Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä edullisesti - kilpailuta ja vertaa lainat helposti

Hae lainaa netistä jopa 60 000 € ja valitse edullinen lainatarjous. Saat lainan heti tilillesi – jopa samana päivänä.

Lainaskuri – kartoita sopiva kuukausierä

Valitse lainasumma

10000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
146€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae lainaa netistä ja kilpailuta lainatarjoukset kotimaisen vertailualusta Sortterin verkkopalvelussa. Me vertailemme kulutusluotot ja joustoluotot aina todellisen vuosikoron mukaan, jolloin voit olla varma siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous todella on sinulle edullinen. Saat lainapäätöksen jälkeen rahat heti tilille – jopa samana päivänä.

Hae netistä lainaa helposti – kilpailuta laina Sortterin avulla

Voit hakea Sortterin avulla lainaa netistä muutamassa minuutissa. Saat lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti yhdellä hakemuksella.

Hae netistä lainaa Sortterin kautta

 • Helppoa saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta
 • Turvallista toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Nopeaa saat lainatarjoukset heti jopa muutamassa minuutissa
 • Ilman vakuuksia – et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia

Kilpailuta lainat netissä Sortterin avulla, niin saat lainalle parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit saman lainatarjouksen muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen.

Sortterin kautta voit hakea myös edullista lainaa pitkällä maksuajalla.

 • Hae lainaa 1 000 € - 60 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Vertaa tarjoukset ja valitse halvin laina

Lainaa netistä sekä lyhyellä, että pitkällä maksuajalla

Lainasi minimilyhennys määrittää sen takaisinmaksuajan. Voit valita lainallesi omaan talouteesi sopivan maksuerän – mitä pienempi on kuukausittainen lyhennyserä, sitä pidempi on laina-aika ja päinvastoin. Voit käyttää Sortterin lainalaskuria ja testata lainasumman ja laina-ajan vaikutusta kuukausierän suuruuteen.

Pitkä maksuaika kasvattaa lainasta aiheutuneita kuluja, jotka kannattaa huomioida lyhennyserää pohtiessa. Tärkeintä on kuitenkin, että lainanlyhennys ei vedä talouttasi liian tiukille, vaan rahaa tulee jäädä lyhennysten jälkeenkin myös elämiseen.

Vakuudettoman lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti koska tahansa, joka on myös järkevää huomioida omaan talouteen sopivan lyhennyserän miettimisessä. Voit tarvittaessa vaikkapa maksaa isompia lyhennyseriä tai maksaa lainan takaisin etuajassa.

Lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa enempää, kuin sille on tarve. Tämä helpottaa lainan takaisinmaksua ja vaikuttaa myös kuukausilyhennysten suuruuteen.

Hae lainaa netistä – turvallisesti Sortterin kautta

Käsittelemme lainan hakemisessa tarvittavia henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Palvelumme toimii salatussa ympäristössä ja se on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen.

Täytettyäsi lainahakemuksen verkkosivuillamme, etsimme sinulle luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme parhaat lainatarjoukset, joista sinä voit valita itsellesi mieluisimman. Sortterin avulla lainan hakeminen netistä on turvallista ja helppoa, eikä yllätyksiä pääse syntymään. Yhteistyöpankkejamme ovat mm. Fellow Finance, Avida ja Bra Bank.

Käytämme vertailussa aina todellista vuosikorkoa. Voit siis varmistua siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous todella on sinulle edullisin. Pienin korko ei aina tarkoita halvinta lainaa, sillä palvelumaksut ja tilinhoitokustannukset saattavat merkitä lainakulujen huomattavaa kasvua. Me Sortterilla otamme huomioon kaikki maksut lainavertailussamme, näin voit helposti vertailla lainoja.

Täytä hakemus netissä ja nosta rahat tilille

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Lainaa netistä pankkitilille – heti jopa samana päivänä

Lainan hakeminen netistä on Sortterin avulla helppoa, nopeaa ja turvallista. Hakemuksen täyttämiseen menee palvelussamme keskimäärin vain muutama minuutti, jonka jälkeen voit vertailla helposti saamiasi tarjouksia.

Näet tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä, jolloin kulut on selkeästi eroteltuina. Tarjouksen hyväksyminen sujuu näppärästi palvelussamme ja rahat maksetaan tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Paras laina netistä löytyy kilpailuttamalla lainanantajat ja vertailemalla saadut lainatarjoukset.

Edullista lainaa netistä ilman vakuuksia

Kun haet netistä lainaa, et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia. Etsimme sinulle edullisen lainan yhteistyökumppaneiltamme muutamassa minuutissa, mutta jätämme valinnan sinulle.

Sinä päätät, minkä saamistasi lainatarjouksista valitset. Löydettyäsi sopivan lainan ilman vakuuksia, saat sen tilille jopa samana päivänä ja voit käyttää lainan haluamallasi tavalla. Parhaan koron takuumme varmistaa, että palvelumme kautta löytämäsi laina on aidosti sinulle tehdyistä lainatarjouksista edullisin.

Lainasopimuksen allekirjoitus pankkitunnuksilla

Toimimme yhteistyössä pankkien kanssa, jotka antavat lainapäätöksen nopeasti. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla.

Lainasummasta ja luotonmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnusten lisäksi todistuksen ilmoittamistasi tuloista. Todistukseksi käy usein kopio viimeisimmästä palkkakuitista.

Vertaa lainat tai kulutusluotot ilmaiseksi Sortterin avulla ennen lainan ottamista. Näin varmistat, että saat lainaa netistä halvalla.

Voit hakea lainaa netistä, kun täytät seuraavat ehdot:

 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet täyttänyt 20 vuotta
 • Olet hoitanut talousasiasi hyvin

Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta saat varmasti parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lue lisää vinkkejä lainahakemuksen täyttämiseen Sortterin blogista.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Vakuudettoman lainan ehdot ovat usein paremmat, kun lainaa haetaan yhdessä yhteishakijan tai rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakija on usein oma avo- tai aviopuoliso.

Lainanantajien tekemän riskiarvion mukaan kaksi lainan takaisinmaksajaa on yleisesti varmempi sijoitus kuin yksi. Näin molemmat henkilöt ovat vastuussa lainan takaisin maksusta. Siksi lainan korko voi olla pienempi tai lainattava summa suurempi.

Sortter mediassa

IltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaito

Usein kysyttyjä kysymyksiä – kuinka haen lainaa netistä?

Olemme koonneet alle usein kysyttyjä kysymyksiä lainan hakemisesta netistä. Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan asiaan, autamme sinua mielellämme asiakaspalvelussamme.

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

suljeavaa

Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 60 000 euroa.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

suljeavaa

Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi. Kaikki lainanantajat käsittelevät hakemuksen kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Maksetaanko laina heti tilille?

suljeavaa

Suurin osa lainanantajista maksaa lainan tilille heti lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Osalla lainanantajista lainan maksaminen voi kestää noin yhden arkipäivän. Näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista, jotka maksavat lainan tilille erityisen nopeasti.

Mikä on lainan kuukausierä?

suljeavaa

Lainan kuukausierä muodostuu valitsemasi laina-ajan ja lainasumman mukaan. Pidemmällä maksuajalla saat lainan pienellä kuukausierällä, mutta samalla lainan kustannukset kasvavat. Maksuaikaa ei siis kannata venyttää tarpeettoman pitkäksi. Näet lainalaskurissa arvioidun kuukausierän ennen hakemuksen jättämistä.

Kuinka pitkä laina-aika voi olla?

suljeavaa

Laina-aika voi olla tarpeesi mukaan 1 – 15 vuotta.

Mikä on lainan korko?

suljeavaa

Lainan korko määräytyy hakemasi lainasumman sekä pankkien tekemän riskiarvion mukaan. Kilpailutamme lainahakemuksesi kymmenillä pankeilla sekä rahoituslaitoksilla ja etsimme sinulle edullisimman koron. Hae lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, niin saamasi korko on todennäköisesti pienempi.

Voinko allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksilla?

suljeavaa

Voit, lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mitä liitteitä tarvitsen?

suljeavaa

Voit hakea lainatarjoukset ilman liitteitä. Osa lainanantajista vaatii kuitenkin todistuksen ilmoittamistasi tuloista ennen lainan maksamista tilillesi. Jos valitsemasi lainanantaja tarvitsee todistukset ilmoittamistasi tuloista, käy todistuksena yleensä viimeisin palkkakuitti. Voit myös ladata tositteen Verottajan ylläpitämästä tulorekisteristä, jos sinulla ei ole palkkakuittia helposti saatavilla.

Lainan hakeminen netistä – vinkkejä lainan hakemiseen

Netistä voi hakea lainaa nopeasti aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Katso alta tärkeät vinkit ennen hakemuksen täyttämistä.

 1. Valitse lainasumma huolella.
 2. Valitse lainan takaisinmaksuaika tilanteesi mukaan.
 3. Täytä lainahakemus huolella ja paina "lähetä".
 4. Saat heti useita lainatarjouksia.
 5. Vertaile lainatarjouksia ja valitse mieleisesi tarjous.
 6. Hyväksy lainasopimus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 7. Saat rahat tilillesi heti – jopa samana päivänä.

Sortter on turvallinen suomalainen lainojen kilpailutukseen erikoistunut toimija. Kilpailutamme lainahakemuksesi kymmenillä pankeilla, jotta edullinen laina löytyy sinulle mahdollisimman helposti.

Täytä lainahakemus netissä. Saat Sortterin avulla ensimmäiset lainatarjoukset heti ja lainan tilille jopa samana päivänä!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.