Lainaa 41 000 euroa – kaikki tarjoukset ovat helposti keskenään vartailtavissa

Hae lainaa 41 000 € ja löydä itsellesi edullisin laina helposti yhteistyökumppaneidemme tarjousten joukosta.

Valitse lainasumma

41 000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
524 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 41 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 524 €, takaisinmaksettava summa 50 309 € sekä todellinen vuosikorko on 5,38 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 41 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 524 €, takaisinmaksettava summa 50 309 € sekä todellinen vuosikorko on 5,38 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 41 000 € ja löydä itsellesi edullisin laina helposti yhteistyökumppaneidemme tarjousten joukosta.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Mistä lainaa 41 000 euroa?

Onko sinulla suunnitelmissasi hankinta, johon tarvitset lainaa 41 000 euroa? Palvelumme avulla se onnistuu helposti ja nopeasti. Kilpailutamme puolestasi kymmenet eri pankit ja etsimme sinulle kaikista edullisimman tarjouksen.

Lainavertailupalvelumme avulla näet kaikki saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestyksessä kulut selkeästi eriteltynä, jotta saat varmasti oikean käsityksen lainojen kokonaiskustannuksista. Näin voit varmistaa, että lainaehtosi ovat kilpailukykyiset etkä maksa turhaan liikaa.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Kuka voi saada lainaa 41 000 euroa ilman vakuuksia?

Voit hakea Sortterin kautta lainaa, kun olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa lainaa varten, mutta suurempia lainoja hakiessa suosittelemme hakemuksen täyttämistä rinnakkaishakijan kanssa. 

Kun haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, pankit voivat tarjota lainan edullisemmin. Tämä perustuu siihen, että pankin näkökulmasta kaksi hakijaa on pankille riskittömämpi vaihtoehto kuin yksi. Siksi lainalle voi saada paremmat ehdot rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi täysi-ikäinen perheenjäsen tai avopuoliso.

Voit hakea 41 000 ilman vakuuksia, jos täytät nämä ehdot:

 • Olet täysi-ikäinen.
 • Asut Suomessa pysyvästi.
 • Sinulla on säännölliset tulot.
 • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa.
 • Olet hoitanut raha-asiasi huolellisesti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Jokainen pankki tai rahoituslaitos arvioi lainanhakijan omien kriteereidensä perusteella. Toinen pankki saattaa arvostaa pidempiä työsuhteita, kun taas toinen pankki tarkastelee erityisesti hakijan tulojen suuruutta. Nämä kriteerit vaikuttavat kuitenkin oleellisesti lainaehtoihin ja siksi kilpailuttaminen onkin tärkeää. Kun kilpailutat lainat palvelumme kautta, saat mielenrauhan siitä, että sinun lainaehtosi ovat taatusti parhaat mahdolliset.

Kilpailutettuja lainoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Tarvitsetko lainaa 41 000 euroa heti? Näin prosessi toimii

Eri lainanantajat kannattaa aina kilpailuttaa, kun olet hakemassa lainaa. Kilpailuttamalla lainat Sortterilla saat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme ja voit valita lainatarjouksista edullisimman. 

Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa. Sinun ei siis tarvitse suunnitella useaa käyntiä eri pankeissa varmistaaksesi edulliset lainaehdot. Tehtäväksesi jää ainoastaan täyttää yksi lainahakemus palvelussamme, jonka jälkeen me haemme lainatarjoukset sinulle useista luotettavista pankeista. Parhaimmillaan voit saada jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Kaikki tämä on sinulle täysin ilmaista.

Näin haet lainaa:

 1. Täytä ilmainen lainahakemus Sortterin sivuilla. Tähän kuluu aikaa noin 5 minuuttia.
 2. Katso Sortterin kautta saadut lainatarjoukset ja valitse paras vaihtoehto.
 3. Hyväksy ja allekirjoita lainatarjous lainanantajan ohjeiden mukaan omia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta hyödyntäen. Toimita myös mahdolliset liitteet, kuten todistus ilmoittamistasi tuloista.
 4. Lainanantaja hyväksyy lainasopimuksen ja laina on valmis maksettavaksi. Laina on usein käytettävissä jo saman päivän aikana tai viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Vaikka tarvitsisit lainaa 41 000 euroa heti tai mahdollisimman nopeasti, käytä silti aikaa ja huolellisuutta lainanhakuprosessissa. Liian kova kiire voi aiheuttaa huolimattomuusvirheitä ja siksi kannattaa hetkeksi pysähtyä oman taloutensa lukujen ääreen.

Lainaa 41 000 euroa nopeasti – näin onnistut:

 • Pohdi tarpeitasi ja lainan käyttökohdetta omiin säännöllisiin tuloihisi peilaten.
 • Mieti myös tulevaisuutta ja ota huomioon mahdolliset muutokset elämän- ja taloustilanteessasi.
 • Laske tarkkaan ja realistisesti, kuinka paljon sinulla jää kuukausittain rahaa pakollisten menojen jälkeen. Tämä on maksuvarasi.
 • Mitoita lainan kuukausierä järkevästi maksuvaraasi nähden.
 • Täytä lainahakemus huolellisesti ja oikeilla tiedoilla, jotta hakemuksen käsittely on sujuvaa. Samalla varmistat parhaat lainaehdot.
 • Tutustu huolellisesti saamiisi lainatarjouksiin, mutta huomioi kuitenkin tarjousten voimassaoloaika.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Pohdi kuukausierän suuruutta, kun haet lainaa 41000 euroa

Huolellisuutta kannattaa noudattaa myös sopivan kuukausierän määrittelyssä. Pieni kuukausierä voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta erityisesti suuremmissa lainasummissa lainan kokonaiskustannukset kasvavat todella tuntuvasti, jos laina-aika on pidempi.

Niinpä lainan kuukausierän järkevä mitoitus maksuvaraasi nähden on erittäin tärkeää. Siksi kuukausierän ja laina-ajan valinta ovatkin oleellisessa roolissa kokonaiskustannuksissa. Pidempi laina-aika ja pienempi kuukausierä nostavat lainan kokonaiskuluja tuntuvasti. Luonnollisesti kuukausierää ei kannata mitoittaa liian suureksi, mutta kuitenkin riittäväksi, jotta lainakustannukset pysyvät aisoissa.

Mihin tarkoitukseen voi hakea 41 000 euroa?

Tyypillisiä käyttötarkoituksia 40 000 - 41 000 euron lainamäärälle ovat:

Tontin tai kiinteistön hankinta

Moni ei tule ajatelleeksi, että kulutusluotollakin voi rahoittaa tontin tai kiinteistön hankinnan. Kun juuri oikea kohde ilmestyy eteen, tulee toimia nopeasti eikä aikaa vieviin rahoitusjärjestelyihin ole välttämättä aikaa. Vakuudettoman lainan nostaminen osaksi tontin tai kiinteistön rahoitusta on nopea keino unelman toteuttamiseen myös silloin, jos et halua käyttää omaisuuttasi lainan vakuutena tai jos vakuuksia tai takaajia ei ole saatavilla.

Moottoripyörän ostaminen

Löysitkö kiinnostavan moottoripyörän, mutta rahoitus mietityttää? Vakuudettomalla moottoripyörälainalla hankit niin käytetyn kuin uudenkin menopelin joko yksityiseltä tai merkkiliikkeestä. Myönnetty laina siirretään suoraan tilillesi, jolloin voit marssia kaupoille käteisostajan asemassa. Voit rekisteröidä moottoripyörän suoraan omiin nimiisi ja myös vakuuttaa sen haluamallasi tavoin. Sortterin kautta tavoitat kymmeniä eri lainanmyöntäjiä ja vertailet heidän antamiaan moottoripyörälainatarjouksia helposti. Moottoripyörän lisäksi voit myös kilpailuttaa muutkin ajoneuvolainat.

Sähköauton ostaminen

Autojen sähköistyminen on tapahtunut nopeasti ja uudet tai vähän ajetut sähköautot ovat vielä hinnakkaita. Kun haet lainaa 41000 euroa, sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan sähköisistä kilometreistä. Uuden sähköauton korkeampi hankintahinta ja lainan kuukausierän maksaminen saavat helpotusta, kun polttoainekulut jäävät pois.

Etsi edullisin laina Sortterin kautta ja säästä jopa tuhansia euroja rahaa. Voit myös allekirjoittaa lainasopimuksen sekä nostaa lainan palvelussamme, kun sopiva tarjous on löytynyt.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.