Lainaa 1000 euroa

Hae 1000 euroa lainaa nopeasti ja helposti. Me kilpailutamme sinulle maksutta parhaan lainatarjouksen eri lainanantajilta. Vertaile ja valitse paras 1000 euron laina.

Valitse lainasumma

1 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
36 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 1 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 36 €, takaisinmaksettava summa 1 292 € sekä todellinen vuosikorko on 18,92 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 1 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 36 €, takaisinmaksettava summa 1 292 € sekä todellinen vuosikorko on 18,92 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae 1000 euroa lainaa nopeasti ja helposti. Me kilpailutamme sinulle maksutta parhaan lainatarjouksen eri lainanantajilta. Vertaile ja valitse paras 1000 euron laina.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Hae lainaa 1000 euroa ilman vakuuksia Sortterilta

Sortterin palvelun kautta voit hakea 1000 euroa vakuudetonta lainaa helposti ja läpinäkyvästi. Me kilpailutamme eri lainavaihtoehdot puolestasi lainanantajiemme välillä, jolloin saat varmasti parhaan ja halvimman tarjouksen.

Pikavipin sijasta äkillisen rahantarpeen voi hoitaa helposti, mutta myös fiksusti. Lainatarjoukset kilpailuttamalla voit säästää huomattavan summan rahaa ja säästää lainakuluissa. Kulutusluotto, jonka korko on kilpailutettu, helpottaa lainakulujen maksamisessa ja näin voi vähentää taloudellista stressiä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 470 arvosteluun.
powered by

Kilpailuta 1000 euron laina ja vertaa eri vaihtoehtoja

Lainan kilpailutus kannattaa aina. Mikäli mietit sopivaa lainasummaa ja laina-aikaa, kannattaa hyödyntää lainalaskuria: lainalaskurilla voit kokeilla säätää sekä lainan suuruutta että laina-aikaa ja löytää sinulle sopivan lainan. Sortterin kautta voit kilpailuttaa eri palveluntarjoajien vakuudettomia lainoja 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Voit myös valita sinulle sopivimman maksuajan. Laina-aika on lyhimmillään 1 vuosi (12 kk) ja pisimmillään 20 vuotta.

Kuukausittainen lainanlyhennys riippuu lainan suuruudesta ja maksuajasta. Lainalaskurin avulla näet, kuinka suuri kuukausilyhennys 1000 euron lainallesi tulee. Vertailustamme näet myös selkeästi sen, paljonko maksat kokonaisuudessaan lainasta takaisin.

1000 euroa lainaa nopeasti tilille

Saat luottopäätöksen heti, kun olet jättänyt hakemuksen haluamastasi lainavaihtoehdosta. Tämän jälkeen saat 1000 euroa tilillesi usein heti, mutta rahat tulevat sinulle viimeistään parin arkipäivän kuluessa.

Sortterin kautta lainojen kilpailuttaminen on paitsi nopeaa ja helppoa myös reilua ja turvallista. Huolehdimme siitä, että löydät talouteesi sopivan lainan kohtuullisella korolla ja reiluin ehdoin.

Sortterin kautta on mahdollista kilpailuttaa lainat aina 60 000 euroon asti.

Lainaa 500 € Lainaa 2000 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 € Lainaa 6000 € Lainaa 7000 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Täytä vain ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja haemme sinulle lainatarjoukset jopa kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

  Hakemukseen täytetään muun muassa henkilötiedot, tulot, haluttu lainasumma sekä laina-aika. Jotkut lainanantajat vaativat myös todistuksen ilmoittamistasi tuloista. Järjestämme saamasi lainatarjoukset helposti ymmärrettävään muotoon ja voit itse valita lainoista sopivimman. Lainojen kilpailutus kauttamme ei maksa sinulle mitään etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia hakeaksesi lainaa.

 • Vaadittujen todistusten toimittamisen ja lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana. Näet saamiesi lainatarjousten yhteydessä tiedon niistä lainanantajista, jotka siirtävät rahan tilillesi poikkeuksellisen nopeasti. Vastaavasti näet myös tiedon lainoista, jotka saat tilille ilman liitteiden toimittamista.

Mihin 1000 euron laina sopii?

Käyttötarkoituksia 1000 euron lainalle on monenlaisia. Rahaa voidaan tarvita esimerkiksi kodin sisustamiseen ja remontointiin, lomamatkaan tai juhliin. Alla on esimerkkejä tilanteista, joissa voi hakea 1000 euron lainaa.

1000 euroa lomamatkaan

Haaveiletko aurinkovarjon alla loikoilusta tai uuden kaupungin tutkimisesta? Lomamatkaan voi kulua yllättävän paljon rahaa, kun ottaa huomioon niin lennot, hotellit, matkan aikaiset aktiviteetit kuin ruokailutkin. Joskus voi tulla eteen sellainen tilanne, että olisi loman tarpeessa, mutta pankkitililtä ei liikene tarpeeksi ylimääräistä pakollisten menojen jälkeen. Silloin voi miettiä lainan hakemista. 1000 euron lainalla saa kustannettua jo vaikka viikon kestävän lomamatkan Kreikkaan tai lennot kalliimpiin kaukokohteisiin.

1000 euroa polkupyörän hankintaan

Polkupyörä on terveellinen ja edullinen kulkuneuvo. Paremmin varustellulla laatupyörällä matkat sujuvat joutuisasti ja polkeminen on miellyttävämpää. Kannattaa pyörän ostamisen ohella muistaa myös pyöräilykypärä, sekä pyörän lukon ostaminen. Siksi hyvään pyörään kannattaa panostaa. Sortter kilpailuttaa sinulle parhaan polkupyörälainan helposti. Valitse sinulle paras laina ja paras pyörä. Saat rahat tilille heti, ja pääset ostoksille!

1000 euroa remontointiin

Kun kotisi kaipaa pienimuotoista pintaremonttia, on 1000 € usein sopiva summa esimerkiksi lattioiden tai seinien uusintaan. Koko huone saa uuden ilmeen, josta voi nauttia useamman vuoden ajan. Myös sisustusta on yleistä uusia remontin yhteydessä. Vertaa eri lainavaihtoehtoja Sortterin palvelussa. Me kilpailutamme lainanantajat puolestasi, ja saat rahat käyttöösi nopeasti!

Hae lainaa 1000 €

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo
Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.