TF Bank

TF Bank on pohjoismainen pankki, joka tunnettiin aiemmin nimellä Credento. Se tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja sekä säästämisen palveluita. TF Bankin lainat on mahdollista vertailla Sortterin kautta.

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
163 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

TF Bank on pohjoismainen pankki, joka tunnettiin aiemmin nimellä Credento. Se tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja sekä säästämisen palveluita. TF Bankin lainat on mahdollista vertailla Sortterin kautta.

TF Bank on ruotsalainen pankki, joka myöntää yksityishenkilöillä vakuudettomia lainoja, kulutusluottoja sekä erilaisia säästämisen palveluja. TF Bankilta on mahdollista hakea lainaa 2 500–30 000 euron välillä. Myös TF Bank on mukana Sortterin vertailussa – kilpailuta lainatarjouksesi ilmaiseksi.

TF Bank on ruotsalainen pankki

TF Bank on perustettu Ruotsissa vuonna 1987. Suomessa toiminta alkoi vuonna 1999, Norjassa ja Tanskassa vuonna 2004. Myöhemmin toiminta on laajentunut myös Viroon, Latviaan, Liettuaan, Puolaan ja Saksaan.

Pankkitoimiluvan TF Bank sai vuonna 2012. Yhtiö listautui Tukholman pörssiin vuonna 2016.

Alun perin TF Bank perustettiin postimyyntiyritysten asiakkaiden rahoitustarpeita varten. Liiketoiminta on vuosien saatossa kasvanut ja laajentunut, ja nykyään pankki tarjoaa kuluttajille digitaalisia palveluita mukautuen eri maiden paikallisiin tarpeisiin.

TF Bank tärkeimmät tiedot tiivistettynä:

 • vakuudetonta lainaa ilman takaajia
 • lainaa 2 500–30 000 euroa
 • laina-aika on 2–10 vuotta
 • tunnettiin aiemmin nimellä Credento

TF Bankin yksityishenkilöiden palveluvalikoimassa ovat kulutusluotto sekä säästötili. Verkkokaupoille pankki tarjoaa ostorahoitusta. Palveluiden joukossa ovat nykyään myös luottokortit.

TF Bankin lainapalvelu tunnettiin Suomessa aiemmin nimellä Credento, joka on poistunut käytöstä Suomen markkinoinnissa. Nimenmuutos ei vaikuttanut olemassa olevien lainojen ominaisuuksiin.

TF Bank on internetpohjainen pankki, jonka palvelut ovat pitkälti automatisoidulla alustalla. Alusta mahdollistaa maakohtaisen räätälöidyn palvelun sekä yhtiön kasvun. TF Bankin strategiaan kuuluukin uusiin maihin laajentaminen.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

TF Bankin tuotteet yksityishenkilöille

TF Bankilla on jo tuhansia suomalaisia asiakkaita. Suomessa pankki tarjoaa kuluttajille lainaa sekä säästötiliä.

Laina on kulutusluottoa, ja siihen on mahdollista liittää myös lainaturvavakuutus. Lainaturva suojaa taloutta esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai kuoleman kohdatessa. On hyvä huomioida, että palvelun sisältö on eri 18–64-vuotiaille ja 65–75-vuotiaille.

TF Bankin asiakaspalvelu auttaa kuluttajia laina- ja säästöasioissa sekä puhelimitse, sähköpostitse että yhteydenottolomakkeen kautta.

Kulutusluotto

TF Bankin lainatuote yksityishenkilöille on kulutusluotto. Se on lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainaa on mahdollista hakea tarpeen mukaan 2 500–30 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainalle voi saada 2–10 vuotta, ja maksuerä on yhtä suuri joka kuukausi. 

Lainaa voivat hakea vähintään 22-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhelinliittymä. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja lainanhakijan vakituinen osoite tulee olla Suomessa.

TF Bankin lainan korko määräytyy asiakkaan luottoarvion perusteella. Lainan nostopalkkio on 0 euroa. TF Bankin lainaan on mahdollista ottaa maksuvapaita kuukausia kaksi kertaa vuodessa, vähintään neljän kuukauden välein.

Säästötili

TF Bankin säästötili tarjoaa kuluttajille turvallisen tavan säästää ja saada rahoilleen tuottoa. Säästötilin korko on erittäin kilpailukykyinen. TF Bankin säästötileillä on Ruotsin valtiollinen talletussuoja. Tilille voi tallettaa rahaa enintään 100 000 euroa.

TF Bankin säästötilin voi avata netissä. Tilin avaaminen ja lopettaminen on maksutonta. Myös tilin vuosimaksu on 0 euroa, ja rahan tallettaminen on ilmaista. TF Bankin säästötililtä voi tehdä kaksi maksutonta nostoa vuoden aikana. Sen jälkeenkin nostoja voi tehdä maksamalla samalla nostopalkkion.

Kilpailuttamalla ja vertailemalla löydät sinulle edullisimman laina

Vertaile TF Bankin lainat nopeasti Sortterilla

Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä aina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, jotta saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainojen vertailu on selkeää todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut. Sortter vertailee lainat juuri tällä tavalla, jotta lainatarjoukset ovat keskenään täysin vertailukelpoisia. Myös TF Bankin laina on mukana kilpailutuksessamme.

Sortterin kumppaneina toimivat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Kuka voi hakea lainaa Sortterin palvelun kautta?

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Lainojen vertailu Sortterin palvelussa onnistuu helposti, yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Kilpailutuksessa ovat mukana kymmenet kumppaneinamme toimivat lainanantajat.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmaista, eikä se sido ottamaan lainaa. Voit valita vapaasti, haluatko tarttua johonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos haluat ottaa lainaa, allekirjoita lainasopimus valitsemasi lainanantajan kanssa.

Saat usein rahat tilillesi heti jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Täytä lainahakemus, ja aloita lainojen kilpailutus.

Kilpailuta lainasi Sortterilla

 • TF Bankin asiakkaat saavat asiakaspalvelun kiinni TF Bankin yhteydenottolomakkeen kautta, sekä puhelinnumerolla 020690681. Sähköpostin välityksellä TF Bankin tavoittaa osoitteesta info@tfbank.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / klo 8.00-16.00.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta TF Bankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  • Olet vähintään 22-vuotias
  • Sinulla on vakituiset palkka-tai eläketulot
  • Olet huolehtinut raha-asioistasi, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Vakituinen osoitteesi on Suomessa ja sinulla on julkinen lanka-tai matkapuhelinliittymä