Lainaa 44 000 euroa – vertaile tarjoukset helposti ja nosta rahat tilillesi

Hae lainaa 44 000 euroa – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja myönnetty laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.  

Valitse lainasumma

44 000 €

Valitse laina-aika

9 vuotta
555 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 44 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 9 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 555 €, takaisinmaksettava summa 59 970 € sekä todellinen vuosikorko on 7,47 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 44 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 9 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 555 €, takaisinmaksettava summa 59 970 € sekä todellinen vuosikorko on 7,47 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 44 000 euroa – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja myönnetty laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.  

Hae ja vertaile lainoja kätevästi netissä. Ilmainen lainavertailupalvelumme järjestää saamasi tarjoukset selkeästi edullisuusjärjestykseen ja kaikki kustannukset eriteltynä, joten edullisimman 44 000 euron lainan löytäminen ei voisi olla helpompaa!

Mihin 44 000 euron laina riittää?

44 000 euron lainaa haetaan kauttamme muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti? Turhauttaako lainojen lyhentäminen moneen eri paikkaan? Tiesithän, että lainat voi yhdistää, eli maksaa pois yhdellä edullisemmalla lainalla. Lainojen yhdistäminen säästää lainakustannuksia, sillä yhdistelylainan korko on usein matalampi ja sen kuukausittaiset palvelumaksut ovat pienempiä verrattuna usean eri lainan ja luottokortin kuukausittaisiin kuluihin. Yksi lyhennettävä laina paitsi selkeyttää omaa taloutta, myös helpottaa sen hoitamista. Yhdistelylainan takaisinmaksu onnistuu pidemmällä maksuajalla, joka tuo osaltaan joustoa talouteen.

Remontointi

Asunnon tai kesämökin suurempikin remontti onnistuu 44 000 euron lainalla. Voit nostaa remonttilainan tilillesi turvallisesti verkkopankkitunnuksilla ja käyttää rahat niin materiaalien, kuin työn osuuden kattamiseen.

Veneen hankinta

Halajaako mieli vesille, mutta venehankinnan ajankohta mietityttää? Aina on oikea aika ostaa vene, etenkin jos se oikea tulee vastaan! Sortterin kautta kilpailutat eri venelainanmyöntäjät helposti yhdellä hakemuksella. Olipa venekuumeesi kohteena sitten käytetty tai täysin uusi vene, kannattaa laina hakea hyvissä ajoin ennen kaupantekoa: valmiiksi nostettu laina takataskussa tarkoittaa käteisostajan asemaa, joka on usein neuvotteluvaltti. Mikäli suuntaat venekaupoille ensimmäistä kertaa, lue viisi vinkkiämme veneen hankintaan.

Lainanhakuprosessi on tehty yksinkertaiseksi

Lainaa voit hakea helposti kauttamme syöttämällä pyydetyt tiedot hakemuslomakkeelle ja lähettämällä sen. Tämän jälkeen järjestelmämme lähettää lainatarjouspyynnön palvelussamme mukana oleville luotonantajille, joilta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Hakemuksessa kysyttyjä tietoja ovat muun muuassa:

 • henkilötiedot
 • toivottu lainasumma
 • laina-aika
 • tulot

Lainatarjoukset ilmoitetaan aina samanmuotoisina ja niistä käy selkeästi ilmi lainan todelliset vuosikustannukset, joka sisältää lainan avausmaksun, tilinhoitopalkkiot, nimelliskoron ja mahdolliset muut kustannukset. Voit vertailla näitä rauhassa ja valita niistä omaan talouteesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Lainan hyväksyminen

Kun olet löytänyt sopivan lainatarjouksen, niin se hyväksytään ja lainasopimus allekirjoitetaan luotonantajan ohjeiden mukaan omia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta hyödyntäen. Samalla toimitetaan myös mahdollisesti pyydetyt liitteet. Tämän jälkeen luotonantaja hyväksyy omalta puoleltaan lainatarjouksen, ja lainasopimus on allekirjoitettu sähköisesti.

Nyt laina on valmis lähtemään maksuun ja moni luotonantaja ilmoittaa tästä vielä erikseen hakijalle. Laina on usein käytettävissä jo saman päivän aikana tai viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Hakija voi nostaa lainan omalle tililleen ja käyttää sen hakemaansa käyttötarkoitukseen, esimerkiksi vanhojen luottojensa yhdistämiseen tai veneen hankintaan.

Lainan lyhentäminen

Laina lyhennetään luotonantajalle suoraan heidän lähettämien laskujen ja lainasopimuksessa sovitun maksusuunnitelman mukaan. Jos taloudessa tulee tilapäisiä heilahduksia, niistä kannattaa olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä luotonantajaan ja sopia mahdollisesti lyhennys- tai maksuvapaasta kuukaudesta.

Joskus taas voi elämä yllättää positiivisesti ja haluaakin maksaa lainan maksusuunnitelmaa nopeammin pois. Myös silloin kannattaa olla luotonantajaan yhteydessä ja sopia asiasta.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo