Sortterin blogi

luonnonkohteita-suomessa

Näkemisen arvoisia luontokohteita Suomessa

Suomi on tunnettu tuhansien järvien maana. Meillä on kuitenkin paljon erilaisia luonnonnähtävyyksiä joissa kannattaa käydä kun matkaa kotimaassa. Minne kotimaan matkailijan kannattaa sitten mennä nähtävyyksiä katsomaan? Katso muutamat kohdevinkit joita ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa!

21 elokuu 2020

Nainen käyttää puhelinta

Voiko kulutusluoton korko nousta yllättäen?

Helsingin Sanomat uutisoi 19.8.2020, että kulutusluoton ottanutta kuluttajaa voi odottaa vuodenvaihteessa 2021 yllätys, jos luoton korot nousevat väliaikaisen korkokaton päätyttyä. Vaikka on mahdollista, että joidenkin luottojen korot tulevat nousemaan vuoden 2021 alussa, eivät yllätykset ja raha-asiat kuitenkaan kuulu yhteen. Näin hoidat laina-asiat viisaasti ja vältät korkojen nousun.

20 elokuu 2020

Matkapuhelinvertailu

Tutustu Sortterin uuteen matkapuhelimien hintavertailuun

Puhelin on nykypäivän digitaalisessa maailmassa välttämättömyys. Puhelimella tehdään nykyään monia asioita kuten kuvataan, sometetaan, soitetaan puheluita ja se on tärkeä työkalu modernissa maailmassa. Miksi et siis haluaisi puhelimesi olevan parasta laatuaan? Sortterin uuden puhelinvertailupalvelun avulla voit helposti vertailla uusien puhelimien hintoja ja toimitusaikoja. Tutustuimme myös tämän hetken suosittuihin lippulaivamalleihin ja kerromme niiden ominaisuuksista tässä blogitekstissä.

20 elokuu 2020

Samnsung Galaxy Note 20 Ultra -puhelin kaikissa väreissä

Kaikki mitä sinun pitää tietää Samsung Galaxy Note 20 ja Galaxy Note 20 Ultra -puhelimista

Samsung toi markkinoille aivan uudenlaista tehoa työntekoon ja viihtymiseen uudella Samsung Galaxy Note 20 -puhelinsarjalla. Galaxy Note 20 ja Note 20 Ultra -puhelimet yhdistävät kynän ja puhelimen taskuun sopivaksi tietokoneeksi, joka toimii niin muistivihkona kuin tehokkaana pelilaitteenakin. Note 20 -puhelimia voi käyttää toimivasti ja tehokkaasti myös valokuvauksessa ja valokuvien editoinnissa. Niissä on erinomainen näyttöteknologia, joka mahdollistaa kirkkaan ja teräväpiirtoisen näyttökuvan. Puhelimet hyödyntävät huippunopeaa 5G-verkkoa. Ultra-versio Note-puhelimesta on kaikkien aikojen tehokkain puhelin Samsungilta, ja sen 108 megapikselin kamera vastaa käytännössä perinteistä järjestelmäkameraa. Uusi puhelinsarja on kuin tehty tehokkuutta vaativaksi työ- tai luovien harrastusten laitteeksi.

17 elokuu 2020

Samsung Galaxy Note 20 -puhelin tukee nopeaa 5G-tekonologiaa

5G-puhelinliittymä – mikä se on?

5G-teknologia on mobiilidatayhteyksien uusinta uutta tekniikkaa, jota sanotaan myös viidennen sukupolven datayhteydeksi. Puhelinliittymissä tämä tarkoittaa käytännössä nopeampia ja luotettavampia yhteyksiä. Kun nopeus vähintäänkin kymmenkertaistuu, työnteko sujuu yhtä hyvin etänä kuin toimistolla tai jopa junassa: 5G-yhteyden ollessa käytössä kohde voi liikkua jopa 500 kilometriä tunnissa ilman että yhteys merkittävästi huononee. 5G-puhelinliittymä mahdollistaa esimerkiksi korkealaatuisemmat videot, pätkimättömät striimaukset sekä sujuvan pilvipalveluiden käytön. 5G-verkon käyttö ei kuitenkaan rajoitu vain puhelimiin, vaan se luo kokonaan uudenlaisia mahdollisuuksia, jotka tulevat näkymään niin teollisuudessa kuin tavallisen ihmisen arjessa. Syntyy uusia palveluja, ja internet tulee osaksi monia arjen esineitämme. Kuten suuret muutokset aina, myös tämä voi aiheuttaa joissakin ihmisissä epävarmuuden tunteita.

16 elokuu 2020