Lainaa 3000 euroa helposti ja läpinäkyvästi

Hae lainaa 3000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Kilpailutamme pienemmätkin lainat puolestasi nopeasti, ilmaiseksi ja aina reiluin ehdoin, jotta löydät talouteesi parhaiten istuvan lainan.

Valitse lainasumma

3 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
98 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 3 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 98 €, takaisinmaksettava summa 3 515 € sekä todellinen vuosikorko on 11,12 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 3 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 98 €, takaisinmaksettava summa 3 515 € sekä todellinen vuosikorko on 11,12 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 3000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Kilpailutamme pienemmätkin lainat puolestasi nopeasti, ilmaiseksi ja aina reiluin ehdoin, jotta löydät talouteesi parhaiten istuvan lainan.

Lainaa 3 000 euroa ilman vakuuksia

Hae lainaa 3000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me kilpailutamme lainat puolestasi lainanantajiemme kesken, jotta saat varmasti parhaan tarjouksen.

Onko 3 000 euron laina sinulle sopivin? Testaa yllä olevaa laskuria, jolla voit säätää lainan suuruutta ja laina-aikaa. Kilpailutamme vakuudettomia lainoja 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aika on lyhimmillään 1 vuotta (12 kk) ja pisimmillään 20 vuotta.

Kuukausittainen lainanlyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Laskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee. Sortterin vertailu näyttää myös selvästi sen, kuinka paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Lainaa 3 000 € heti – mihin 3 000 euron laina riittää?

Lainan ottamista – olipa kyseessä suuri tai pieni laina – tulee aina harkita tarkkaan. Joskus elämässä tulee kuitenkin vastaan välttämättömiä hankintoja, joihin huolellisesti budjetoitu ulkopuolinen rahoitus voi olla toimiva ratkaisu.

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 3 000 euron lainalle ovat muun muassa vakuutus, auton korjaus, uusi perheenjäsen, sisustus, matka, juhlat tai lainojen yhdistäminen.

Vakuutusmaksut

Vakuutusmaksut kasautuvat usein 1–2 kertaa vuodessa. Niihin on vaikea varautua ilman mittavia säästöjä. Esimerkiksi auton vakuutukset ovat pakollisia ja kotivakuutus ehdottoman tarpeellinen turva yllättäviä vahinkoja varten.

Vakuutusten kilpailuttaminen kannattaa tehdä ainakin parin vuoden välein, jottei tule maksettua niistä liikaa. Sortterin avulla voit maksaa kerääntyvät vakuutusmaksut ilman, että arjen kuluissa täytyy tinkiä. Kilpailuta sinä vakuutukset, me kilpailutamme lainanantajat puolestasi!

Auton korjaus

Kaikkeen ei voi aina varautua etukäteen. Joskus auton vuosihuollossa tai katsastuksessa paljastuu isompiakin korjausta vaativia kohteita ja auton korjaamiseen hinta saattaa yllättää. Lainan avulla korjaat autosi taas kuntoon ja varmistat turvallisen liikkumisen. Kilpailuta Sortterin avulla lainanantajat ja saa paras tarjous lainasta nopeasti.

Uusi perheenjäsen

Mitä kaikkea pitää hankkia, kun perheeseen syntyy lapsi? Tätä moni kysyy ja yllättyy tuotteiden ja tavaroiden määrästä. Kaikkea ei toki tarvitse hankkia uutena, mutta esimerkiksi käytetytkin rattaat ja turvaistuimet säilyttävät hyvin arvonsa. Kannattaa tehdä lista kaikista tarvittavista hankinnoista ja arvioida niihin kuluva rahamäärä. Sortterin avulla saat kilpailutettua sinulle sopivan lainan kohtuullisella korolla ja hankittua kaiken tarpeellisen, jotta uusi perheenjäsen voi saapua.

Sisustus

Sisustuksen uusiminen piristää mieltä ja kotia. Usein pieni pintaremontti ja kodin tekstiilien uusiminen saa kodin näyttämään aivan erilaiselta. Lasten kasvaessakin on usein tarvetta uusia kalusteita tarpeisiin vastaaviksi. Sortter kilpailuttaa lainanantajat puolestasi, jotta löydät sopivan lainan tarpeisiisi reiluin ehdoin.

Matka

Moni haaveilee pidemmästä ulkomaanmatkasta, mutta ei tule toteuttaneeksi unelmien matkaansa rahoituksen puuttuessa. Onko haaveenasi kuukausi etelän lämmössä vai peräti puolen vuoden maailmanympärimatka? Sortterin avulla saat kilpailutettua lomalainan helposti ja toteutettua unelmiesi matkan.

Juhlat

Juhlien kustannukset saattavat yllättää, kun juhlien koko kasvaa. Tilavuokra, catering, juomat, kukat ja muut koristelut eivät ole ilmaisia. Älä anna rahanpuutteen häiritä juhlatunnelmaa ja ainutlaatuisia hetkiä: Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi ja hankkii sinulle parhaan tarjouksen lainasta, kun sinä keskityt elämäsi huippuhetkien juhlistamiseen.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla monta lainaa useasta eri paikasta? Tuntuuko, että maksujen hoitaminen käy työstä? Joskus lainat kannattaa yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi, jotta niiden hoitaminen helpottuu ja selviät vähäisemmillä kuluilla. Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla lainan puolestasi ja sinä saat parhaan tarjouksen.

Kilpailuta laina ilmaiseksi Sortterin verkkopalvelussa

Mistä lainaa 3 000 €? Kilpailuta ja löydä sopiva laina

Kaikki lainat kannattaa muistaa kilpailuttaa säännöllisesti – joko itse kysymällä tarjouksia yksittäisistä pankeista tai käyttämällä Sortterin kaltaista ilmaista lainavertailupalvelua.

Kulutusluottojen korot vaihtelevat jopa kuukausittain. Lisäksi eri pankeilla on erilaisia kriteereitä luotonmyöntämiselle, jolloin pankit voivat tehdä sinulle keskenään erilaisia lainatarjouksia. Vain kilpailuttamalla uuden tai nykyisen lainasi voit varmistua siitä, ettet maksa lainastasi tarpeettomia kuluja.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterilla on:

 • ilmaista – täysin ilman kuluja
 • turvallista – teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien kanssa
 • helppoa – lainahakemuksen täyttö on vaivatonta
 • nopeaa – rahat tilille jopa samana päivänä
 • reilua - olemme aina asiakkaan puolella ja kilpailutamme lainat läpinäkyvästi

Vertailupalvelussamme voit kilpailuttaa lainan:

 • lainasumman 1 000–60 000 €
 • laina-aika 1–20 vuotta

Kuukausittainen lainan lyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Lainalaskurin avulla näet, kuinka laina-aika ja lainasumma vaikuttavat kuukausilyhennyksen suuruuteen.

Kilpailutettuja lainoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Näin kilpailutat lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Usein kysyttyä 3000 euron lainasta

 • Voit hakea 3000 euron lainaa suoraan pankista ja netistä. Lainat kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, sillä korot ja kulut nousevat nopeasti suureksi. Vain kilpailutuksen avulla tiedät oman korkotasosi ja milloin sinulle myönnetty laina on edullinen.

 • Korko on 4–15 % lisättynä viitekorolla. Korko määräytyy pankin omien luottokriteereiden, sinun henkilökohtaisen tilanteesi sekä yleisen taloustilanteen mukaan. Tyypillisesti pienemmissä lainoissa on suuremmat korot kuin suuremmissa lainoissa. Eri lainatarjouksissa voi olla hyvin erilaiset korkoprosentit, joten lainat kannattaa kilpailuttaa ennen sopimuksen allekirjoittamista.

 • Voit hakea 3000 euron lainaa Sortterin kautta, mikäli asut Suomessa, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, olet vähintään 20 vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä. Joillakin pankeilla saattaa olla lainanhakijan suhteen edellä mainittua tiukemmat ehdot. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia tästä, sillä me toimitamme hakemuksesi niihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin, joiden luotonantokriteerit vastaavat sinun tilannettasi.

 • Laina-aika on 1–15 vuotta. Kun täytät hakemuksen, voit saada pankeilta henkilökohtaisia lainatarjouksia, joissa on laina-aika ja muut ehdot on määritelty tarkemmin.

 • Lainan maksuaikataulu riippuu pankista, mutta yleensä laina on käytettävissäsi jopa samana päivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.