Tietokone osamaksulla

Tietokoneen hankinta osamaksulla pitää sinut aina tehokkaimpien välineiden käyttäjänä. Voit kilpailuttaa tietokoneen rahoituksen helposti Sortterin avulla.

Kilpailuta tietokoneen osamaksu

Valitse lainasumma

1000 €

Valitse laina-aika

2 vuotta
49€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Tietokone kuukausihinnalla

Samalla kun operaattorit sekä monet elektroniikkamyymälät ovat alkaneet tarjoamaan tietokoneita kiinteällä kuukausierällä, on valveutuneimmat kuluttajat saaneet säästöä kilpailuttamalla kuukausisopimukset edullisemmiksi ja joustavammiksi.

Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä? 

Kun perinteisesti tietokoneen ja oheislaitteet hankitaan suoraan osamaksulla vaikkapa omalta teleoperaattoriltasi – entä jos toimisitkin tällä kerralla seuraavasti:

 1. Valitset sopivan laitteen
 2. Mietit, kuinka pitkään aiot laitetta käyttää
 3. Kilpailutat laitteelle edullisen rahoituksen lainavertailupalvelussa
 4. Nostat rahan tilille
 5. Etsit liikkeen, joka myy tuotteen käteisellä edullisimpaan hintaan
 6. Ostat tuotteen käteisellä

Eli helppo, nopea ja suoraviivainen prosessi, jossa etuina perinteiseen osamaksusopimukseen verrattuna on muun muassa:

 1. Tuote on heti omasi
 2. Voit myydä tai vaihtaa tuotteen missä vaiheessa tahdot 
 3. Käytössäsi on aina riittävän tehokas ja tarpeisiisi sopiva laite

Vertailu kuluttomaan osamaksusopimukseen

Oletetaan, että haaveilet uudesta MacBook Pro -tietokoneesta, jolla saat tehtyä niin työtehtäväsi, kuin myös vapaa-ajan surffailut tehokkaasti ja nopeasti vaikka mökkilaiturilta.

Tuotteen ostaminen suoraan kuluttomalla ja kiinteällä kuukausihinnalla voi tuntua houkuttelevalta. Kuitenkin fiksuna ostajana päätät ensin tarkistaa, mikä olisi tuotteen hinta edullisimmassa ostopaikassa käteiskaupalla. 

Löydät uuden tuotteen edullisemmin suoralla kaupalla, kuin oman operaattorin osamaksusopimuksella. 

Nyt kilpailutat Sortterin kautta tietokoneen rahoituksen ja ostatkin koneesi sillä. Edullinen rahoitus pitää luottokustannukset alhaisina, etkä ole sidottuna samaan laitteeseen kuten määräaikaisissa sopimuksissa. 

Tietokone työvälineenä voi maksaa itsensä takaisin

Et ostaisi tietokonetta, ellet ajattelisi saavasi hankinnastasi enemmän irti (työssä ja vapaalla) kuin siitä maksamasi summan.

Tämä kuitenkin hämärtyy väistämättä, ellet pysty laskemaan hankinnalle kuukausittaista arvoa.  On helppo ajatella tehokkaan tietokoneen tuoman ajansäästön olevan arvoltaan yli 50 € kuukaudessa. On kuitenkin huomattavasti vaikeampaa arvioida onko arvo esimerkiksi kahdessa vuodessa yli vai alle 1200 euroa. 

Hankkimalla tuotteen kilpailutetulla osamaksulla saat paitsi tuotteen edullisesti, myös kuukausihinnan mahdollisimman matalaksi. Näin voit helposti arvioida hankinnan arvoa kuukausittain ja tehdä ostoksen vain jos huomaat sen olevan taloudellisesti kannattavaa.

Muistilista tietokoneen hankintaan

Useimmiten tietokonetta käytetään sekä työ- että vapaa-ajan asioihin. Mieti siis tarkoin mikä malli vastaa tarpeisiisi mahdollisimman pitkään. Jos teet esimerkiksi paljon tekstinkäsittelyä, on tietokoneen turvallisuus ja luotettavuus ensiarvoisen tärkeitä. Graafista työtä tekeville (tai peliharrastajille) on tietokoneen tehokkuus ja nopeus ykkösprioriteetteja.

 • Selvitä tarpeesi tietokoneelle 2-3 vuoden aikajänteellä
 • Kartoita mallit jotka vastaavat tarpeisiisi
 • Selvitä, mistä mallit löytyvät edullisimpaan hintaan
 • Kilpailuta edullinen rahoitus
 • Laske aina arvo laitteesta saatavalle hyödylle
 • Selvitä tietokoneesi takuuasiat
 • Pidä tärkeimmät tiedostosi aina sekä pilvessä, että ulkoisella muistilla.

Näillä vinkeillä onnistut tietokoneen hankinnassa. Et maksa liikaa, etkä osta vääränlaista laitetta joka ei palvele tarkoitustasi. 

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino