Venelaina

Sortter etsii sinulle parhaat venelaina -tarjoukset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Me kilpailutamme lainatarjoukset veneen hankintaan, sinä voit valita saamistasi tarjouksista sopivimman. 

Venelaina

Valitse lainasumma

€500
€20000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
7 vuotta
15 vuotta
288

Kuukausilyhennys alkaen

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Esimerkki: Kun lainasumma on 20000€ ja takaisinmaksuaika 7 vuotta, on kuukausierä 288€ nimelliskoron ollessa 5.00% ja todellisen vuosikoron ollessa 5.72%. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 24165€. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-39,9%, todellinen vuosikorko 4,59%-49,5% ja lainasumma 500-50 000€.

Venelaina

Veneen ostaminen on monen suomalaisen haaveissa kesäaikaan. Mahdollistaahan vene rantautumisen aivan uusiin kohteisiin. Veneen ostaminen on hankintana suhteellisen suuri ja vaatiikin usein lainarahaa omien säästöjen lisäksi. Venelainaa voi hakea pankeista, rahoitusyhtiöistä, veneliikkeestä tai netistä. Varmistaaksesi parhaan venelainan löytämisen, kannattaa venelainatarjoukset kilpailuttaa ennen valinnan tekemistä. Jo prosentin säästö venelainan korkomarginaalissa tuntuu mukavasti kukkarossa.

Venelaina - kilpailuta tarjoukset Sortterin avulla

Sortter auttaa asiakkaita löytämään reilut lainatarjoukset veneen hankintaan. Toimimme yhteistyössä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa ja autamme sinua löytämään reiluimman lainatarjouksen eri lainanantajien valikoimasta.  Me kilpailutamme venelaina -tarjoukset, sinä voit valita niistä sopivimman. Sortterin kilpailuttamat venelainat ovat vakuudettomia ja niiden vuosikorko alkaa noin 5%:sta. Saat yhteistyökumppaneiltamme venelaina -tarjoukset täyttämällä yhden venelaina -hakemuksen ja voit valita saamistasi tarjouksista edullisimman.

Venelaina vakuudettomana lainana

Hankkiessasi veneen vakuudettomalla venelainalla, siirtyy veneen omistajuus sinun nimiisi heti kaupanteon yhteydessä. Sinun ei siis tarvitse käyttää venettä tai muuta omaisuuttasi venelainan vakuutena. Vakuudettoman venelainan lyhennys tapahtuu kuukausittain lainanmyöntäjälle aivan kuten minkä tahansa muunkin lainan tai osamaksusopimuksen lyhennys.

Kuinka nopeasti saan päätöksen venelainasta?

Venelainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset tarjoukset veneen hankintaan saman tien. Kaikki Sortterin yhteistyökumppanit käsittelevät lainahakemukset arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Löytääksesi halvimman lainan veneen hankintaan, kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet venelainahakemuksesi. Näet Sortterin palvelussa aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Näin varmistat, että veneen hankinta tapahtuu parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. 

Maksaako venelainan kilpailuttaminen?

Venelainan kilpailuttaminen Sortterin kautta on aina ilmaista. Sinun tarvitse sitoutua venelainan ottamiseen, mikäli et löydä mieleistäsi tarjousta tai mikäli muutatkin mielesi, eikä venelainalle olekaan tarvetta. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme löytämään reilut venelaina -tarjoukset, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle Sortterin käyttäjänä. Saamme siis palkkamme pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun venelaina-asiakkuudestasi. Mahdollinen lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainantarjoajan välille.

Hae venelaina -tarjoukset

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme