Venelaina

Hae venelainaa 50 000 € asti, korko alkaen 4,5%. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset eri pankeilta yhdellä hakemuksella.

Venelaina

Veneen ostaminen on monen suomalaisen haaveissa etenkin kesäaikaan. Mahdollistaahan vene rantautumisen aivan uusiin kohteisiin, joihin ei muuten pääse. Veneen hankinta on usein rahallisesti melko suuri ja vaatii rahoitusta omien säästöjen lisäksi. Voit hakea Sortterin kautta venelainaa niin uuden, kuin myös käytetyn veneen ostamiseen.

Parhaan koron takuu venelainalle

Kun tarvitset venelainaa, etsimme sinulle edullisimman lainan pankkien valikoimista. Saat henkilökohtaiset tarjoukset helposti yhdellä hakemuksella, joista voit valita itsellesi halvimman lainan veneen hankintaan.

Venelainan hakeminen Sortterin kautta on:

  • Turvallista - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
  • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
  • Helppoa - saat yhdellä hakemuksella monta reilua tarjousta ja myös lainan nostaminen onnistuu kauttamme helposti

Sortterin kautta saat venelainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Edullinen venelaina Sortterin avulla

Autamme sinua löytämään edullisen lainan veneen hankintaan eri pankeilta helposti yhdellä hakemuksella.

  • Voit hakea venelainaa 50 000 € asti
  • Korko alkaen 4,5%
  • Voit valita laina-ajaksi 1-15 vuotta
  • Et tarvitse venelainalle vakuuksia tai takaajia

Venerahoitus ilman vakuuksia

Omistajuus siirtyy nimiisi heti kaupanteon yhteydessä ostaessasi veneen vakuudettomalla lainalla. Näin sinun ei tarvitse käyttää venettä tai muutakaan omaisuuttasi venelainan vakuutena.

Venerahoituksen lyhennys tapahtuu kuukausittain sinulle sopivissa kuukausierissä ilman pelkoa viimeisestä suuremmasta lyhennyserästä.

Lainatarjoukset samana päivänä

Hakemalla lainatarjoukset Sortterin kautta varmistat, että veneen hankinta tapahtuu parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. 

Venelainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Löytääksesi halvimman lainan veneen hankintaan kannattaa odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat käsitelleet lainahakemuksesi.

Näet Sortterin palvelussa aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä.

Kilpailuta venerahoitus ilmaiseksi

Venelainan kilpailuttaminen Sortterin kautta on aina ilmaista. Sinun ei tarvitse sitoutua venelainan ottamiseen mikäli muutat mielesi, eikä venelainalle olekaan tarvetta. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään reilut lainaehdot veneen hankintaan, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle. Saamme palkkamme pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vastineeksi siitä, että he pääsevät kilpailemaan sinun venelaina-asiakkuudestasi. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainantarjoajan välille.

Hae venelaina Sortterin avulla - saat yhdellä hakemuksella monta reilua lainatarjousta, joista voit valita edullisimman.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme