Sisustuslaina

Lähetä ilmainen hakemus - etsimme sinulle edullisen sisustuslainan muutamassa minuutissa

Sisustuslaina

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Hae sisustuslainaa Sortterin avulla – tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella muutamassa minuutissa.

Sisustuslainan hakeminen ja tarjousten vertaaminen Sortterin avulla on helppoa ja ilmaista. Järjestämme saamasi tarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisen lainan valinta on sinulle mahdollisimman vaivatonta. Palvelumme käyttäjänä sinä kuitenkin päätät minkä lainatarjouksen valitset.

Sortterin kautta saat sisustuslainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti, mikäli löydät valitsemasi lainan edullisemmin toista kautta myöhemmin. 

Sisustuslaina ilman vakuuksia

Olipa suunnitelmissasi uusi ruokailuryhmä, sohva tai keittiön kokonaisvaltainen uusiminen, voit hakea sisustuslainaa unelmiesi toteuttamiseen helposti Sortterin avulla. Sisustuslainalla toteutat visiosi niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin.

Vertaa pankkien lainatarjoukset Sortterin avulla ilmaiseksi ja varmista hankkeesi rahoitus reiluin ehdoin.

  • Hae lainaa tarpeesi mukaan 50 000 € asti
  • Korko alkaen 4%
  • Laina-aika 1-15 vuotta
  • Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia
  • Ei uutta luottokorttia

Lähetä hakemus, valitse haluamasi lainatarjous ja sisustuslaina siirretään tilillesi jopa samana päivänä. Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Lainan takaisinmaksu hoituu kuukausittain tasaerissä. Voit maksaa halutessasi lainan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Kuinka paljon voin hakea lainaa sisustamiseen?

avata

Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 1 000 – 50 000 euroa.

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

avata

Voit valita lainan maksuajaksi 1-15 vuotta. Voit halutessasi lyhentää lainaa sovittua suuremmissa erissä tai maksaa sen ennenaikaisesti takaisin ilman erillistä veloitusta.

Mikä on lainan korko?

avata

Lainan korko määräytyy pankkien ja rahoituslaitosten tekemän luottoanalyysin sekä hakemasi lainasumman perusteella. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat lainallesi mahdollisimman pienen koron. Usein avio- tai avopuolison kanssa yhdessä haetun lainan korko on pienempi, joten lisää hakemukselle rinnakkaishakija mahdollisuuksien mukaan. Lainatarjousten korko voi olla 4%-20%. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman sisustuslainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Kuka voi hakea sisustuslainaa?

avata

Voit hakea sisustuslainaa, kun olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Valitse itsellesi sopiva kuukausierä, lähetä maksuton hakemus ja valitse haluamasi sisustuslaina!

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat