Vertaile käyttölainat aina 60 000 euroon asti

Täyttämällä yhden hakemuksen saat jopa kymmeniä käyttölainatarjouksia, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
171 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 171 €, takaisinmaksettava summa 10 264 € sekä todellinen vuosikorko on 10,77 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 171 €, takaisinmaksettava summa 10 264 € sekä todellinen vuosikorko on 10,77 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Täyttämällä yhden hakemuksen saat jopa kymmeniä käyttölainatarjouksia, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

Edullisin käyttölaina löytyy vertailemalla

Käyttölaina on taloutesi mukaan joustava vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea 1 000 - 60 000 euron välillä. Täyttämällä lainahakemuksen kauttamme pyydämme puolestasi henkilökohtaiset lainatarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä. Sopivan tarjouksen löydettyäsi voit hyväksyä sen palvelumme kautta ja laina siirretään tilillesi. Vertaillessasi tarjouksia järjestämme ne aina edullisuusjärjestykseen ja suosittelemme sinulle aidosti edullisinta tarjousta. Sinä kuitenkin itse päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt. 

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Hae ja vertaile käyttölainatarjouksia Sortterin avulla

 • Ilmainen lainavertailupalvelu kilpailuttaa lainat puolestasi
 • Käyttölainaa jopa 60 000 euroa 
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia 
 • Korko alkaen 4%
 • Ilman piilokuluja
 • Reilu lainavertailu

Jatkuva käyttölaina - sekä puskuriksi että hankintoihin

Jatkuva käyttölaina eli joustoluotto muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia, sillä saat käyttöösi ennalta sovitun luottolimiitin, josta voit tarvittaessa nostaa rahaa tilillesi. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain useimmiten ennalta sovittuna prosenttiosuutena joko nostetusta tai myönnetystä lainasta. Lyhennyksen suuruus ilmenee aina tarkasti saamastasi lainatarjouksesta. Maksat jatkuvasta käyttölainasta korkoa vain käytössäsi olevalle luotolle, joten luottoraja voi olla suurempikin kuin sen hetkinen lainan tarve. Jatkuva käyttöluotto on mainio puskuri erilaisiin tilanteisiin. Taloutesi mukaan joustava käyttölaina sopii kaikensuuruisiin hankintoihin sekä vararahastoksi tilanteisiin, joissa luotto täytyy saada käyttöön pikaisella aikataululla. Tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat muun muassa remontointi sekä lainojen ja luottokorttien yhdistäminen.

Kertaluontoisella käyttölainalla rahoitat niin pienet kuin suuremmatkin hankinnat

Kertaluontoista käyttölainaa eli kulutusluottoa nostetaan niin päivittäisiä ostoksia varten kuin suurempiinkin hankintoihin, kuten uuden auton hankkimiseen tai vesikaton uusimiseen. Käyttölaina soveltuu myös elämyksien toteuttamiseen ja elämästä nauttimiseen; sen avulla toteutat lomaunelmat tai aloitat pitkään haaveillun harrastuksen. Toisaalta käyttölainaa käytetään myös lainojen yhdistämiseen etenkin tilanteissa, joissa lainoja tai luottokortteja on kaksi tai useampi. Mitä suurempi summa on kyseessä, sitä pienempi korko yleensä on. Yhdistelylainassa säästöä kertyy useamman tilinhoitomaksun ja muiden kuukausittaisten kulujen poisjäämisestä, kun lyhennettävänä on vain yksi laina usean eri luoton sijaan.

Näin haet käyttöluottoa helposti

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Edullisin käyttölaina löytyy kilpailuttamalla

Käyttölaina, kuten kaikki muutkin luotot, kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Lainojen hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja kasvanut kilpailu luottomarkkinoilla on laskenut korkoja entisestään. Vaikka lainan ottaminen omasta tutusta pankista tuntuu ehkä houkuttelevalta vaihtoehdolta, on kilpailuttaminen silti kannattavaa etenkin suurissa lainasummissa. Eri tarjouksia vertailemalla on mahdollisuus säästää satoja, jopa tuhansia euroja – Palvelumme kautta saatujen lainatarjousten edullisimman ja kalleimman tarjouksen välinen erotus on keskimäärin 1 682  euroa.

Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään. Laskennan perusteena on käytetty pankkien huhti-toukokuun 2023 aikana tekemiä lainatarjouksia, joiden lainasummat olivat 8 000–10 000 euroa ja laina-aika 60 kuukautta. Ilmoitettu säästö on asiakkaidemme saamien edullisimpien ja kalleimpien lainatarjousten keskimääräinen erotus.

Sortter auttaa sinua löytämään edullisen käyttölainan

Lainojen vertailu mielletään usein työlääksi ja aikaa vieväksi prosessiksi, jonka vuoksi moni jättääkin sen väliin. Onneksi yksittäiselle lainatarjousten läpikäymiselle on vaihtoehto.  Säästä aikaa ja vaivaa - hae lainaa palvelumme kautta ja anna Sortterin kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi! Veloitukseton lainanvertailupalvelumme pyytää hakemuksesi perusteella tarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä ja ensimmäiset tarjoukset saat jopa saman tien. Jokaisen lainatarjouksen kustannukset esitetään selkeästi listattuna niin, että ne ovat helposti vertailtavissa keskenään. Järjestämme lainatarjoukset automaattisesti hintajärjestykseen, joten edullisin lainatarjous löytyy helposti ja nopeasti. Rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Käyttölainan hakeminen Sortterin avulla on maksutonta, nopeaa ja helppoa – hakemuksen täyttämiseen kuluu palvelussamme keskimäärin alle 5 minuuttia. Ilmaisella hakemuksella kilpailutamme kymmenet eri lainanantajat puolestasi. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahalaitosten kanssa.

Asiakkaidemme kokemuksia

 • profile image
  Ulla Satuli
  1.12.2023 13.24.09

  Kaikki sujui verraten nopeasti ja ammattitaitoisesti.

 • profile image
  Leseniuss
  29.11.2023 16.30.17

  Uskoisin että ihan pätevä palvelu.

 • profile image
  pekka aalto
  22.11.2023 11.47.01

  Loistava!

 • profile image
  Outi Nevalainen
  22.11.2023 8.53.27

  Helppo ja nopea

 • profile image
  Elli-Tarja Hallikainen-Ranta
  19.11.2023 16.26.59

  onnistui hienosti

Usein kysyttyä käyttölainoista

 • Käyttölainaa voi hakea vähintään 20-vuotias, säännölliset palkka- tai eläketulot omaava henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta. 

 • Kyllä voit, sillä et tarvitse lainallesi lainkaan vakuuksia tai takaajia. 

 • Kyllä voit. Luoton korko on todennäköisesti pienempi rinnakkaishakijan kanssa kuin että hakisit lainaa yksin. 

 • Lainan korkoon vaikuttavat sekä hakemasi lainasumma että luotonmyöntäjän tekemä riskiarvio. Jokainen palvelumme kautta saatu lainatarjous on henkilökohtainen. Alhaisin mahdollinen korko on 4%.

 • Laina-aika on 1-20 vuotta. Voit määrittää lainalaskurin avulla talouteesi sopivan kuukausierän. Maksuaika kannattaa mitoittaa sopiviksi siten, että rahaa jää käyttöön myös lyhennyksen jälkeen ja etteivät ne lohkaise liian suurta osuutta kuukausibudjetista.

 • Kyllä voi. Sinulla on lakisääteinen oikeus maksaa laina takaisin ennen kaavailtua laina-ajan päättymistä joko täysin tai osittain, eikä tästä tarvitse siis olla erikseen mainintaa luottoehdoissa. Voit myös maksaa sovittua suurempia lyhennyksiä, joka puolestaan vähentää lainastasi aiheutuvia euromääräisiä kuluja. 

 • Kyllä voit. Yli puoli vuotta vanhat lainat kannattaa kilpailuttaa ja päivittää ne vastaamaan nykypäivän korkotasoa. Kilpailutus kannattaa tehdä myös silloin, jos epäilet lainasi koron tai kuukausierän olevan turhan kalliita.

 • Hakemusvaiheessa ei kysytä palkkakuitteja tai todistuksia, mutta lainanmyöntäjä saattaa vaatia esimerkiksi palkkatodistuksen tai todistuksen tuloistasi Verohallinnon tulorekisteristä ennen, kuin myönnetty laina maksetaan tilillesi. 

 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin riippuu lainanmyöntäjästä ja selviää saamastasi lainatarjouksesta. 

Palvelussamme mukana

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo

Kiinnitä huomiota käyttölainan korkotasoon 

Käyttölainaa, kuten muitakin lainoja  haettaessa on tärkeää kiinnittää huomiota lainan korkotasoon ja muihin kuluihin. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki kulut pelkän lainan koron lisäksi, jolloin se antaa todellisen kuvan lainan tai luoton kokonaiskuluista. Koron lisäksi muita kuluja ovat esimerkiksi avaus-, käsittely-, kuukausi- ja tilinhoitomaksut sekä laskutuspalkkiot. 

Sortter vertailee lainat aina todellisen vuosikoron mukaan. Täyttämällä lainahakemuksen Sortterin palvelussa varmistat, että edullinen laina on todellisuudessakin edullinen. Laina on sitä edullisempi sinulle, mitä pienempi todellinen vuosikorko. 

Hae käyttölaina netistä

Täyttäessäsi lainahakemuksen Sortterin palvelun kautta pääset helposti vertailemaan jopa parikymmentä lainatarjousta, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan ja edullisen tarjouksen. Tarjouksia vertailtaessa käytämme palvelussamme aina todellista vuosikorkoa, joka ottaa huomioon lainan kokonaiskulut ja tekee näin vertailun sinulle helpoksi.

Sortter on yksi Suomen kattavimmista lainojen vertailupalveluista ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta löydämme asiakkaillemme parhaat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme. Meille on äärimmäisen tärkeää olla reilu ja läpinäkyvä lainavertailupalvelu, joka toimii aina asiakas edellä.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Hae käyttölainaa tarpeesi mukaan