Lainaa netistä edullisesti – kilpailuta lainat helposti

Hae lainaa netistä jopa 60 000 € ja valitse edullinen lainatarjous. Saat lainan tilillesi helposti ja nopeasti – jopa samana päivänä.

Lainaskuri – laske sopiva kuukausierä lainallesi

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
153 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa netistä jopa 60 000 € ja valitse edullinen lainatarjous. Saat lainan tilillesi helposti ja nopeasti – jopa samana päivänä.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Lainaa netistä nopeasti omiin tarpeisiin

Netistä nostettava laina on nopeaa vakuudetonta lainaa, jota voi hakea helposti milloin ja missä tahansa. Lainan hakeminen netistä ei siis vaadi erillisiä vakuuksia, takaajia tai edes asiointia muualla kuin verkossa. Ennen lainan hakemista on vain tiedettävä, mihin lainaa tarvitsee ja kuinka paljon sitä on varaa nostaa.

Verkosta haettavaa lainaa voi käyttää vapaasti esimerkiksi remonttiin, häihin, lomamatkaan tai muihin arjen hankintoihin ja menoihin. Vakuudettoman lainan joustavuus johtuu siitä, että lainan käyttötarkoitus ei ole lainanantajan tekemän luottopäätöksen kannalta oleellisinta. Tärkeämpää on selvittää, millainen on hakijan maksukyky lainan takaisinmaksamiseksi.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainakelpoiselle hakijalle lainan nostaminen netistä on vaivatonta ja nopeaa.

Lainan hakeminen netissä onnistuu, kun täytät seuraavat ehdot:

 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Olet täyttänyt 20 vuotta.
 • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja taloutesi on tasapainossa.

Lainan nostaminen netistä vaikeutuu tai estyy, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä, tulosi ovat liian pienet tai epätasaiset, sinulla on jo ennestään paljon lainaa tai jos kulusi ovat muusta syystä suuret. Lainapäätös tehdään kuitenkin jokaisen hakijan kohdalla erikseen.

Lainaa netistä edullisesti kilpailuttamalla

Hae lainaa netistä vaivattomasti ja nopeasti

Voit hakea lainaa Sortterin avulla netistä muutamassa minuutissa. Saat lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti yhdellä hakemuksella. Näet tarjoukset edullisuusjärjestyksessä, jolloin kulut on selkeästi eroteltuina. Tarjouksen hyväksyminen sujuu näppärästi palvelussamme ja rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana, mutta yleensä viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Hae lainaa Sortterin kautta:

 • Helposti  saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta
 • Ilmaiseksi – kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään
 • Turvallisesti  toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Nopeasti  saat lainatarjoukset heti jopa muutamassa minuutissa
 • Ilman vakuuksia – et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia
 • Ilman sitoumuksia – voit hyväksyä tai hylätä lainatarjouksen

Kilpailuttamalla lainat Sortterin avulla voit saada lainallesi kohtuullisen koron. Voit hakea lainaa nopeasti – saat rahat tilillesi parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Sortterin kautta voit hakea edullista lainaa myös pitkällä maksuajalla.

Näin haet lainaa netistä

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainaa netistä sopivalla maksuajalla

 • Sortterin kautta voit hakea lainaa eripituisilla maksuajoilla aina 1 vuodesta 20 vuoteen asti.
 • Lainan minimilyhennys määrittää takaisinmaksuajan: pienempi kuukausierä pidentää laina-aikaa ja päinvastoin. Sortterin lainalaskurilla voi arvioida lainasumman ja laina-ajan vaikutusta kuukausierään, jotta taloutesi ei kuormitu liikaa.
 • Muista, että pitkä maksuaika kasvattaa lainasta aiheutuneita kuluja, jotka kannattaa huomioida lyhennyserää pohdittaessa. Tärkeintä on kuitenkin huomioida, että lainanlyhennys ei vedä talouttasi liian tiukoille, vaan rahaa tulee jäädä lyhennysten jälkeenkin myös elämiseen. On tärkeää, että lainanlyhennyksen jälkeen jää varaa myös muuhun elämiseen.
 • Vakuudettoman lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti milloin tahansa, mikä on järkevää huomioida omaan talouteen sopivaa lyhennyserää suunniteltaessa.
 • Lainaa ei kannata ottaa enempää kuin tarpeellista, sillä suurempi lainasumma kasvattaa korkokuluja. Lainasumman suuruus kannattaakin selvittää ennen lainahakemuksen tekemistä.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Lainaa netistä turvallisesti ja vastuullisesti

Käsittelemme lainan hakemisessa tarvittavia henkilötietojasi aina turvallisesti ja luottamuksellisesti. Palvelumme toimii salatussa ympäristössä ja se on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen.

Täytettyäsi lainahakemuksen verkkosivuillamme etsimme sinulle luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme parhaat lainatarjoukset, joista voit valita talouteesi sopivan. Sortterin avulla haet lainaa turvallisesti ja helposti, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Vaikka lainan hakeminen netistä on helppoa, mitään lainaa ei tule koskaan nostaa harkitsemattomasti. Jokainen laina tulee aina maksaa laina-ajan puitteissa takaisin. Lainaa tulisikin aina nostaa vain aitoon tarpeeseen niin, että jo lainaa nostettaessa on selvä suunnitelma sen takaisinmaksusta. Netistä nostetun lainan nopeuden vuoksi vastuullisen lainan käyttämisen merkitys korostuu.

Velan ottamisessa on aina riskinsä, mutta siihen sisältyy myös mahdollisuuksia. Ennen lainan nostamista on kuitenkin aiheellista pohtia seuraavia asioita:

 • Onko lainalle aito tarve?
 • Kuinka paljon lainaa tarvitsen?
 • Missä ajassa pystyn maksamaan lainan takaisin?
 • Mikä on minulle sopiva kuukausierä?
 • Mistä lainan voi saada halvimmalla?

Riskien minimoimiseksi lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Helpoiten tämä onnistuu täyttämällä lainahakemus Sortterin palvelussa, jolloin me etsimme edullisimman tarjouksen puolestasi. Samalla näytämme lainatarjousten todelliset kulut selvästi eriteltyinä, jotta voit helposti valita halvimman vaihtoehdon ilman yllättäviä piilokuluja.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Usein kysyttyjä kysymyksiä – millaista lainaa netistä voi hakea?

 • Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 1 000 eurosta 60 000 euroon asti. 

 • Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi. Kaikki lainanantajat käsittelevät hakemuksen kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 • Suurin osa lainanantajista maksaa lainan heti tilille lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Osalla lainanantajista lainan maksaminen voi kestää noin yhden arkipäivän. Näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista, jotka maksavat lainan tilille erityisen nopeasti. 

 • Lainan kuukausierä muodostuu valitsemasi laina-ajan ja lainasumman mukaan. Pidemmällä maksuajalla voit saada lainan pienellä kuukausierällä, mutta samalla myös lainan kustannukset kasvavat. Maksuaikaa ei siis kannata venyttää tarpeettoman pitkäksi. Mikäli haluat budjetoida talouteesi sopivan lainan, voit hyödyntää Sortterin lainalaskuria, josta näet arvioidun kuukausierän ennen hakemuksen jättämistä.

 • Laina-aika voi olla tarpeesi mukaan 1–20 vuotta.

 • Lainan korko määräytyy hakemasi lainasumman sekä pankkien tekemän riskiarvion mukaan.

  Pienin korko ei aina tarkoita halvinta lainaa, sillä palvelumaksut ja tilinhoitokustannukset saattavat merkitä lainakulujen huomattavaa kasvua. Todellinen vuosikorko on ainoa luotettava mittari lainakustannusten selvittämisessä, ja siksi käytämmekin vertailussamme aina todellista vuosikorkoa. Näin ollen saat tarjoukset aidosti edullisuusjärjestyksessä ja voit varmistua siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous todella on sinulle edullisin. Me Sortterilla otamme huomioon kaikki maksut lainavertailussamme, jotta voit helposti vertailla lainoja.

 • Voit, lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 • Voit hakea lainatarjoukset ilman liitteitä. Osa lainanantajista vaatii kuitenkin todistuksen ilmoittamistasi tuloista ennen lainan maksamista tilillesi. Jos valitsemasi lainanantaja tarvitsee todistukset ilmoittamistasi tuloista, käy todistuksena yleensä viimeisin palkkakuitti. Voit myös ladata tositteen verottajan ylläpitämästä tulorekisteristä, mikäli sinulla ei ole palkkakuittia helposti saatavilla.

 • Sortterin kautta on mahdollista hakea netistä lainaa myös yhteishakijan kanssa. Vakuudettoman lainan ehdot ovat usein paremmat, kun lainaa haetaan yhdessä yhteishakijan tai rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakija on usein oma avo- tai aviopuoliso. Yhteishakijan ei kuitenkaan tarvitse asua samassa osoitteessa.

 • Lainan hakeminen netistä on Sortterin avulla helppoa, nopeaa ja turvallista. Hakemuksen täyttämiseen menee palvelussamme keskimäärin vain muutama minuutti, jonka jälkeen voit vertailla helposti saamiasi tarjouksia. Paras laina netistä löytyy kilpailuttamalla lainanantajat ja vertailemalla saadut lainatarjoukset. Netistä nostettavan vakuudettoman lainan merkittävin etu on sen nopeus: siinä missä pankkilainan hakeminen vaatii huomattavasti enemmän aikaa, voi verkosta saada lainaa ilman vakuuksia heti.

 • Netissä lainan hakeminen tapahtuu ilman kasvokkaista tapaamista, joten kannattaa varmistaa, että sivusto, jolla asioit, on varmasti turvallinen. Sortterin kaikki yhteistyökumppanit ovat luotettaviksi todettuja pankkeja ja rahoituslaitoksia, mutta mikäli päätät tehdä lainahakemuksen jossain muualla, tarkasta sivustolta ainakin seuraavat seikat.

  • Onko rahoitusalan valvontaviranomainen (Finanssivalvonta) ilmoitettu sivulla?
  • Onko sivustolla selkeästi ilmoitettu toimijan yhteystiedot ja asiakaspalvelun numerot?
  • Ovatko verkkosivut ymmärrettävät, ja onko sivuston kieliasu virheetöntä?
  • Ovatko asiakkaiden kokemukset palvelusta positiivisia?
  • Ovatko tarjotut lainasummat kohtuullisia? (Tyypillisesti noin 1 000–60 000 euroa)

  Netissä turvallisuus ja huolellisuus on erityisen tärkeää, varsinkin raha-asioita hoidettaessa. Siksi Sortter toimii yhteistyössä vain luotettavina pidettyjen pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Löydät ne täältä.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.