Bigbank

Bigbank on eurooppalainen talletuksiin ja lainoihin erikoistunut pankki. Yritys tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa turvallisesti, nopeasti ja joustavasti. Lainarahat saa tilille jo samana päivänä. Vertaile Bigbankin lainatarjoukset Sortterin palvelussa!

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
254 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 254 €, takaisinmaksettava summa 18 259 € sekä todellinen vuosikorko on 6,91 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 254 €, takaisinmaksettava summa 18 259 € sekä todellinen vuosikorko on 6,91 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Bigbank on eurooppalainen talletuksiin ja lainoihin erikoistunut pankki. Yritys tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa turvallisesti, nopeasti ja joustavasti. Lainarahat saa tilille jo samana päivänä. Vertaile Bigbankin lainatarjoukset Sortterin palvelussa!

Bigbank lainanantajana

Bigbank on talletuksiin ja lainoihin erikoistunut pankki, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2009 asti. Yritys on perustettu Virossa vuonna 1992, ja se toimii myös Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Hollannissa, Itävallassa ja Saksassa. Palvelut ovat saatavilla asiakkaille riippumatta kellonajasta ja paikasta. Bigbank toimii täysin sähköisesti ja paperittomasti kaikilla laitteilla. Palvelu on nopeaa ja turvallista, ja paperittomana se myös säästää luontoa. Bigbank on myöntänyt lainoja jo yli 400 miljoonan euron edestä.

 • Kansainvälinen kulutusluottoihin erikoistunut pankki
 • Vakuudetonta lainaa yksityishenkilöille 1 000 - 50 000 euroa
 • Nopea ja turvallinen palvelu
 • Toiminta täysin sähköistä ja toimii kaikilla laitteilla

Bigbankin myöntää asiakkailleen kertaluottoa eli kulutusluottoa. Lainaa voi hakea Bigbankilta tarpeen mukaan 1 000 - 50 000 euroa. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Lainan korko on kiinteä, jolloin kuukausierään ei tule muutoksia laina-aikana. Lainasumma siirretään tilille jo samana päivänä, kun Bigbank on vastaanottanut lainahakemuksen liitteeksi viimeisimmän palkkalaskelman tai eläkepäätöksen. Hakemalla lainaa yhdessä puolison kanssa voi saada enemmän lainaa kuin yksin. Yhteislainassa myös korko on usein edullisempi. Bigbankin palveluvalikoimaan kuuluu myös määräaikaistalletus ja ajoneuvorahoitus.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Bigbankin lainatuotteet

Kulutusluotto

Bigbankin kulutusluotto on vakuudetonta lainaa. Näin ollen sitä varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Yksi henkilö voi hakea Bigbankilta luottoa 1 000 - 25 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa kuukausittain maksettavilla kiinteillä erillä voi saada 10 vuoteen asti. Bigbank tarjoaa lainoilleen edullista korkoa. Lainan saannin yhtenä vaatimuksena on, että hakijan nettotulot joko palkasta tai eläkkeestä ovat vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Lainanhakijan tulee myös olla vähintään 22-vuotias.

Yhteislaina

Yhteislaina tarkoittaa lainaa, jota haetaan yhdessä puolison kanssa. Laina myönnetään helpommin, kun lainasta vastaa kaksi henkilöä. Bigbankilta saa yhteislainaa hakemalla isomman lainasumman, joka on 1 000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Näin ollen puolison kanssa haettava kulutusluotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun lainarahaa tarvitaan isompi summa. Yhteislainan etuna on myös yhden henkilön ottamaa lainaa paremmat lainaehdot. Lisäksi luotolle saa edullisemman koron, joten yhteislaina on yleisesti ottaen edullisempi laina.

Remonttilaina

Bigbankilta voi hakea remonttilainaa monen kokoisiin remontointitarpeisiin. Olipa tarkoituksena uusia kodin lattiat, remontoida kylpyhuone tai vaihtaa keittiön kalusteet, remontin saa rahoitettua remonttilainalla. Myös mökin kunnostaminen onnistuu tämän lainan avulla. Bigbankilta voi hakea remonttilainaa 3 000 - 25 000 euroa. Remontin kustannukset onkin hyvä yrittää ennakoida ja ottaa sitten juuri sopiva määrä lainaa. Kulutusluotto sopii yhtä lailla sisustuslainaksi vaikkapa silloin, kun halutaan esimerkiksi uusia huonekaluja ja mattoja sekä maalata tai tapetoida seiniä.

Matkalaina

Matkalaina on yksi Bigbankin lainatuotteista. Matkalainaa voi ottaa joustavasti juuri tarvitsemansa määrän. Esimerkiksi viikonlopun pituinen kaupunkiloma tai maailmanympärysmatka vaativat erikokoisen budjetin. Matkalainan ansiosta matkan voi varata ja maksaa heti lainarahat saatuaan. Lomamatkoille otettu laina toimii lomalainana ja on hyvä tapa rahoittaa niin matkakulut, kuten lennot ja hotellimajoitus, kuin myös lomalla tehdyt ostokset. Bigbankin matkalainan takaisinmaksussa on kiinteä kuukausierä, jonka suuruuden voi määritellä lainaa hakiessaan valitsemalla sopivan takaisinmaksuajan. Matkalainassa on myös peruutusturva, joka auttaa silloin, kun matkasuunnitelmat peruuntuvat tai muuttuvat.

Yhdistelylaina

Bigbankin yhdistelylainalla saa yhdistettyä aiemmat lainansa yhdeksi ainoaksi lainaksi. Tämä tapahtuu maksamalla kaikki aiemmat lainat pois uudella otetulla lainalla. Aiemmat lainat, pikavipit, osamaksut ja luottokorttivelat vaihtuvat näin ollen yhdeksi kerran kuukaudessa maksettavaksi tasalyhenteiseksi lainaksi. Lainojen yhdistämisellä voi pienentää lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti. Tämä johtuu siitä, että useita lainoja maksettaessa täytyy maksaa myös monen lainan korkoja ja kuluja. Yhdistelylainassa henkilölle jää maksettavaksi ainoastaan yhden uuden lainan korot ja kulut. Lainan takaisinmaksuerät voi asettaa omaan talouteen sopivaksi. Myös talouden hallinta helpottuu, kun lainoja on vain yksi.

Ajoneuvorahoitus ja autolaina

Bigbank tarjoaa autolainaksi vakuudetonta kulutusluottoa, joka mahdollistaa auton siirtämiseen heti omiin nimiin. Tällöin auton voi ostaa niin autoliikkeestä kuin yksityiseltäkin myyjältä. Lisäksi vanhan auton myymisestä tai autoliikkeelle vaihdossa antamisesta voi päättää itse, eikä ostetulle autolle ole pakko ottaa kaskovakuutusta.

Toinen Bigbankin tarjoama ajoneuvorahoitus on osamaksu, joka on vaihtoehtona ostaessa autoa myyjäliikkeestä. Osamaksurahoitusta haetaan ja luottopäätös saadaan suoraan autoliikkeessä auton oston yhteydessä. Osamaksun pituus on 2-7 vuotta. Lainan vakuutena toimii hankittu auto, eikä ostoon tarvita välttämättä käsirahaa. Bigbankin ajoneuvorahoitusta voivat hakea 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Kilpailuttamalla ja vertailemalla löydät sinulle edullisimman laina

Näin kilpailutat Bigbankin lainan Sortterin lainavertailussa

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kilpailuta ja vertaile Bigbankin lainatarjoukset

Saat Bigbankin lainatarjouksen nopeasti ja maksutta Sortterin palvelun avulla! Sortterilla vertailet lainat helposti eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, myös Bigbankilta. Järjestämme lainatarjoukset sinulle edullisuusjärjestykseen. Näytämme lainatarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Haemme sinulle yhdellä lainahakemuksella lainapäätöksen kaikilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä kumppaneiltamme. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Kaikki palvelumme luotonantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat eri palveluntarjoajilta helposti. Täytä ensin lainahakemus sivustollamme. Saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset listattuna. Saamissasi lainatarjouksissa on aina eritelty selkeästi korko, kulut ja todellinen vuosikorko. Mikäli löydät mieluisan lainan, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Aloita lainojen kilpailutus täyttämällä hakemus Sortterin sivustolla!

Usein kysyttyä Bigbankista

 • Henkilöasiakkaat saavat BigBankin kiinni puhelinnumerolla 09 4259 9691 ja numero palvelee arkena Ma–Pe / klo 9.00-16.30. Sähköpostilla BigBankin saa kiinni osoitteesta info@bigbank.fi. Bigbankin voi myös tavoittaa verkkopankista ympäri vuorokauden, sekä myyjäliikepalvelun sähköpostiosoitteella kumppanit@bigbank.fi

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta BigBankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  1. Olet vähintään 22-vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  2. Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä
  3. Nettotulosi (palkka tai eläke) ovat lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1 200€ / kuussa