Hae lainaa 60 000 € ilman vakuuksia

Saat jopa 20 tarjousta 60 000 € lainalle – reilulla lainavertailulla

Valitse kuukausierä 60 000 € lainalle

Valitse lainasumma

60 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
641 €/kk
Arvioitu kuukausierä
  • IlmainenIlmainen hakemus
  • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
  • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 60 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 641 €, takaisinmaksettava summa 76 967 € sekä todellinen vuosikorko on 5,29 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 60 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 641 €, takaisinmaksettava summa 76 967 € sekä todellinen vuosikorko on 5,29 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Saat jopa 20 tarjousta 60 000 € lainalle – reilulla lainavertailulla

60 000 euron laina kannattaa kilpailuttaa

60 000 € lainat kannattaa vertailla usean pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Näin saat itsellesi parhaat lainaehdot ja pienimmät korkokustannukset. Yhdenkin prosenttiyksikön ero 60 000 euron lainan korossa tarkoittaa yleensä n. 1500-2000 euron säästöä lainakustannuksissa.

Lopullinen säästö riippuu lainan takaisinmaksuajasta ja muista luottokustannuksista, kuten lainan avaus- tai käsittelymaksuista. Joka tapauksessa suuri 60 000 € laina ehtii kerryttää korkoja laina-aikana sen verran, että luoton kilpailuttaminen on järkevää.

60 000 euron laina käytetään usein auton hankintaan tai lainojen yhdistämiseen

Tyypillisesti 60 000 € lainalla rahoitetaan suurempia hankintoja, kuten autoja tai veneitä. Myös useiden pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi on yleistä suuremmilla lainasummilla.  

Tavoitat nämä lainanantajat yhdellä hakemuksella

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kuinka pitkä maksuaika 60 000 € lainalle kannattaa valita?

Maksuaikaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tuloihin sekä menoihin ja mitoittaa maksuaika niin, että lainanlyhennykset onnistuvat vaivata.

Usein 60 000 euron laina on melko pitkäaikainen maksusitoumus, jonka takia lainaa ottaessa kannattaa varautua kotitalouden tulojen tai menojen muuttumiseen laina-aikana. Pitkä maksuaika pienentää lainan kuukausilyhennystä, mutta nostaa samalla lainalle kertyviä korkokustannuksia. Tarpeettomasti laina-aikaa ei siis kannata pidentää, vaan se kannattaa maksaa pois mahdollisimman nopeasti.

Takaisinmaksuaika tulisi mitoittaa niin, että kuukausierän jälkeen rahaa jää myös elämiseen, vapaa-aikaan ja mahdollisiin yllättäviin menoihin.

Voit kokeilla laina-ajan vaikutusta kuukausierään lainalaskurilla.

Lainalle voi saada paremmat ehdot yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Isommat lainat otetaan usein talouden yhteisiin hankkeisiin. 60 000 euron lainan voi hakea yhdessä toisen henkilön, eli rinnakkaishakijan kanssa. Näin voit saada lainalle joustavammat ehdot ja alhaisemman koron. Alhaisempi korko johtuu siitä, että pankit voivat tarjota lainan paremmilla ehdoilla, kun sen takaisinmaksusta vastaa kaksi henkilöä.

Kuinka paljon 60 000 euron laina maksaa?

Lainaehdot ja lainalle kertyvät kustannukset vaihtelevat lainanhakijan, lainan myöntävän pankin sekä lainan takaisinmaksuajan mukaan. Voit määritellä itsellesi sopivan laina-ajan 1-15 vuoden väliltä.

Saat selville omat lainaehtosi jättämällä maksuttoman hakemuksen.

Kenelle 60 000 € laina voidaan myöntää?

60 000 euron laina on sen verran suuri, ettei sitä myönnetä ilman vakuuksia kevyin perustein. Saadaksesi myönteisen lainapäätöksen, muista täyttää lainahakemus huolellisesti ja lisätä hakemukselle mahdollisuuksien mukaan rinnakkaishakija. Saadaksesi lainaa 60 000 euroa, sinun tulee täyttää vähintään seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset ansio- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Saat lainatarjoukset usein heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja voit vertailla niitä helposti keskenään. Sortterin palvelussa pankkien ja rahoituslaitosten antamien tarjousten vertailu tapahtuu aina todellisen vuosikoron mukaan. Näin voit huomioida lainan kokonaiskustannukset ja tarjousten keskinäinen vertaaminen on helppoa ja tapahtuu sinun etuasi ajatellen.

Voiko 60 000 euron lainan saada ilman liitteitä?

60 000 euron laina on sen verran suuri, ettei sen saaminen ilman liitteitä ole käytännössä mahdollista.

Luotonmyöntäjät haluavat usein varmistaa hakemuksella ilmoitetut tulot ennen lainan siirtämistä tilillesi. Tulojen varmistaminen tapahtuu liitteiden, eli palkka- tai eläketodistuksen avulla, mutta useat lainanantajat hyväksyvät myös Verottajan Tulorekisteristä otetun sähköisen otteen todisteeksi ansio- tai eläketuloista.

Jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, tulee todistukset toimittaa yleensä sekä päähakijan, että rinnakkaishakijan tuloista.

Lainan hakeminen tapahtuu näin

  1. Täytä maksuton hakemus
  2. Vertaile saamasi tarjoukset – Sortterin vertailussa edullisin laina on aina ensimmäisenä
  3. Valitse itsellesi paras lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus pankkitunnuksilla
  4. Saat lainan tilillesi