Lainaa 40 000 euroa – lähetä hakemus ja valitse vertailusta talouteesi sopiva lainatarjous

Hae lainaa 40 000 euroa sinulle sopivalla kuukausierällä. Löydä Sortterin maksuttomasta vertailusta sinulle sopivin lainatarjous jopa yli 20 vaihtoehdon joukosta.

Valitse laina-aika ja lähetä hakemus

Valitse lainasumma

40 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
429 €/kk
Arvioitu kuukausierä
  • IlmainenIlmainen hakemus
  • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
  • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 429 €, takaisinmaksettava summa 51 511 € sekä todellinen vuosikorko on 5,38 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 429 €, takaisinmaksettava summa 51 511 € sekä todellinen vuosikorko on 5,38 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 40 000 euroa sinulle sopivalla kuukausierällä. Löydä Sortterin maksuttomasta vertailusta sinulle sopivin lainatarjous jopa yli 20 vaihtoehdon joukosta.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Hae lainaa ilman vakuuksia 40 000 euroa

Tarvitsetko lainaa 40 000 euroa? Voit kilpailuttaa 40 000 euron lainat Sortterin palvelussa, jossa voit valita laina-ajan vapaasti 1 ja 20 vuoden väliltä. 

40 000 euron kaltaisten suurempien lainasummien kohdalla sopivan maksuajan pohtiminen on erityisen tärkeää, sillä se vaikuttaa merkittävästi kuukausierien suuruuteen ja lainan kokonaiskustannuksiin.

Pitkä laina-aika pienentää lainan kuukausierää, mutta samalla se kasvattaa lainasta maksettavien korkokulujen osuutta. Mitoita lainan maksuerä siten, että laina lyhenee mahdollisimman nopeasti, mutta samalla talouteesi jää liikkumavaraa yllättäviä menoja tai tulevia hankintoja varten.

Laina-ajan määrittämisessä apunasi on Sortterin maksuton lainalaskuri.

  • usp item
    Kilpailuta laina 60 000 € asti
  • usp item
    Vakuutusetu asiakkaillemme
  • usp item
    100 % asiakkaan puolella
  • usp item
    100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 539 arvosteluun.
powered by

Mihin 40 000 euron lainan voi käyttää?

Yksi vakuudettoman kulutusluoton eduista on, että lainasumman voi käyttää vapaasti haluamaansa kohteeseen. Vaikka pankki yleensä kysyy lainahakemuksessa lainan käyttötarkoitusta, ei se aseta rajoituksia lainan käytölle. Käyttötarkoitus voi tosin vaikuttaa lainan hintaan. 

40 000 euron lainaa käytetään yleensä erilaisiin suurempiin hankintoihin tai lainojen yhdistämiseen

1 000 euron laina – yleisiä käyttökohteita

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulle kertynyt useita pieniä luottoja tai osamaksusopimuksia? Tällaisessa tilanteessa kannattaa harkita lainojen yhdistämistä, jolloin olemassa olevat luotot maksetaan pois yhdellä edullisemmalla yhdistelylainalla. Lainat yhdistämällä voit säästää lainakuluissa ja helpottaa myös taloutesi hallintaa. 

Auton ostaminen

Alkaako vanha autosi olla tiensä päässä tai tarvitsetko isomman auton kasvavalle perheelle? 40 000 euroa on autokaupoilla summa, jolla voit hankkia joko uuden auton tai kalliimman hintaluokan käytetyn menopelin. Nykyisin myös sähköautojen kategoriasta löytyy hyviä vaihtoehtoja 40 000 euron budjetille.  

Yrityslaina

Oletko perustamassa omaa yritystä, mutta rahoitus puuttuu vielä? Alussa tarvitaan usein hankintoja, mutta kassavirtaa ei vielä ole. Rahoitusta voi hakea monia reittejä pitkin, mutta lainalla pääsee nopeasti alkuun ja asiakkaiden hankinnan voi aloittaa. Sortter kilpailuttaa yrityslainat puolestasi ja sinä voit valita parhaan lainanantajan.

Remontti

40 000 euron laina voi tulla tarpeeseen, jos olet aloittamassa suuremman kokoluokan remonttia kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Hyvin tehty remontti laadukkailla materiaaleilla nostaa asuntosijoituksen arvoa ja parantaa myös asumisviihtyvyyttä. Yksi hyvä vaihtoehto remontin toteuttamiseen on joustoluotto eli limiittiluotto, jossa voit säätää nostetun lainan määrää kulloisenkin tarpeen mukaan. 

Kuka voi hakea lainaa 40 000 euroa?

Pankkien luottopäätökset perustuvat aina kokonaisarvioon lainanhakijasta. 40 000 euroa on verrattain suuri lainasumma, joten luottopäätöstä tehdessään pankit arvioivat huolellisesti esimerkiksi lainanhakijan maksuvaraa eli tulojen ja menojen välistä suhdetta. 

Luotonmyöntökriteerit vaihtelevat pankeittain, ja osa pankeista saattaa vaatia toista suuremmat tulot tai pidemmän työhistorian. Yleisesti ottaen pankit kuitenkin edellyttävät lainanhakijalta riittäviä ja säännöllisiä tuloja.  

Voithan hakea lainaa 40 000 euroa Sortterin kautta, kunhan täytät seuraavat kriteerit: 

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa
  • Asut Suomessa pysyvästi
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä 

Sortterin palvelussa voit kilpailuttaa 40 000 euron lainat muutamassa minuutissa. Saamaasi lainatarjoukset esitetään edullisuusjärjestyksessä, jolloin sinun on helppo valita omaan talouteesi sopiva 40 000 euron laina.

Näin helposti haet 40 000 euron lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kilpailuta 40 000 euron laina ilmaiseksi - ilman sitoumuksia

Usein kysyttyjä kysymyksiä

  • Lainojen kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään omaan talouteesi sopivan edullisen lainan. Sortterin palvelussa voit saada yhdellä hakemuksella lainatarjoukset jopa yli 20 pankilta. Vertailu tapahtuu todellisen vuosikoron mukaan, joka ottaa huomioon lainan kaikki kulut. Näin helposti voit vertailla pankit ja valita edullisen vaihtoehdon itsellesi.

  • Kilpailuttaessasi 40 000 euron lainan Sortterin kautta et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainaa varten. Mahdollisuuksien mukaan laina kannattaa kuitenkin hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä tällöin pankit voivat tarjota lainalle matalamman koron.

  • Saat lainatarjoukset palvelussamme usein reaaliajassa ja voit tutustua tarjouksiin heti hakemuksen lähetettyäsi. Löydettyäsi itsellesi sopivan lainan, allekirjoita lainasopimus valitsemasi pankin kanssa. Pankki siirtää rahat tilillesi usein jo samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Näet palvelussamme maininnan niistä lainanantajista, jotka siirtävät lainan tilillesi poikkeuksellisen nopeasti.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Vertailussa mukana olevat pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo
Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.