Venelaina - veneen rahoitus ilman vakuuksia

Kilpailuta venerahoitus Sortterin palvelussa - saat lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja voit säästää korko- ja käsittelykuluissa. Voit ostaa veneen yksityiseltä tai liikkeestä. Hae venelainaa tarpeesi mukaan jopa 60 000 €.

Venelainalaskuri - hae venelainaa

Valitse lainasumma

25 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
477 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 25 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 477 €, takaisinmaksettava summa 28 607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 25 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 477 €, takaisinmaksettava summa 28 607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Kilpailuta venerahoitus Sortterin palvelussa - saat lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja voit säästää korko- ja käsittelykuluissa. Voit ostaa veneen yksityiseltä tai liikkeestä. Hae venelainaa tarpeesi mukaan jopa 60 000 €.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Veneen rahoitus tarpeesi mukaan

Hae rahoitusta veneen hankintaan jopa 60 000 € asti. Venelaina on vakuudeton laina, jolle et tarvitse takaajia. Vakuudettomalla venelainalla voit ostaa veneen yksityiseltä tai liikkeestä. 

Lainan lyhennys tapahtuu ennalta sovituissa kuukausierissä, 1-20 vuoden maksuajalla. Tarpeesi mukaan voit hakea lainaa joko koko kauppasummalle, tai rahoittaa vain osan hankinnasta ulkopuolisella rahoituksella.

Sortterin avulla saat lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta, vain yhdellä hakemuksella. Tutustu saamiisi tarjouksiin rauhassa ja valitse tarpeisiisi sopivin rahoitus helposti verkkopalvelussamme. Järjestämme saamasi rahoitustarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin edullisen venelainan valitseminen on sinulle nopeaa ja vaivatonta.

Venelainan hakeminen Sortterin kautta on:

 • Turvallista - olemme turvallinen suomalainen yritys
 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
 • Helppoa - tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 516 arvosteluun.
powered by

Vertailun halvin venelaina helposti esillä

Edullinen rahoitus ja vertailumme halvin venelaina löytyy palvelussamme helposti yhdellä hakemuksella. Voit käyttää nostamasi lainan uuden tai käytetyn veneen hankintaan.

 • Hae venelainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Valitse laina-ajaksi 1-20 vuotta
 • Korko 4-15%, etsimme sinulle kumppaneiltamme mahdollisimman edullisen koron
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Valitsemasi laina siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana ja veneen omistajuus siirtyy nimiisi heti kaupanteon yhteydessä. Voit hakea rahoituksen myös koko kauppasummalle ja ostaa veneen ilman erikseen tarvittavaa käsirahaa.

Näin kilpailutat venelainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Rahoituspäätös samana päivänä

Venelainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Rahoituspäätöksen pyytäminen ei sido lainan nostamiseen, vaan voit valintasi mukaan hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjoukset.

Helposti ennakoitavat kuukausierät

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Venelainan lyhennys tapahtuu etukäteen sovituissa kuukausierissä, ilman pelkoa viimeisestä suuremmasta lyhennyserästä.

Halutessasi voit maksaa venelainan takaisin sovittua nopeammin, jolloin rahoituksen kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi.

Vertailussa mukana

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Vertaile venelainat ja valitse sopiva rahoitusmuoto

Venehankinnan voi rahoittaa paitsi vakuudettomalla venelainalla, myös osamaksurahoituksella tai vakuudellisella lainalla. Kussakin näistä rahoitusmuodoista on omat etunsa.

Vakuudeton venelaina on nopea tapa rahoittaa veneen hankinta. Lainan saa käyttöön jopa saman päivän aikana. Vakuudettoman venelainan korko on asiakaskohtainen ja vaihtelee 4-15 % välillä. Lisäksi pankki voi periä voimassa olevan viitekoron, mutta kokonaiskorko ei voi koskaan ylittää 20%:a.

Vakuudellinen venelaina on koroltaan usein vakuudetonta lainaa edullisempi, mutta sen saaminen voi kestää viikkoja. Vakuudellisen lainan lyhentäminen tapahtuu vakuudettoman lainan tavoin, mutta pankit voivat periä sen ennenaikaisesta takaisinmaksamisesta erillisen korvauksen.

Veneen osamaksurahoitus on veneliikkeen myöntämä rahoitus venehankintaa varten. Rahoituksen voi ottaa uuteen tai käytettyyn veneeseen, kun tämä ostetaan liikkeestä. Vene toimii lainan vakuutena ja säilyy rahoitusyhtiön omistuksessa, kunnes viimeinen maksuerä on maksettu. Osamaksurahoitus voi olla koroltaan verrattain edullinen, mutta sen muut kustannukset, kuten avausmaksut tai kuukausittaiset tilinhoitomaksut ovat usein vakuudetonta ja vakuudellista lainaa suurempia.

Vertailumme avulla löydät edullisen vakuudettoman venelainan helposti. Valitse lainalaskurista tarvitsemasi lainasumma ja haluamasi maksuaika. Täytä lainahakemus sivuillamme, jonka jälkeen etsimme sinulle edullisimman venelainan muutamassa minuutissa vertailussa mukana olevilta pankeilta. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen, jotta eri rahoitusvaihtoehtojen vertailu on mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää.

Venerahoituksen suurempi jäännöserä voi tulla kalliiksi

Veneliikkeen tarjoama venerahoitus on usein mahdollista ottaa niin, että sen viimeinen maksuerä on aiempia kuukausieriä suurempi. Tällöin puhutaan rahoituksen jäännöserästä, joka on usein noin 20 % rahoitettavan veneen hinnasta.

Jäännöserän avulla kuukausittaiset lyhennykset saada pienemmiksi, mutta viimeinen erä vaatii lainanottajalta joko säntillistä säästämistä laina-aikana tai viimeisen erän uudelleen rahoittamista. Viimeinen suurempi erä tulee maksettavaksi laina-ajan loppuessa, joten lainan kokonaissummaa jäännöserä ei pienennä.

Suuremman viimeisen maksuerän ottaminen osaksi venerahoitusta on varteenotettava vaihtoehto, mikäli vene on tarkoitus vaihtaa ennen laina-ajan päättymistä. Viimeisen suuremman maksuerän sisältävä rahoitus kuitenkin käy lainanottajalle kalliimmaksi, kuin mitä sen maksaminen tasaerissä kävisi. Tämä johtuu siitä, että korko lasketaan koko lainasaldolle. Kun rahoituksessa on poikkeava suurempi jäännöserä, lyhenee laina hitaammin ja siksi kerryttää lainanottajalle enemmän maksettavaa korkokulujen muodossa.

Kilpailutettuja lainahakemuksia

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Muistilista venelainan hakemiseen ja veneen ostoon

Sopivan veneen löytymisen sekä rahoituksen järjestymisen jälkeen voit suunnata venekaupoille. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista ja veneen kauppakirjan tekemistä on kuitenkin hyvä pysähtyä hetkeksi ja käydä muutaman kohdan tarkistuslista läpi.

Ennen lopullista ostopäätöstä on hyvä varmistaa vielä seuraavat asiat:

 • Kuinka paljon käytät veneen hankintaan säästöjä, vai rahoitatko ostoksen kokonaan venelainalla
 • Mikä on sopiva venelainan määrä omiin tuloihisi suhteutettuna
 • Mikä on sopiva venelainan kuukausierä, eli kuinka paljon pystyt lyhentämään venelainaa asumiskulujen ja muiden pakollisten menojen jälkeen
 • Palveleeko ostettava vene omaa käyttötarkoitustasi riittävän kattavasti
 • Onko veneen hinta sopiva muihin vastaaviin malleihin nähden
 • Onko veneen kunto sekä huoltohistoria riittävällä varmuudella tiedossa

Harkittu veneen hankinta takaa sen, että vene on omiin käyttötarkoituksiin sopiva ja venelainan takaisinmaksu onnistuu vaivattomasti. Lue lisää veneen hankintaan liittyviä vinkkejä artikkelistamme.

Venelainasta ja veneen rahoittamisesta kysyttyä

 • Venelaina on pankin tai rahoitusyhtiön myöntämä rahalaina, joka käytetään veneen hankintaan. Venelainaa voi käyttää myös veneen varusteiden, kuten moottorin, karttaplotterin, peräkuomun tai venetrailerin maksamiseen. Sortterin kautta voit kilpailuttaa ja hakea luottopäätöksen etukäteen, vaikka ostettava vene ei olisi vielä tiedossa.

 • Venelainan korko vaihtelee haetun lainasumman, oman taloudellisen tilanteesi sekä venelainaa tarjoavan pankin mukaan. Mitä vakaampi taloudellinen tilanne sinulla on, sitä pienemmällä korolla pankit voivat myöntää venelainaa. Korko voi olla 4-15 % lisättynä viitekorolla. Kun haet venelainan Sortterilta, etsimme sinulle mahdollisimman edullisen koron vertailussamme mukana olevilta pankeilta. Voit saada lainan edullisemmalla korolla, jos haet sitä rinnakkaishakijan kanssa.

 • Löydät halvimman venelainan vertaamalla pankkien tekemiä lainatarjouksia todellisen vuosikoron mukaan. Käyttäessäsi Sortteria saat lainatarjoukset useista eri pankeista yhdellä hakemuksella. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi todellisen vuosikoron mukaan, jotta edullisen venerahoituksen valitseminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

 • Voit hakea rahoitusta veneen hankintaan tarpeesi mukaan 60 000 € asti. Valitse haluamasi lainasumma ja sinulle sopiva kuukausierä, jonka jälkeen etsimme sinulle parhaiten toiveitasi vastaavan rahoituksen veneen hankintaan.

 • Voit hakea venelainaa palvelussamme ilman vakuuksia tai takaajaa. Laina siirretään tilillesi ja voit käyttää rahat veneen ostamiseen yksityiseltä tai veneliikkeestä. Voit halutessasi ostaa veneen myös ilman käsirahaa.

Osta yksityiseltä tai liikkeestä – venelaina ilman vakuuksia

Kun haet venelainaa Sortterilta, siirretään rahat suoraan omalle tilillesi ja voit ostaa veneen vapaasti joko yksityiseltä tai liikkeestä.

Lainan hakeminen ei edellytä takaajia, eikä omaisuuden panttaamista lainan vakuudeksi. Rahoittaessasi venehankinnan vakuudettomalla venelainalla, voit rekisteröidä veneen heti omiin nimiisi ja päättää itse myös sen, kuinka haluat vakuuttaa uuden veneesi.

Hae venelaina Sortterin avulla ja valitse edullisin rahoitus jopa kymmenien tarjousten joukosta!

Kilpailuta myös muut ajoneuvolainasi

Sortterin avulla voit kilpailuttaa helposti myös muut ajoneuvolainat kuten autolainat tai moottoripyörälainan. Lue lisää ajoneuvolainojen kilpailutuksesta.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.