Sortterin blogi

Samnsung Galaxy Note 20 Ultra -puhelin kaikissa väreissä

Kaikki mitä sinun pitää tietää Samsung Galaxy Note 20 ja Galaxy Note 20 Ultra -puhelimista

Samsung toi markkinoille aivan uudenlaista tehoa työntekoon ja viihtymiseen uudella Samsung Galaxy Note 20 -puhelinsarjalla. Galaxy Note 20 ja Note 20 Ultra -puhelimet yhdistävät kynän ja puhelimen taskuun sopivaksi tietokoneeksi, joka toimii niin muistivihkona kuin tehokkaana pelilaitteenakin. Note 20 -puhelimia voi käyttää toimivasti ja tehokkaasti myös valokuvauksessa ja valokuvien editoinnissa. Niissä on erinomainen näyttöteknologia, joka mahdollistaa kirkkaan ja teräväpiirtoisen näyttökuvan. Puhelimet hyödyntävät huippunopeaa 5G-verkkoa. Ultra-versio Note-puhelimesta on kaikkien aikojen tehokkain puhelin Samsungilta, ja sen 108 megapikselin kamera vastaa käytännössä perinteistä järjestelmäkameraa. Uusi puhelinsarja on kuin tehty tehokkuutta vaativaksi työ- tai luovien harrastusten laitteeksi.

17 elokuu 2020

Samsung Galaxy Note 20 -puhelin tukee nopeaa 5G-tekonologiaa

5G-puhelinliittymä – mikä se on?

5G-teknologia on mobiilidatayhteyksien uusinta uutta tekniikkaa, jota sanotaan myös viidennen sukupolven datayhteydeksi. Puhelinliittymissä tämä tarkoittaa käytännössä nopeampia ja luotettavampia yhteyksiä. Kun nopeus vähintäänkin kymmenkertaistuu, työnteko sujuu yhtä hyvin etänä kuin toimistolla tai jopa junassa: 5G-yhteyden ollessa käytössä kohde voi liikkua jopa 500 kilometriä tunnissa ilman että yhteys merkittävästi huononee. 5G-puhelinliittymä mahdollistaa esimerkiksi korkealaatuisemmat videot, pätkimättömät striimaukset sekä sujuvan pilvipalveluiden käytön. 5G-verkon käyttö ei kuitenkaan rajoitu vain puhelimiin, vaan se luo kokonaan uudenlaisia mahdollisuuksia, jotka tulevat näkymään niin teollisuudessa kuin tavallisen ihmisen arjessa. Syntyy uusia palveluja, ja internet tulee osaksi monia arjen esineitämme. Kuten suuret muutokset aina, myös tämä voi aiheuttaa joissakin ihmisissä epävarmuuden tunteita.

16 elokuu 2020

Nainen vertailee puhelinliittymiä

Halvin puhelinliittymä elokuussa 2020

Elokuu on täällä taas ja suurin osa suomalaisista palaa asteittaan kesälomilta arjen pariin. Kulunut kesä tarjosi lomakansalle kesäkuussa helteitä ja heinäkuussa taas perinteisempää suomalaista kesäsäätä. Kesä oli myös koronan takia varmasti monelle hyvin erilainen mitä oli ajatellut. Uusi normaali on myös huomattu teleoperaattoreilla, kun heidän hintakilpailu alkoi kesän mittaan.

13 elokuu 2020

iPhone 12 -puhelimen mockup (kuva: EverythingApplePro)

Huhut sen kuin vain kiihtyvät uuden Apple iPhone 12 -puhelimen ympärillä

Nyt on taas se aika vuodesta ja syksystä, kun Applen iPhone-puhelimen ympärillä huhut kiihtyvät aivan uudelle tasolle. Asiantuntijat odottavat Applen julkaisevan uudet versiot iPhone puhelimesta syys- tai lokakuussa 2020. He arvelevat puhelimen kantavan nimeä iPhone 12 ja iPhone 12 Pro, koska asiantuntijat uskovat Applen jatkavan samalla nimiteemalla kuin syksyllä 2019, kun se julkaisi Apple iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimensa.

12 elokuu 2020

Elokuu 2020

Kulutusluottojen korot laskivat heinä-elokuussa. Luotonsaanti vaikeutui alle 2000 € tienaavilla henkilöillä

Heinäkuun alusta voimassa ollut lainojen korkokatto laski kulutusluottojen korot 10 %:n. Luottojen ollessa entistä edullisempia, ovat myös luotonmyöntäjät yhä tarkempia luottoa myöntäessään. Korkokatto on rajoittanut etenkin alle 2000 euroa tienaavien henkilöiden lainansaantia, joiden luottohakemus hylättiin heinäkuussa yli 50 % aiempaa useammin.

05 elokuu 2020