Käyttölaina 60 000 euroon asti

Vertaile lainatarjoukset täysin läpinäkyvästi ja nosta paras käyttölaina tilillesi.

Laske sopiva kuukausierä ja lähetä hakemus

Valitse edullinen käyttöluotto helposti

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
163 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 79 arvosteluun.
  powered by

Edullisin käyttöluotto löytyy vertailemalla

Käyttölaina on taloutesi mukaan joustava vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea 1 000 - 60 000 euron välillä. Pyydämme puolestasi henkilökohtaiset lainatarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä. Sopivan tarjouksen löydettyäsi voit myös hyväksyä sen palvelumme kautta ja laina siirretään tilillesi. Järjestämme saamasi tarjoukset aina edullisuusjärjestykseen ja suosittelemme sinulle aidosti edullisinta tarjousta, mutta sinä itse päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt. 

Hae ja vertaile käyttölainatarjouksia Sortterin avulla

 • Ilmainen lainavertailupalvelu kilpailuttaa lainat puolestasi
 • Käyttölainaa jopa 60 000 euroa 
 • Et tarvitse lainallesi lainkaan vakuuksia tai takaajia 
 • Korko alkaen 4%
 • Parhaan koron takuu palvelumme kautta otetuille lainoilla

Jatkuva käyttölaina toimii mainiosti sekä puskurina että hankinnoissa

Jatkuva käyttölaina eli joustoluotto muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia, sillä saat käyttöösi ennalta sovitun luottolimiitin, josta voit tarvittaessa nostaa rahaa tilillesi. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain useimmiten ennalta sovittuna prosenttiosuutena joko nostetusta tai myönnetystä lainasta. Lyhennyksen suuruus ilmenee aina tarkasti saamastasi lainatarjouksesta. Maksat jatkuvasta käyttölainasta korkoa vain käytössäsi olevalle luotolle, joten luottoraja voi olla suurempikin kuin sen hetkinen lainantarve. Jatkuva käyttöluotto on mainio puskuri erilaisiin tilanteisiin. Taloutesi mukaan joustava käyttölaina sopii kaikensuuruisiin hankintoihin sekä vararahastoksi tilanteisiin, joissa luotto täytyy saada käyttöön pikaisella aikataululla. Tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat muun muassa remontointi sekä lainojen ja luottokorttien yhdistäminen.

Kertaluontoisella käyttölainalla rahoitat niin pienet kuin suuremmatkin hankinnat

Kertaluontoista käyttölainaa eli kulutusluottoa nostetaan niin päivittäisiä ostoksia varten kuin suurempiinkin hankintoihin, kuten uuden auton hankkimiseen tai vesikaton uusimiseen. Käyttölaina soveltuu myös elämyksien toteuttamiseen ja elämästä nauttimiseen; sen avulla toteutat lomaunelmat tai aloitat pitkään haaveillun harrastuksen. Käyttölaina sopii erinomaisesti myös lainojen yhdistämiseen etenkin tilanteissa, joissa lainoja tai luottokortteja on kaksi tai useampi. Mitä suurempi summa on kyseessä, sitä pienempi korko yleensä on. Yhdistelylainassa säästöä kertyy myös useamman tilinhoitomaksun ja muiden kuukausittaisten kulujen poisjäämisestä, kun lyhennettävänä on vain yksi laina usean eri luoton sijaan.

Sortter mediassa

Yle uutisetIltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainen logoIlkka–PohjalainenUusi Suomi

Edullisin käyttölaina löytyy vertailemalla

Käyttölaina, kuten kaikki muutkin luotot kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Lainojen hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja kasvanut kilpailu luottomarkkinoilla on laskenut korkoja entisestään. Vaikka lainan ottaminen omasta tutusta pankista tuntuu ehkä houkuttelevalta vaihtoehdolta, on kilpailuttaminen silti kannattavaa etenkin suurissa lainasummissa. Eri tarjouksia vertailemalla on mahdollisuus säästää satoja, jopa tuhansia euroja – Palvelumme kautta saatujen lainatarjousten edullisimman ja kalleimman tarjouksen välinen erotus on keskimäärin 1527 euroa. 1527 eurolla saa jo vaikka mitä ja toteuttaa monenlaisia haaveita, joka muuten menisi lainojen kustannuksiin.  

Sortter auttaa sinua löytämään edullisen käyttölainan

Lainojen vertailu mielletään usein työlääksi ja aikaa vieväksi prosessiksi, jonka vuoksi moni jättääkin sen väliin. Onneksi yksittäiselle lainatarjousten läpikäymiselle on vaihtoehto.  Säästä aikaa ja vaivaa - hae lainaa palvelumme kautta ja anna Sortterin kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi! Veloitukseton lainanvertailupalvelumme pyytää hakemuksesi perusteella tarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä ja ensimmäiset tarjoukset saat jopa saman tien. Jokaisen lainatarjoukset kustannukset esitetään selkeästi listattuna niin, että ne ovat helposti vertailtavissa keskenään. Järjestämme lainatarjoukset automaattisesti hintajärjestykseen, joten edullisin lainatarjous löytyy helposti ja nopeasti. Rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Käyttölainan hakeminen Sortterin avulla on maksutonta, nopeaa ja helppoa – hakemuksen täyttämiseen kuluu palvelussamme keskimäärin alle 5 minuuttia. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahalaitosten kanssa. Myönnämme myös palvelumme kautta otetuille lainoille parhaan koron takuun – mikäli valitsemasi laina löytyy edullisemmin toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle hintaerotuksen.

Usein kysyttyä käyttölainoista

Käyttölainaa voi hakea vähintään 20-vuotias, säännölliset palkka- tai eläketulot omaava henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta. 

Kyllä voit, sillä et tarvitse lainallesi lainkaan vakuuksia tai takaajia. 

Kyllä voit. Luoton korko on todennäköisesti pienempi rinnakkaishakijan kanssa kuin että hakisit lainaa yksin. 

Lainan korkoon vaikuttavat sekä hakemasi lainasumma että luotonmyöntäjän tekemä riskiarvio. Jokainen palvelumme kautta saatu lainatarjous on henkilökohtainen. Alhaisin mahdollinen korko on 4%.

Laina-aika on 1-15 vuotta. Voit määrittää lainalaskurin avulla talouteesi sopivan kuukausierän. Maksuaika kannattaa mitoittaa sopiviksi siten, että rahaa jää käyttöön myös lyhennyksen jälkeen ja etteivät ne lohkaise liian suurta osuutta kuukausibudjetista.

Kyllä voi. Sinulla on lakisääteinen oikeus maksaa laina takaisin ennen kaavailtua laina-ajan päättymistä joko täysin tai osittain, eikä tästä tarvitse siis olla erikseen mainintaa luottoehdoissa. Voit myös maksaa sovittua suurempia lyhennyksiä, joka puolestaan vähentää lainastasi aiheutuvia euromääräisiä kuluja. 

Kyllä voit. Yli puoli vuotta vanhat lainat kannattaa kilpailuttaa ja päivittää ne vastaamaan nykypäivän korkotasoa. Kilpailutus kannattaa tehdä myös silloin, jos epäilet lainasi koron tai kuukausierän olevan turhan kalliita.

Hakemusvaiheessa ei kysytä palkkakuitteja tai todistuksia, mutta lainanmyöntäjä saattaa vaatia esimerkiksi palkkatodistuksen tai todistuksen tuloistasi Verohallinnon tulorekisteristä ennen, kuin myönnetty laina maksetaan tilillesi. 

Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin riippuu lainanmyöntäjästä ja selviää saamastasi lainatarjouksesta. 

Hae käyttölainaa tarpeesi mukaan

Valitse tarvitsemasi lainasumma ja toivomasi laina-aika. Lähetä hakemus, vertaile pankkien antamat tarjoukset ja nosta valitsemasi käyttölaina tilille.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.