Sisustuslaina - hae vakuudetonta luottoa sinulle sopivalla kuukausierällä

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse sopivin sisustuslaina vertailusta helposti

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
159 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 159 €, takaisinmaksettava summa 5 738 € sekä todellinen vuosikorko on 9,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 159 €, takaisinmaksettava summa 5 738 € sekä todellinen vuosikorko on 9,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse sopivin sisustuslaina vertailusta helposti

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Sisustuslaina edullisella korolla

Hae sisustuslainaa Sortterin avulla – tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella muutamassa minuutissa.

Sisustuslainan hakeminen ja tarjousten vertaaminen Sortterin avulla on helppoa ja ilmaista. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisen lainan valinta on sinulle mahdollisimman vaivatonta. Palvelumme käyttäjänä sinä kuitenkin päätät minkä lainatarjouksen valitset.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 479 arvosteluun.
powered by

Sisustuslaina ilman vakuuksia

Olipa suunnitelmissasi uusi ruokailuryhmä, sohva tai keittiön kokonaisvaltainen uusiminen, voit hakea sisustuslainaa unelmiesi toteuttamiseen helposti Sortterin avulla. Sisustuslainalla toteutat visiosi niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin. Jos taas suunnittelet suurempaa remonttia kotiisi, auttaa remonttilaina siinä.

Vertaa pankkien lainatarjoukset Sortterin avulla ilmaiseksi ja varmista hankkeesi rahoitus reiluin ehdoin.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Korko alkaen 4 %
 • Laina-aika 1–20 vuotta
 • Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia
 • Ei uutta luottokorttia

Lähetä lainahakemus, valitse haluamasi lainatarjous ja sisustuslaina siirretään tilillesi jopa samana päivänä. Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Lainan takaisinmaksu hoituu kuukausittain tasaerissä. Voit maksaa halutessasi lainan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Kilpailuta sisustuslaina vaivattomasti

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kilpailuta sisustuslaina helposti ja nopeasti

Sisustuslainan avulla teet kodistasi juuri sellaisen kun haluat. Markkinoilla on erilaisia maksuvaihtoehtoja, mutta tärkeintä on kilpailuttaa sisustuslaina ja valita itsellesi edullisin vaihtoehto. Oheisessa taulukossa on muutamien tunnettujen huonekaluketjujen osamaksut vertailtuna.

IKEAn Hei-lainaVeken tarjoama Klarna-erämaksuEsimerkki Sortterin kautta kilpailutetusta lainasta
Sisustamiseen käytettävä summa5000 €5000 €5000 €
Maksuaika kk363636
Korko16,33 %18,9 %8,90 %
Avausmaksu50 €0 €0 €
Tilinhoitomaksu 0 € / kk0 €/kk5 €/kk
Todellinen vuosikorko18,45 %20,63 %11,61 %
Kuukausierä176,6 €183,03 €163,77 €
Kokonaissumma6408 €6589 € 5896 €

Esimerkissä edullisimman ja kalleimman vaihtoehdon ero on lähes 700 € koko laina-ajalta. Kuukausierien eroksi muodostuu jopa 20 euroa. Kun otat huomioon kuinka suuren summan voit säästää vertailemalla rahoitustarjoukset, on selvää ettei osamaksusopimusta kannata solmia vertailematta saatavilla olevia vaihtoehtoja keskenään.

Kilpailuta sisustuslaina ja valitse edullisin autolaina vertailusta

Huonekalujen rahoitus- ja osamaksutavat

Huonekalujen rahoitus- ja osamaksutavat sisältävät laajan kirjon erilaisia vaihtoehtoja hankintoja suunnitteleville.

Suuri osa huonekaluliikkeistä tarjoaa erilaisia osamaksusopimuksia hankintojen tekoon. Tällöin asiakas joutuu hankkimaan kaikki huonekalut samasta liikkeestä tai ottamaan useamman osamaksusopimuksen eri liikkeistä.

Vaihtoehtona on myös kilpailuttaa edullinen kulutusluotto Sortterin palvelussa. Tällöin nostat lainan tilillesi, ja olet vapaa hankkimaan huonekalut haluamistasi liikkeistä. Kun ostat tuotteet kivijalkamyymälöistä, voit yrittää neuvotella tuotteelle edullisemman hinnan.

Jos huonekalut hankitaan kulutusluotolla, voit vapaasti valita juuri omaan sisustukseesi sopivat vaihtoehdot eri myyjäliikkeiden valikoimista. Jos siis asuntoon sopii Ikean pöytä ja Iskun tuolit, voit ostaa ne helposti kyseisistä liikkeistä ilman kahta erillistä osamaksusopimusta.

Kulutusluoton etuna on usein myös edullisemmat kulut kuin kauppojen tarjoamissa osamaksuvaihtoehdoissa. Vaikka kaikki huonekalut hankittaisiinkin samasta liikkeestä, tulee kulutusluotto usein edullisemmaksi kuin kaupan tarjoama osamaksuvaihtoehto.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Design-huonekalut säilyttävät arvonsa

Huonekaluja ostetaan niin ulkonäön kuin ominaisuuksiensa vuoksi. Design-huonekalut tuovat käyttömukavuuden lisäksi tyylikästä ja omaleimaista muotokieltä sisustukseen asukkaan omien tyylimieltymysten mukaisesti. Design-huonekaluissa on panostettu laatuun, joten ne ovat myös kestäviä ja säilyttävät arvonsa paremmin kuin huonolaatuisemmat hankinnat.

Kun panostat laatuun, voit myydä huonekalut hyvällä hinnalla, mikäli tahdot myöhemmin muuttaa kotisi tyyliä. Design säilyttää arvonsa, jos tuote on myytäessä hyvässä kunnossa.

Jos päätät myöhemmin myydä kulutusluotolla ostamasi huonekalut, voit maksaa loput lainasta takaisin huonekaluista saaduilla rahoilla tai sijoittaa rahat uusiin huonekaluhankintoihin.

Hakolan Lazy-sohvan rahoitus - esimerkkilaskelma

Hakola Lazy Classic 2,5:n istuttava sohva, 1 895 €

RahoitusvaihtoehtoLaina-aikaKorkoTilinhoitomaksu / kkTodellinen vuosikorkoKuukausieräLainan kulut kokonaisuudessaanKokonaishinta
Kulutusluotto1 vuosi11 %4 €16,65 %167,48 €162,80 €2 057,80 €
Luottokortti1 vuosi9,50 %7 €18,81 %164,80 €182,92 €2 077,92 €
Osamaksu1 vuosi19,90 %0 €21,82 %175,45 €210,42 €2 105,42 €

Esimerkissä edullisimman ja kalleimman vaihtoehdon ero on useita kymmeniä euroja koko laina-ajalta. Kuukausierien eroksi muodostuu jopa 10 euroa. Kun otat huomioon kuinka suuren summan voit säästää vertailemalla rahoitustarjoukset, on selvää ettei osamaksusopimusta kannata solmia vertailematta saatavilla olevia vaihtoehtoja keskenään.

Käytetyt huonekalut rahoituksella

Käytetyt huonekalut ovat loistava ja ekologinen vaihtoehto uusille huonekaluille. Etenkin laadukkaiden design-huonekalujen kohdalla käyttöikä on pitkä ja laatu kestää usein sukupolvelta toiselle.

Käytettyjä huonekaluja ostettaessa ei ole luonnollisestikaan mahdollista käyttää osamaksusopimuksia, vaan tuote täytyy maksaa pois kerralla.

Jos haluat sisustaa kotisi käytetyillä huonekaluilla, on todennäköistä, että joudut ostamaan kalustuksen usealta eri yksityismyyjältä tai käytettyjen tavaroiden ostoliikkeistä. Näissä tilanteissa kilpailutettu kulutusluotto on helppo ja edullinen tapa hankkia asuntoon uusi sisustus.

Huonekalut osamaksulla muistilista

Huonekalujen hankinnan muistilista mahdollistaa parempien ja laajempien kokonaisuuksien hankkimisen edullisesti.

 1. Selvitä, mitä huonekaluja haluat ja tarvitset.
 2. Tutki ensin, löytyisikö osa huonekaluista käytettynä.
 3. Etsi muut huonekalut myyntiliikkeistä.
 4. Laske kaikkien tuotteiden yhteishinta.
 5. Kilpailuta edullinen kulutusluotto sortter.fi lainavertailussa.
 6. Nosta laina.
 7. Tee hankinnat.
 8. Nauti uudesta sisustuksesta.
 9. Huolehdi lainalyhennyksen kuukausieristä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä sisustuslainasta

 • Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 60 000 euroa.

 • Voit valita lainan maksuajaksi 1–20 vuotta. Voit halutessasi lyhentää lainaa sovittua suuremmissa erissä tai maksaa sen ennenaikaisesti takaisin ilman erillistä veloitusta.

 • Lainan korko määräytyy pankkien ja rahoituslaitosten tekemän luottoanalyysin sekä hakemasi lainasumman perusteella. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat lainallesi mahdollisimman pienen koron. Usein avio- tai avopuolison kanssa yhdessä haetun lainan korko on pienempi, joten lisää hakemukselle rinnakkaishakija mahdollisuuksien mukaan. Lainatarjousten korko voi olla 4 %–20 %. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman sisustuslainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

 • Voit hakea sisustuslainaa, kun olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.