Lainaa reilummin ja fiksummin

Etsitkö lainaa reiluin ehdoin? Kotimainen Sortter vertailee lainatarjoukset selkeästi ja reiluin ehdoin, jotta voit tehdä entistäkin järkevämpiä päätöksiä talouden hallinnassasi.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
475 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Etsitkö lainaa reiluin ehdoin? Kotimainen Sortter vertailee lainatarjoukset selkeästi ja reiluin ehdoin, jotta voit tehdä entistäkin järkevämpiä päätöksiä talouden hallinnassasi.

Päivitetty:

Sisältövastaava Sere

Kirjoittaja:

Sere Hanski

Laatuvarmistettu

Etsitkö lainaa reiluin ehdoin?

Tarvitsetko lainaa tai haluatko pienemmät lainakustannukset? Kilpailuttamalla lainat tai luotot voit säästää tuhansia euroja lainakustannuksissasi. Etsimme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset kaikilta yhteistyössä kanssamme toimivilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella – helposti ja ilmaiseksi.

Pankkien lainatarjousten kilpailuttaminen onnistuu palvelussamme yhdellä hakemuksella:

 • Lainatarjousten vertaaminen tapahtuu reilusti sekä puolueettomasti ilman pientä printtiä.
 • Näet lainatarjouksista aina selkeästi kaikki tärkeät tiedot, kuten lainasumman ja -ajan sekä nimelliskoron, todellisen vuosikoron ja muut mahdolliset pankin veloittamat palkkiot eriteltynä.
 • Saamissasi tarjouksissa kerrotaan myös mahdollisuudesta maksu- tai lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Lainavertailun tekeminen ja pankkien antamien lainatarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista. Suosittelemme aina halvinta mahdollista lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset. Löydettyäsi sopivan lainan myös sen nostaminen onnistuu palvelussamme helposti.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Lainaa reilummin

Luotettava tapa verrata lainoja keskenään on hakea henkilökohtainen lainatarjous. Lainanantajien tarjoamat hinnat ja lainaehdot vaihtelevat asiakaskohtaisesti: lainanantaja tekee luottopäätöksen arvioiden luotonhakijan takaisinmaksukykyä. Sortterin kautta lainaa haettaessa arvioidaan, täyttyvätkö lainanantajan asettamat ehdot lainanhakijalle. Jos kriteerit eivät täyty, emme välitä hakemuksia eteenpäin lainkaan. Kuluttajalle ei siis tarjota lainaa, jos tällä ei ole takaisinmaksukykyä. Haluamme olla kuluttajia ja luotonantajia kohtaan rehellisiä ja avoimia. 

Lainan hinta määrittyy suurimmalta osin korosta: vertailussamme näet koron, todellisen vuosikoron, avaus-, käsittely, kuukausi- ja tilinhoitomaksut sekä laskutuspalkkiot selkeästi. Lainoja vertailtaessa kannattaakin tarkastella todellista vuosikorkoa, sillä siihen on sisällytetty kaikki lainan kustannukset. Näytämme lainan kustannukset ja muut tärkeät ehdot yhtenä selkeänä listana – lainatarjousten vertaaminen keskenään on sinulle helppoa.

Toimimme yhteistyössä vain luotettavien kumppanien kanssa, ilman turhia välikäsiä. Kerromme avoimesti kenen kanssa teemme yhteistyötä, jotta sinun ei palvelumme käyttäjänä tarvitse huolehtia siitä, kuka pääsee hakemustietoihisi käsiksi. Näet palvelussamme saamiesi lainatarjousten lisäksi tiedon myös niistä lainanantajista, jotka eivät tehneet hakemuksesi perusteella lainatarjousta.

Lainaa fiksummin

Suosittelemme sinulle vain sellaisia tarjouksia, jotka palvelevat sinun etuasi. Esitämme tarjoukset totuudenmukaisesti ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Selkeästi esitetyt lainatarjoukset eivät johda kuluttajaa harhaan vaan auttavat kuluttajaa valitsemaan juuri tälle sopivimman lainan. Järjestämme saamasi lainatarjoukset aina edullisuusjärjestykseen ja suosittelemme sinulle edullisinta lainatarjousta. Toimimme puolueettomasti kuluttajan etua ajaen.

Pidämme huolen siitä, että saat kauttamme mahdollisimman edulliset lainatarjoukset. Lainojen korot ja ehdot saattavat muuttua nopeasti, mikä tekee lainojen vertailusta työlästä. Haluamme varmistaa, että sinä saat aina parhaat tarjoukset, sillä asiakkaidemme etu on meille aidosti tärkeintä – emme tingi siitä.

Palvelumme toimii salatussa ympäristössä ja noudattaa parhaita tietoturvastandardeja. Seuraamme tarkasti tietoturvan kehittymistä, jotta järjestelmämme ovat ajantasaisia sekä noudattavat lakia ja määräyksiä. Meille on kunnia-asia saada sinut asiakkaaksemme ja vastavuoroisesti pidämme huolen siitä, että voit huoletta käyttää palveluamme.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Vertaa lainat vaivattomasti Sortterilla – yksi hakemus, useita lainatarjouksia

Tarvitsetko lainaa, mutta et halua maksaa siitä tarpeettomasti? Lainojen kilpailutus auttaa sinua löytämään edullisen lainan eri pankkien valikoimista helposti ja nopeasti. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä tärkeämpää lainojen kilpailuttaminen on. Kilpailutuksen kautta voit saada jopa tuhansien eurojen säästöt laina-aikana.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterilla on:

 • Helppoa – saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Maksutonta – lainojen kilpailuttaminen on sinulle ilmaista
 • Turvallista – palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tietosi pysyvät turvassa
 • Läpinäkyvää – näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä

Sortter vertailee lainatarjoukset aina asiakkaan etu edellä. Vertailussamme näet helposti lainojen kokonaiskustannukset, kuukausierän, koron sekä muut lainaan liittyvät maksut – ja tietenkin todellisen vuosikoron. Edullisin laina löytyy vertailemalla pankkien tekemiä lainatarjouksia todellisen vuosikoron mukaan.

Sortter kilpailuttaa tarjoukset aidosti edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Sortter on reilu lainavertailu, jossa voit kilpailuttaa pankit läpinäkyvästi ja saada lainan edullisemmilla ehdoilla.

Hae lainaa reiluin ehdoin!

Sisältövastaava Sere

Kirjoittaja

Sere Hanski

Sortterin sisältövastaava Sere on koulutukseltaan suomen kielen maisteri. Sekä opintojensa että harrastustensa puolesta oikeaoppisen ja selkeän tekstin tuottaminen sekä suunnitteleminen ovat lähellä Seren sydäntä. Pankki- ja rahoitusalaan liittyvien tekstien parissa hän on työskennellyt hieman yli vuoden päivät, mutta oppii mielellään alasta ja sen aiheista lisää jatkuvasti. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.