SweepBank – luottoraja 8 000 € asti

SweepBank tarjoaa luottoa jopa 8 000 euroa. Voit siirtää luotolta rahaa tilillesi tai käyttää sitä luottokortin tavoin. Saat luotolla tehdyille ostoksilla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
229 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 2 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 229 €, takaisinmaksettava summa 5 493 € sekä todellinen vuosikorko on 9,59 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 2 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 229 €, takaisinmaksettava summa 5 493 € sekä todellinen vuosikorko on 9,59 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

SweepBank tarjoaa luottoa jopa 8 000 euroa. Voit siirtää luotolta rahaa tilillesi tai käyttää sitä luottokortin tavoin. Saat luotolla tehdyille ostoksilla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.

Mikä on SweepBank?

Vuonna 2021 lanseerattu SweepBank on suomalaistaustainen mobiilipankki, joka tarjoaa asiakkailleen mobiilipankkipalveluiden lisäksi mahdollisuuden hankkia itselleen virtuaalisen Mastercard-luottokortin. 

SweepBankin omistaa Ferratum Bank p.l.c., jonka taustalla toimii kansainvälinen finanssiteknologiayritys Multitude Bank p.lc. Vuodesta 2005 lähtien kyseinen konserni on palvellut yli 2 miljoonaa asiakasta 23 maassa. SweepBankin pankkitoimilupa on rekisteröity Maltalle.

SweepBankin virtuaalinen luottokortti

SweepBankin Mastercard-luottokortti on niin sanottu virtuaalinen luottokortti eli se toimii älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Luoton käyttämiseen et siis tarvitse erillistä fyysistä korttia, vaan maksut suoritetaan kätevästi puhelimella Apple Payn tai Android NFC:n avulla. 

Mobiilimaksusovellukseen liitetty virtuaalinen luottokortti toimii arjen menoissa vähintään yhtä näppärästi kuin perinteinen fyysinen luottokortti. Esimerkiksi kaupan kassalla sinun ei tarvitse koskettaa lainkaan maksupäätettä, vaan voit maksaa ostoksesi hygieenisesti mobiilimaksusovelluksella.

Luottokortilta voi siirtää luottoa myös oman tilin saldoon. SweepBank on pankki, jota voit käyttää helposti puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Voit aktivoida SweepBankin luottorajan suoraan sovelluksesta ja käyttää sitä joko luottokortin tavoin, tai siirtää rahaa suoraan pankkitilillesi.

SweepBankin luottokortissa ei ole toistuvia vuosi- tai kuukausimaksuja, vaan maksat korot ja kulut ainoastaan käytössä olevasta luotosta.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 516 arvosteluun.
powered by

Miten SweepBankin luottokorttia voi hakea?

SweepBankin luottokortin hakeminen on helppoa. Voit saada virtuaalisen Mastercard-luottokortin käyttöösi muutamassa minuutissa täyttämällä kyseisen pankin verkkosivuilla maksuttoman hakemuksen.

Voit täyttää luottokorttihakemuksen myös pankin mobiilisovelluksessa, mikäli sinulla on jo olemassa oleva SweepBank-tili. 

Näin haet SweepBankin luottokorttia: 

 1. Täytä maksuton luottokorttihakemus pankin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa. 
 2. Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. 
 3. Luottokortti on käytettävissä SweepBankin mobiilisovelluksessa. 

Luottokorttihakemusta varten tarvitset:

 • Arvion kuukausittaista menoistasi, muun muassa vuokra, lainanlyhennykset ja muiden kulujen määrä.
 • Pankkitunnukset tunnistautumista varten.

Kuka voi hakea luottokorttia?

Voit hakea SweepBankin luottokorttia mikäli:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on ollut jatkuva työsuhde vähintään neljän kuukauden ajan
 • Kuukausitulosi ovat säännölliset ja vähintään 1 600 euroa
 • Olet luottokelpoinen

Kenelle virtuaalinen luottokortti sopii?

SweepBank on täysin digitaalisesti toimiva pankki, eli sillä ei ole lainkaan esimerkiksi konttoreita tai muovisia maksukortteja. Asiakkaan näkökulmasta virtuaalisuus tarkoittaa myös sitä, että pankkipalveluiden käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta –  myös virtuaalisen luottokortin kohdalla. 

Virtuaalinen luottokortti on vaivaton ja moderni maksuväline, joka kulkee puhelimen mukana kaikkialle. Siten se sopii erityisen hyvin henkilölle, joka haluaa maksaa ostoksensa helposti puhelimellaan sekä lähimaksuna kaupassa että myös verkossa. 

Virtuaalinen luottokortti on hyvä vaihtoehto myös turvallisuutta arvostavalle kuluttajalle. Luottokortin tiedot ovat aina PIN-koodin tai muun tunnistautumistavan takana, joten ulkopuolisen tahon on vaikea päästä niihin käsiksi.

Usein kysyttyä

 • SweepBank on vuonna 2021 perustettu mobiilipankki, jonka omistaa suomalaistaustainen Ferratum Bank p.l.c. SweepBank tarjoaa asiakkailleen mobiilipankkipalveluiden lisäksi mahdollisuuden hankkia virtuaalisen Mastercard-luottokortin. 

 • Virtuaalinen luottokortti on luottokortti, joka toimii älypuhelimeen ladattavan sovelluksella. Valitsemalla virtuaalisen luottokortin maksat ostoksesi puhelimella esimerkiksi Apple Payn kautta.

 • Virtuaalinen luottokortti on moderni maksuväline, joka sopii  maksamisen helppoutta ja turvallisuutta arvostavalle kuluttajalle.

 • Voit hakea luottokorttia täyttämällä hakemuksen pankin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa.

Kilpailuta ja vertaile SweepBankin luottokortti Sortterin avulla

Luottokorttien ominaisuuksissa on suuria eroja. Esimerkiksi paljon matkustavan henkilön kannattaa kiinnittää huomiota kortin valuuttamuutosmaksuun ja käteisnostojen hintoihin, kun taas joku toinen saattaa arvostaa pitkiä korottomia maksuaikoja. 

Myös luottokorttien kustannukset vaihtelevat merkittävästi. Eri luottokorttien vuosikoroissa ja marginaaleissa voi olla suuriakin heittoja, joten hintatietoisen kuluttajan kannattaa tehdä vertailua niiden välillä. 

Luottokorttien vertailu onnistuu vaivattomasti kotimaisen Sortterin luottokorttivertailun avulla. Maksuttomasta luottokorttivertailusta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan luottokortin 

Sortterin vertailu kertoo kätevästi kunkin luottokortin: 

 • Koron
 • Vuosimaksun
 • Korkeimman luottorajan 
 • Korottoman maksuajan
 • Bonuspisteisiin liittyvät ominaisuudet 

Sortter tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden kilpailuttaa lainat aina 60 000 euroon saakka. Lainojen kilpailuttaminen Sortterin palvelussa on täysin maksutonta. Saat avullamme henkilökohtaisen luottopäätöksen jopa kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta vain muutamassa minuutissa. Voit vertailla saamiasi tarjouksia rauhassa keskenään ja valita itsellesi parhaiten sopivan rahoitusvaihtoehdon palvelussamme.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin palvelussa on: 

 • Helppoa – saat jopa yli 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.
 • Nopeaa – lainahakemuksen täyttäminen vie sinulta aikaa vain muutaman minuutin. 
 • Turvallista – palvelumme toimii salatussa ympäristössä ja on rakennettu parhaimpia tietoturvakäytäntöjä noudattaen. 
 • Läpinäkyvää – näet kunkin lainatarjouksen kulut selkeästi eriteltynä.

Kilpailuta nämä luotonmyöntäjät avullamme

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Miksi valita SweepBankin virtuaalinen luottokortti? 

Miksi valita SweepBankin virtuaalinen luottokortti? 

SweepBankin virtuaalinen Mastercard-luottokortti tarjoaa kuluttajille tavan maksaa ostoksia kätevästi mobiilisovelluksen kautta. Myös maksamisen joustavuus ja luottokortin alhaiset kulut ovat SweepBankin vahvuuksia luottokorttimarkkinoilla. 

SweepBankin virtuaalisen Mastercard-luottokortin hyödyt: 

 • Virtuaalisen luottokortin yleiset hyödyt, joiden lisäksi kortin käyttäminen on helppoa ja turvallista. 
 • Kortin saa nopeasti käyttöönsä – aktivointiaika vain pari minuuttia. 
 • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja. 
 • Luottoa 8000 euroon saakka. 
 • Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. 
 • Ilmainen vastavakuutus tuo turvaa väärinkäytöksiltä. 

SweepBankin luottokortin nimelliskorko on kiinteä 19,9 %. Todellinen vuosikorko on 21,82 %. 

Luottokortin suhteen kannattaa huomioida myös päivittäiset käyttörajat. SweepBankin päivittäiset käyttörajat korttiostoille, verkko-ostoksille ja nostoille pankkiautomaateista ovat 3000 euroa.

Korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää

SweepBankin Mastercard -luottokortilla maksat turvallisesti netissä tai kaupassa ympäri maailman. Luottokortti on virtuaalinen ja sen käyttäminen onnistuu helposti puhelimeen ladattavan pankkisovelluksen kautta.

Tehdessäsi ostoksia kortilla saat korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää.

Siirrä rahaa tilillesi muutamalla klikkauksella

Halutessasi voit siirtää rahaa pankkitilillesi reaaliajassa. Rahan siirtäminen on mahdollista myönnetyn luottorajan puitteissa, ja se onnistuu muutamalla klikkauksella. Näin sinulle myönnetty luottoraja toimii vararahastona yllättäviä menoja varten.

Luoton takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksu onnistuu sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit lyhentää lainaa kuukausittain vähimmäismäärän, joka on 3 % myönnetystä luottorajasta, tai suuremmissa erissä oman tilanteesi mukaan. Mitä nopeammin maksat luoton takaisin, sitä vähemmän luotosta kertyy sinulle korkokuluja maksettavaksi.

Ilmainen vastuuvakuutus tuo turvaa

Saat asiakkuutesi mukana ilmaisen vastuuvakuutuksen, joka tuo turvaa mahdollisia kortin väärinkäytöstilanteita varten. Lisäksi luoton käyttö on mahdollista turvata tilitapahtumien seurannan ja päivittäisten turvarajojen avulla.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Luottokortin kustannukset

SweepBankin virtuaalisessa luottokortissa ei ole toistuvia vuosi- tai kuukausimaksuja. Kannattaa kuitenkin huomioida, että erilaisten lisäpalvelujen käyttäminen voi nostaa kortin kustannuksia. 

Tiedot lisäpalvelujen kustannuksista löytyvät pankin hinta- ja palveluluettelosta: 

 • Tiliote paperimuodossa: 10,00 €
 • Valuutanvaihtopalkkio: 1,75 % 
 • Käteisnostopalkkio nostosta pankkiautomaatilta: 2,00 %
 • Sähköinen rahansiirto: 2,00 % /nosto tilille
 • Suoramaksu, toistuvat maksut: 0,00 €
 • Muistutusmaksu: 5,00 € 
 • Luottorajan ylitys: 5,00 €

SweepBank lainanantajana

SweepBank on Multitude Bank p.l.c:n ylläpitämä palvelu. Multitude-konserni tunnetaan Suomessa parhaiten Ferratumin tarjoamista lainapalveluista, jotka ovat olleet kuluttajien saatavilla jo vuodesta 2005 lähtien.

Multitude -konserni lyhyesti

 • Perustettu Suomessa vuonna 2005
 • Yli 400 000 asiakasta 19 maassa
 • Euroopan laajuinen pankkilisenssi
 • Frankfurtin pörssissä listattu yhtiö
 • Tarjoaa helppokäyttöisiä pankkipalveluita ja panostaa vahvasti pankkialan digitalisaatioon

Lainanantajana SweepBank haluaa tuoda kuluttajille suoratoistopalveluja muistuttavan kokemuksen, jossa pankki mukautuu vahvasti asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Yksilöity asiakaskokemus on yksi palvelun tärkeimmistä prinsiipeistä. 

SweepBankin palvelua kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Yksi esimerkki palvelun kehittämisestä on fyysinen luottokortti, jonka pankki lanseeraa vuoden 2023 kuluessa.

Näin kilpailutat SweepBankin luoton

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Luottokortin hakeminen edellyttää, että:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on ollut jatkuva työsuhde vähintään neljän kuukauden ajan
  • Kuukausitulosi ovat vähintään 1600 euroa
  • Olet hoitanut talousasiat mallikkaasti.
 • Luottokortissa ei ole lainkaan vuosi- tai kuukausimaksuja. Saat myös 60 päivää korotonta maksuaikaa, kun teet kortilla ostoksia. Saat asiakkuuden myötä myös maksuttoman vastavakuutuksen.

 • SweepBankin luottokortin nimelliskorko on kiinteä 19,9 %. Todellinen vuosikorko on puolestaan 21,82 %.

 • Luottokorteissa on suuria eroja, joten niiden ominaisuuksia kannattaa vertailla ennen hakemuksen täyttämistä. Luottokorttien vertailu onnistuu helposti kotimaisen Sortterin luottokorttivertailun avulla.