Sisustuslaina

Sisustuslainalla kohennat kotisi tai vapaa-ajan asuntosi ilmettä helposti ja lisäät asumismukavuutta. Mikäli tarvitset lainaa sisustamista varten, Sortter auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset helposti ja maksutta. Me vertailemme sisustuslainat puolestasi – sinä päätät, minkä saamistasi lainatarjouksista valitset.

Sisustuslaina

Valitse lainasumma

€500
€5000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
2 vuotta
15 vuotta
224

Kuukausilyhennys alkaen

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Esimerkki: Kun lainasumma on 5000€ ja takaisinmaksuaika 2 vuotta, on kuukausierä 224€ nimelliskoron ollessa 5.00% ja todellisen vuosikoron ollessa 7.52%. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 5385€. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-39,9%, todellinen vuosikorko 4,59%-49,5% ja lainasumma 500-50 000€.

Sisustuslaina ilman vakuuksia

Sisustuslaina sopii niin kodin kuin vapaa-ajan asunnon sisustamisen rahoittamiseen. Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sisustuksen uudistaminen tai pienempi kohennus, sisustuslaina kannatta aina kilpailuttaa ennen sen ottamista. Näin varmistat, että valitset halvimman mahdollisen sisustuslainan.

Sisustuslaina löytyy helposti Sortterin avulla

Me Sortterilla autamme sinua löytämään halvimman sisustuslainan kumppaneiltamme. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen on sinulle ilmaista. Jättämällä yhden sisustuslaina -hakemuksen, me kilpailutamme lainatarjoukset kaikilla yhteistyökumppaneillamme ja sinä valitset, minkä lainatarjouksen valitset.

Kuinka nopeasti saan lainatarjoukset

Sisustuslainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki Sortterin yhteistyökumppanit käsittelevät lainahakemukset arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Kannattaakin aina odottaa, että kaikki pankit ovat käsitelleet sisustuslaina -hakemuksesi. Näin varmistat, että valitset itsellesi parhaat mahdolliset lainaehdot. 

Hae sisustuslaina -tarjoukset

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme