton valitseminen on sinulle mahdollisimman helppoa.

Kuinka paljon häälainan korko on?

suljeavaa

Häälainan korko vaihtelee haetun lainasumman, taloudellisen tilanteesi sekä lainaa tarjoavan pankin mukaan ja on pienimmillään 4 %. Mitä vakaampi taloudellinen tilanne sinulla on, sitä pienemmällä korolla pankit voivat myöntää lainaa häiden järjestämiseen. Näet vertailussamme kaikki pankkien tekemät lainaehdotukset, joista voit valita itsellesi helposti edullisimman.

Kattava häiden rahoitusvaihtoehtojen vertailu

Kilpailuta häälaina Sortterin avulla ja säästä lainakustannuksissa jopa satoja euroja. Lähetä ilmainen lainahakemus, vertaa saamasi tarjoukset helposti ja valitse edullisin laina häiden rahoittamiseksi.

Voit hakea lainaa Sortterin avulla, kun normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

 • Olet yli 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Häälaina kannattaa hakea mahdollisuuksien mukaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää lainan edullisemmin. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse edullisin häälaina puolueettomasta vertailusta!

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.