Sortterin blogi

Velan maksaminen velalla vai lainojen yhdistäminen

Velan maksaminen velalla vai lainojen yhdistäminen? Mitä eroa näillä on?

Jos lainojen lyhentäminen tuntuu käyvän työstä, tärkeintä on olla panikoimatta ja lähteä ratkaisemaan tilannetta. Tässä artikkelissa kerromme, miten saada vaikealtakin tuntuva taloustilanne hallintaan.

31 elokuu 2020

mihin-tilanteisiin-luottokortti-kannattaa

Mihin tilanteisiin luottokortti kannattaa? Katso hyödyt ja kannattavimmat käyttökohteet

Luottokortti on oiva maksuväline, sillä se on turvallinen tapa maksaa ja se tarjoaa kuluttajalle suojaa. Elämän rahallisia menoja ei voi aina ennustaa, sillä välillä saattaa tulla odottamattomia kuluja. Luottokortti on edullinen kulutusluotto, jolla voit kustantaa niin odottamattomat kulut kuin jo tiedossa olevat menoerät. Se on helppo maksutapa, jota käytettäessä ei tarvitse murehtia edes tietoliikenneyhteyksistä. Luottokortin käyttö on tietyissä tilanteissa erittäin hyödyllistä.

21 elokuu 2020

luonnonkohteita-suomessa

Näkemisen arvoisia luontokohteita Suomessa

Suomi on tunnettu tuhansien järvien maana. Meillä on kuitenkin paljon erilaisia luonnonnähtävyyksiä joissa kannattaa käydä kun matkaa kotimaassa. Minne kotimaan matkailijan kannattaa sitten mennä nähtävyyksiä katsomaan? Katso muutamat kohdevinkit joita ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa!

21 elokuu 2020

Nainen käyttää puhelinta

Voiko kulutusluoton korko nousta yllättäen?

Helsingin Sanomat uutisoi 19.8.2020, että kulutusluoton ottanutta kuluttajaa voi odottaa vuodenvaihteessa 2021 yllätys, jos luoton korot nousevat väliaikaisen korkokaton päätyttyä. Vaikka on mahdollista, että joidenkin luottojen korot tulevat nousemaan vuoden 2021 alussa, eivät yllätykset ja raha-asiat kuitenkaan kuulu yhteen. Näin hoidat laina-asiat viisaasti ja vältät korkojen nousun.

20 elokuu 2020

Matkapuhelinvertailu

Tutustu Sortterin uuteen matkapuhelimien hintavertailuun

Puhelin on nykypäivän digitaalisessa maailmassa välttämättömyys. Puhelimella tehdään nykyään monia asioita kuten kuvataan, sometetaan, soitetaan puheluita ja se on tärkeä työkalu modernissa maailmassa. Miksi et siis haluaisi puhelimesi olevan parasta laatuaan? Sortterin uuden puhelinvertailupalvelun avulla voit helposti vertailla uusien puhelimien hintoja ja toimitusaikoja. Tutustuimme myös tämän hetken suosittuihin lippulaivamalleihin ja kerromme niiden ominaisuuksista tässä blogitekstissä.

20 elokuu 2020