Moottorivene

Lainaa 44 000 euroa – vertaile tarjoukset helposti ja nosta rahat tilillesi

Hae lainaa 44 000 euroa – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja myönnetty laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.  

Valitse lainasumma

44000 €

Valitse laina-aika

9 vuotta
512€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae ja vertaile lainoja kätevästi netissä. Ilmainen lainavertailupalvelumme järjestää saamasi tarjoukset selkeästi edullisuusjärjestykseen ja kaikki kustannukset eriteltynä, joten edullisimman 44 000 euron lainan löytäminen ei voisi olla helpompaa!

Mihin 44 000 euron laina riittää?

44 000 euron lainaa haetaan kauttamme muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti? Turhauttaako lainojen lyhentäminen moneen eri paikkaan? Tiesithän, että lainat voi yhdistää, eli maksaa pois yhdellä edullisemmalla lainalla. Lainojen yhdistäminen säästää lainakustannuksia, sillä yhdistelylainan korko on usein matalampi ja sen kuukausittaiset palvelumaksut ovat pienempiä verrattuna usean eri lainan ja luottokortin kuukausittaisiin kuluihin. Yksi lyhennettävä laina paitsi selkeyttää omaa taloutta, myös helpottaa sen hoitamista. Yhdistelylainan takaisinmaksu onnistuu pidemmällä maksuajalla, joka tuo osaltaan joustoa talouteen.

Remontointi

Asunnon tai kesämökin suurempikin remontti onnistuu 44 000 euron lainalla. Voit nostaa remonttilainan tilillesi turvallisesti verkkopankkitunnuksilla ja käyttää rahat niin materiaalien, kuin työn osuuden kattamiseen.

Veneen hankinta

Halajaako mieli vesille, mutta venehankinnan ajankohta mietityttää? Aina on oikea aika ostaa vene, etenkin jos se oikea tulee vastaan! Sortterin kautta kilpailutat eri venelainanmyöntäjät helposti yhdellä hakemuksella. Olipa venekuumeesi kohteena sitten käytetty tai täysin uusi vene, kannattaa laina hakea hyvissä ajoin ennen kaupantekoa: valmiiksi nostettu laina takataskussa tarkoittaa käteisostajan asemaa, joka on usein neuvotteluvaltti. Mikäli suuntaat venekaupoille ensimmäistä kertaa, lue viisi vinkkiämme veneen hankintaan.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.