Venelaina - kilpailuta venerahoitus ja säästä

Valitse edullisin venelaina vertailusta helposti. Voit ostaa veneen yksityiseltä tai liikkeestä.

Venelainalaskuri - vertaa ja löydä edullinen venerahoitus

Valitse lainasumma

25 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
477 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 25 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 477 €, takaisinmaksettava summa 28 607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 25 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 477 €, takaisinmaksettava summa 28 607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57 %.

Valitse edullisin venelaina vertailusta helposti. Voit ostaa veneen yksityiseltä tai liikkeestä.

Venelaina parhaan koron takuulla

Voit hakea venelainaa jopa 60 000 € helposti Sortterin avulla. Voit ostaa veneen yksityiseltä tai veneliikkeestä, eikä lainalle tarvita takaajaa tai vakuuksia.

Lähetä ilmainen hakemus - etsimme sinulle edullisimman venelainan kymmeniltä pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä veneen hankintaan. Järjestämme rahoitustarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Vertailumme perustuu läpinäkyvyyteen ja siihen, että saat tarkan kuvan kaikista lainakuluista ennen lainasopimuksen tekemistä ja venelainan nostamista.

Venelainan hakeminen Sortterin kautta on:

 • Turvallista - olemme turvallinen suomalainen yritys
 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
 • Helppoa - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia

Sortterin kautta saat venelainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 218 arvosteluun.
powered by

Näin kilpailutat venelainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Halvin venelaina Sortterin avulla

Edullinen rahoitus ja vertailumme halvin venelaina löytyy palvelussamme helposti yhdellä hakemuksella. Voit käyttää nostamasi lainan uuden tai käytetyn veneen hankintaan.

 • Hae venelainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Valitse laina-ajaksi 1-15 vuotta
 • Edullinen korko, alkaen 4%
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Valitsemasi laina siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana ja veneen omistajuus siirtyy nimiisi heti kaupanteon yhteydessä. Voit hakea rahoituksen myös koko kauppasummalle ja ostaa veneen ilman erikseen tarvittavaa käsirahaa.

Lainatarjoukset samana päivänä

Venelainan hakemiseen menee muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset uuden veneesi rahoittamiseksi heti hakemuksen jätettyäsi. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Lainatarjousten saavuttua et kuitenkaan ole sidottu hyväksymään lainatarjousta, mikäli tuletkin toisiin ajatuksiin tai suunnittelemasi venekaupat peruuntuvat.

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Venelainan lyhennys tapahtuu sinulle sopivissa kuukausierissä ilman pelkoa viimeisestä suuremmasta lyhennyserästä. Voit myös maksaa venelainan takaisin soivttua nopeammin, jolloin lainan kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi.

Vertailussa mukana

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Heti ostoksille - Venelaina nopeasti tilille

Saat rahat veneen ostoa varten tilillesi jopa samana päivänä, mutta kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Näet vertailussamme tiedon niistä pankeista, jotka siirtävät rahat tilille erityisen nopeasti. Pääset siis tekemään venekaupat ilman pitkiä odotteluja.

Muistilista venelainan hakemiseen ja veneen ostoon

Sopivan veneen löytymisen sekä rahoituksen järjestymisen jälkeen voit suunnata venekaupoille. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista ja veneen kauppakirjan tekemistä on kuitenkin hyvä pysähtyä hetkeksi ja käydä muutaman kohdan tarkistuslista läpi.

Ennen veneen lopullista ostopäätöstä on hyvä varmistaa vielä seuraavat asiat:

 • Kuinka paljon käytät veneen hankintaan säästöjä, vai rahoitatko ostoksen kokonaan venelainalla
 • Mikä on sopiva venelainan määrä omiin tuloihisi suhteutettuna
 • Mikä on sopiva venelainan kuukausierä, eli kuinka paljon pystyt lyhentämään venelainaa asumiskulujen ja muiden pakollisten menojen jälkeen
 • Palveleeko ostettava vene omaa käyttötarkoitustasi riittävän kattavasti
 • Onko veneen hinta sopiva muihin vastaaviin malleihin nähden
 • Onko veneen kunto sekä huoltohistoria riittävällä varmuudella tiedossa

Harkittu veneen hankinta takaa sen, että vene on omiin käyttötarkoituksiin sopiva ja venelainan takaisinmaksu onnistuu vaivattomasti.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kattava venelainavertailu

Venelainan kilpailuttaminen Sortterin kautta on ilmaista. Sinun ei tarvitse sitoutua venelainan ottamiseen mikäli muutat mielesi, eikä veneen rahoitukselle olekaan tarvetta.

Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään reilut lainaehdot veneen hankintaan, kun pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle palvelussamme.

Miten vertailen venelainoja?

Vertailumme avulla löydät edullisen venerahoituksen helposti. Valitse lainalaskurista tarvitsemasi lainasumma ja haluamasi maksuaika. Täytä lainahakemus sivuillamme, jonka jälkeen etsimme sinulle edullisimman venelainan muutamassa minuutissa vertailussa mukana olevilta pankeilta. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen, jotta eri rahoitusvaihtoehtojen vertailu on mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää.

Mikäli tahdot, voit myös hyödyntää todellisen vuosikoron laskuriamme sopivaa maksuaikaa päättäessäsi. Näin saat tietää lainasi kaikki maksut ja voit vertailla eri lainojen kuluja läpinäkyvästi.

Sortter arvostelut – asiakkaiden kokemuksia

 • profile image
  Merja Martin
  26.9.2022 klo 9.41.47

  Asiantuntevasti, selkeästi ja nopeasti Sortter toi esille sopivat rahoituslaitokset.

 • profile image
  Timo K Salminen
  21.9.2022 klo 7.50.39

  Kyllä oli tosi helppo saada lainaa, ei mennyt kauaa. Ei ollut vaikeaa kysymyksiä. Ja minun sopimus on niinkun haluaisin. Kiitos Sortter

 • profile image
  Antero Näyskä
  19.9.2022 klo 9.03.08

  Selkein ja toimivin lainapalvelun kilpailuttajasivusto, mitä olen koskaan ennen nähnyt. Kiitos!

 • profile image
  Markku Hannisto
  16.9.2022 klo 11.56.00

  Ammattimaista toimintaa👌👍

 • profile image
  Monika Kärkkäinen
  13.9.2022 klo 14.59.00

  Löysin edullisemman lainan kuin mitä pankista. Tämä oli positiivinen yllätys.

Yleisiä kysymyksiä venelainasta

 • Venelaina on pankin tai rahoitusyhtiön myöntämä rahalaina, joka käytetään veneen hankintaan. Venelainaa voi käyttää myös veneen varusteiden, kuten moottorin, karttaplotterin, peräkuomun tai venetrailerin maksamiseen. Sortterin kautta voit kilpailuttaa ja hakea luottopäätöksen venelainalle, vaikka ostettava vene ei olisi vielä tiedossa.

 • Venelainan korko vaihtelee haetun lainasumman, oman taloudellisen tilanteesi sekä venelainaa tarjoavan pankin mukaan. Mitä vakaampi taloudellinen tilanne sinulla on, sitä pienemmällä korolla pankit voivat myöntää venelainaa. Alimmillaan venelainan korko on 4 %. Voit myös saada lainan edullisemmalla korolla, jos haet sitä rinnakkaishakijan kanssa.

 • Löydät halvimman venelainan vertaamalla pankkien tekemiä lainatarjouksia todellisen vuosikoron mukaan. Käyttäessäsi Sortteria saat lainatarjoukset useista eri pankeista yhdellä hakemuksella. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi todellisen vuosikoron mukaan, jotta halvimman venerahoituksen valitseminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

 • Voit hakea rahoitusta veneen hankintaan tarpeesi mukaan 60 000 € asti. Valitse haluamasi lainasumma ja sinulle sopiva kuukausierä, jonka jälkeen etsimme sinulle parhaiten toiveitasi vastaavan rahoituksen veneen hankintaan.

 • Voit hakea venelainaa palvelussamme ilman vakuuksia tai takaajaa. Laina siirretään tilillesi ja voit käyttää rahat veneen ostamiseen yksityiseltä tai veneliikkeestä. Voit halutessasi ostaa veneen myös ilman käsirahaa.

Osta yksityiseltä tai liikkeestä – venelaina ilman vakuuksia

Haluamasi venerahoitus siirretään tilillesi ja voit ostaa veneen vapaasti joko yksityiseltä tai liikkeestä. Venelainaa on mahdollista hakea ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa.

Vakuudeton laina ei tarvitse takaajia, eikä omaisuutta lainan vakuudeksi. Sinun ei siis tarvitse käyttää venettä tai pantata muutakaan omaisuuttasi turvaamaan lainan takaisinmaksua. Näin voit rekisteröidä veneen heti omiin nimiisi ja päättää itse myös sen, kuinka haluat vakuuttaa uuden veneesi.

Hae venelaina Sortterin avulla ja valitse edullisin rahoitus jopa kymmenien tarjousten joukosta!