Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter kilpailee vuoden ansioituneen fintech-yrityksen tittelistä
Takaisin blogiin
# Ajankohtaista

Päivitetty:

Sisältövastaava Sere

Kirjoittaja:

Sere Hanski

Sisältövastaava Sere

Laatuvarmistettu:

Sere Hanski

Laatuvarmistettu

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter on valittu vuoden ansioituneen fintech-yrityksen finaaliviisikkoon

Helsinki Fintech Farm palkitsee jälleen kotimaisia ​​fintech-yrityksiä ansioituneesta ja uraauurtavasta työstä finanssiteknologian kentällä. Myös Sortter on ehdolla viiden muun pankkialaa muuttaneen toimijan joukossa kilpailemassa voitosta. Haluammekin jatkaa toimintaamme Suomen luotettavimpana lainavertailuna tarjoten asiakkaillemme reilumpia rahoitusratkaisuja.

Helsinki Fintech Farm palkitsee jälleen kotimaisia ​​fintech-yrityksiä ansioituneesta ja uraauurtavasta työstä finanssiteknologian kentällä. Finaali järjestetään 25.1.2024.

Myös kotimainen lainavertailupalvelu Sortter on ehdolla neljän muun pankkialaa muuttaneen toimijan joukossa kilpailemassa voitosta. Sortterin lisäksi kultamitalista kilpailevat Enable Banking, Iconicchain, UKKO.fi ja Narvi.

Sortter haluaa kaikessa toiminnassaan huolehtia asiakkaan edusta: olemme jo tässä vaiheessa kiitollisia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme siitä, että he ovat olleet mahdollistamassa kasvumme ja toimintamme reilumpien rahoitusratkaisujen puolesta. Aiommekin jatkaa toimintaamme Suomen luotettavimpana lainavertailuna läpinäkyvästi ja turvallisesti.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Suomen luotettavinta lainavertailua reilusti – kilpailuta lainat Sortterilla

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin kautta on vaivatonta, nopeaa ja reilua. Sortterin kautta kilpailutat rahoituksen:

 • Helposti – saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Ilmaiseksi – lainojen kilpailuttaminen on sinulle ilmaista
 • Turvallisesti – palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tietosi pysyvät turvassa
 • Läpinäkyvästi – näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä

Sortter kilpailuttaa lainatarjoukset aina asiakkaan etu edellä. Vertailustamme näet helposti lainojen kokonaiskustannukset, kuukausierän, koron sekä muut lainaan liittyvät maksut – ja tietenkin todellisen vuosikoron. Sortter kilpailuttaa tarjoukset aidosti edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Sortter on reilu lainavertailu, jonka kautta voit kilpailuttaa pankit läpinäkyvästi ja saada lainan talouteesi parhaiten sopivilla ehdoilla.

Lainojen kilpailuttaminen on pieni vaiva, mutta se tuo asiakkaillemme tyypillisesti jopa 1 923 euron säästön luottokustannuksissa. Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään. Laskennan perusteena on käytetty pankkien joulukuun 2023 aikana tekemiä lainatarjouksia, joiden lainasummat olivat 8 000–10 000 euroa ja laina-aika 60 kuukautta.

Lainojen kilpailutus ei sido sinua mihinkään, ja voit kilpailuttaa myös nykyiset lainat veloituksetta.

Yksi hakemus, lukuisia lainatarjouksia!

Sisältövastaava Sere

Kirjoittaja

Sere Hanski

Sortterin sisältövastaava Sere on koulutukseltaan suomen kielen maisteri. Sekä opintojensa että harrastustensa puolesta oikeaoppisen ja selkeän tekstin tuottaminen sekä suunnitteleminen ovat lähellä Seren sydäntä. Pankki- ja rahoitusalaan liittyvien tekstien parissa hän on työskennellyt hieman yli vuoden päivät, mutta oppii mielellään alasta ja sen aiheista lisää jatkuvasti. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.

Takaisin blogiin