Lainaa 3000 euroa helposti ja läpinäkyvästi

Hae lainaa 3000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset 3000 € lainalle ja voit valita saamistasi tarjouksista halvimman lainan.

Valitse lainasumma

3 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
100 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 3 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 100 €, takaisinmaksettava summa 3 614 € sekä todellinen vuosikorko on 13,27 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 3 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 100 €, takaisinmaksettava summa 3 614 € sekä todellinen vuosikorko on 13,27 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 3000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset 3000 € lainalle ja voit valita saamistasi tarjouksista halvimman lainan.

Lainaa 3000 euroa ilman vakuuksia

Hae lainaa 3000 euroa helposti ja läpinäkyvästi. Me kilpailutamme sen puolestasi lainanantajillamme, jolloin saat varmasti parhaan tarjouksen.

Onko 3000 euron laina sinulle sopivin? Yllä olevasta laskurista voit säätää lainan suuruutta ja laina-aikaa. Kilpailutamme vakuudettomia lainoja 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aika on lyhimmillään 1 vuotta (12 kk) ja pisimmillään 15 vuotta (180 kk).

Kuukausittainen lainanlyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Laskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys lainallesi tulee. Sortterin vertailu näyttää myös selvästi sen, kuinka paljon maksat kokonaisuudessaan takaisin lainasta.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Esimerkkejä 3000 euron lainasta erilaisilla laina-ajoilla

Oheisessa taulukossa on esimerkit 3000 euron laina vuoden, kahden vuoden ja kolmen vuoden laina-ajalla. Lainan korko on aina henkilökohtainen ja selviää hakemuksen lähetyksen jälkeen.

1 vuoden laina-aika2 vuoden laina-aika3 vuoden laina-aika
Laina3000 €3000 €3000 €
Maksuaika kk122436
Korko7,95 %7,95 %7,90 %
Avausmaksu0 €0 €0 €
Tilinhoitomaksu5 € / kk5 €/kk5 €/kk
Todellinen vuosikorko12,17 %12,2 %12,14 %
Kuukausierä265,9 €140,61 €98,94 €
Kokonaissumma3 191 €3 375 €3 562 €

Kilpailuta laina ilmaiseksi Sortterin verkkopalvelussa

Mihin 3000 euron laina riittää?

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 3000 euron lainalle ovat mm. vakuutus, auton korjaus, uusi perheenjäsen, sisustus, matka, juhlat tai lainojen yhdistäminen.

Vakuutusmaksut

Vakuutusmaksut kasautuvat usein 1-2 kertaa vuodessa. Niihin on vaikea varautua ilman mittavia säästöjä. Esimerkiksi auton vakuutukset ovat pakollisia ja kotivakuutus ehdottoman tarpeellinen turva yllättäviä vahinkoja varten. Vakuutusten kilpailuttaminen kannattaa tehdä ainakin parin vuoden välein, jottei tule maksettua niistä liikaa. Sortterin avulla voit maksaa kerääntyvät vakuutusmaksut ilman, että arjen kuluissa täytyy tinkiä. Kilpailuta sinä vakuutukset, me kilpailutamme lainanantajat puolestasi!

Auton korjaus

Kaikkeen ei voi aina varautua etukäteen. Joskus auton vuosihuollossa tai katsastuksessa paljastuu isompiakin korjausta vaativia kohteita ja auton korjaamiseen hinta saattaa yllättää. Lainan avulla korjaat autosi taas kuntoon ja varmistat turvallisen liikkumisen. Kilpailuta Sortterin avulla lainanantajat ja saa paras tarjous lainasta nopeasti.

Uusi perheenjäsen

Mitä kaikkea pitää hankkia, kun perheeseen syntyy lapsi? Tätä moni kysyy ja yllättyy tuotteiden ja tavaroiden määrästä. Kaikkea ei toki tarvitse hankkia uutena, mutta esimerkiksi käytetytkin rattaat ja turvaistuimet säilyttävät hyvin arvonsa. Kannattaa tehdä lista kaikista tarvittavista hankinnoista ja arvioida niihin kuluva rahamäärä. Sortterin avulla saat kilpailutettua sinulle sopivan lainan kohtuullisella korolla ja hankittua kaiken tarpeellisen, jotta uusi perheenjäsen voi saapua.

Sisustus

Sisustuksen uusiminen piristää mieltä ja kotia. Usein pieni pintaremontti ja kodin tekstiilien uusiminen saa kodin näyttämään jo aivan erilaiselta. Lasten kasvaessakin on usein tarvetta uusia kalusteita tarpeisiin vastaaviksi. Sortter kilpailuttaa lainanantajat puolestasi - sinä voit keskittyä värisävyjen ja kalusteiden miettimiseen!

Matka

Moni haaveilee pidemmästä ulkomaanmatkasta, mutta ei tule toteuttaneeksi unelmien matkaansa rahoituksen puuttuessa. Onko haaveenasi kuukausi etelän lämmössä vai peräti puolen vuoden maailmanympärimatka? Usein pako arjesta piristää kummasti ja saa arjen taas sujumaan. Sortterin avulla saat kilpailutettua lomalainan helposti ja toteutettua unelmiesi matkan.

Juhlat

Keväiset ylioppilasjuhlat? Syntymäpäiväjuhlat koko suvulle ja ystäville? Valmistujaiset? Aina on hyvä syy juhlia! Kustannukset saattavat kuitenkin yllättää, kun juhlien koko kasvaa. Tilavuokra, catering, juomat, kukat ja muut koristelut eivät ole ilmaisia. Älä anna rahanpuutteen häiritä juhlatunnelmaa ja ainutlaatuisia hetkiä. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi ja hankkii sinulle parhaan tarjouksen lainasta, kun sinä keskityt elämäsi huippuhetkien juhlistamiseen.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla monta lainaa useasta eri paikasta? Tuntuuko, että maksujen hoitaminen käy työstä? Joskus lainat kannattaa yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi, jotta niiden hoitaminen helpottuu ja selviät vähäisemmillä kuluilla. Sortter auttaa sinua lainojen yhdistämisessä kilpailuttamalla lainan puolestasi ja sinä saat parhaan tarjouksen.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Miksi kilpailuttaa laina?

Kaikki lainat kannattaa muistaa kilpailuttaa säännöllisesti– joko itse kysymällä tarjouksia yksittäisistä pankeista tai käyttämällä Sortterin kaltaista ilmaista lainavertailupalvelua.

Kulutusluottojen korot vaihtelevat jopa kuukausittain. Lisäksi eri pankeilla on erilaisia kriteereitä luotonmyöntämiselle, jolloin pankit voivat tehdä sinulle keskenään erilaisia lainatarjouksia. Vain kilpailuttamalla uuden tai nykyisen lainasi voit varmistua siitä, että tarjottu laina on edullinen.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterilla on:

 • ilmaista – täysin ilman kuluja
 • turvallista – teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien kanssa
 • helppoa – lainahakemuksen täyttö on vaivatonta
 • nopeaa – rahat tilille jopa samana päivänä
 • reilua - olemme aina asiakkaan puolella ja kilpailutamme lainat läpinäkyvästi

Vertailupalvelussamme voit kilpailuttaa lainan:

 • lainasumman 1 000–60 000 €
 • laina-aika 1–15 vuotta (12–180 kk)

Kuukausittainen lainan lyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Lainalaskurin avulla näet, kuinka laina-aika ja lainasumma vaikuttavat kuukausilyhennyksen suuruuteen.

Näin kilpailutat lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Usein kysyttyä 3000 euron lainasta

 • Voit hakea 3000 euron lainaa suoraan pankista ja netistä. Lainat kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, sillä korot ja kulut nousevat nopeasti suureksi. Vain kilpailutuksen avulla tiedät oman korkotasosi ja milloin sinulle myönnetty laina on edullinen.

 • Korko on 4–20 % välillä. Korko määräytyy pankin omien luottokriteereiden, sinun henkilökohtaisen tilanteesi sekä yleisen taloustilanteen mukaan. Tyypillisesti pienemmissä lainoissa on suuremmat korot kuin suuremmissa lainoissa. Eri lainatarjouksissa voi olla hyvin erilaiset korkoprosentit, joten lainat kannattaa kilpailuttaa ennen sopimuksen allekirjoittamista.

 • Voit hakea 3000 euron lainaa Sortterin kautta, mikäli asut Suomessa, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, olet vähintään 20 vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä. Joillakin pankeilla saattaa olla lainanhakijan suhteen edellä mainittua tiukemmat ehdot. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia tästä, sillä me toimitamme hakemuksesi niihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin, joiden luotonantokriteerit vastaavat sinun tilannettasi.

 • Laina-aika on 1–15 vuotta. Kun täytät hakemuksen, voit saada pankeilta henkilökohtaisia lainatarjouksia, joissa on laina-aika ja muut ehdot on määritelty tarkemmin.

 • Lainan maksuaikataulu riippuu pankista, mutta yleensä laina on käytettävissäsi jopa samana päivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Sortter kokemuksia

 • Profiilikuva
  Ulla Satuli
  1.12.2023 13.24.09

  Kaikki sujui verraten nopeasti ja ammattitaitoisesti.

 • Profiilikuva
  Leseniuss
  29.11.2023 16.30.17

  Uskoisin että ihan pätevä palvelu.

 • Profiilikuva
  pekka aalto
  22.11.2023 11.47.01

  Loistava!

 • Profiilikuva
  Outi Nevalainen
  22.11.2023 8.53.27

  Helppo ja nopea

 • Profiilikuva
  Elli-Tarja Hallikainen-Ranta
  19.11.2023 16.26.59

  onnistui hienosti