Sortterin blogi

Kesäpiha

Vinkkejä kotipihan ja mökkipihan ehostukseen

Omalla pihalla viihtyy paljon paremmin, jos se miellyttää silmää. Piha on ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät kun saapuvat luoksesi. Miksi et siis panostaisi sen ulkonäköön? Maailmalla tällä hetkellä vallitsevan tilanteen takia monilla kesän suunnitelmat ovat peruuntuneet. Nyt kun matkustelu on rajoitettua, on hyvä idea viettää tämä kesä panostaen oman pihan tai mökin viihtyvyyteen. Nautit siitä vielä vuosia eteenpäin!

01 heinäkuu 2020

Heinäkuu

Kulutusluottojen korot heinäkuussa 2020

Kulutusluottojen väliaikainen korkokatto astui voimaan tänään 1.7.2020. Korkokatto rajaa kuluttajille myönnettävien rahaluottojen suurimman mahdollisen koron 10 %:n vuoden 2020 loppuun saakka.

01 heinäkuu 2020

yhdistelylaina-blogi

Tiesitkö, että lainojen yhdistelyllä säästät rahaa?

Onko sinulla useampia lainoja, luottoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkoja? Tuntuuko, että näiden lainojen takaisinmaksu haukkaa suuren osan kuukausittaisista menoistasi? Koetko, että pysyminen kartalla lainojen yksityiskohdista, kuten eräpäivistä, jäljellä olevasta velasta tai lainanantajista on hankalaa? Yhdistelylaina tuo helpotusta yllä oleviin haasteisiin.

30 kesäkuu 2020

Korttimaksu

Luottokortit jäävät korkokaton ulkopuolelle

Luottokortit ja hyödykesidonnaiset luotot jäävät 10 % korkokaton ulkopuolelle. Sopivan rahoitusmuodon valinnalla voi säästää merkittäviä summia, kun rahaluottojen korkokatto on puolet luottokortteja pienempi.

30 kesäkuu 2020

Joustoluoton tilinhoitomaksu

Joustoluotto voi kerryttää kuukausimaksuja, vaikkei se olisi aktiivisesti käytössä

Joustoluottoa tarjoavia tahoja on Suomessa muutamia kymmeniä, ja ne muodostuvat pankeista sekä yksityisistä rahoituslaitoksista. Joustoluotto sopii parhaiten keskisuuriin menoihin, kuten remontteihin tai äkillisiin kuluihin, joihin ei ole valmistauduttu etukäteen.

25 kesäkuu 2020