Joustolimiitti - vertailemalla paras joustoluotto arkeen

Joustolimiitti on joustava laina. Joustolimiitti mahdollistaa sen, että nostettavan lainasumman määrää voi itse säädellä. Voit vertailla joustolimiitit helposti ja maksutta Sortterin palvelussa.

Valitse lainasumma

3 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
77 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 3 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 77 €, takaisinmaksettava summa 3 688 € sekä todellinen vuosikorko on 11,04 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 3 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 77 €, takaisinmaksettava summa 3 688 € sekä todellinen vuosikorko on 11,04 %.

Joustolimiitti on joustava laina. Joustolimiitti mahdollistaa sen, että nostettavan lainasumman määrää voi itse säädellä. Voit vertailla joustolimiitit helposti ja maksutta Sortterin palvelussa.

Joustolimiitti tunnetaan myös nimellä joustoluotto. Joustolimiitti on vakuudeton luottotili, josta voit nostaa rahaa myönnettyyn luottorajaan asti. Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain. Voit myös maksaa lainan etukäteen, jolloin luoton kustannukset jäävät pienemmiksi.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 248 arvosteluun.
powered by

Joustolimiitillä joustoa budjettiin

Joustolimiitti on laina, jota kutsutaan myös nimellä joustoluotto tai saldolimiitti. Joustolimiitti toimii niin, että lainanottaja hakee ensin maksimimäärän lainaa, jota hän voi nostaa joustavasti tarpeensa mukaan. Yleensä yksityishenkilöille myönnetyn joustolimiitin suuruus on muutamia tuhansia euroja. 

Joustolimiitistä voi tehdä kerralla joko pienempiä tai suurempia nostoja oman tarpeen mukaan. Kun nostetut lainasummat maksaa takaisin, vapautuu limiittiluottoa käyttöön uudestaan vastaava määrä. Koko olemassa olevaa limiittiä ei kuitenkaan ole pakko käyttää.

Alla on esimerkki joustolimiitin käytöstä:

 • henkilöllä on 7 000 €  joustolimiitti
 • henkilö on nostanut lainaa 1 500 € ja myöhemmin 3 000 € lisää. Joustolimiittiä on käytetty yhteensä siis 4 500 € (eli 1 500 € + 3 000 € = 4 500 €) 
 • limiittiä on näin ollen jäljellä 2 500 € (7 000 € - 4 500 € = 2 500 €)
 • jos henkilö maksaa lainaa takaisin 3 500 €, on limiittiä käytössä 6000 € (eli 2 500 € + 3 500 € = 6 000 €)
 • jos henkilö maksaa takaisin koko nostetun lainan, eli 4 500 €, on koko limiitti, eli 7 000 €, jälleen käytettävissä (2 500 € + 4 500 € = 7 000 €)
 • joustolimiitin maksimisumma pysyy siis aina 7 000 €. Nostettavissa oleva lainasumma riippuu jo nostetusta luotosta sekä takaisin maksetusta lainasta.

Näin joustolimiitin hakeminen toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Joustolimiitti sopii ennakoimattomaan rahantarpeeseen

Monille kuluttajille on kertynyt joustolimiitistä kokemuksia hyvin monenlaisissa tilanteissa. Joustolimiitti on hyvä apukassa sellaisiin hetkiin, jossa tarkkaa tarvittavaa rahasummaa ei ole etukäteen tiedossa. Tällainen tilanne on usein esimerkiksi kodin tai vapaa-ajan asunnon remontointi, jonka lopulliset kulut voivat olla ennalta arvaamattomia. Joustolimiitti on siis hyvä vaihtoehto remonttilainaksi.

Toinen vaikeasti budjetoitava tilanne on kodin sisustaminen. Sisustamisprosessi voi viedä aikaa, ja se kannattaakin tehdä rauhassa. Joustolimiitti joustaa sekä nostettavien summien että niiden nostoajankohtien suhteen. Siksi se on mainio sisustuslaina.

Matkalle lähtiessä on usein myös vaikeaa määritellä lomabudjettia etukäteen. Matkakulut voivat muuttua yllättäen, jos lomailija sairastuu matkan aikana tai matkakohteen shoppailumahdollisuudet kutsuvat käyttämään rahaa. Joustolimiitti voi toimia joustavana lomalainana, sillä luottoa voi nostaa pienissäkin erissä tarvitsemiaan summia. Mikäli haettua lainaa ei tarvitsekaan lomalla käyttää, voi sen myös peruuttaa jälkikäteen kuluttomasti.

Joustolimiitti kannattaa kilpailuttaa ennen hakemista

Joustolimiittiä ei kannata ottaa ensimmäisestä pankista, vaan limiittejä kannattaa vertailla ennen hakemista. Vertailemalla joustolimiitit, varmistut siitä, että saat itsellesi edullisen lainan. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi nopeasti ja täysin ilmaiseksi.

Joustolimiittiä myöntävät eri pankit ja rahoituslaitokset, mutta joustolimiittiä voi saada myös nopeasti hakemalla lainaa netistä. Kun haluat joustoluotollesi parhaat ehdot ja edullisen koron, kannattaa pankkien tarjoukset vertailla Sortterin avulla.

Saat usein lainapäätöksen hyvin nopeasti, jopa minuuteissa. Netistä haettu joustolimiitti on vakuudetonta lainaa, johon ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Kun luotonmyöntäjä on hyväksynyt hakemuksen, voi joustolimiittiä alkaa käyttää.

Lainanottaja voi nostaa lainaa haluamaansa ajankohtana ja valitsemallaan rahasummalla. Näin ollen joustolimiittiä voi nostaa yhä uudelleen ilman uusien hakemuksien täyttämistä.

Asiakkaidemme kokemuksia

 • profile image
  Seija Palo
  29.11.2022 klo 17.02.56

  Lainahakemus ja käsittely oli erinomaista. Pankkivirkailijat olivat aktiivisesti yhteydessä tarvitessaan lisätietoja. Ruusuja siitä heille.

 • profile image
  Matti Väistö
  28.11.2022 klo 6.31.55

  Nopea. Sujuva. Suosittelen.

 • profile image
  Pirjo Vuorela
  25.11.2022 klo 12.30.20

  Nopeaa palvelua :)

 • profile image
  Marjo Julin
  24.11.2022 klo 11.56.05

  Olette ollut paras näistä lainavälittäjistä. Ette liikaa ahdista muistutuksilla, asiallinen toiminta

 • profile image
  miamia1@luukku.com ahola
  23.11.2022 klo 5.01.45

  Sortter palvelun nopeus.

Joustoluoton korko ja kulut

Joustolimiitin todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan sisältämät korot ja kulut. Joustolimiitin korko ja muut kulut riippuvat lainanottajan taloudellisesta tilanteesta, haetusta lainasummasta sekä palveluntarjoajasta. Kokonaiskustannuksissa voi olla suuriakin eroja eri palveluntarjoajien välillä, siksi joustolimiittejä kannttaa vertailla.

Lainan kuluja voivat olla esimerkiksi kuukausittaiset tilinhoitopalkkiot sekä nostoprovisiot jokaisella lainan nostokerralla. Esimerkiksi tekstiviestillä nostettavat lainat voivat sisältää palvelumaksun ja maksettavaksi voi tulla myös tietty prosenttiosuus nostosummasta. Lisäksi kuluihin voi vaikuttaa se, että kuinka pian rahat halutaan saada tilille.

Yllä mainittuihin seikkoihin ja joustolimiitin todelliseen vuosikorkoon onkin hyvä perehtyä, ennen kuin päättää, miltä palveluntarjoajalta haluaa ottaa lainan. Näin on mahdollista säästää paljonkin lainan kuluissa.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kilpailuta myös joustolimiitti säännöllisesti

Säännöllinen kilpailuttaminen tuo usein tuntuvia säästöjä vakuudettomien lainojen tapauksessa. Usein lainojen korkotasossa tapahtuu muutoksia jo puolenkin vuoden sisällä. Ei kuitenkaan kannata unohtaa säännöllistä kilpailuttamista myöskään joustolimiittien eli joustoluottojen kohdalla. 

Kiinnitä joustolimiittejä kilpailuttaessa huomiota, että vertailu tapahtuu todellisen vuosikoron mukaan, jolloin otetaan huomioon kaikki limiitin kulut pelkän koron sijaan.  Jos löydät halvemman vaihtoehdon, voit aina maksaa nykyisen joustolimiittisi kerralla kokonaan pois. 

Sortter kilpailuttaa joustolimiitit puolestasi

Ennen joustolimiitin hakemista netistä kannattaa vertailla lainat. Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi maksuttomasti. Täyttämällä lainahakemuksen saat muutamassa minuutissa sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset kymmeniltä yhteistyökumppaneiltamme. Lainat on esitelty selkeästi edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan.

Mikäli löydät sinulle mieluisan lainatarjouksen, allekirjoita lainasopimus. Näin laina on pian käytössäsi. Sortter noudattaa reilun lainavertailun periaatteita, joten voit varmistua, että lainavertailu tapahtuu sinun etu edellä.

Aloita kilpailutus täyttämällä lainahakemus!

Lainanantajat palvelussamme

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino