Sortterin lainavertailussa Laina.fi

Laina.fi tarjoaa lainaa yksityisasiakkaille. Rahoituspalveluita voi käyttää sähköisesti vuorokauden ympäri. Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy -konsernia. Kilpailuta Laina.fi:n laina Sortterin avulla nopeasti ja maksutta.

Valitse lainasumma

4 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
129 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 4 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 129 €, takaisinmaksettava summa 4 626 € sekä todellinen vuosikorko on 10,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 4 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 129 €, takaisinmaksettava summa 4 626 € sekä todellinen vuosikorko on 10,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Laina.fi tarjoaa lainaa yksityisasiakkaille. Rahoituspalveluita voi käyttää sähköisesti vuorokauden ympäri. Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy -konsernia. Kilpailuta Laina.fi:n laina Sortterin avulla nopeasti ja maksutta.

Laina.fi ei ole enää saatavilla Sortterin vertailusta.

Laina.fi tarjoaa vakuudettomia käyttöluottoja yksityisasiakkaille. Laina.fi:n lainatuote on nimeltään Kertalaina, ja sitä voi hakea 4 000 euron ja 10 000 euron väliltä. Rahat on mahdollista saada jopa heti samana päivänä.

Laina.fi lainanantajana

Laina.fi on Aurajoki Nordic Oy -konsernin brändi. Aurajoki Nordic Oy tarjoaa Suomen johtavana toimijana kuluttajaluottoja, käyttöluottoja, saatavienhallintapalveluita sekä verkkokaupan rahoitusratkaisuja. Konserni on perustettu vuonna 2005. Sen asiakasmäärä on jo yli 400 000, ja työntekijöitä sillä on 50 henkilöä. 

Aurajoki Nordic Oy kehittää ja innovoi jatkuvasti uusia palvelumalleja sähköisissä kanavissa. Sen yhtenä tavoitteena on myös olla rahoitusalan paras työnantaja.

Konserni toimii Suomen aluehallintoviraston (AVI) valvonnassa. 

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Täysin sähköinen palvelu
 • Lainasumma 4 000 – 10 000 euroa
 • Selkeä lainan takaisinmaksu tasaerissä

Suomessa Aurajoki Nordic Oy:n brändejä ovat Laina.fi:n lisäksi Risicum.fi, OK Money ja Jousto. Konsernilla on toimintaa myös Ruotsissa brändien Risicum.se ja Lånbutiken.se alla. Lisäksi konserniin kuuluvat Suomessa huutokauppatoimintaan ja panttilainaukseen erikoistunut Helsingin Pantti sekä ruotsissa panttitoimintaa harjoittava Sefina.se. 

Laina.fi on sähköinen lainapalvelu kuluttajille. Yksityisasiakkaat voivat käyttää palvelua aikaan ja paikkaan katsomatta vuorokauden ympäri. Kaikki laina-asiat ovat hoidettavissa verkossa lainahakemuksesta lähtien. Asiakaspalvelu toimii kuitenkin online-palvelun lisäksi myös puhelimitse ja sähköpostitse.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 516 arvosteluun.
powered by

Laina.fi:n lainatuote on Kertalaina

Laina.fi tarjoaa kuluttajille kulutusluottoa nimellä Kertalaina. Laina.fi:n Kertalainaa haetaan verkkosivuston kautta. Lainaa voi hakea valintansa mukaan 4 000 – 10 000 euroa. Rahat on mahdollista saada tilille jopa samana päivänä.

Kertalaina on luottoa ilman vakuuksia ja takaajia. Se soveltuu nopeasti rahaa tarvitsevalle joko harkittuihin tai yllättäviin menoihin ja hankintoihin. Esimerkiksi lainaa kodinkoneeseen saattaa tarvita yllättäen laitteen hajotessa, kun taas häälaina on ennalta suunnitellun budjetin mukaan haettava laina.

Laina.fi:n Kertalainan takaisinmaksuaika riippuu lainan suuruudesta. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain samalla summalla kiinteissä tasaerissä joko 36, 48, 60, 72 tai 84 kuukauden ajan. Hinnoittelu on tehty siten, että sen kustannukset pysyisivät asiakkaille kohtuullisina. Laskujen eräpäivä riippuu siitä, milloin lainarahat on siirretty asiakkaan tilille.

Laina.fi kokemuksia

Laina.fi:llä on paljon tyytyväisiä asiakkaita. Sivuston käyttäjät ovat antaneet palvelulle arvosanan 3,91 / 5 (arvioita annettu 4764, ja tiedon päivämäärä on 14.1.2021). Alla on muutamia sivustolta poimittuja asiakaskokemuksia Laina.fi -palvelusta.

"Laina.fi Käyttölaina on erittäin näppärä ja joustava ’varakassa’. Tarvittaessa myös asiakaspalvelu on ollut ripeää ja ystävällistä."
(Lähde: Laina.fi -sivusto)

"On selkeätä asioida kanssanne, digiasiat hyvin toimivia, luotettavia ja helppoja käyttää"

 (Lähde: Laina.fi -sivusto)

"Hommat hoituu kätevästi."

(Lähde: Laina.fi -sivusto)

Kilpailuta lainasi Sortterilla

Kilpailuta Laina.fi:n lainatarjous Sortterilla

Laina.fi:n lainatarjouksen saa nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä yhteistyökumppaneiltamme, myös Laina.fi:ltä. Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Sortterin palvelussa vertailet lainat kätevästi ja selkeästi eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainat on esitetty yksinkertaisesti edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan. Sopivan lainan löydyttyä lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin avulla lainojen kilpailuttaminen eri palveluntarjoajilta käy ketterästi.

Täytä ensin lainahakemus sivustollamme. Saat sen jälkeen sinulle tarkoitetut henkilökohtaiset lainatarjoukset listattuna, ja voit vertailla lainoja rauhassa. Mikäli löydät lainan, johon olet tyytyväinen, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi heti jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Aloita lainojen kilpailutus täyttämällä lainahakemus!

Löydä edullinen laina vertailusta

 • Laina.fi asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 020030033 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@Laina.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma-Pe /  klo 9.00-17.00. Laina.fi sivustolta löytyy myös chat-asiakaspalvelu.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Laina.fi:stä, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  • Sinun tulee olla luotto-ja oikeustoimikelpoinen
  • Olet asunut vähintään viimeiset kaksi vuotta Suomessa
  • Sinun tulee olla valmis tekemään tuloselvitys Laina.fi:lle

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.