Lainaa 40 000 euroa - valitse haluamasi maksuaika ja lähetä hakemus

Hae lainaa 40 000 euroa sinulle sopivalla kuukausierällä. Etsimme parhaat lainaehdot nopeasti ja maksutta.

Valitse laina-aika ja lähetä hakemus

Valitse lainasumma

40 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
429 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 429 €, takaisinmaksettava summa 51 511 € sekä todellinen vuosikorko on 5,38 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 429 €, takaisinmaksettava summa 51 511 € sekä todellinen vuosikorko on 5,38 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 40 000 euroa sinulle sopivalla kuukausierällä. Etsimme parhaat lainaehdot nopeasti ja maksutta.

Lainaa 40 000 euroa, alkaen 296 €/kk

Tarvitsetko lainaa 40 000 euroa? Sortterin avulla voit kilpailuttaa 40 000 € lainan helposti ja maksutta. Valitse toivomasi laina-aika ja lähetä ilmainen hakemus. Vertailussa mukana olevat pankit voivat myöntää lainan parhaimmillaan 4 % korolla.

Kilpailutamme lainahakemuksesi pankeilla sekä rahoituslaitoksilla muutamassa minuutissa, jotta voit valita itsellesi parhaan lainatarjouksen sekä välttää turhat korot ja lainakulut. Näin käyttöösi jää enemmän rahaa ja laina on helpompi maksaa takaisin.

Valitse sopiva kuukausierä 40 000 € lainalle

Kirjaa ennen lainahakemuksen lähettämistä ylös kuukausittaiset tulosi sekä menosi ja laske, mikä on talouteesi sopiva kuukausierä 40 000 € lainalle.

Pitkä laina-aika pienentää lainan kuukausierää, mutta samalla se kasvattaa lainasta maksettavien korkokulujen osuutta. Mitoita lainan maksuerä siten, että laina lyhenee mahdollisimman nopeasti, mutta samalla talouteesi jää liikkumavaraa yllättäviä menoja tai tulevia hankintoja varten.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 479 arvosteluun.
powered by

Näin helposti haet 40 000 euron lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Laina-ajan vaikutus korkokustannuksiin

Alla olevasta taulukosta näet, kuinka laina-aika vaikuttaa 40 000 € lainasta kertyviin korkokustannuksiin. Korkokustannukset on laskettu 6 % koron mukaan, eikä mahdollisia lainaan liittyviä avaus- tai käsittelypalkkiota ole huomioitu laskelmassa. Näiden kulujen osuus voi olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

LainasummaLaina-aikaLainan korkoKuukausieräLainan korkokustannukset
40 000 €5 vuotta6 %773 €6 399 €
40 000 €10 vuotta6 %444 €13 290 €
40 000 €15 vuotta6 %338 €20 758 €

Valitse paremmat lainaehdot Sortterin avulla

Käyttäessäsi Sortterin palvelua, sinun täytyy täyttää vain yksi lainahakemus, joka lähetetään kaikille vertailussamme mukana oleville pankeille.

Pyydämme pankeista heidän parhaat tarjouksensa 40000 € lainalle, jotka järjestämme valmiiksi sinun etuasi ajatellen. Voit vertailla lainoja todellisen vuosikoron, pienen kuukausierän tai kokonaisarvion mukaan. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä pankin puoleen käännyt, ja minkä lainan valitset.

Kun sopiva laina on löytynyt, allekirjoita lainasopimus valitsemasi pankin kanssa. Tämän jälkeen pankki siirtää lainan tilillesi jopa heti saman päivän aikana.

Mihin 40 000 euron lainan voi käyttää?

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 40 000 euron lainalle ovat:

Lainojen yhdistäminen
Onko sinulla monta lainaa useasta eri paikasta tai tuntuuko, että lainojen lyhentäminen käy työstä? Joskus lainat kannattaa yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi, jotta niiden hoitaminen helpottuu ja selviät vähäisemmillä kuluilla. Lue lainojen yhdistämisestä lisää ja kilpailuta nykyiset lainaehtosi ajantasalle.

Yrityslaina
Oletko perustamassa omaa yritystä, mutta rahoitus puuttuu vielä? Moni haaveilee oman itsensä herrana olemisesta ja oman yrityksen pyörittämisestä. Alussa tarvitaan usein hankintoja, mutta kassavirtaa ei vielä ole. Rahoitusta voi hakea monia reittejä pitkin, mutta lainalla pääsee nopeasti alkuun ja asiakkaiden hankinnan voi aloittaa. Sortter kilpailuttaa yrityslainat puolestasi ja sinä voit valita parhaan lainanantajan.

Auton ostaminen
Alkaako vanha autosi olla tiensä päässä? Tarvitsetko isomman auton kasvavalle perheelle? Lainan ottaminen voi olla edullisempi tapa rahoittaa auton ostaminen kuin kotipankin tai automyyjän kanssa tehty sopimus. Me autamme sinua löytämään oikean tarjouksen. Kun sinulla on vakuudeton autolaina, olet käteisostajan asemassa, mikä on paras alku saada hyvä kauppa aikaiseksi unelmiesi autosta.

Remontti
Kun on tarvetta remontoida kylpyhuone tai keittiö, kertyneet säästöt eivät aina riitä. Remontti kannattaa tehdä ammattilaisten avulla ja laadukkailla materiaaleilla, niin siitä on iloa pitkään. Hyvin tehty remontti nostaa asuntosijoituksesi arvoa ja uudessa toimivassa keittiössä kokkailukin on mukavampaa. Sortter auttaa sinua löytämään sopivan remonttilainan kilpailuttamalla lainanantajat puolestasi.

Kilpailuta 40 000 euron laina ilmaiseksi - ilman sitoumuksia

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä se tuo usein konkreettisia säästöjä. Sortterin kautta saat lainatarjouksen jopa kymmenistä pankeista - täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Vertailu tapahtuu todellisen vuosikoron mukaan, joka ottaa huomioon lainan kaikki kulut. Näin helposti voit vertailla pankit ja valita edullisen vaihtoehdon itsellesi.

 • Voit hakea lainaa 40 000 €, kun seuraavat vähimmäisehdot täyttyvät:

  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Pankit arvioivat lainatarjousta tehdessään talouttasi kokonaisuutena. Säännölliset tulot ja hyvin hoidetut talousasiat ovat perusedellytyksiä edullisen 40 000 € lainan saamiselle.

  Täytä lainahakemus huolellisesti ja ilmoita tulosi sekä menosi mahdollisimman tarkasti. Jos olet aikeissa yhdistää lainoja, merkitse nämä lainat hakemuslomakkeelle. 40 000 euron laina on sen verran suuri, että pankin näkökulmasta laina on turvallisempi myöntää, mikäli sillä on kaksi takaisinmaksajaa. Täytä mahdollisuuksien mukaan hakemus yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää sinulle lainan edullisemmin.

 • Kilpailuttaessasi 40 000 euron lainan Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainaa varten. Mahdollisuuksien mukaan laina kannattaa kuitenkin hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä tällöin pankit voivat tarjota lainalle matalamman koron.

 • Saat lainatarjoukset palvelussamme usein reaaliajassa ja voit tutustua tarjouksiin heti hakemuksen lähetettyäsi. Löydettyäsi itsellesi sopivan lainan, allekirjoita lainasopimus valitsemasi pankin kanssa. Pankki siirtää rahat tilillesi usein jo samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Näet palvelussamme maininnan niistä lainanantajista, jotka siirtävät lainan tilillesi poikkeuksellisen nopeasti.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Vertailussa mukana olevat pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo