Yrityslainalla helpompaa varaston kasvattamista – Tripla Plus Oy
Takaisin blogiin

Asiakastarina: Yrityslaina helpotti varaston kasvattamista – Tripla Plus Oy

Tähän artikkeliin haastattelimme yrittäjä Mika Kultasta, joka työskentelee Tripla Plus Oy:lla. Kultanen kertookin hieman kokemuksistaan lainavertailupalvelu Sortterin asiakkaana.

Tripla Plus Oy on pienkoneiden myyntiin ja laitehuoltoihin erikoistunut yritys, jonka maahantuoja on ollut markkinoilla jo 30 vuotta. Tripla Plus Oy puolestaan on perustettu vuonna 2019. Yrityksen tavoite on palvella asiakkaitaan mahdollisimman laadukkaasti sekä laajentua tulevaisuudessa myös pohjoisempaan Suomeen.

Tässä artikkelissa Kultanen kertoo hieman kokemuksistaan lainavertailupalvelu Sortterin asiakkaana.

Yrityslainojen kilpailuttaminen säästi rahaa, aikaa ja vaivaa

Koronapandemia ravisutti kaikkia, mutta etenkin yrittäjiä ja yrityksiä. Myös Tripla Plus Oy oli yksi niistä: yritys avattiin marraskuussa 2019 ja koronapandemian aiheuttamat rajoitustoimet iskivät helmikuussa 2020. Mika Kultasen mukaan yritystoiminta ei ehtinytkään käynnistyä juuri lainkaan. Tripla Plus Oy päätyikin hakemaan yrityslainaa erityisesti varaston kasvattamista varten.

Sortterin lainavertailupalvelu valikoitui Kultasen mukaan puhtaasti intuition kautta: mieleen jääneet mainokset ja positiiviset mielikuvat saivatkin Tripla Plus Oy:n testaamaan juuri Sortterin lainavertailupalvelua.

Lainojen kilpailuttaminen toi Kultasen mukaan runsaasti hyötyjä ennen kaikkea rahan, ajan ja vaivan säästämisen kannalta:

Kilpailuttamalla saimme koroltaan parhaan lainan. Lisäksi Sortter teki meidän puolestamme kaiken työn, jotta ei tarvinnut itse soitella tai lähettää sähköposteja kymmeniin eri paikkoihin.
- Mika Kultanen

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Tärkeintä on, että apua on saatavilla oikealta ihmiseltä

Sortterin lainavertailupalvelua Kultanen kuvailisi yksinkertaiseksi ja vaivattomaksi käyttää:

“Verkkosivulla on hyvät ja selkeät ohjeet. Kaikki on kerrottu, joten itse ei tarvitse etsiä mitään”, Kultanen summaa. Lisäksi hän kehuu Sortterin hakemuslomaketta värimaailmaltaan ja ohjeiltaan selkeäksi ja vaivattomaksi.

Mikä tärkeintä, Tripla Plus Oy löysi sopivan lainanantajan Sortterin kautta. Kultanen kertoo ottaneensa kolmeen paikkaan yhteyttä ennen lopullista valintaa ja tässä vaiheessa paras asiakaspalvelu vaikutti lopulliseen päätökseen.

Voin maksaa vaikka 0,1 prosenttia enemmän korkoa, jos saan hyvää asiakaspalvelua. Tärkeintä on, että palveluntarjoaja on asiakkaan asialla ja aidosti kiinnostunut asiakkaasta.
- Mika Kultanen

Ennen kaikkea Kultanen korostaakin asiakaspalvelua: hänen mukaansa on erityisen tärkeää, että verkkosivulta löytyy selkeä paikka, josta saa apua suomeksi ja mieluiten oikealta ihmiseltä. Kultanen kiittelee myös Sortterin asiakaspalvelua, josta apua sai nopeasti ja vaivattomasti.

Lisäksi Kultanen arvostaa sitä, että asiat on tehty selkeäksi. Jos esimerkiksi hakemuslomake olisi ollut hankala, olisi hän varmasti jättänyt prosessin kesken jo alkumetreillä.

Millaisia liiketoiminnallisia hyötyjä Tripla Plus Oy sitten sai kilpailutettuaan ja nostettuaan yrityslainan

Kultasen mukaan yrityslaina on mahdollistanut varaston täyttämisen, minkä jälkeen varastossa on riittänyt tavaraa ja homma on toiminut:

“Varasto on meidän tärkein tulonlähde, joten kun se on kunnossa, hommat rullaavat”, Kultanen kiteyttää.

Kokonaisuudessaan Kultanen on tyytyväinen sekä Sortterin palveluun että saamaansa lainatarjoukseen, ja hänen mukaansa kaikki sujui vaivattomasti ja nopeasti. Lisäksi Kultanen painottaa luotettavuuden merkitystä lainavertailupalvelussa:

Yrittäjänä sen tietää, että aika on aina rahaa ja kaksikin päivää on pitkä aika. Tärkeintä on kuitenkin, että jos jotain luvataan, se myös pidetään.
- Mika Kultanen

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia!

Takaisin blogiin