Saldolimiitti – joustoluottoa tarpeesi mukaan

Saldolimiitiltä eli joustoluotolta on mahdollista nostaa lainaa tarpeen mukaan.

Lainalaskuri - Kilpailuta limiittilainat turvallisesti

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
90 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 90 €, takaisinmaksettava summa 6 498 € sekä todellinen vuosikorko on 9,43 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 90 €, takaisinmaksettava summa 6 498 € sekä todellinen vuosikorko on 9,43 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Saldolimiitiltä eli joustoluotolta on mahdollista nostaa lainaa tarpeen mukaan.

Saldolimiitiltä tai luottotililtä voit nostaa lainaa tilillesi tarpeen mukaan. Lainaa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan voit nostaa sitä tilillesi tarpeen mukaan luottolimiitin puitteissa.

Saldolimiitti on tarvittaessa käytettävä limiittilaina

Joustoluoton periaate on, että kuluttajalla on käytössään tietyn lainasaldon sisältävä limiitti. Saldolimiitti toimii vararahastona, josta voi nostaa lainaa tilille tarpeen mukaan.

Limiitin saldo on yleensä joitakin tuhansia euroja. Luottolimiittiä voi käyttää kerralla joko pienemmissä tai suuremmissa erissä. Tarpeen mukaan voit tehdä luottotililtä myös jatkonostoja haluamasi määrän saldolimiitin puitteissa. Kun nostettua lainaa maksetaan takaisin, vapautuu limiitin saldoa uudelleen käyttöön takaisin maksettua lainasaldoa vastaava määrä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 479 arvosteluun.
powered by

Saldolimiitti eli vakuudeton joustoluotto toimii näin

Limiittilaina on luotto, josta voit nostaa itsellesi lainaa ilman vakuuksia. Saldolimiittiä voi hakea suoraan verkossa, jolloin saat käyttöösi lainaa netistä silloin, kun sitä tarvitset.

Netistä myönnettävän saldolimiitin etuina ovat sen nopeus ja joustavuus. Toisin kuin pankista vakuudellisena haettu joustolaina, saldolimiitti voidaan myöntää kokonaan ilman vakuutta tai takaajia.

Voit hakea lainaa netistä ja allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Syötä lainahakemukseen haluamasi lainamäärä eli hakemasi saldolimiitti. Saat saldolimiitin käyttöön heti, kun lainanantaja on hyväksynyt hakemuksesi.

Voit nostaa limiittilainaa vapaasti aina kun haluat. Nostot kannattaa kuitenkin tehdä vain tarpeen mukaan, sillä saldolimiitiltä nostetulle lainalle lasketaan korko.

Mikäli esim. luottolimiittisi määrä on 4000 €, ja olet nostanut siitä ensin 200 € ja sitten 1300 €, on sinulla nostettavissa vielä 2500 € (4000 € - 200 € - 1300 € = 2500 €). Kun maksat jo nostettua lainaa takaisin esim. 1000 €, on limiitilläsi sen jälkeen rahaa käytössä jälleen 3500 € (2500 € + 1000 € = 3500 €).

Yllä oleva esimerkki kuvaa sitä, kuinka joustoluoton periaate toimii. Kokonaislimiitti pysyy siis samana (esimerkissä 4000 €), ja nostettavissa oleva summa riippuu jo nostetusta sekä takaisin maksetusta rahamäärästä. Luottolimiittiä voi käyttää ja siltä voi nostaa rahaa joustavasti oman talouden mukaan, kuitenkin lainaehtojen puitteissa.

Saldolimiitin kilpailutus tapahtuu näin

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Limiittilaina sopii moniin käyttökohteisiin

Joustoluottoa voi hyödyntää monin eri tavoin ja monilla onkin saldolimiitistä kokemuksia niin arjessa, kuin esimerkiksi ajoneuvohankintojen tai kodin kunnostuksen yhteydessä. Joustoluottoa voi hakea esimerkiksi silloin, kun olet remontoimassa asuntoa. Limiitin joustavuus tekee siitä kätevän remonttilainan, sillä remontin edetessä sen kokonaiskustannukset ja tarvittavan luoton määrä voi muuttua ja olla vaikeasti ennustettavissa. Näin lainaa ei tule otettua liikaa tai liian vähän, vaan juuri sopivasti.

Saldolimiitti on yhtä lailla hyvä sisustuslaina. Kun oikeat tekstiilit, materiaalit ja kalusteet löytyvät, niiden maksamiseksi saa nostettua sopivan määrän luottoa. Lisäksi joustoluoton etuna on lainan nostaminen juuri silloin, kun sille on akuutti tarve. Myös remontin kestoon tulee joskus yllättäviä muutoksia, joten voit sopeuttaa lainannoston aikataulun remontin ja sisustussuunnitelmien etenemisen mukaan.

Yhtälailla limiittilaina toimii myös lomalainana tai lomamatkasi varakassana. Matkustaessa eteen voi tulla monenlaisia yllättäviä kuluja, joten luottolimiitin hankkiminen ennen matkaa voi olla fiksu ajatus. Jos limiittiä ei tule käytettyä, sen voi myöhemmin peruuttaa jopa kuluttomasti.

Viimeisen kuukauden aikana vertailtuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Selvitä etukäteen limiittilainan korko ja muut kulut

Saldo limiitin korko ja kulut vaihtelevat sekä palveluntarjoajittain että sen mukaan, minkä suuruisia summia lainaa kerralla nostaa. Ennen lainan hakemista kannattaa aina selvittää eri vaihtoehtojen todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan korot ja kustannukset kuten tilinhoitomaksut, lainan noston yhteydessä maksettavat nostoprovisiot sekä mahdolliset lisäkulut sen mukaan, kuinka nopeasti lainan halutaan olevan tilillä.

Limiittilainan hinta saattaa vaihdella huomattavan paljon lainanantajasta riippuen. Sortterin avulla eri palveluntarjoajien joustoluottojen kustannusvertailu on helppoa. Siispä kilpailuta lainat kätevästi palvelumme avulla ja voit säästää lainalimiitin kuluissa huomattavasti.

Löydä sopiva saldolimiitti - vertaa hinnat ja kilpailuta joustoluotot

Sinulle edullisimman joustoluoton löydät muutamassa minuutissa Sortterin vertailupalvelun avulla. Vertailemme lainat puolestasi nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Täytä lainahakemus sivustollamme, ja näet kymmenien lainantarjoajien limiittilainat kokonaiskuluineen. Hintojen vertailu on läpinäkyvää, selkeää ja vaivatonta. Katso hinnat, valitse sinulle halvin laina ja allekirjoita lainasopimus tarpeisiisi sopivaan limiittilainaan.

Tavoitat nämä luotonantajat yhdellä maksuttomalla hakemuksella

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo