Sortterin blogi

Mies mittaa keittiökaappeja remonttia varten

Oletko myymässä kerrostaloasuntoa? Näillä remonttivinkeillä nostat asuntosi arvoa

Kerrostaloasunnon remontoinnilla ennen myyntiä voi saada myyntihintaa nostettua merkittävästi. Mitä remontoinnissa kannattaisi ottaa huomioon?

27 lokakuu 2020

7 asiaa kulutusluotoista

7 asiaa, jotka on hyvä tietää ennen kulutusluoton ottamista

Kulutusluotto on yleisempi lainamuoto, kuin mitä moni tulee ajatelleeksi. Mitä kulutusluotoista pitäisi tietää? Entä ketkä hakevat kulutusluottoa?

23 lokakuu 2020

Pääekonomisti Ahti Ekholm

Pääekonomisti Ahti Ekholm esittelyssä

Oletkin ehkä törmännyt pääekonomistiimme TV:ssä tai sosiaalisessa mediassa. Mutta kuka ihme Ahti Ekholm on? Esittelemme pääekonomistin sekä hänen neuvojansa tässä artikkelissa tarkemmin.

21 lokakuu 2020

Maksuvaran laskeminen

Kuinka paljon lainaa saa milläkin tuloilla? Näin maksuvara lasketaan

Sanonta "ei ne suuret tulot, vaan pienet menot" pätee myös lainaa haettaessa. Tulojen merkitys lainansaannissa on kiistaton tosiasia, mutta myös talouden menoilla sekä nykyisillä veloilla on suuri merkitys.

21 lokakuu 2020

Puhelin kädessä

Verkko-ostoksissa käytetyt osamaksupalvelut jätettiin 10 % korkokaton ulkopuolelle – nyt niiden korot lähenevät poikkeuksetta 20 % korkotasoa

Osamaksut ja luottokortit jätettiin heinäkuun alussa voimaan astuneen 10 % korkokaton ulkopuolelle. Nyt osamaksujen korot ovat nousseet käytännössä 20 prosenttiin, eli kuluttajansuojalain sallimaan maksimiin.

07 lokakuu 2020