Sortterin blogi

nainen ja mies sohvalla

Mistä kannattaa ottaa lainaa? Lue vinkit ja löydä itsellesi sopiva rahoitus

Lainaa saa monesta paikasta, mutta mistä vain sitä ei kannata ottaa. Kun muistat muutaman perusasian, voit hakea lainaa turvallisin mielin ja tiedät saavasi hyvän tarjouksen.

17 syyskuu 2020

Credit vai debit kortti

Credit ja debit? Kaikki korttityyppien eroista

Suuri osa suomalaisista tekee useita kertoja päivässä valinnan maksupäätteen debit- ja credit-painikkeiden välillä. Harvoin tulee kuitenkaan pohdittua tarkemmin näiden maksutapojen eroja.

17 syyskuu 2020

Puhelussa

Mikä on hyvä lainan korko?

Luotonantajat haluavat luonnollisesti kompensaation, eli tuoton lainaamalleen rahalle. Näin ollen, harkitsetpa lainan hakemista sitten autoa, asuntoa tai muita hankintoja varten, lainaan sisältyy aina korko. Koron suuruuteen vaikuttavat monet tekijät, kuten yleinen vallitseva korkotaso, pankkien välinen kilpailutilanne, haetun luoton määrä sekä kaavailtu takaisinmaksuaika. Myös luototettavalla kohteella ja sen vakuusarvolla on vaikutusta lainan korkoon.

16 syyskuu 2020

Pariskunta vertailee puhelinliittymiä Sortterin puhelinliittymävertailussa

Halvin puhelinliittymä syyskussa 2020

Syyskuu tulla tupsahti ja arki on alkanut täydellä tohinalla koko Suomessa. Syyskuun tarkoittaa myös, että kaikki ammattikorkeakoulut ja yliopistot aloittavat syyslukukautensa kera uusien opiskelijoiden. Syksy onkin monelle suomalaiselle uuden alku ja se näkyy myös operaattoreiden arjessa, kun moni suomalainen vaihtaa liittymäänsä operaatorilta toiselle syksyn tullen.

03 syyskuu 2020

Syyskuu

Kulutusluoton korko syyskuussa 2020

Kulutusluottojen korot vaihtelevat syyskuussa 2,9 % ja 19,95 % välillä. Vuonna 2020 väliaikainen korkokatto kuitenkin rajaa korot 10 %:n sopimuksella määritetystä korosta huolimatta.

01 syyskuu 2020