Tietokone osamaksulla

Osamaksun avulla voit hankkia tietokoneen, jotta työvälineesi olisivat aina tehokkaita ja ajan tasalla. Voit kilpailuttaa tietokoneen rahoituksen helposti Sortterin avulla.

Valitse lainasumma

1 000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
50 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 1 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 2 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 50 €, takaisinmaksettava summa 1 195 € sekä todellinen vuosikorko on 19,19 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 1 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 2 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 50 €, takaisinmaksettava summa 1 195 € sekä todellinen vuosikorko on 19,19 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Osamaksun avulla voit hankkia tietokoneen, jotta työvälineesi olisivat aina tehokkaita ja ajan tasalla. Voit kilpailuttaa tietokoneen rahoituksen helposti Sortterin avulla.

Tietokone osamaksulla vai kulutusluotolla?

Tietokoneen hankkiminen osamaksulla tai luottokortilla on oiva tapa hankkia työväline tai pelikone heti. Oletko koskaan miettinyt, että saattaisit saada säästöä, kun ostat tietokoneen kulutusluotolla?

Useat verkkokaupat tarjoavat erilaisia osamaksuvaihtoehtoja, joilla on näppärä ostaa tietokone, koska maksutapa on integroitu verkkokaupan järjestelmään. Kaikki asiakkaat eivät kuitenkaan muista aina tarkistaa verkkokaupan tarjoaman osamaksun kustannuksia, tai jossain tapauksessa osamaksusopimuksen kustannuksien selvittäminen saattaa olla hyvinkin työlästä ja vaatia sinnikästä salapoliisityötä.

Kun harkitset tietokoneen ostamista osamaksusopimuksella, selvitä ainakin seuraavat tiedot: osamaksusopimuksen korko, kuukausittainen tilinhoitomaksu ja kuukausierien määrä eli takaisinmaksuaika. Kun olet selvittänyt nämä tiedot osamaksusopimuksesta, syötä ne Sortterin sivuilta löytyvään lainalaskuriin ja näet osamaksusopimuksen todellisen vuosikoron.

Jotta voit vertailla osamaksusopimusta kulutusluottoon, tulee sinun hakea henkilökohtainen kulutusluottotarjous – tämä onnistuu muutamassa minuutissa Sortterin lainavertailupalvelussa. Kun olet saanut kulutusluottotarjouksen, syötä lainatarjouksen tiedot lainalaskuriin ja näet rinnakkain kulutusluoton ja osamaksusopimuksen hintaeron ja miten paljon voit säästää ostamalla tietokoneen kulutusluotolla osamaksusopimuksen sijaan.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

Tietokone kuukausihinnalla

Samalla, kun operaattorit ja monet elektroniikkamyymälät ovat alkaneet tarjota tietokoneita kiinteällä kuukausierällä, ovat valveutuneimmat kuluttajat saaneet säästöä kilpailuttamalla kuukausisopimukset edullisemmiksi ja joustavammiksi.

Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä? 

Perinteisesti tietokone ja sen oheislaitteet hankitaan suoraan osamaksulla, käteisellä tai luottokortilla omalta teleoperaattorilta tai elektroniikkakaupasta.

Mitäpä, jos kilpailuttaisit luotot lainavertailupalvelussa ennen kuin mietit kaupan tarjoamaa osamaksusopimusta? Tässä esiteltynä helppo, nopea ja suoraviivainen prosessi tietokoneen hankkimiseen kulutusluotolla:

 1. Valitse sopiva laite.
 2. Mieti, kuinka pitkään aiot laitetta käyttää.
 3. Kilpailuta laitteelle edullinen rahoitus lainavertailupalvelussa.
 4. Nosta raha tilille.
 5. Etsi ostopaikka, joka myy tuotteen edullisimpaan hintaan.
 6. Osta tuote.

Etuja perinteiseen osamaksusopimukseen verrattuna:

 1. Tuote on heti omasi.
 2. Voit myydä tai vaihtaa tuotteen milloin tahansa.
 3. Käytössäsi on aina riittävän tehokas ja tarpeisiisi sopiva laite.

Kumpi on halvempi osamaksu vai kulutusluotto?

Alla olevassa esimerkissä on vertailtu osamaksuvaihtoehtojen ja tyypillisten kulutusluottotarjouksia keskenään. On hyvä muistaa, että kulutusluoton hinta ja korko on aina henkilökohtainen ja näin ollen selvittääkseen oman korkoprosentin tulee asiakkaan hakea henkilökohtainen lainatarjous.

Luotollisten maksutapojen vertailu 12 kuukauden maksuajalle.

Osamaksu vai kulutusluotto?
  Klarna joustava erämaksu OP Osta laskulla Esimerkki kulutusluotosta Esimerkki kulutusluotosta
Esimerkkiluotto 1 000 € 1 000 € 1 000 € 1 000 €
Esimerkkiluoton maksuaika 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Kuukausierä 92,11 € 95,65 € 90,87 € 92,27 €
Vuosikorko 18,90 % 19,95 % 9,90 % 12,90 %
Tilinhoitopalkkio/kk 0 € 0 € 3,00 € 3,00 €
Luotolle laskettu todellinen vuosikorko 20,63 % 29,40 % 17,57 % 21,03 %
Luottokustannukset 105 € 146,72 € 90 € 107 €
Maksettava kokonaismäärä 1 105 € 1 146,72 € 1090 € 1107 €

Esimerkissä edullisimman ja kalleimman vaihtoehdon 56,72 euroa koko laina-ajalta. Kuukausierien eroksi muodostuu 4,50 euro. Kun otat huomioon kuinka suuren summan voit säästää vertailemalla rahoitusvaihtoehtoja, on selvää ettei osamaksusopimusta kannata solmia vertailematta saatavilla olevia vaihtoehtoja keskenään.

Kuinka kulutusluoton kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Vertailu kuluttomaan osamaksusopimukseen

Oletetaan, että haaveilet uudesta MacBook Air -tietokoneesta, jolla saat tehtyä niin työtehtäväsi kuin vapaa-ajan surffailutkin tehokkaasti ja nopeasti vaikka mökkilaiturilta.

Tuotteen ostaminen suoraan kuluttomalla ja kiinteällä kuukausihinnalla voi tuntua houkuttelevalta. Kuitenkin fiksuna ostajana päätät ensin tarkistaa, mikä olisi tuotteen hinta edullisimmassa ostopaikassa käteiskaupalla. Löydät uuden tuotteen edullisemmin suoralla kaupalla kuin oman operaattorin osamaksusopimuksella. 

Kilpailutat tietokoneen rahoituksen Sortterin avulla, ja saat edullisen rahoituksen. Edullinen rahoitus pitää luottokustannukset alhaisina, etkä ole sidottuna samaan laitteeseen kuten määräaikaisissa sopimuksissa.

Onko sinulla osamaksu? Voit kilpailuttaa lainan ja maksaa koko osamaksun kerralla pois

Tietokone työvälineenä voi maksaa itsensä takaisin

Tietokone on kallis investointi, siksi sopivaa konetta kannattaa miettiä tarkasti ja tehdä erilaisia hintavertailuja.

Tietokoneelle voi laskea kuukausittaisen käyttöhinnan.  On helppo ajatella tehokkaan tietokoneen tuoman ajansäästön olevan esimerkiksi arvoltaan yli 50 euroa kuukaudessa. On kuitenkin huomattavasti vaikeampaa arvioida, onko arvo esimerkiksi kahdessa vuodessa yli vai alle 1200 euroa.

Hankkimalla tuotteen kilpailutetulla osamaksulla saat paitsi tuotteen edullisesti myös kuukausihinnan mahdollisimman matalaksi.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Muistilista tietokoneen hankintaan

Useimmiten tietokonetta käytetään sekä työ- ja vapaa-ajalla. Mieti siis tarkoin, mikä malli vastaa tarpeisiisi mahdollisimman hyvin. Jos teet esimerkiksi paljon tekstinkäsittelyä, on tietokoneen turvallisuus ja luotettavuus ensiarvoisen tärkeitä. Graafista suunnittelua tekeville tai peliharrastajille tietokoneen tehokkuus sekä nopeus ovat ykkösprioriteetteja.

Kiinnitä huomiota ainakin näihin asioihin:

 • selvitä tarpeesi tietokoneelle 2–3 vuoden aikajänteellä
 • kartoita mallit, jotka vastaavat henkilökohtaisia tarpeitasi
 • selvitä, mistä mallit löytyvät edullisimpaan hintaan
 • kilpailuta edullinen rahoitus
 • laske aina arvo laitteesta saatavalle hyödylle
 • selvitä tietokoneesi takuuasiat
 • hyödynnä kotitalousvähennys tietokoneen asennus- ja opastustyön osalta
 • pidä tärkeimmät tiedostosi aina sekä pilvessä että ulkoisella muistilla

Näillä vinkeillä onnistut tietokoneen hankinnassa. Et maksa liikaa, etkä osta laitetta, joka ei palvele tarkoitustasi.

Vertaile lainatarjoukset Sortterilla ja lähetä lainahakemus.

PC vai Mac?

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä artikkelit