Järjestelylaina – kilpailuta lainatarjoukset ja järjestele lainasi

Järjestelylainalla yhdistät kaikki lainasi, kulutusluottosi ja luottokorttilaskusi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Kilpailutus kannattaa tehdä heti. Järjestelylainaa voi saada ilman vakuuksia aina 60 000 € asti.

Lainalaskuri - Kilpailuta järjestelylainat

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
201 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Järjestelylainalla yhdistät kaikki lainasi, kulutusluottosi ja luottokorttilaskusi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Kilpailutus kannattaa tehdä heti. Järjestelylainaa voi saada ilman vakuuksia aina 60 000 € asti.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jolla voit yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi usein edullisemmaksi lainaksi. Puhekielessä järjestelylaina voi tarkoittaa joko Takuusäätiön takaamaa järjestelylainaa tai niin sanottua kaupallista järjestelylainaa.

Kaupallinen järjestelylaina eli yhdistelylaina on vakuudeton kulutusluotto, jota myöntävät pankit ja rahoituslaitokset.

Järjestelylaina lyhyesti:  

 • Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka
 • Korko 420 %
 • Joustava takaisinmaksuaika 
 • Auttaa säästämään lainan kustannuksissa 

Voit löytää tarpeisiisi sopivan järjestelylainan kilpailuttamalla lainat Sortterin palvelussa. 

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Mitkä ovat järjestelylainan hyödyt?

Järjestelylaina auttaa tasapainottamaan talouttasi ja sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Voit esimerkiksi säästää rahaa ja helpottaa talouden hallintaa yhdistämällä lainasi. Useimpien meistä kannattaa järjestellä nykyiset lainaehtonsa paremmin yhdistely- eli järjestelylainan avulla.

Järjestelylainan tärkeimmät hyödyt: 

 • Taloudellinen säästö: Lainojen yhdistämisen jälkeen sinulla on vähemmän korkoja, tilinhoitomaksuja ja laskutuskuluja maksettavanasi. Sortterin asiakkaat säästävät keskimäärin 277 euroa kuukaudessa yhdistämällä lainansa 
 • Joustavuutta takaisinmaksuun: Voit muuttaa lainan takaisinmaksuaikaa sinulle sopivammaksi, mikä mahdollistaa kuukausierän pienentämisen. Laina-aika on mahdollista valita yhden ja 15 vuoden väliltä. 
 • Selkeyttä taloudenhallintaan: Lainojen yhdistämisen jälkeen sinulla on vain yksi laina hoidettavana. Siten sinun on helpompi pitää kirjaa lainan kuluista, eräpäivästä ja takaisinmaksuajasta. Voit myös ennakoida talouttasi lainan kuukausierän eräpäivän mukaan.

Järjestelylainalla voi myös saada apua maksuvaikeuksiin. Oikein käytettynä se mahdollistaa velkaantumisen pysäyttämisen ennen kuin kierre pahenee. Voit yhdistää olemassa olevat velat ja pienlainat helpommin hallittavissa olevaksi lainaksi. 

Näin lainojen järjestely tapahtuu:

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

null

Usein kysyttyjä kysymyksiä järjestelylainasta

 • Järjestelylainaa käytetään velkojen rahoittamiseen paremmilla ehdoilla. Järjestelylainalla voi maksaa pois osamaksusopimuksia, luottokorttivelkoja, kulutusluottoja tai pienlainoja.

  Järjestelylainan kulut ovat yleensä huomattavasti useita maksusopimuksia matalampia, ja sen maksuaika on sovitettavissa joustavasti omaan talouteen sopivaksi.

 • Luottotiedoton voi hakea Takuusäätiön takaamaa järjestelylainaa tai sosiaalista luottoa oman kuntansa sosiaalivirastosta. Kaupallisen järjestelylainan saaminen edellyttää sen sijaan säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja. 

  Voit hakea järjestelylainaa pankista, mikäli täytät seuraavat ehdot: 

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa
 • Järjestelylainaa hakiessa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon sekä lainan kuukausierään. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon paitsi lainan korot, myös lainan avaus- tai tilinhoitomaksut.

  Järjestelylainan kuukausierä on sopivalla tasolla silloin, kun rahaa jää lainanlyhennysten jälkeen myös muuhun käyttöön.

  Kun kilpailutat järjestelylainat Sortterin avulla, saat lainatarjoukset todellisen vuosikoron mukaan järjestettynä ja niiden keskinäinen vertaaminen on helppoa ja läpinäkyvää.

 • Järjestelylainan korko vaihtelee asiakaskohtaisesti 4-20 prosentin välillä. Lopulliseen korkotasoon vaikuttavat muun muassa lainan määrä, laina-aika ja lainanhakijan taloudellinen tilanne. 

  1.10.2023 voimaan astuneen uuden kuluttajansuojalain myötä lainojen korko saa olla enintään 20 % (15 % + viitekorko). 

  Voit saada edullisemman koron lainaasi hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

 • Järjestelylainaa kannattaa hakea sekä pankista, että rahoitusyhtiöiltä. Edullinen järjestelylaina löytyy Sortterin vertailusta helposti, sillä kilpailutamme lainaehdot kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten välillä puolestasi.

  Palvelumme käyttäjänä tehtäväksesi jää vain parhaan lainatarjouksen hyväksyminen ja lainasopimuksen allekirjoittaminen pankkitunnuksilla.

Kuka voi saada järjestelylainaa?

Järjestelylainan saaminen edellyttää, että täytät pankin asettamat luotonmyöntökriteerit. 

Voit hakea järjestelylainaa, mikäli: 

 • Olet yli 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa. 

Mikäli et saa lainaa pankista, voit hakea Takuusäätiön järjestelylainaa tai sosiaalista luottoa oman kunnan sosiaaliviraston avulla.  

Yksi hakemus, lukuisia lainatarjouksia!

Kilpailuta järjestelylaina heti – voit säästää enemmän rahaa

Löydä tarpeisiisi sopiva järjestelylaina Sortterin avulla. Maksuttomassa palvelussamme voit kilpailuttaa järjestelylainat eli yhdistelylainat aina 60 000 euroon asti .

Näin helppoa järjestelylainojen kilpailuttaminen on: 

 1. Laske olemassa olevien vakuudettomien luottojesi kokonaissumma.
 2. Kilpailuta järjestelylainat kyseiselle summalle Sortterin palvelussa. 
 3. Vertaile lainatarjoukset ja valitse olemassa olevia lainojasi edullisempi järjestelylaina.
 4. Maksa olemassa olevat lainat pois.
 5. Voimaan jää vain yksi lainasopimus, jota lyhennetään luotonantajan kanssa sovituin maksuerin. Siten sinun ei tarvitse enää lyhentää lainoja moneen eri paikkaan, mikä voi säästää aikaa ja rahaa.  

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian, sillä silloin voit saada suurempia säästöjä lainakustannuksissa.  

Sortterin palvelussa järjestelylainan löytäminen on helppoa. Lainatarjoukset esitetään edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan eli voit vaivattomasti löytää sinun tarpeisiisi sopivan järjestelylainan. Todellinen vuosikorko on vertailuluku, joka paljastaa kaikki lainaan sisältyvät kustannukset, kuten nimelliskoron, tilinhoitomaksut ja avauspalkkion.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.