Yhdistelylaina edullisesti

Yhdistelylainan avulla voit maksaa nykyiset lainat pois ja pienentää lainakustannuksiasi. Voit hakea yhdistelylainaa niin useamman, kuin myös yksittäisen lainan poismaksuun. Sortterin kautta löydät edulliset yhdistelylainat nopeasti ja sopivan yhdistelylainan löytyessä myös sen nostaminen käy helposti.

Yhdistelylaina

Valitse lainasumma

€500
€20000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
10 vuotta
15 vuotta
217

Kuukausilyhennys alkaen

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Esimerkki: Kun lainasumma on 20000€ ja takaisinmaksuaika 10 vuotta, on kuukausierä 217€ nimelliskoron ollessa 5.00% ja todellisen vuosikoron ollessa 5.72%. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 26056€. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-39,9%, todellinen vuosikorko 4,59%-49,5% ja lainasumma 500-50 000€.

Milloin yhdistelylainaa kannattaa hakea?

Yhdistelylaina kannattaa hakea hyvissä ajoin, eikä vasta mahdollisten maksuvaikeuksien yllättäessä. Näin saat sen varmimmin hyvillä ehdoilla ja lainojen yhdistämisestä syntyvä säästö on suurempi.

Yhdistelylainaa valitessasi, tarkista ainakin nämä asiat:

  • Varmista, että lainan kuukausierä on omaan talouteen sopiva
  • Yhdistelylainan korko ja muut mahdolliset lainakustannukset ovat nykyistä lainaa edullisempia
  • Muista vertailla eri pankkien tarjoamat yhdistelylainat Sortterin avulla ennen valinnan tekemistä

Lainojen maksaminen yhdistelylainalla

Lainanantajasta riippuen, osa pankeista maksaa nykyiset lainat pois puolestasi. Toiset pankit taas siirtävät yhdistelylainan tilillesi ja voit maksaa nykyiset lainat pois itse. Kannattaa muistaa, että yhdistelylainan tarkoitus on nimenomaan maksaa olemassa olevat lainat pois, ei käyttää sitä muihin hankintoihin. Maksamalla nykyiset lainat pois ja noudattamalla yhdistelylainan maksusuunnitelmaa, voit säästää satoja euroja vuositasolla.

Yhdistelylaina edullisesti Sortterin avulla

Sortter auttaa sinua löytämään yhdistelylainaa edullisesti. Hakemalla lainaa Sortterin kautta, pyydämme sinulle henkilökohtaisen luottopäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme, järjestämme lainatarjoukset edullisimmasta kalleimpaan ja sinä voit valita itsellesi edullisimman yhdistelylainan helposti. Lainan hakeminen Sortterin kautta on aina maksutonta, eikä lainanottamiseen tarvitse sitoutua, jos sopivaa tarjousta ei syystä tai toisesta löytyisikään.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme