Lainaa 44 000 euroa – vertaile tarjoukset helposti ja nosta rahat tilillesi

Hae lainaa 44 000 euroa – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja myönnetty laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.  

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

44 000 €

Valitse laina-aika

9 vuotta
512 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 44 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 9 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 512 €, takaisinmaksettava summa 55 270 € sekä todellinen vuosikorko on 5,36 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 79 arvosteluun.
  powered by

Hae ja vertaile lainoja kätevästi netissä. Ilmainen lainavertailupalvelumme järjestää saamasi tarjoukset selkeästi edullisuusjärjestykseen ja kaikki kustannukset eriteltynä, joten edullisimman 44 000 euron lainan löytäminen ei voisi olla helpompaa!

Mihin 44 000 euron laina riittää?

44 000 euron lainaa haetaan kauttamme muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti? Turhauttaako lainojen lyhentäminen moneen eri paikkaan? Tiesithän, että lainat voi yhdistää, eli maksaa pois yhdellä edullisemmalla lainalla. Lainojen yhdistäminen säästää lainakustannuksia, sillä yhdistelylainan korko on usein matalampi ja sen kuukausittaiset palvelumaksut ovat pienempiä verrattuna usean eri lainan ja luottokortin kuukausittaisiin kuluihin. Yksi lyhennettävä laina paitsi selkeyttää omaa taloutta, myös helpottaa sen hoitamista. Yhdistelylainan takaisinmaksu onnistuu pidemmällä maksuajalla, joka tuo osaltaan joustoa talouteen.

Remontointi

Asunnon tai kesämökin suurempikin remontti onnistuu 44 000 euron lainalla. Voit nostaa remonttilainan tilillesi turvallisesti verkkopankkitunnuksilla ja käyttää rahat niin materiaalien, kuin työn osuuden kattamiseen.

Veneen hankinta

Halajaako mieli vesille, mutta venehankinnan ajankohta mietityttää? Aina on oikea aika ostaa vene, etenkin jos se oikea tulee vastaan! Sortterin kautta kilpailutat eri venelainanmyöntäjät helposti yhdellä hakemuksella. Olipa venekuumeesi kohteena sitten käytetty tai täysin uusi vene, kannattaa laina hakea hyvissä ajoin ennen kaupantekoa: valmiiksi nostettu laina takataskussa tarkoittaa käteisostajan asemaa, joka on usein neuvotteluvaltti. Mikäli suuntaat venekaupoille ensimmäistä kertaa, lue viisi vinkkiämme veneen hankintaan.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.