Lainaskurilla määrität talouteesi sopivan lainan

Valitse lainasumma

10000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
146€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae netistä lainaa helposti

Voit hakea Sortterin avulla lainaa netistä muutamassa minuutissa. Saat lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti yhdellä hakemuksella.

Hae netistä lainaa Sortterin kautta:

 • Helposti - saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta
 • Turvallisesti - toimimme luotettavien pankkien kanssa
 • Nopeasti - saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
 • Ilman vakuuksia - et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia

Kilpailuta lainat netissä Sortterin avulla, niin saat lainalle parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit saman lainatarjouksen muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen.

 • Hae lainaa 1 000 € - 60 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Vertaa tarjoukset ja valitse halvin laina

Lainaa netistä sekä lyhyellä, että pitkällä maksuajalla

Lainasi minimilyhennys määrittää sen takaisinmaksuajan. Voit valita lainallesi omaan talouteesi sopivan maksuerän - mitä pienempi on kuukausittainen lyhennyserä, sitä pidempi on laina-aika ja päinvastoin. Pitkä maksuaika kasvattaa lainasta aiheutuneita kuluja, joka kannattaa huomioida lyhennyserää pohtiessa. Tärkeintä on kuitenkin, ettei lainanlyhennys vedä talouttasi liian tiukille, vaan rahaa tulee jäädä lyhennysten jälkeenkin myös elämiseen. Vakuudettoman lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti koska tahansa, joka on myös järkevää huomioida omaan talouteen sopivan lyhennyserän miettimisessä. Voit tarvittaessa vaikkapa maksaa isompia lyhennyseriä tai maksaa lainan takaisin etuajassa.

Turvallinen lainahakemus netissä

Käsittelemme lainan hakemisessa tarvittavia henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Palvelumme toimii salatussa ympäristössä ja se on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen. Täytettyäsi lainahakemuksen verkkosivuillamme, etsimme sinulle luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme parhaat lainatarjoukset, joista sinä voit valita itsellesi mieluisimman. Sortterin avulla lainan hakeminen netistä on turvallista ja helppoa, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Täytä hakemus netissä ja nosta haluamasi laina tilille

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Rahat nopeasti tilille

Lainan hakeminen netistä on Sortterin avulla helppoa, nopeaa ja turvallista. Hakemuksen täyttämiseen menee palvelussamme keskimäärin vain muutama minuutti, jonka jälkeen voit vertailla helposti saamiasi tarjouksia. Näet tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä kulut selkeästi eroteltuina ja ilman piilokuluja. Tarjouksen hyväksyminen sujuu näppärästi palvelussamme ja rahat maksetaan tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Kuinka pitkä maksuaika voi olla, entä kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Olemme koonneet alle usein kysyttyjä kysymyksiä lainan hakemisesta netistä. Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan asiaan, autamme sinua mielellämme asiakaspalvelussamme.

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

suljeavaa

Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 60 000 euroa.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

suljeavaa

Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi. Kaikki lainanantajat käsittelevät hakemuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Maksetaanko laina heti tilille?

suljeavaa

Suurin osa lainanantajista maksaa lainan tilille heti lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Osalla lainanantajista lainan maksaminen voi kestää noin yhden arkipäivän. Näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista, jotka maksavat lainan tilille erityisen nopeasti.

Mikä on lainan kuukausierä?

suljeavaa

Lainan kuukausierä muodostuu valitsemasi laina-ajan ja lainasumman mukaan. Pidemmällä maksuajalla saat lainan pienellä kuukausierällä, mutta samalla lainan kustannukset kasvavat. Maksuaikaa ei siis kannata venyttää tarpeettoman pitkäksi. Näet lainalaskurissa arvioidun kuukausierän ennen hakemuksen jättämistä.

Kuinka pitkä laina-aika voi olla?

suljeavaa

Laina-aika voi olla tarpeesi mukaan 1 – 15 vuotta.

Mikä on lainan korko?

suljeavaa

Lainan korko määräytyy hakemasi lainasumman sekä pankkien tekemän riskiarvion mukaan. Kilpailutamme lainahakemuksesi kymmenillä pankeilla sekä rahoituslaitoksilla ja etsimme sinulle edullisimman koron. Hae lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, niin saamasi korko on todennäköisesti pienempi.

Voinko allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksilla?

suljeavaa

Voit, lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mitä liitteitä tarvitsen?

suljeavaa

Voit hakea lainatarjoukset ilman liitteitä. Osa lainanantajista vaatii kuitenkin todistuksen ilmoittamistasi tuloista ennen lainan maksamista tilillesi. Jos valitsemasi lainanantaja tarvitsee todistukset ilmoittamistasi tuloista, käy todistuksena yleensä viimeisin palkkakuitti. Voit myös ladata tositteen Verottajan ylläpitämästä tulorekisteristä, jos sinulla ei ole palkkakuittia helposti saatavilla.

Halvin laina netistä ilman vakuuksia

Kun haet netistä lainaa, et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia. Etsimme sinulle edullisen lainan yhteistyökumppaneiltamme muutamassa minuutissa, mutta jätämme valinnan sinulle. Sinä päätät, minkä saamistasi lainatarjouksista valitset. Löydettyäsi sopivan lainan ilman vakuuksia, saat sen tilille jopa samana päivänä ja voit käyttää lainan haluamallasi tavalla. Parhaan koron takuumme varmistaa, että palvelumme kautta löytämäsi laina on aidosti edullisin.

Kuulit meistä

IltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaito

Lainasopimuksen allekirjoitus pankkitunnuksilla

Toimimme yhteistyössä pankkien kanssa, jotka antavat lainapäätöksen nopeasti. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla. Lainasummasta ja luotonmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnusten lisäksi todistuksen ilmoittamistasi tuloista. Todistukseksi käy usein kopio viimeisimmästä palkkakuitista.

Vertaa lainat tai kulutusluotot ilmaiseksi Sortterin avulla ennen lainan ottamista. Näin varmistat, että saat lainaa netistä halvalla.

Voit hakea lainaa netistä, kun täytät seuraavat ehdot:

 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet täyttänyt 20 vuotta
 • Olet hoitanut talousasiasi hyvin

Vinkit lainan hakemiseen verkosta

Netistä voi hakea lainaa nopeasti aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Katso alta tärkeät vinkit ennen hakemuksen täyttämistä:

 1. Valitse lainasumma huolella. Lainaa ei kannata ottaa sen enempää, kuin sille on tarve.
 2. Valitse maksuaika tilanteesi mukaan. Pitkällä maksuajalla saat lainan pienemmällä kuukausierällä, mutta samalla lainan kulut kasvavat. Mitoita maksuaika niin, että lainan lyhentäminen onnistuu ongelmitta, vaikka jonakin kuukautena muut menosi olisivat tavallista suuremmat.
 3. Täytä lainahakemus huolella. Huolellisesti täytetyn hakemuksen avulla edullinen laina löytyy varmemmin.
 4. Kilpailuta lainat. Ilman kilpailutusta voit joutua maksamaan lainasta turhan paljon.
 5. Valitse huolella, mistä haet lainaa. Sortter on turvallinen suomalainen lainojen kilpailutukseen erikoistunut toimija. Kilpailutamme lainahakemuksesi kymmenillä suomalaisilla ja ulkomaalaisilla pankeilla, jotta edullinen laina löytyy sinulle mahdollisimman helposti.

Täytä lainahakemus netissä - saat Sortterin avulla ensimmäiset lainatarjoukset heti ja lainan tilille jopa samana päivänä!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.