Lainaa 4000 euroa

Hae lainaa 4000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me kilpailutamme sen puolestasi lainanantajillamme, jolloin saat varmasti talouteesi sopivan tarjouksen.

Valitse lainasumma

4 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
101 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 4 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 101 €, takaisinmaksettava summa 4 838 € sekä todellinen vuosikorko on 10,09 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 4 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 101 €, takaisinmaksettava summa 4 838 € sekä todellinen vuosikorko on 10,09 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 4000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me kilpailutamme sen puolestasi lainanantajillamme, jolloin saat varmasti talouteesi sopivan tarjouksen.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

4000 euron lainan ilman vakuuksia

Hae lainaa 4000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me kilpailutamme lainat nopeasti pankkien välillä, jotta saat varmasti parhaan tarjouksen.

Onko 4000 euron laina sinulle sopivin? Yllä olevasta laskurista voit säätää lainan suuruutta ja laina-aikaa. Kilpailutamme vakuudettomia lainoja 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aika on lyhimmillään 1 vuotta (12 kk) ja pisimmillään 20 vuotta (240 kk).

Kuukausittainen lainanlyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Laskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee. Sortterin vertailu näyttää myös selvästi sen, miten paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta. Saat luottopäätöksen heti hakemuksen jätettyäsi.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Mihin 4000 euron laina riittää?

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 4000 euron lainalle ovat:

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla monta lainaa useasta eri paikasta? Tuntuuko, että maksujen hoitaminen käy työstä? Joskus lainat kannattaa yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi, jotta niiden hoitaminen helpottuu ja selviät vähäisemmillä kuluilla. Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla lainan puolestasi ja sinä voit valita parhaan tarjouksen vertailusta.

Auton korjaus

Kaikkeen ei voi aina varautua etukäteen. Joskus auton vuosihuollossa tai katsastuksessa paljastuu isompiakin korjausta vaativia kohteita ja auton korjaamiseen hinta saattaa yllättää. Lainan avulla korjaat autosi taas kuntoon ja varmistat turvallisen liikkumisen. Kilpailuta Sortterin avulla ajoneuvolainat ja saa paras tarjous lainasta.

Uusi perheenjäsen

Mitä kaikkea pitää hankkia, kun perheeseen syntyy lapsi? Tätä moni kysyy ja yllättyy tuotteiden ja tavaroiden määrästä. Kaikkea ei toki tarvitse hankkia uutena, mutta esimerkiksi käytetytkin rattaat ja turvaistuimet säilyttävät hyvin arvonsa. Kannattaa tehdä lista kaikista tarvittavista hankinnoista ja arvioida niihin kuluva rahamäärä. Sortterin avulla saat kilpailutettua sinulle sopivan lainan kohtuullisella korolla ja hankittua kaiken tarpeellisen, jotta uusi perheenjäsen voi saapua.

Sisustus

Sisustuksen uusiminen piristää mieltä ja kotia. Usein pieni pintaremontti ja kodin tekstiilien uusiminen saa kodin näyttämään jo aivan erilaiselta. Lasten kasvaessakin on usein tarvetta uusia kalusteita tarpeisiin vastaaviksi. Sortter kilpailuttaa lainanantajat puolestasi - sinä voit keskittyä värisävyjen ja kalusteiden miettimiseen!

Kodin pintaremontti

Maalia pintaan ja tapetit vaihtoon? Vihdoinkin se uusi lattia? Pienellä pintaremontilla kotisi näyttää taas uudelta ja raikkaalta. Kodin remontointi lisää myös asuntosijoituksesi arvoa. Remontointi kannattaa, mikäli suunnittelet asunnon myyntiä lähiaikoina ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Sortterin avulla kilpailutat remonttilainat helposti ja voit keskittyä itse remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Matka

Moni haaveilee pidemmästä ulkomaanmatkasta, mutta ei tule toteuttaneeksi unelmien matkaansa rahoituksen puuttuessa. Onko haaveenasi kuukausi etelän lämmössä vai peräti puolen vuoden maailmanympärimatka? Usein pako arjesta piristää kummasti ja saa arjen taas sujumaan. Sortterin avulla saat kilpailutettua matkalainan helposti ja toteutettua unelmiesi matkan.

Juhlat

Keväiset ylioppilasjuhlat? Syntymäpäiväjuhlat koko suvulle ja ystäville? Valmistujaiset? Aina on hyvä syy juhlia! Kustannukset saattavat kuitenkin yllättää, kun juhlien koko kasvaa. Tilavuokra, catering, juomat, kukat ja muut koristelut eivät ole ilmaisia. Älä anna rahanpuutteen häiritä juhlatunnelmaa ja ainutlaatuisia hetkiä. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi ja hankkii sinulle parhaan tarjouksen lainasta, kun sinä keskityt elämäsi huippuhetkien juhlistamiseen.

Käytetyn auton ostaminen

Jos et halua ostaa uutta autoa, mutta vaihtaa vanhan kuitenkin toimivampaan, voi käytetyn auton ostaminen olla oikea ratkaisu. Autolainan ottaminen voi olla edullisempi tapa rahoittaa käytetyn auton ostaminen kuin kotipankin tai automyyjän kanssa tehty sopimus. Sortter auttaa sinua löytämään sinulle sopivan lainan. Kun sinulla on auton rahoitus valmiina, olet käteisostajan asemassa ja voit ostaa minkä auton haluat.

Lainaa 5000 € Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 € Lainaa 10000 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Täytä vain ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja haemme sinulle lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Hakemukseen täytetään muun muassa omat henkilötiedot, haluttu lainasumma ja laina-aika sekä tulot. Jotkut lainanantajat vaativat myös todistuksen ilmoittamistasi tuloista. Järjestämme saamasi lainatarjoukset helposti ymmärrettävään muotoon ja voit seuraavaksi itse valita lainoista sopivimman.

 • Sortterin avulla vertaat kattavasti kymmenien pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjoukset. Vertailussamme edullisimman lainan valitseminen on helppoa ja nopeaa.

 • Voit hakea lainaa kauttamme, kun olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti.

 • Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton laina löytyy Sortterin avulla helposti ja voit valita edullisimman lainan maksuttomasta vertailusta.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.