Lainaa 43 000 euroa – täysin läpinäkyvä pankkien kilpailutus, 100 % ilman piilokuluja

Hae lainaa 43 000 euroa ja löydä paras tarjous helposti palvelussamme.

Mittanauha

Valitse lainasumma

43000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
549€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Hae kulutusluottoa 43 000 euroa. Lainavertailupalvelumme kilpailuttaa hakemuksesi ja järjestää tarjoukset selkeästi edullisuusjärjestykseen. Tavoitteenamme on avata jokainen tarjous vaivattomasti vertailtavaan muotoon niin, etteivät luoton kokonaiskustannukset jää epäselväksi. Suosittelemme aina edullisinta tarjousta, mutta lopullinen valinta on luonnollisesti sinun.

Mihin 43 000 euron lainasummaa sitten yleensä haetaan?

Tässäpä pari esimerkkiä:

Lainojen kilpailuttaminen

Oletko tekemässä hankintaa, johon tarvitset rahoitusta kulutusluoton muodossa? Älä maksa lainastasi liikaa, vaan löydä kaikista edullisin laina kilpailuttamalla eri luotonmyöntäjien tarjoukset. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä löytämällä kaikista edullisimman tarjouksen voit säästää huomattavan summan rahaa. Sortterin avulla vertailet helposti eri pankkien ja rahoituslaitoksien lainatarjouksia ja löydät lainan taatusti parhaalla korolla. Myönnämme palvelussamme nostetulle lainalle parhaan koron takuun.

Remontointi

Kaipaavatko talosi putket tai märkätilat uusimista? Haluaisitko päivittää huonejärjestystä, jotta arkielämä sujuisi toimivammin? 43 000 euron lainalla toteutat jo perusteellisemmankin remontin riippuen oman työn osuudesta, ammattilaisilla teetetyn työn määrästä sekä tietenkin materiaalikustannuksista ja -valinnoista. Huolellinen budjetointi on onnistuneen remontin lähtökohta, joten laske huolellisesti kustannusarvio ja mieti, kuinka järjestät remontin rahoituksen. Mikäli tarvitset remonttilainaa eikä sinulla ole vakuuksia, voi vakuudeton laina olla hyvä vaihtoehto. Remonttilaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, jotta löydät kaikista edullisimman tarjouksen ja säästät parhaimmillaan tuhansia euroja. Mikäli kustannukset jäävät luultua alhaisemmaksi, voi osan lainasta maksaa heti takaisin, sillä vakuudettoman kulutusluoton saa kuitata pois koska tahansa joko kokonaan tai vain osittain.

Täytä 43 000 euron lainahakemus palvelussamme jo nyt – saat tarjoukset kymmeniltä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta selkeästi edullisuusjärjestykseen listattuna. Sinun on siis erittäin helppo vertailla lainoja ja myös lainan nostaminen onnistuu palvelumme kautta.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino