Corona Capital – nopeaa laskurahoitusta

Kotimainen Corona Capital tarjoaa rahoitusratkaisuja yritysten lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin.

Rahoitettavien laskujen summa

17 000 €
 • Ilmainen hakemus
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen samana päivänä
Laskurahoituksen hinta muodostuu rahoitettavien laskujen maksuajoista sekä rahoitusajalle määritellystä korosta. Tämän lisäksi laskurahoitukseen voi sisältyä mm. rahoitettavien laskujen määrään, rahoituksen kertaluontoisuuteen ja rahoituksen riskisyyteen liittyviä palvelumaksuja.
Laskurahoituksen hinta muodostuu rahoitettavien laskujen maksuajoista sekä rahoitusajalle määritellystä korosta. Tämän lisäksi laskurahoitukseen voi sisältyä mm. rahoitettavien laskujen määrään, rahoituksen kertaluontoisuuteen ja rahoituksen riskisyyteen liittyviä palvelumaksuja.

Kotimainen Corona Capital tarjoaa rahoitusratkaisuja yritysten lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin.

Corona Capital Oy on täysin suomalainen, vuonna 2013 perustettu rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yritysten lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Yrityksen toiminta perustuu yksinkertaisiin ja selkeisiin rahoituspalveluihin.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

Corona Capital -laskurahoitus

Corona Capital tarjoaa laskurahoitus- eli factoring-palvelua. Heidän avullaan voit siis muuttaa erääntymättömät laskut heti rahaksi.

Corona Capital on markkinoiden nopein yritysrahoitus: saat rahat myymästäsi laskusta jopa saman päivän aikana. Saat rahat laskustasi nopeimmin, kun teet Corona Capitalin kanssa puitesopimuksen laskurahoituksen yksityiskohdista. Puitesopimus ei sido laskurahoituksen käyttöön, vaan voit tehdä sen jo ennen varsinaista laskujen rahoittamista.

Laskuja myydäksesi sinun ei tarvitse lähteä pankkiin tai rahoituslaitokseen jonottamaan, jotta saat asiat hoidettua. Corona Capital ottaa vastaan laskuja verkkolaskuna laskutusjärjestelmästäsi tai sähköpostilla. Voit myös tehdä laskut heidän Laskuta Puhelimella -laskutusjärjestelmällään. Laskuta Puhelimella- järjestelmästä rahoitat laskut suoraan yhdellä napin painalluksella.

Rahoitusyhtiöt

Resurs - logoAlisa Pankki logoKasvurahoitus - logoCorona Capital - logoCertum logoUuva - logoVauraus

Miksi laskut kannattaa myydä?

Moni yrittäjä hakee lainaa, mutta ei ole ottanut huomioon laskurahoitusta yritysrahoituksen muotona. Kun laskutat muita yrityksiä, kannattaa rahoitusmuotona käyttää laskurahoitusta, sillä se on huomattavasti yrityslainaa kannattavampi ja edullisempi rahoitusmalli. Laskurahoitus on yrityslainaa riskittömämpi tapa rahoittaa yrityksen kasvua ja toimintaa. Siksi sitä pystytään tarjoamaan lainaa edullisemmin.

Lisäksi Corona Capital listaa seitsemän hyvää syytä laskujen myymiseen:

 1. Yritykselläsi on yllättävä tai lyhytaikainen rahantarve.
 2. Saat rahat heti kassaan jo ennen eräpäivää.
 3. Hoidamme maksuvalvonnan puolestasi.
 4. Kassavirta nopeutuu.
 5. Voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi.
 6. Voit myydä tarpeesi mukaan yhden tai useampia laskuja.
 7. Laskun myyminen netissä on vaivatonta ja nopeaa.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Miten laskut muutetaan rahaksi?

Corona Capitalin kautta se hoituu vaivattomasti:

 1. Lähetä kuva laskustasi missä tahansa muodossa ja millä tahansa tavalla. Kuva laskusta tarvitaan, jotta sinulle voidaan antaa tarkka hinta palvelun käytöstä. Voit lähettää laskun esimerkiksi sähköpostilla tai Corona Capitalin lomakkeen kautta.
 2. Saat rahoitustarjouksen sen kanavan kautta, mihin lähetit laskusi. Samassa yhteydessä saat lisäohjeet tarjouksen hyväksymiseksi.
 3. Corona Capital tiedottaa laskun maksajaa laskun omistussuhteen muutoksesta ja maksaa rahoitussumman tilillesi välittömästi. Saat tekstiviestillä ilmoituksen siirrosta.
 4. Corona Capital laskuttaa laskun maksajaa ja hoitaa maksuvalvonnan puolestasi.
 5. Laskun myyjälle jää ainoastaan reklamaation riski.

Kuka voi myydä laskusaatavansa?

Suomalainen yritys tai yrittäjä, joka on rekisteröity sekä kauppa- että ennakkoperintärekisteriin, voi myydä laskusaatavansa. Yrityksen iällä tai mahdollisilla maksuhäiriöillä tai -viiveillä ei ole merkitystä. Yrittäjän henkilökohtaiset maksuhäiriöt eivät ole ole este laskun myymiselle.

Laskun voi myydä yrityksen edustaja, jolla on nimenkirjoitusoikeus sekä suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.

Millaiset laskut voi myydä?

Laskun maksajan eli loppuasiakkaan tulee olla yritys tai julkisyhteisö, joka läpäisee luottotarkistuksemme. Lasku ei saa olla erääntynyt ja saatavan on oltava riidaton. Laskun minimisumma on 500 euroa, mutta maksimisummaa ei ole. Myös virolaiselle tai pohjoismaiselle taholle osoitetut laskut voi myydä Corona Capitalille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Corona Capitalin laskurahoituksesta

 • Suomalainen yritys tai yrittäjä, joka on rekisteröity sekä kauppa- että ennakkoperintärekisteriin. Yrityksen iällä tai mahdollisilla maksuhäiriöillä tai -viiveillä ei ole merkitystä. Yrittäjän henkilökohtaiset maksuhäiriöt eivät ole ole este laskun myymiselle.

 • Laskun maksajan eli loppuasiakkaan tulee olla yritys tai julkisyhteisö, joka läpäisee Corona Capitalin luottotarkistuksen. Lasku ei saa olla erääntynyt ja saatavan on oltava riidaton. Laskun minimisumma on 500 euroa, maksimisummaa ei ole. Myös virolaiselle tai pohjoismaiselle taholle osoitetut laskut voi myydä Corona Capitalille.

 • Corona Capitalin tavoite on, että rahat ovat asiakkaan tilillä saman päivän aikana laskun vastaanottamisesta. Aamuisin ja aamupäivisin myytäväksi lähetetyt laskut rahoittuvat varmimmin saman päivän aikana. Saat rahat laskustasi nopeimmin, kun teet yrityksen kanssa puitesopimuksen laskurahoituksen yksityiskohdista. Puitesopimus ei sido laskurahoituksen käyttöön, vaan voit tehdä sen jo ennen varsinaista laskujen rahoittamista.

 • Moni yrittäjä hakee lainaa, mutta ei niinkään ymmärrä laskurahoitusta yritysrahoituksen muotona. Kun laskutat muita yrityksiä, kannattaa rahoitusmuotona käyttää laskurahoitusta. Tämä on huomattavasti yrityslainaa kannattavampi ja edullisempi rahoitusmalli. Laskurahoitus on yrityslainaa riskittömämpi tapa rahoittaa yrityksen kasvua ja toimintaa. Siksi sitä pystytään tarjoamaan lainaa edullisemmin.

 • Ei osta, mutta yritys voi auttaa perinnässä. Usein laskurahoitus nähdään keinona päästä eroon laskuista, kun tiedossa on, että laskun vastaanottaja maksaa myöhässä tai ei ehkä ollenkaan. Vain ajallaan ja varmasti maksuun tulevat laskut kannattaa rahoittaa.

 • Rahoituaste on ostamissamme laskuissa pääosin 100 %. Myyntihetkellä lasku siirtyy kokonaisuudessaan Corona Capitalin omistukseen ja myyntisummasta vähennetään Corona Capitalin palkkio. Palkkiosta sovitaan etukäteen puitesopimuksessa.

Etsitkö edullista laskurahoitusta?

Corona Capital mukana Sortterin vertailussa

Factoring-palveluissa on eroja ja jokaisella yrityksellä on omanlaisensa rahoitustarpeet. On siis täysin yrityksen koosta ja rahoitustarpeesta kiinni, minkä yritysrahoittajan tarjoama ratkaisu soveltuu yrityksen tilanteeseen parhaiten. Me Sortterilla pyrimme auttamaan sinua valitsemaan yrityksesi rahoitustarpeeseen sopivimman ratkaisun.

Laskurahoituskumppaneita vertailtaessa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon muun muassa palvelun hinnoittelukomponentit, kuten vuosimaksu, maksuaika eli maksuehto ja korko.

Ota nämä huomioon laskurahoitusta valitessasi:

 • Laskun käsittelymaksu ja nopeus

Onko laskuilla erillistä käsittelymaksua ja vaikuttaako hintaan se, kuinka monta laskua lähettää. Lisäksi on hyvä selvittää, miten nopeasti yritys saa rahoituksen tililleen laskut rahoitukseen jätettyään – nopeus turvaa yrityksen kassavirtaa.

 • Miten laskun riski jaetaan?

Kenelle riski maksamattomasta laskusta siirtyy?

 • Mikä prosentti laskuista rahoitetaan?

Rahoittaako toimija laskun sataprosenttisesti vai osittain?

 • Onko palvelu kertaluontoinen vai jatkuva?

Voiko yrityksesi hyödyntää palvelua vain muutamissa laskuissa vai onko rahoitus jatkuvampaa? Valitun palvelun kesto riippuu yrityksesi tarpeesta. Jatkuvassa laskurahoituksessa jätät huolen saatavista rahoituskumppanillesi.

 • Toimijan luotettavuus

Sortterin laskurahoituskumppaneina toimii ainoastaan luotettavina pidettyjä kumppaneita.

 • Mahdolliset muut palvelut

Osa toimijoista tarjoaa myös lisäpalveluja, kuten laskun perintäpalvelua.

Näin haet laskurahoitusta:

 1. Päätä, millaisen laskusumman haluat jättää laskurahoitettavaksi. Päätöksen ei tarvitse olla lopullinen, vaan voit keskustella kokonaisuuden suuruudesta rahoituskumppanimme kanssa.
 2. Kirjaa hakemuslomakkeelle päättämäsi rahoitettavien laskujen summa. Suuntaa-antava tieto riittää, sillä summa täsmentyy vasta, kun toimitat laskut rahoitettaviksi.
 3. Täytä laskurahoitushakemus loppuun.
 4. Vertaile tarjoukset vinkkiemme avulla ja valitse paras kokonaisuus.
 5. Nosta rahaa yrityksellesi laskuja vastaan.

Hakemuksen teko ei sido sinua mihinkään ja se vie vain muutamia minuutteja.