Hae yrittäjälainaa 1 000–60 000 euroa

Lyhytaikainen pääoman tarve omassa yritystoiminnassa voi ratketa helposti vakuudettoman yrittäjälainanavulla. Yrittäjälaina on myös oiva tapa rahoittaa yrityksen käynnistämiseen liittyviä kustannuksia tai investointeja. Sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksien järjestämisestä ja saat luottopäätöksen jo saman päivän aikana.

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

30 000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
1 321 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 30 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 2 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 1 321 €, takaisinmaksettava summa 31 707 € sekä todellinen vuosikorko on 5,51 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 89 arvosteluun.
  powered by

Miksi yrittäjälaina?

Voit hakea lainaa yrittäjälainaa helposti Sortterin kautta. Etsimme sinulle edullisimmat lainatarjoukset kumppaneiltamme ja sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset. Hakiessasi vakuudetonta yrittäjälainaa, syntyy lainasopimus sinun ja lainanantajan välille. Jos pääomatarpeesi on suurempi, lainaa kannattaa yrityslainana tai hakea yrittäjälaina mahdollisuuksien mukaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin lainan korko on todennäköisesti pienempi ja pääset valitsemaan haluamasi lainan useamman tarjouksen joukosta. Rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi puoliso tai yhtiökumppani.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen yrittäjälainaa hakiessani?

Saat lainatarjoukset Sortterin kautta useimmiten heti hakemuksen jätettyäsi. Joissakin tapauksissa pankin lainapäätöksen tekemiseen voi mennä muutama tunti. Lainaa hakiessa kannattaa huomioida, etteivät pankit yleensä käsittele lainapäätöksiä manuaalisesti iltaisin tai viikonloppuisin. Lainan hakemisessa ennakointi kannattaa, jotta ehdit odottaa kaikkien pankkien lainatarjoukset ennen valinnan tekoa.

Kuinka nopeasti yrittäjälaina maksetaan tilille?

Saat lainan tilillesi useimmiten jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Jotkin lainanantajat pyytävät sinulta ennen lainanmaksua todistuksen tuloistasi, varallisuudestasi tai kopion yrityksen viimeisimmästä tilinpäätöksestä. Näet mahdollisesti tarvittavista dokumenteista tiedon saamasi lainatarjouksen yhteydessä.

Hae yrittäjälainaa tästä »

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.