Kesämökki

Lainaa 41 000 euroa – kaikki tarjoukset ovat helposti keskenään vartailtavissa

Hae lainaa 41 000 € ja löydä itsellesi edullisin laina helposti yhteistyökumppaneidemme tarjousten joukosta.

Valitse lainasumma

41000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
524€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae lainaa 41 000 euroa palvelumme kautta. Kilpailutamme kymmenet eri pankit ja etsimme sinulle kaikista edullisimman tarjouksen.

Lainavertailupalvelumme avulla näet kaikki saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestyksessä kulut selkeästi eriteltynä, jotta saat varmasti oikean käsityksen lainojen kokonaiskustannuksista.

Mihin 41 000 euron laina riittää?

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 41 000 euron lainamäärälle ovat:

Tontin tai kiinteistön hankinta

Moni ei tule ajatelleeksi, että kulutusluotollakin voi rahoittaa tontin tai kiinteistön hankinnan. Kun juuri oikea kohde ilmestyy eteen, tulee toimia nopeasti eikä aikaa vieviin rahoitusjärjestelyihin ole välttämättä aikaa. Vakuudettoman lainan nostaminen osaksi tontin tai kiinteistön rahoitusta on nopea keino unelman toteuttamiseen myös silloin, jos et halua käyttää omaisuuttasi lainan vakuutena tai jos vakuuksia tai takaajia ei ole saatavilla.

Moottoripyörän ostaminen

Löysitkö kiinnostavan moottoripyörän, mutta rahoitus mietityttää? Vakuudettomalla moottoripyörälainalla hankit niin käytetyn kuin uudenkin menopelin joko yksityiseltä tai merkkiliikkeestä. Myönnetty laina siirretään suoraan tilillesi, jolloin voit marssia kaupoille käteisostajan asemassa. Voit rekisteröidä moottoripyörän suoraan omiin nimiisi ja myös vakuuttaa sen haluamallasi tavoin. Sortterin kautta tavoitat kymmeniä eri lainanmyöntäjiä ja vertailet heidän antamiaan moottoripyörälainatarjouksia helposti.

Etsi edullisin laina Sortterin kautta ja säästä jopa tuhansia euroja rahaa. Voit myös allekirjoittaa lainasopimuksen sekä nostaa lainan palvelussamme, kun sopiva tarjous on löytynyt.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.