Lainaa netistä edullisesti – kilpailuta ja vertaa lainat ilmaiseksi

Hae lainaa netistä jopa 60 000 €, ja valitse edullinen lainatarjous. Saat lainan heti tilillesi – jopa samana päivänä.

Lainaskuri – kartoita sopiva kuukausierä

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
153 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 153 €, takaisinmaksettava summa 12 894 € sekä todellinen vuosikorko on 7,79 %.

Hae lainaa netistä jopa 60 000 €, ja valitse edullinen lainatarjous. Saat lainan heti tilillesi – jopa samana päivänä.

Hae lainaa netistä ja kilpailuta lainatarjoukset kotimaisen vertailualusta Sortterin verkkopalvelussa.

Me vertailemme kulutusluotot ja joustoluotot aina todellisen vuosikoron mukaan. Näin voit olla varma siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous todella on sinulle edullinen. Vertailussamme on mukana jopa yli 20 lainanantajaa. Vertailemme pankkien tekemät lainatarjoukset , jotta sinun on helpompi valita edullinen laina.

Pankki maksaa lainasopimuksen käsittelyn jälkeen rahat heti tilillesi – jopa samana päivänä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 276 arvosteluun.
powered by

Hae netistä lainaa helposti – kilpailuta laina Sortterin avulla

Voit hakea Sortterin avulla lainaa netistä muutamassa minuutissa. Saat lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti yhdellä hakemuksella.

Hae netistä lainaa Sortterin kautta

 • Helppoa saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta
 • Ilmaista – kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään
 • Turvallista toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Nopeaa saat lainatarjoukset heti jopa muutamassa minuutissa
 • Ilman vakuuksia – et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia
 • Ei sido sinua mihinkään – voit hyväksyä tai hylätä lainatarjouksen

Kilpailuta lainat netissä Sortterin avulla, niin saat lainalle edullisen koron. Voit hakea lainaa nopeasti vain yhdellä hakemuksella.

Sortterin kautta voit hakea myös edullista lainaa pitkällä maksuajalla.

Lainaehdot lyhyesti

 • Hae lainaa 1 000 € – 60 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Laina-aika 1–15 vuotta
 • Vertaa tarjoukset ja valitse halvin laina

Näin kilpailutat lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainaa netistä – lyhyellä tai pitkällä maksuajalla

Sortterin kautta voit hakea lainaa eri pituisilla maksuajoilla aina 1 vuodesta 15 vuoteen asti.

Lainasi minimilyhennys määrittää sen takaisinmaksuajan. Voit valita lainallesi omaan talouteesi sopivan kuukausierän – mitä pienempi on kuukausittainen lyhennyserä, sitä pidempi on laina-aika ja päinvastoin.

Voit käyttää Sortterin lainalaskuria apuna ja testata lainasumman ja laina-ajan vaikutusta kuukausierän suuruuteen. Näin varmistut siitä, että lainan takaisinmaksu ei rasita liikaa talouttasi. Lisäksi voit testaa, miten mahdollinen korkotason nousu vaikuttaa kuukausilyhennyksesi määrään.

Muista, että pitkä maksuaika kasvattaa lainasta aiheutuneita kuluja, jotka kannattaa huomioida lyhennyserää pohtiessa. Tärkeintä on kuitenkin huomioida, että lainanlyhennys ei vedä talouttasi liian tiukille, vaan rahaa tulee jäädä lyhennysten jälkeenkin myös elämiseen.

Vakuudettoman lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti koska tahansa, mikä on myös järkevää huomioida omaan talouteen sopivan lyhennyserän miettimisessä. Voit tarvittaessa maksaa esimerkiksi suurempia lyhennyseriä tai lainan takaisin etuajassa.

Lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa enempää kuin sille on tarvetta. Suuri lainasumma nostaa automaattisesti myös lainakustannuksia, sillä maksat korkoa suuremmasta summasta. Siksi lainasumma on hyvä kartoittaa etukäteen ennen lainahakemuksen täyttämistä.

Sortter kokemuksia

 • profile image
  Pete Syrjis
  1.2.2023 klo 10.56.35

  Todella helppoa käyttää, suosittelen.

 • profile image
  Timo Ritolehto
  1.2.2023 klo 8.58.05

  Hyvä palvelu,mutta pientä hiomista kaipaa

 • profile image
  Jarza
  31.1.2023 klo 16.42.41

  Oli helppo ja vaivaton palvelu. Löysin hyvän lainantarjoajan ja sain mitä hainkin.

 • profile image
  Päivi Lehtinen
  21.1.2023 klo 8.16.07

  Nopea , ei liikaa tuputuspostia

 • profile image
  Päivi Turunen-Koskelo
  20.1.2023 klo 11.02.19

  Nopea ja helppo käyttää. Vaihtoehdot tulivat nopeasti ja tiedot tarjouksista selkeästi näkyvissä.

Hae lainaa netistä – turvallisesti Sortterin kautta

Käsittelemme lainan hakemisessa tarvittavia henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Palvelumme toimii salatussa ympäristössä ja se on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen.

Täytettyäsi lainahakemuksen verkkosivuillamme, etsimme sinulle luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme parhaat lainatarjoukset, joista sinä voit valita itsellesi mieluisimman. Sortterin avulla lainan hakeminen netistä on turvallista ja helppoa, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Yhteistyöpankkeinamme on yli 20 eri lainanantajaa, kuten: Aktia, POP Pankki ja Avida.

Käytämme vertailussa aina todellista vuosikorkoa. Voit siis varmistua siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous todella on sinulle edullisin. Pienin korko ei aina tarkoita halvinta lainaa, sillä palvelumaksut ja tilinhoitokustannukset saattavat merkitä lainakulujen huomattavaa kasvua.

Me Sortterilla otamme huomioon kaikki maksut lainavertailussamme, näin voit helposti vertailla lainoja.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktiaBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderBondoraCredigoHalino

Lainaa netistä pankkitilille heti – jopa samana päivänä

Lainan hakeminen netistä on Sortterin avulla helppoa, nopeaa ja turvallista. Hakemuksen täyttämiseen menee palvelussamme keskimäärin vain muutama minuutti, jonka jälkeen voit vertailla helposti saamiasi tarjouksia.

Näet tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä, jolloin kulut on selkeästi eroteltuina. Tarjouksen hyväksyminen sujuu näppärästi palvelussamme ja rahat maksetaan tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Paras laina netistä löytyy kilpailuttamalla lainanantajat ja vertailemalla saadut lainatarjoukset.

Edullista lainaa netistä ilman vakuuksia

Kun haet netistä vakuudellista lainaa, et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia. Etsimme sinulle edullisen lainan yhteistyökumppaneiltamme muutamassa minuutissa, mutta jätämme valinnan sinulle.

Sinä päätät, minkä saamistasi lainatarjouksista valitset. Löydettyäsi sopivan lainan ilman vakuuksia, saat sen tilille jopa samana päivänä ja voit käyttää lainan haluamallasi tavalla. Noudatamme reilun lainavertailun periaatteita, joten voit varmistua, että vertailu tehdään sinun etuja ajatellen.

Voit kilpailuttaa uuden lainan tai nykyisen lainasopimuksesi. Kilpailutus ei sido sinua hyväksymään lainatarjousta, joten voit kokeilla, kuinka paljon voisit saada tällä hetkellä lainaa ja minkälaisilla ehdoilla. Lisäksi voit tarkastella, onko nykyisen lainasopimuksen vaihtaminen edullisempaan ajankohtaista. Säännöllinen kilpailuttaminen kannattaa – uutta tai nykyistä lainaa haettaessa, tai lainoja yhdistäessä.

Lainaa netistä edullisesti kilpailuttamalla

Lainasopimuksen allekirjoitus pankkitunnuksilla

Toimimme yhteistyössä pankkien kanssa, jotka antavat lainapäätöksen nopeasti. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla.

Lainasummasta ja luotonmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnusten lisäksi todistuksen ilmoittamistasi tuloista. Todistukseksi käy usein kopio viimeisimmästä palkkakuitista tai eläketuloista.

Kilpailuta lainat tai kulutusluotot ilmaiseksi Sortterin avulla ennen lainan ottamista. Näin varmistat, että saat lainaa netistä edullisesti.

Voit hakea lainaa netistä, kun täytät seuraavat ehdot:

 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • olet täyttänyt 20 vuotta
 • olet hoitanut talousasiasi hyvin

Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta saat varmasti parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Lainaa netistä yhteishakijan kanssa

Tiesitkö, että voit hakea lainaa netistä myös yhteishakijan kanssa? Vakuudettoman lainan ehdot ovat usein paremmat, kun lainaa haetaan yhdessä yhteishakijan tai rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakija on usein oma avo- tai aviopuoliso. Yhteishakijan ei kuitenkaan tarvitse asua samassa osoitteessa.

Lainanantajien tekemän riskiarvion mukaan kaksi lainan takaisinmaksajaa on yleisesti varmempi sijoitus kuin yksi. Näin molemmat henkilöt ovat vastuussa lainan takaisin maksusta. Siksi lainan korko voi olla pienempi tai lainattava summa suurempi.

Kilpailuta, vertaa ja säästä – Sortterin verkkopalvelussa

Usein kysyttyjä kysymyksiä – kuinka haen lainaa netistä?

 • Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 60 000 euroa.

 • Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi. Kaikki lainanantajat käsittelevät hakemuksen kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 • Suurin osa lainanantajista maksaa lainan tilille heti lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Osalla lainanantajista lainan maksaminen voi kestää noin yhden arkipäivän. Näet palvelussamme tiedon niistä lainanantajista, jotka maksavat lainan tilille erityisen nopeasti.

 • Lainan kuukausierä muodostuu valitsemasi laina-ajan ja lainasumman mukaan. Pidemmällä maksuajalla saat lainan pienellä kuukausierällä, mutta samalla lainan kustannukset kasvavat. Maksuaikaa ei siis kannata venyttää tarpeettoman pitkäksi. Näet lainalaskurissa arvioidun kuukausierän ennen hakemuksen jättämistä.

 • Laina-aika voi olla tarpeesi mukaan 1 – 15 vuotta.

 • Lainan korko määräytyy hakemasi lainasumman sekä pankkien tekemän riskiarvion mukaan. Kilpailutamme lainahakemuksesi kymmenillä pankeilla sekä rahoituslaitoksilla ja etsimme sinulle edullisimman koron. Hae lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, niin saamasi korko on todennäköisesti pienempi.

 • Voit, lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 • Voit hakea lainatarjoukset ilman liitteitä. Osa lainanantajista vaatii kuitenkin todistuksen ilmoittamistasi tuloista ennen lainan maksamista tilillesi. Jos valitsemasi lainanantaja tarvitsee todistukset ilmoittamistasi tuloista, käy todistuksena yleensä viimeisin palkkakuitti. Voit myös ladata tositteen Verottajan ylläpitämästä tulorekisteristä, jos sinulla ei ole palkkakuittia helposti saatavilla.

Lainan hakeminen netistä – vinkkejä lainan hakemiseen

Netistä voi hakea lainaa nopeasti aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Katso alta tärkeät vinkit ennen hakemuksen täyttämistä.

 1. Valitse lainasumma huolella.
 2. Valitse lainan takaisinmaksuaika tilanteesi mukaan.
 3. Täytä lainahakemus huolella ja paina "lähetä".
 4. Saat heti useita lainatarjouksia.
 5. Vertaile lainatarjouksia ja valitse mieleisesi tarjous.
 6. Hyväksy lainasopimus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 7. Saat rahat tilillesi heti – jopa samana päivänä.

Sortter on turvallinen suomalainen lainojen kilpailutukseen erikoistunut toimija. Kilpailutamme lainahakemuksesi kymmenillä pankeilla, jotta edullinen laina löytyy sinulle mahdollisimman helposti.

Täytä lainahakemus netissä. Saat Sortterin avulla ensimmäiset lainatarjoukset heti ja lainan tilille jopa samana päivänä.

Sortterilla kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.