Yrittäjälaina - hae lainaa yrittäjälle 1 000–60 000 euroa

Voit hakea yritykselle lainaa ilman vakuuksia ja saat luottopäätöksen heti samana päivänä

Lainasumma

30 000 €

Laina-aika

18 kuukautta
1 807 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Voit hakea yritykselle lainaa ilman vakuuksia ja saat luottopäätöksen heti samana päivänä

Lyhytaikainen pääoman tarve omassa yritystoiminnassa voi ratketa helposti vakuudettoman yrittäjälainan avulla. Yrittäjälaina on myös kätevä tapa rahoittaa yrityksen käynnistämiseen liittyviä kustannuksia tai investointeja.

Voit hakea yrittäjälainaa palvelussamme tarpeesi mukaan 60 000 € asti ja valita haluamasi maksuajan 1-15 vuoden väliltä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 386 arvosteluun.
powered by

Yrittäjälaina - lainaa yrittäjälle jopa 60 000 €

Voit hakea yrittäjälainaa, eli yrittäjän omiin nimiin myönnettävää rahoitusta Sortterin kautta 60 000 euroon saakka. Etsimme sinulle edullisimmat lainatarjoukset kumppaneiltamme ja sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset.

Vakuudeton yrityslaina myönnetään lainanhakijan omiin nimiin, jolloin myös lainasopimus syntyy sinun ja lainanantajan välille.

Jos tarvitset suurempaa yli 20 000 euron lainasummaa, kannattaa yrittäjälaina hakea mahdollisuuksien mukaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa voit saada lainallesi pienemmän koron ja suuremman lainasumman. Lisäksi pääset todennäköisesti valitsemaan itsellesi sopivan lainan useamman tarjouksen joukosta. Rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi puoliso tai yhtiökumppani.

Jos pääomatarpeesi on 60 000 euroa suurempi, kannattaa rahoitus hakea yrityslainana, jolloin lainasopimus tehdään yrityksen ja lainanantajan välille.

Näin haet yrittäjälainaa

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Saat päätöksen yrittäjälainan myöntämisestä heti

Yrittäjälainan hakeminen on palvelussamme helppoa. Hakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti, jonka jälkeen saat lainanantajien tekemät tarjoukset tutustuttavaksesi. Järjestämme saamasi tarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen, jotta sopivimman vaihtoehdon valitseminen on mahdollisimman yksinkertaista. Voit perehtyä tarjouksiin ajan kanssa tai valita sopivan lainan heti, mikäli tarvitset lainan käyttöösi nopeasti.

Kaikki kumppanimme tarjoavat yrittäjälle lainaa ilman vakuuksia, eikä tarjousten pyytäminen edellytä lainan nostamista.

Voit vertailla näiden pankkien tarjoukset palvelussamme

Pop PankkiResurs BankAktiaBank Norwegian – a part of NOBA Bank GroupNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow FinanceLea bankInstabankSweepBankFixuraMorrowBondoraCredigoHalinoSvea

Yrittäjälaina maksetaan tilille nopeasti

Yrittäjänä saat lainan tilillesi useimmiten jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Osa lainaa myöntävistä pankeista voi pyytää sinulta ennen lainanmaksua todistuksen tuloistasi, varallisuudestasi tai kopion yrityksen viimeisimmästä tilinpäätöksestä. Näet mahdollisesti tarvittavista dokumenteista tiedon saamasi lainatarjouksen yhteydessä.

Hae lainatarjoukset

Yrittäjälaina sopii aloittavalle tai pidempään toimineelle yrittäjälle

Etenkin aloittava yrittäjä kohtaa usein tilanteita, jolloin pankkiasioiden hoitaminen vie aikaa, eikä aina johda toivottuun loppputulokseen. Usein tämä johtuu siitä, ettei yritykselle ole vielä muodostunut kattavaa historiaa, joka onnistuisi vakuuttamaan pankin lainanhaun yhteydessä.

Usein juuri aloittaneelle yrittäjälle on yksinertaisinta hakea laina omiin nimiin ja tarvittaessa lainata raha eteenpäin omalle yritykselle. Tällöin lainan takaisinmaksusta pankin suuntaan vastaa yrittäjä, mutta rahoitustarve voi ratketa nopeammalla aikataululla.

Kun laina otetaan yrittäjän omiin nimiin, noudattelee lainasopimus kuluttajansuojalakia. Tämä puolestaan mahdollistaa sen, että lainan voi maksaa takaisin milloin tahansa. Tällöin lainan korkokustannukset tulevat maksettavaksi vain siltä ajalta, kun laina on ollut yrittäjän käytössä.

Käsiteltyjä lainahakemuksia

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.