Sortterin blogi

Kesärenkaiden ominaisuudet ja hinnat

Kesärenkaat - mitä pitää tietää ominaisuuksista ja hinnoista

Onko aika hankkia uudet kesärenkaat auton alle? Ehkä vanhat renkaasi alkavat jo olla liian sileät tai kovat. Koska renkaita käytetään useampi vuosi ja ne vaikuttavat merkittävästi ajoturvallisuuteen, ei päätöstä kannata tehdä hätiköiden tai ostaa ensimmäisiä vastaantulevia. Ennen kuin teet päätöksen uusista kesärenkaistasi, tutustu tarkemmin valittavissa oleviin vaihtoehtoihin ja renkaiden ominaisuuksiin. Vertailimme hinnat valmiiksi, joten tämän tekstin jälkeen olet valmis rengaskaupoille.

24 maaliskuu 2020

Kuinka paljon talon rakentaminen maksaa

Kuinka paljon talon rakentaminen maksaa?

Suomessa omakotitalo on edelleen suosittu asumismuoto. Uusia omakotitaloja rakennetaan vuosittain noin 7 000. Oman talon rakentaminen on iso hanke, jonka voi kuitenkin toteuttaa monella tapaa ja vaihtelevin kustannuksin.

24 maaliskuu 2020

Kiikarissa talopaketti?

Kiikarissa talopaketti? Huomioi nämä asiat

Kaikessa tekemisessä on olemassa vaivalloinen ja vaivaton vaihtoehto. Talon rakentamisessa talopaketti edustaa näistä vaivatonta vaihtoehtoa. Kun tilaat talopaketin, ulkoistat varsinaisen rakennustyön ammattilaisille. Talopaketteja saa kuitenkin vaihtelevilla valmiusasteilla ja voit halutessasi toteuttaa tietyt rakentamisen vaiheet itse.

23 maaliskuu 2020

Kysymysmerkki

Miten korona vaikuttaa lainan saamiseen?

Koronan vaikutukset ovat väistämättömiä monelle yritykselle ja sitä kautta myös kuluttajien toimeentulolle. Mutta mitä vaikutuksia koronalla on lainanhakijalle, pankeille tai rahoitusalalle? Entä saako lainaa samalla tavalla kuin ennen?

22 maaliskuu 2020

Oletko miettimässä uusien auton kesärenkaiden ostamista?

Kesärenkaiden vaihto lähestyy – oletko valmistautunut mahdolliseen menoerään?

Lämpimät ilmat tuntuvat tulevan vuosi vuodelta aikaisemmin, ja lumet alkavat sulaa ennen kuin talvet kunnolla alkavatkaan. Talvirenkaiden käyttöpakko loppuu lain mukaan helmikuun loppuun, jonka jälkeen kannattaa kuitenkin harkita vielä onko aiheellista vaihtaa kesärenkaat alle. Kesärenkaiden vaihtoon tulee varautua hyvissä ajoin, ettei mahdollisesti uusien kesärenkaiden ostamiseen menevä summa pääse yllättämään ja aiheuttamaan ikävää lovea lompakkoon.

20 maaliskuu 2020