Sortterin blogi

yhdistelylaina-blogi

Tiesitkö, että lainojen yhdistelyllä säästät rahaa?

Onko sinulla useampia lainoja, luottoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkoja? Tuntuuko, että näiden lainojen takaisinmaksu haukkaa suuren osan kuukausittaisista menoistasi? Koetko, että pysyminen kartalla lainojen yksityiskohdista, kuten eräpäivistä, jäljellä olevasta velasta tai lainanantajista on hankalaa? Yhdistelylaina tuo helpotusta yllä oleviin haasteisiin.

30 kesäkuu 2020

Korttimaksu

Luottokortit jäävät korkokaton ulkopuolelle

Luottokortit ja hyödykesidonnaiset luotot jäävät 10 % korkokaton ulkopuolelle. Sopivan rahoitusmuodon valinnalla voi säästää merkittäviä summia, kun rahaluottojen korkokatto on puolet luottokortteja pienempi.

30 kesäkuu 2020

Joustoluoton tilinhoitomaksu

Joustoluotto voi kerryttää kuukausimaksuja, vaikkei se olisi aktiivisesti käytössä

Joustoluottoa tarjoavia tahoja on Suomessa muutamia kymmeniä, ja ne muodostuvat pankeista sekä yksityisistä rahoituslaitoksista. Joustoluotto sopii parhaiten keskisuuriin menoihin, kuten remontteihin tai äkillisiin kuluihin, joihin ei ole valmistauduttu etukäteen.

25 kesäkuu 2020

Sortter

Näillä vinkeillä kotiin uutta ilmettä

Kaipaako kotisi ilmeenkohotusta? Oletko kyllästynyt esillä olevien tavaroiden määrään, tai tuleeko vaikkapa olohuoneen ulkonäöstä sinulle levoton olo? Mikäli et tiedä, mistä päästä muutos tulisi aloittaa, lue vinkit, joilla saat helposti kotisi sisustuksen miellyttämään silmää enemmän.

25 kesäkuu 2020

Nainen käyttää vertailupalvelua puhelimella

Miten tunnistat reilun vertailupalvelun?

Vertailupalvelua käytettäessä on tärkeää varmistaa, että palvelu toimii etujesi mukaisesti ja suorittaa vertailun reilusti.

09 kesäkuu 2020