Lainaa 44 000 euroa – vertaile tarjoukset helposti ja nosta rahat tilillesi

Hae lainaa 44 000 euroa ilman vakuuksia – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja myönnetty laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.  

Valitse lainasumma

44 000 €

Valitse laina-aika

9 vuotta
512 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 44 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 9 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 512 €, takaisinmaksettava summa 55 270 € sekä todellinen vuosikorko on 5,36 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 44 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 9 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 512 €, takaisinmaksettava summa 55 270 € sekä todellinen vuosikorko on 5,36 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 44 000 euroa ilman vakuuksia – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja myönnetty laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.  

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Hae vakuudetonta lainaa 44 000 euroa nopeasti tilillesi 

Hae ja vertaile lainoja kätevästi netissä. Sortterin lainavertailupalvelussa voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa jopa kymmeniltä luotonantajilta vain yhdellä hakemuksella.  

Mikäli tarvitset lainaa 44 000 euroa nopeasti, täytä lainahakemus Sortterin verkkopalvelussa, valitse itsellesi sopiva maksuaika ja lähetä hakemus. Voit saada useita lainatarjouksia vain minuuteissa. 

Palvelumme käyttäminen on kaikille asiakkaillemme aina: 

 • Helppoa saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta 
 • Nopeaa saat lainatarjoukset heti jopa muutamassa minuutissa 
 • Turvallista toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa 
 • Ilmaista – kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään 

Maksuton lainavertailupalvelumme järjestää saamasi tarjoukset selkeästi edullisuusjärjestykseen ja kaikki kustannukset eriteltynä, joten edullisimman 44 000 euron lainan löytäminen ei voisi olla helpompaa!

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Kuka voi hakea lainaa 44 000 euroa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta kulutusluottoa haetaan suoraan verkossa, joten luotonantajat tekevät lainapäätöksensä hakijan taloustilanteestaan antamien tietojen perusteella. Luonnollisesti tietojen tulee kuitenkin olla aitoja ja hakijalta voidaan myös pyytää todiste ilmoittamistaan tuloista, kuten esimerkiksi viimeisin palkkakuitti. Lisäksi hakijan täytyy myös täyttää seuraavat ehdot: 

 • Ikää vähintään 20 vuotta 
 • Säännölliset tulot 
 • Hyvin hoidetut raha-asiat 

44 000 euroa on suurehko lainasumma, joten hakijalla täytyy olla riittävä maksukyky lainan takaisin maksamiseksi. Maksukyvyllä tarkoitetaan hakijan tulojen ja menojen suhdetta eli pelkästään suuret tulot eivät takaa lainan saantia, mikäli hakijalla on myös suuret menot, vaikkapa aiempien lainojen kulujen takia. 

Lainaa ei puolestaan voi saada lainkaan, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Myös liian pienet tai epäsäännölliset tulot vaikeuttavat lainansaantia tai jopa estävät sen kokonaan.

Näin helposti haet lainaa 44 000 euroa heti tilille 

Lainaa voit hakea helposti kauttamme syöttämällä pyydetyt tiedot hakemuslomakkeelle ja lähettämällä sen. Tämän jälkeen järjestelmämme lähettää lainatarjouspyynnön palvelussamme mukana oleville luotonantajille, joilta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Hakemuksessa kysyttyjä tietoja ovat muun muuassa: 

 • henkilötiedot 
 • toivottu lainasumma 
 • laina-aika 
 • tulot 

Sortterin palvelussa lainatarjoukset ilmoitetaan aina samanmuotoisina ja niistä käy selkeästi ilmi lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää lainan avausmaksun, tilinhoitopalkkiot, nimelliskoron ja mahdolliset muut kustannukset. Voit vertailla näitä rauhassa ja valita niistä omaan talouteesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Mihin 44 000 euron lainan voi käyttää?

44 000 euron lainaa haetaan kauttamme muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti? Turhauttaako lainojen lyhentäminen moneen eri paikkaan? Tiesithän, että lainat voi yhdistää, eli maksaa pois yhdellä edullisemmalla lainalla. Lainojen yhdistäminen säästää lainakustannuksia, sillä yhdistelylainan korko on usein matalampi ja sen kuukausittaiset palvelumaksut ovat pienempiä verrattuna usean eri lainan ja luottokortin kuukausittaisiin kuluihin. Yksi lyhennettävä laina paitsi selkeyttää omaa taloutta, myös helpottaa sen hoitamista. Yhdistelylainan takaisinmaksu onnistuu pidemmällä maksuajalla, joka tuo osaltaan joustoa talouteen.

Remontointi

Asunnon tai kesämökin suurempikin remontti onnistuu 44 000 euron lainalla. Voit nostaa remonttilainan tilillesi turvallisesti verkkopankkitunnuksilla ja käyttää rahat niin materiaalien, kuin työn osuuden kattamiseen.

Auton, veneen tai muun kulkuneuvon hankinta

Auton hankinta on yksi yleisimmistä syistä velan ottamiseen. Varsinkin uudet autot ovat kalliita ja vuoden 2022 tilastojen mukaan uusien autojen verotusarvoon perustuva keskimääräinen hinta oli jo 41 500 euroa, joten useimmat tarvitsevat auton rahoittamiseksi autolainaa. Lainarahaa käytetään usein myös niin sanottujen harraste- tai luksuskulkuneuvojen, kuten veneen, moottoripyörän tai asuntoauton, hankintaan.  

On hyvä muistaa, että minkä tahansa uuden tai käytetyn kulkuneuvon hankinnassa jo ennen kaupoille lähtemistä nostettu laina voi auttaa hintaneuvotteluissa. Kun tarvittava kauppasumma on valmiina tilillä, se asettaa ostajan käteisostajan asemaan, mikä on usein neuvotteluvaltti. 

Mikäli siis tarvitset auto-, vene- taimoottoripyörälainaa, kilpailuta laina palvelussamme, ennen kaupoille suuntaamista. Lue myösvinkkimme veneen ostajalle.

Kilpailutettuja lainoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Maksa 44 000 euron laina nopeasti takaisin

Laina lyhennetään luotonantajalle suoraan heidän lähettämien laskujen ja lainasopimuksessa sovitun maksusuunnitelman mukaan. Jo lainaa haettaessa kannattaa miettiä tarkasti lainan maksusuunnitelmaan vaikuttava takaisinmaksuaika, koska pidempi laina-aika pienentää lainalyhennyksen kuukausierää, mutta kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.

LainasummaLaina-aikaKorkoTilinhoitomaksuKuukausieräKulut koko laina-ajalta
44 000 €3 vuotta7 %5 €/kk1 363,59 €5 089 €
44 000 €5 vuotta7 %5 €/kk876,25 €8 575 €
44 000 €10 vuotta7 %5 €/kk515,88 €17 905 €
44 000 €20 vuotta7 %5 €/kk346,13 €39 072 €

Taulukko on havainnollistava. Jokaisen pikalainan eli kulutusluoton korot ja maksuehdot sovitaan aina luotonantajan kanssa erikseen. 

Lainan kuukausierän tulisi siis olla riittävän suuri, jotta laina lyhenee mahdollisimman nopeasti ja lainan kokonaiskulut pysyvät kohtuullisina. Kuukausierä ei kuitenkaan saisi olla niin suuri, että siitä muodostuu taloudellinen rasite omaan kuukausibudjettiin. 

Mikäli omassa taloustilanteessa tapahtuu tilapäisiä heilahduksia ja lainan lyhentäminen käy syystä tai toisesta hankalaksi, kannattaa olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä luotonantajaan ja sopia mahdollisesti lyhennys- tai maksuvapaasta kuukaudesta. Joskus taas elämä voi yllättää positiivisesti ja haluaakin maksaa lainan maksusuunnitelmaa nopeammin pois. Myös silloin kannattaa olla luotonantajaan yhteydessä ja sopia asiasta. 

Lainaa 15000 €Lainaa 25000 €Lainaa 30000 €Lainaa 35000 €Lainaa 40000 €Lainaa 43000 €Lainaa 46000 €Lainaa 50000 €

Älä maksa 44 000 euron lainasta liikaa – kilpailuttamalla säästät kuluissa

Sortter on täysin suomalainen pankkipalvelujen ja rahoitusalan vertailualusta ja toimimme yhteistyössä Finanssivalvonnan alaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Emme siis itse myönnä lainaa, vaan autamme asiakkaitamme löytämään halvimman mahdollisen lainatarjouksen yhteistyökumppaneiltamme. 

Lainatarjouksia kannattaa aina vertailla ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, koska lainojen kilpailuttaminen on helpoin ja halvin tapa säästää lainakustannuksissa. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä tärkeämpää sen kilpailuttaminen on. 

LainasummaLaina-aikaKorkoTilinhoitomaksuKulut koko laina-ajalta
44 000 €10 vuotta7 %5 €/kk17 905 €
44 000 €10 vuotta8 %5 €/kk20 661 €

Kuten taulukosta käy ilmi, jo prosentin ero 44 000 euron lainan korossa voi nostaa lainakustannuksia 10 vuoden laina-aikana 2 756 euroa. 

Älä siis maksa 44 000 euron lainastasi liikaa, vaan kilpailuta se palvelussamme. Pelkkä kilpailuttaminen ja tarjousten saaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit huoletta vertailla vaihtoehtoja ja halutessasi valita niistä sinulle sopivimman. Kilpailuttamalla lainat et siis voi menettää mitään, mutta voit säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.