Sortterin blogi

Sortter

Luottokortit korottomalla maksuajalla

Luottokortin koroton maksuaika on hyödyllinen ominaisuus, josta on hyvä olla tietoinen. Monet luottokortit tarjoavat kuluttajalle korotonta maksuaikaa ostoksiin, jolloin kortin luotto- eli credit-ominaisuutta voi hyödyntää ilman ylimääräisiä kuluja. Luottokortteja ja niiden kustannuksia onkin järkevää vertailla, jotta itselle paras kortti löytyy.

25 syyskuu 2020

Sortter

Ruska lähestyy - Matkavinkit syyslomaan Suomessa

Suomen syksyn ruska tekee syksystä yhden kauneimmista vuodenajoista, jota pääsee parhaiten ihastelemaan Suomen luonnossa. Syksyn ruskan lähestyessä on hyvä hetki suunnitella reissua syyslomalle - oli sitten haaveissa mennä luonnon helmaan vaeltamaan tai kylpylään rentoutumaan. Tässä ovat meidän kohdevinkkimme syyslomalle Suomessa. Nämä kannattaa ehdottomasti kokea!

25 syyskuu 2020

Sortter

Pikavippikierre poikki - Miten eroon pikavipeistä ja veloista

Pikavipit ovat lainoja, joita moni ottaa matalalla kynnyksellä ja useitakin kertoja peräkkäin. Tästä voi olla harmillisia seurauksia, mikäli useiden lainojen päällekkäisistä maksuista niiden kalliine korkoineen ei enää selviä. Tällöin pikavippikierre on valmis. Kun aloitat oman taloutesi ja velkojesi tarkemman seurannan, pääset eroon pikavipeistä ja saat raha-asiasi parempaan tasapainoon. Merkittävän avun useisiin kalliisiin lainoihin tuo myös yhdistelylaina.

24 syyskuu 2020

Polku

Onko taloutesi kääntynyt päälaelleen? Maksa kalliit lainat pois ja voit saada merkittäviä säästöjä

Lainat ja luottokortit kerryttävät kuluja vääjäämättä – ovatpa luoton kustannukset kuinka edullisia tahansa. Tilanne on kuitenkin kaikista pahimmillaan silloin, jos käytössä olevat luottosopimukset ovat talouteen nähden liian kalliita. Onneksi kalliit lainat tai luottokortit voi kuitenkin maksaa kerralla pois, jolloin omaan talouteen syntyy merkittäviä säästöjä.

22 syyskuu 2020

Koronan vaikutukset kuluttajien talouteen

Suomalaiset ovat tinkineet merkittävästi omasta ja perheidensä kulutuksesta kuluneen vuoden aikana

Sortter Oy:n kysely kertoo rajusta pudotuksesta suomalaisten kulutuskäyttäytymisessä. Yli puolet kyselyyn vastanneista ovat joutuneet supistamaan omia ja perheidensä kulutusmenoja. Reilu puolet suomalaisista on siirtynyt ostamaan halvempia elintarvikkeita ja kulutushyödykkeitä koronaa edeltävään aikaan verrattuna. Eniten kulutuksesta ovat joutuneet tinkimään yrittäjät sekä yli nelihenkiset perheet.

21 syyskuu 2020