Joustoluotto - Saldolimiitillä joustoa budjettiin

Joustoluotto mahdollistaa kuluttajalle lainan nostamisen tarpeiden mukaan, tarvitsemissaan erissä. Joustoluottoa kutsutaan myös nimellä limiittilaina. Se sopii monenlaisiin tarkoituksiin, esimerkiksi silloin, kun kulloinenkin rahantarve ei ole tarkkaan tiedossa etukäteen. Se tuo myös taloudelliseen tilanteeseen usein kaivattua joustavuutta.

Lainalaskuri - Kilpailuta limiittilainat ja säästä

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
141 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 141 €, takaisinmaksettava summa 10 180 € sekä todellinen vuosikorko on 8,61 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 101 arvosteluun.
  powered by

Limiittilainan etu on tarvittaessa käytettävä saldolimiitti

Joustoluoton periaate on, että kuluttajalla on tietty saldon limiitti eli maksimimäärä lainaa nostettavana tarvittaessa. Limiitin saldo on yleensä joitakin tuhansia euroja, ja luottolimiittiä voi käyttää kerralla joko pieniä tai suurempia summia. Kun nostettua lainaa maksetaan takaisin, vapautuu limiitin saldoa uudelleen käyttöön takaisin maksettua rahasummaa vastaava määrä.

Näin vakuudeton joustoluotto toimii

Limiittilaina on lainaa ilman vakuuksia, ainakin silloin, mikäli haet kyseistä lainaa netistä. Sen sijaan pankista lainaa haettaessa saattaa pankki pyytää vakuuksia ennen joustoluoton myöntämistä. Voit hakea lainaa netistä verkkopankkitunnuksillasi. Syötä lainahakemukseen haluamasi saldon limiitti sekä mahdollinen etukoodi, jos sinulla on sellainen olemassa. Saat saldolimiitin käyttöön, kun lainanantaja on hyväksynyt hakemuksesi.

Voit nostaa limiittilainaa vapaasti aina kun haluat, sinulle sopivia summia. Mikäli esim. luottolimiittisi on 4000 €, ja olet nostanut siitä ensin 200 € ja sitten 1300 €, on sinulla nostettavissa vielä 2500 € (4000 € - 200 € - 1300 € = 2500 €). Kun maksat jo nostettua lainaa takaisin esim. 1000 €, on limiittisi sen jälkeen 3500 € (2500 € + 1000 € = 3500 €).

Yllä oleva esimerkki kuvaa sitä, kuinka joustoluoton periaate toimii. Kokonaislimiitti pysyy siis samana (esimerkissä 4000 €), ja nostettavissa oleva summa riippuu jo nostetusta sekä takaisin maksetusta rahamäärästä. Luottolimiittiä voi käyttää ja maksaa takaisin joustavasti ja omaan talouteen sopivasti, kuitenkin lainaehtojen puitteissa.

Limiittilaina sopii moniin käyttökohteisiin

Joustoluottoa voi hyödyntää monin eri tavoin, ja monilla kuluttajilla onkin saldo limiitistä kokemuksia niin arjessa kuin erikoistilanteissakin. Yksi mainio hetki hakea joustoluottoa on silloin, kun on remontoimassa asuntoa. Limiitin joustavuus tekee siitä loistavan remonttilainan, sillä remontin edetessä sen kokonaiskustannukset voivat muuttua ja olla vaikeasti ennustettavissa. Näin lainaa ei tule otettua liikaa tai liian vähän, vaan juuri sopivasti.

Saldolimiitti on yhtä lailla hyvä sisustuslaina. Kun oikeat tekstiilit, materiaalit ja kalusteet alkavat löytyä, saa niihin nostettua sopivan määrän luottoa. Lisäksi joustoluoton etuna on lainan nostaminen juuri silloin, kun sille on akuutti tarve. Remontin kestoon tulee joskus yllättäviä muutoksia, joten voit sopeuttaa lainannoston aikataulun remontin ja sisustussuunnitelmien etenemisen mukaan.

Limiittilaina toimii myös lomalainana tai muiden matkojen varakassana. Matkustaessa voi eteen tulla monenlaisia yllättäviä kuluja, joten luottolimiitin hankkiminen ennen matkaa voi olla fiksu ajatus. Jos limiittiä ei tule käytettyä, sen voi myöhemmin peruuttaa jopa kuluttomasti.

Selvitä etukäteen limiittilainan korko ja muut kulut

Saldo limiitin korko ja kulut vaihtelevat sekä palveluntarjoajittain että sen mukaan, millaisia summia lainasta nostaa kerralla. Ennen lainan hakemista kannattaakin selvittää eri vaihtoehtojen todellinen vuosikorko. Se sisältää kaikki lainan korot ja kustannukset, kuten tilinhoitomaksut, lainan noston yhteydessä maksettavat nostoprovisiot sekä mahdolliset hinnoittelut sen mukaan, kuinka nopeasti lainan halutaan olevan tilillä.

Limiittilainan hinnat saattavat vaihdella huomattavan paljon lainanantajasta riippuen. Sortterin avulla eri palveluntarjoajien joustoluottojen kustannusvertailu on helppoa. Siispä vertaa lainoja kätevästi palvelumme avulla!

Löydä sopiva saldolimiitti - Vertaa hinnat ja kilpailuta joustoluotot

Sinulle halvimman joustoluoton löydät muutamassa minuutissa Sortterin vertailupalvelun avulla. Kilpailutamme lainat puolestasi nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Täytä lainahakemus sivustollamme, ja näet kymmenien lainantarjoajien limiittilainat kokonaiskuluineen. Hintojen vertailu on läpinäkyvää, selkeää ja vaivatonta. Katso hinnat, valitse sinulle halvin laina ja allekirjoita lainasopimus tarpeisiisi sopivaan limiittilainaan!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.