Sisustuslaina

Sisustuslainalla kohennat kotisi tai vapaa-ajan asuntosi ilmettä helposti ja lisäät asumismukavuutta.

Sisustuslaina

Kun tarvitset lainaa sisustamista varten auttamme sinua löytämään parhaat lainatarjoukset helposti ja ilmaiseksi. Vertailemme sisustuslainat puolestasi ja sinä päätät, minkä tarjouksen valitset.

Sortterin kautta saat sisustuslainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Sisustuslaina ilman vakuuksia

Sisustuslaina sopii niin kodin kuin vapaa-ajan asunnon sisustamisen rahoittamiseen. Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sisustuksen uudistaminen tai pienempi kohennus, kannatta sisustuslaina kilpailuttaa Sortterin avulla ennen valintaa. Näin varmistat, että saat itsellesi edullisen sisustuslainan.

  • Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 50 000 € asti
  • Korko alkaen 4,5%
  • Laina-aika 1-15 vuotta

Sisustuslaina löytyy helposti Sortterin avulla

Me Sortterilla autamme sinua löytämään halvimman sisustuslainan kumppaneiltamme. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen on sinulle ilmaista. Jättämällä yhden sisustuslaina -hakemuksen kilpailutamme lainasi kaikilla yhteistyökumppaneillamme ja sinä valitset, minkä lainatarjouksen valitset.

Sisustuslainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki Sortterin yhteistyökumppanit käsittelevät lainahakemukset arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä. Kannattaa odottaa, että kaikki pankit ovat käsitelleet sisustuslaina -hakemuksesi. Näin varmistat, että valitset itsellesi parhaat mahdolliset lainaehdot. 

Voit hakea sisustuslainaa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet yli 20 -vuotias
  • Sinulla on säännölliset kuukausitulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi