Järjestelylaina - kilpailuta lainatarjoukset ja järjestele lainasi

Järjestelylainalla yhdistät kaikki lainasi, kulutusluottosi ja luottokorttilaskusi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Kilpailutus kannattaa tehdä heti. Järjestelylainaa voi saada ilman vakuuksia aina 60 000 € asti.

Lainalaskuri - Kilpailuta järjestelylainat

Valitse lainasumma

10 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
201 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 201 €, takaisinmaksettava summa 12 040 € sekä todellinen vuosikorko on 7,83 %.

Järjestelylainalla yhdistät kaikki lainasi, kulutusluottosi ja luottokorttilaskusi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Kilpailutus kannattaa tehdä heti. Järjestelylainaa voi saada ilman vakuuksia aina 60 000 € asti.

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylainasta puhutaan usein ylivelkaantumisen tilanteessa. Sillä tarkoitetaan kuitenkin yhtä lailla myös yhdistelylainaa. Viime aikoina on myös puhuttu kaupallisesta järjestelylainasta. Tällöin kaikki lainasi yhdistetään yhdeksi ainoaksi lainaksi. Järjestelylaina onkin fiksu tapa säästää rahaa, kun sinulla on useita lainoja maksettavana päällekkäin.

Järjestelylaina auttaa säästämään kustannuksissa

Järjestelylainan avulla voit säästää isojakin summia lainan kustannuksissa. Säästöä tulee lainojen koroista sekä kuukausittain maksettavista palvelumaksuista. Kun yhdistät usean kalliin lainan yhdeksi lainaksi, sinulla on siis vähemmän tilinhoitomaksuja ja laskutuskuluja maksettavanasi. Järjestelylainan korko on myös yleensä vanhoja lainoja pienempi.

Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat nykyään velkojen maksamiseen ja yhdistämiseen tarkoitettuja lainatuotteita, joissa on usein selkeästi vanhoja lainasopimuksia ja luottokortteja edullisemmat kustannukset ja korot. Järjestelylainalla säästöä voi tulla useitakin satoja euroja kuukaudessa. Sortterin asiakkailla lainojen yhdistäminen säästää keskimäärin 277 euroa lainanhoitomenoja kuukaudessa, kun kuluja tulee vain yhdestä ainoasta lainasta.

Ottaessasi järjestelylainan voit myös muuttaa lainan takaisinmaksuaikaa sinulle sopivammaksi. Tämä mahdollistaa kuukausierän pienentämisen. Laina-aika on mahdollista valita yhden ja 15 vuoden väliltä. Yhdistämällä lainoja saat siis joustoa maksusuunnitelmaasi.

Järjestelylaina tekee myös rahatilanteestasi selkeämpää. Sinulla on vain yksi laina hoidettavana kuukaudessa, ja olet varmasti paremmin selvillä lainanantajasta, lainan kuluista, eräpäivästä sekä takaisinmaksuajasta. Voit myös ennakoida talouttasi lainan kuukausierän eräpäivän mukaan.

Lisäksi, mitä aiemmin yhdistät lainasi, sitä suurempia säästöjä tulet saamaan järjestelylainan avulla. Kilpailuta ja löydä siis paras järjestelylaina heti!

Näin lainojen järjestely tapahtuu

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kuka voi hakea järjestelylainaa?

Järjestelylainaa eli lainojen yhdistämistä voi hakea kuka tahansa, jolla on useita lainoja maksettavana päällekkäin. Kalliiden lainojen yhdistäminen onkin viisasta tehdä heti, sillä saat lainojen kulut heti pienemmäksi. Mikäli useista kalliista lainoista ehtii lisäksi syntyä maksuvaikeuksia, ei järjestelylainaa välttämättä myönnetä enää yhtä helposti.

 • Järjestelylainaa käytetään velkojen rahoittamiseen paremmilla ehdoilla. Järjestelylainalla voi maksaa pois osamaksusopimuksia, luottokorttivelkoja, kulutusluottoja tai pienlainoja.

  Järjestelylainan kulut ovat yleensä huomattavasti useita maksusopimuksia matalampia, ja sen maksuaika on sovitettavissa joustavasti omaan talouteen sopivaksi.

 • Järjestelylainaa hakiessa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon sekä lainan kuukausierään. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon paitsi lainan korot, myös lainan avaus- tai tilinhoitomaksut.

  Järjestelylainan kuukausierä on sopivalla tasolla silloin, kun rahaa jää lainanlyhennysten jälkeen myös muuhun käyttöön.

  Kun kilpailutat järjestelylainat Sortterin avulla, saat lainatarjoukset todellisen vuosikoron mukaan järjestettynä ja niiden keskinäinen vertaaminen on helppoa ja läpinäkyvää.

 • Järjestelylainaa kannattaa hakea sekä pankista, että rahoitusyhtiöiltä. Edullinen järjestelylaina löytyy Sortterin vertailusta helposti, sillä kilpailutamme lainaehdot kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten välillä puolestasi.

  Palvelumme käyttäjänä tehtäväksesi jää vain parhaan lainatarjouksen hyväksyminen ja lainasopimuksen allekirjoittaminen pankkitunnuksilla.

Järjestelylainalla apua maksuvaikeuksiin ja velkaantumiseen

Järjestelylainasta puhuttaessa voidaan tarkoittaa myös lainajärjestelyä, jolla haetaan apua maksuvaikeuksiin esimerkiksi luottotiedottomalle, jolla on maksuhäiriömerkintä. Lainojen maksuongelmat voivat syntyä muun muassa kalliiden lainojen aiheuttamasta velkaantumisesta. Velkaa on syntynyt niin paljon, ettei sitä enää kyetä maksamaan kuukausituloista.

Kun henkilö on huomannut, ettei hänen maksukyky enää riitä velkojen maksamiseen, on velkakierteen katkaiseminen mahdollisimman pian tärkeää. Tällöin järjestelylainalla mahdollistuu velkojen ja pikavippien yhdistäminen yhdeksi helpommin hallittavissa olevaksi lainaksi. Lainaa voidaan myöntää ainoastaan maksettavien velkojen verran, sillä järjestelylainan tavoitteena on estää lainanhakijan lisävelkaantuminen. Hakijan kanssa käydään läpi myös velkaantumiseen johtaneita syitä, sekä sitä, miten talouden saisi jatkossa paremmin hallintaan.

Mikäli hakija ei saa lainaa pankeista, on olemassa vaihtoehtoja, mistä järjestelylainaa voi saada. Vaihtoehdot ovat Takuusäätiön järjestelylaina tai laina oman kunnan sosiaaliviraston avulla. Takuusäätiöltä voi hakea pankin myöntämään järjestelylainaan takaussitoumusta. Lainan takauksen saamiseksi hakijan tulee täyttää tiukat ehdot, joista voi lukea tarkemmin Takuusäätiön nettisivuilta.

Monessa kunnassa asukkaan on mahdollista hakea sosiaalivirastosta sosiaalista luottoa, mikäli hän ei saa pankista lainaa. Mahdollista on siis saada esimerkiksi järjestelylaina työttömälle. Sosiaalinen luotto on tarkoitettu vähävaraiselle tai pienituloiselle henkilölle, ja se voidaan myöntää esimerkiksi velkakierteen katkaisemiseksi, taloustilanteen parantamiseksi tai asumisen turvaamiseksi. Perusteena järjestelylainalle voi olla myös vaikkapa ulosotto tai luottotiedottomuus. Sosiaali- ja terveysministeriön sivulta saat lisätietoa sosiaalisesta luotosta.

Kilpailuta järjestelylaina heti - Säästä enemmän rahaa

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian, sillä silloin ehdit saada suurempia säästöjä lainakustannuksissa. Yksi järjestelylaina tulee monta kulutusluottoa, luottokorttivelkaa ja muuta lainaa halvemmaksi. Vertaile lainoja heti, niin vältät myös todennäköisemmin maksuvaikeuksiin joutumisen, kun maksat takaisin yhtä edullisempaa lainaa useiden kalliiden lainojen sijaan.

Voit myös päättää järjestelylainan takaisinmaksuajan, jotta saat kuukausimaksuerän sinulle sopivimmaksi. Kilpailuta lainat Sortterin palvelussa, niin näet, millä palveluntarjoajalla on sinulle sopiva halpa järjestelylaina. Kilpailuttaminen sivustollamme on helppoa ja nopeaa!

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktiaBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderBondoraCredigoHalino

Kokemuksia Sortterista

 • profile image
  Pete Syrjis
  1.2.2023 klo 10.56.35

  Todella helppoa käyttää, suosittelen.

 • profile image
  Timo Ritolehto
  1.2.2023 klo 8.58.05

  Hyvä palvelu,mutta pientä hiomista kaipaa

 • profile image
  Jarza
  31.1.2023 klo 16.42.41

  Oli helppo ja vaivaton palvelu. Löysin hyvän lainantarjoajan ja sain mitä hainkin.

 • profile image
  Päivi Lehtinen
  21.1.2023 klo 8.16.07

  Nopea , ei liikaa tuputuspostia

 • profile image
  Päivi Turunen-Koskelo
  20.1.2023 klo 11.02.19

  Nopea ja helppo käyttää. Vaihtoehdot tulivat nopeasti ja tiedot tarjouksista selkeästi näkyvissä.

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?