Sisustuslaina - hae vakuudetonta luottoa sinulle sopivalla kuukausierällä

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse sopivin sisustuslaina vertailusta helposti

Lainalaskuri - kilpailuta sisustuslaina tästä

Valitse lainasumma

7 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
221 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 7 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 221 €, takaisinmaksettava summa 7 961 € sekä todellinen vuosikorko on 8,89 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 79 arvosteluun.
  powered by

Hae sisustuslainaa Sortterin avulla – tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella muutamassa minuutissa.

Sisustuslainan hakeminen ja tarjousten vertaaminen Sortterin avulla on helppoa ja ilmaista. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisen lainan valinta on sinulle mahdollisimman vaivatonta. Palvelumme käyttäjänä sinä kuitenkin päätät minkä lainatarjouksen valitset.

Sortterin kautta saat sisustuslainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti, mikäli löytäisit valitsemasi lainan edullisemmin toista kautta myöhemmin. 

Sisustuslaina ilman vakuuksia

Olipa suunnitelmissasi uusi ruokailuryhmä, sohva tai keittiön kokonaisvaltainen uusiminen, voit hakea sisustuslainaa unelmiesi toteuttamiseen helposti Sortterin avulla. Sisustuslainalla toteutat visiosi niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin.

Vertaa pankkien lainatarjoukset Sortterin avulla ilmaiseksi ja varmista hankkeesi rahoitus reiluin ehdoin.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Korko alkaen 4%
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia
 • Ei uutta luottokorttia

Lähetä lainahakemus, valitse haluamasi lainatarjous ja sisustuslaina siirretään tilillesi jopa samana päivänä. Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Lainan takaisinmaksu hoituu kuukausittain tasaerissä. Voit maksaa halutessasi lainan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 60 000 euroa.

Voit valita sisustuslainan maksuajaksi 1-15 vuotta. Voit halutessasi lyhentää lainaa sovittua suuremmissa erissä tai maksaa sen ennenaikaisesti takaisin ilman erillistä veloitusta.

Sisustuslainan korko määräytyy pankkien ja rahoituslaitosten tekemän luottoanalyysin sekä hakemasi lainasumman perusteella. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat lainallesi mahdollisimman pienen koron. Usein avio- tai avopuolison kanssa yhdessä haetun lainan korko on pienempi, joten lisää hakemukselle rinnakkaishakija mahdollisuuksien mukaan. Lainatarjousten korko voi olla 4%-20%. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman sisustuslainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Voit hakea sisustuslainaa, kun olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Valitse itsellesi sopiva kuukausierä, lähetä maksuton hakemus ja valitse haluamasi sisustuslaina! Saat lainan tilille jopa saman päivän aikana.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.