Venelaina - kilpailuta venerahoitus ja säästä

Valitse edullisin venelaina palvelussamme helposti. Voit ostaa veneen yksityiseltä tai liikkeestä.

Lainalaskuri

Valitse lainasumma

25000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
477€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

100 % suomalainen palvelu

100 % suomalainen palvelu

Venelaina parhaan koron takuulla

Lähetä ilmainen hakemus - etsimme sinulle edullisimman lainan pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä veneen hankintaan. Järjestämme rahoitustarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Venelainan hakeminen Sortterin kautta on:

  • Turvallista - olemme turvallinen suomalainen yritys
  • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
  • Helppoa - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia

Sortterin kautta saat venelainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Edullinen venerahoitus Sortterin avulla

Edullinen rahoitus uuden tai käytetyn veneen hankintaan löytyy Sortterin avulla helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hae venelainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
  • Valitse laina-ajaksi 1-15 vuotta
  • Edullinen korko, alkaen 4%
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Valitsemasi laina siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana ja veneen omistajuus siirtyy nimiisi heti kaupanteon yhteydessä. Voit hakea rahoituksen myös koko kauppasummalle ja ostaa veneen ilman erikseen tarvittavaa käsirahaa.

Lainatarjoukset samana päivänä

Venelainan hakemiseen menee muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Venerahoituksen lyhennys tapahtuu sinulle sopivissa kuukausierissä ilman pelkoa viimeisestä suuremmasta lyhennyserästä.

Kattava vertailu

Venelainan kilpailuttaminen Sortterin kautta on ilmaista. Sinun ei tarvitse sitoutua venelainan ottamiseen mikäli muutat mielesi, eikä rahoitukselle olekaan tarvetta.

Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään reilut lainaehdot veneen hankintaan, kun pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle palvelussamme.

Hae venelaina Sortterin avulla ja valitse edullisin rahoitus jopa kymmenien tarjousten joukosta!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderGF MoneyLaina.fiLainaamoSurimoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino