Pariskunta vertailee käyttölainoja

Käyttölaina 60 000 euroon asti

Vertaile lainatarjoukset täysin läpinäkyvästi ja nosta paras käyttölaina tilillesi.

Laske sopiva kuukausierä ja lähetä hakemus

Valitse edullinen käyttöluotto helposti

Valitse lainasumma

8000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
156€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Edullisin käyttöluotto löytyy vertailemalla

Käyttölaina on taloutesi mukaan joustava vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea 1 000 - 60 000 euron välillä. Pyydämme puolestasi henkilökohtaiset lainatarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä. Sopivan tarjouksen löydettyäsi voit myös hyväksyä sen palvelumme kautta ja laina siirretään tilillesi. Järjestämme saamasi tarjoukset aina edullisuusjärjestykseen ja suosittelemme sinulle aidosti edullisinta tarjousta, mutta sinä itse päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt. 

Hae ja vertaile käyttölainatarjouksia Sortterin avulla

 • Ilmainen lainavertailupalvelu kilpailuttaa lainat puolestasi
 • Käyttölainaa jopa 60 000 euroa 
 • Et tarvitse lainallesi lainkaan vakuuksia tai takaajia 
 • Korko alkaen 4%
 • Parhaan koron takuu palvelumme kautta otetuille lainoilla

Jatkuva käyttölaina toimii mainiosti sekä puskurina että hankinnoissa

Jatkuva käyttölaina eli joustoluotto muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia, sillä saat käyttöösi ennalta sovitun luottolimiitin, josta voit tarvittaessa nostaa rahaa tilillesi. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain useimmiten ennalta sovittuna prosenttiosuutena joko nostetusta tai myönnetystä lainasta. Lyhennyksen suuruus ilmenee aina tarkasti saamastasi lainatarjouksesta. Maksat jatkuvasta käyttölainasta korkoa vain käytössäsi olevalle luotolle, joten luottoraja voi olla suurempikin kuin sen hetkinen lainantarve. Jatkuva käyttöluotto on mainio puskuri erilaisiin tilanteisiin. Taloutesi mukaan joustava käyttölaina sopii kaikensuuruisiin hankintoihin sekä vararahastoksi tilanteisiin, joissa luotto täytyy saada käyttöön pikaisella aikataululla. Tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat muun muassa remontointi sekä lainojen ja luottokorttien yhdistäminen.

Kertaluontoisella käyttölainalla rahoitat niin pienet kuin suuremmatkin hankinnat

Kertaluontoista käyttölainaa eli kulutusluottoa nostetaan niin päivittäisiä ostoksia varten kuin suurempiinkin hankintoihin, kuten uuden auton hankkimiseen tai vesikaton uusimiseen. Käyttölaina soveltuu myös elämyksien toteuttamiseen ja elämästä nauttimiseen; sen avulla toteutat lomaunelmat tai aloitat pitkään haaveillun harrastuksen. Käyttölaina sopii erinomaisesti myös lainojen yhdistämiseen etenkin tilanteissa, joissa lainoja tai luottokortteja on kaksi tai useampi. Mitä suurempi summa on kyseessä, sitä pienempi korko yleensä on. Yhdistelylainassa säästöä kertyy myös useamman tilinhoitomaksun ja muiden kuukausittaisten kulujen poisjäämisestä, kun lyhennettävänä on vain yksi laina usean eri luoton sijaan.

Sortter mediassa

IltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaito

Edullisin käyttölaina löytyy vertailemalla

Käyttölaina, kuten kaikki muutkin luotot kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Lainojen hinnat vaihtelevat jatkuvasti ja kasvanut kilpailu luottomarkkinoilla on laskenut korkoja entisestään. Vaikka lainan ottaminen omasta tutusta pankista tuntuu ehkä houkuttelevalta vaihtoehdolta, on kilpailuttaminen silti kannattavaa etenkin suurissa lainasummissa. Eri tarjouksia vertailemalla on mahdollisuus säästää satoja, jopa tuhansia euroja – Palvelumme kautta saatujen lainatarjousten edullisimman ja kalleimman tarjouksen välinen erotus on keskimäärin 1527 euroa. 1527 eurolla saa jo vaikka mitä ja toteuttaa monenlaisia haaveita, joka muuten menisi lainojen kustannuksiin.  

Sortter auttaa sinua löytämään edullisen käyttölainan

Lainojen vertailu mielletään usein työlääksi ja aikaa vieväksi prosessiksi, jonka vuoksi moni jättääkin sen väliin. Onneksi yksittäiselle lainatarjousten läpikäymiselle on vaihtoehto.  Säästä aikaa ja vaivaa - hae lainaa palvelumme kautta ja anna Sortterin kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi! Veloitukseton lainanvertailupalvelumme pyytää hakemuksesi perusteella tarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä ja ensimmäiset tarjoukset saat jopa saman tien. Jokaisen lainatarjoukset kustannukset esitetään selkeästi listattuna niin, että ne ovat helposti vertailtavissa keskenään. Järjestämme lainatarjoukset automaattisesti hintajärjestykseen, joten edullisin lainatarjous löytyy helposti ja nopeasti. Rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Käyttölainan hakeminen Sortterin avulla on maksutonta, nopeaa ja helppoa – hakemuksen täyttämiseen kuluu palvelussamme keskimäärin alle 5 minuuttia. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahalaitosten kanssa. Myönnämme myös palvelumme kautta otetuille lainoille parhaan koron takuun – mikäli valitsemasi laina löytyy edullisemmin toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle hintaerotuksen.

Usein kysyttyä käyttölainoista

Kuka voi hakea käyttölainaa?

suljeavaa

Käyttölainaa voi hakea vähintään 20-vuotias, säännölliset palkka- tai eläketulot omaava henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta. 

Minulla ei ole vakuuksia tai takaajia, voinko silti hakea lainaa Sortterin kautta?

suljeavaa

Kyllä voit, sillä et tarvitse lainallesi lainkaan vakuuksia tai takaajia. 

Voinko hakea käyttölainaa yhdessä jonkun toisen kanssa?

suljeavaa

Kyllä voit. Luoton korko on todennäköisesti pienempi rinnakkaishakijan kanssa kuin että hakisit lainaa yksin. 

Miten käyttölainan korko määräytyy?

suljeavaa

Lainan korkoon vaikuttavat sekä hakemasi lainasumma että luotonmyöntäjän tekemä riskiarvio. Jokainen palvelumme kautta saatu lainatarjous on henkilökohtainen. Alhaisin mahdollinen korko on 4%.

Mikä on käyttölainan laina-aika?

suljeavaa

Laina-aika on 1-15 vuotta. Voit määrittää lainalaskurin avulla talouteesi sopivan kuukausierän. Maksuaika kannattaa mitoittaa sopiviksi siten, että rahaa jää käyttöön myös lyhennyksen jälkeen ja etteivät ne lohkaise liian suurta osuutta kuukausibudjetista.

Voiko käyttölainan maksaa takaisin ennenaikaisesti?

suljeavaa

Kyllä voi. Sinulla on lakisääteinen oikeus maksaa laina takaisin ennen kaavailtua laina-ajan päättymistä joko täysin tai osittain, eikä tästä tarvitse siis olla erikseen mainintaa luottoehdoissa. Voit myös maksaa sovittua suurempia lyhennyksiä, joka puolestaan vähentää lainastasi aiheutuvia euromääräisiä kuluja. 

Voinko kilpailuttaa aikaisemman käyttölainani?

suljeavaa

Kyllä voit. Yli puoli vuotta vanhat lainat kannattaa kilpailuttaa ja päivittää ne vastaamaan nykypäivän korkotasoa. Kilpailutus kannattaa tehdä myös silloin, jos epäilet lainasi koron tai kuukausierän olevan turhan kalliita.

Tarvitsenko hakemukseeni palkkakuittia tai muita todistuksia?

suljeavaa

Hakemusvaiheessa ei kysytä palkkakuitteja tai todistuksia, mutta lainanmyöntäjä saattaa vaatia esimerkiksi palkkatodistuksen tai todistuksen tuloistasi Verohallinnon tulorekisteristä ennen, kuin myönnetty laina maksetaan tilillesi. 

Onko minulla mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin?

suljeavaa

Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin riippuu lainanmyöntäjästä ja selviää saamastasi lainatarjouksesta. 

Hae käyttölainaa tarpeesi mukaan

Valitse tarvitsemasi lainasumma ja toivomasi laina-aika. Lähetä hakemus, vertaile pankkien antamat tarjoukset ja nosta valitsemasi käyttölaina tilille.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.