Lainaa 47 000 € ilman vakuuksia

Hae lainaa 47 000 euroa, valitse edullisin tarjous ja saat lainan nopeasti tilillesi. Kun päätät hakea lainaa, kannattaa lainatarjoukset aina kilpaluttaa – vain kilpailuttamalla varmistat lainallesi reilut lainaehdot.

Valitse takaisinmaksuaika ja hae lainaa 47 000 €

Valitse lainasumma

47 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
504 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 47 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 504 €, takaisinmaksettava summa 60 421 € sekä todellinen vuosikorko on 5,34 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 47 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 504 €, takaisinmaksettava summa 60 421 € sekä todellinen vuosikorko on 5,34 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 47 000 euroa, valitse edullisin tarjous ja saat lainan nopeasti tilillesi. Kun päätät hakea lainaa, kannattaa lainatarjoukset aina kilpaluttaa – vain kilpailuttamalla varmistat lainallesi reilut lainaehdot.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Lainaa 47 000 ilman vakuuksia helposti

Hae lainaa 47 000 euroa ilman vakuuksia nopeasti. Kilpailutamme lainat puolestasi luotonmyöntäjillä ilmaiseksi, jotta saat varmasti edullisimman tarjouksen.

Sinun tehtävänäsi on täyttää vain yksi lainahakemus, ja sen jälkeen me ryhdymme töihin. Voit saada Sortterin kautta jopa 20 lainatarjousta luotettavilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Valitse sopiva maksuaika ja lähetä hakemus. Saat lainapäätöksen heti ja voit valita itsellesi parhaan 47 000 euron lainan.

 • Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • Vakuutusetu asiakkaillemme
 • 100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • 100 % suomalainen palvelu
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 523 arvosteluun.
powered by

Mihin 47 000 euron lainaa haetaan?

Asiakkaamme hakevat lainaa 47 000 euroa usein seuraaviin tarkoituksiin. Vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi:

Lainojen yhdistäminen

Voit maksaa pienemmät lainat ja luotot pois 47 000 euron lainalla. Yhdistämällä nykyiset lainat yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi voit säästää koroissa ja kuluissa satoja tai jopa tuhansia euroja laina-aikana.

Remontti

Remontti kannattaa tehdä laadukkailla materiaaleilla ja ammattilaisten toimesta, niin siitä on iloa pitkään. Laadukkaasti tehty remontti nostaa asunnon arvoa ja arki sujuu mukavammin hyvin remontoidussa asunnossa. Jos tarvitset remonttilainaa, voit kilpailuttaa lainanantajat avullamme ilmaiseksi.

Kulkuneuvo

Autojen ja muiden kulkuneuvojen sähköistyminen on nostanut niiden hintatasoa. Tämä aiheuttaa sen, että kuluttajat siirtyvät mielellään hybridi- tai täyssähköautojen omistajiksi niiden hintatasosta huolimatta. Kalliimpi hankintahinta koetaan saatavaksi takaisin pienempien ylläpitokustannusten muodossa. Kun haet lainaa 47000 euroa, summa soveltuu erinomaisesti uusimpien ekologisten sähköautojen hankintaan.

Mikä rahoitustarpeesi onkaan, hae edullinen laina Sortterin avulla. Saat lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta heti hakemuksen jätettyäsi. Täytä hakemus ja voit saada useita tarjouksia eri pankeilta. Tarjoukset järjestetään edullisuusjärjestyksessä.

Näin haet lainaa 47 000 €

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Voiko kuka tahansa hakea lainaa 47 000 euroa?

Ihan kuka tahansa ei voi hakea lainaa, vaan pankeilla on seuraavat edellytykset:

 • Olet täysi-ikäinen.
 • Asut Suomessa pysyvästi.
 • Sinulla on tuloja.
 • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa.
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Jokaisella pankilla on omat kriteerinsä, joilla he arvioivat hakijan. Toiset pankit saattavat painottaa pitkää ja vakaata työhistoriaa, kun taas toinen pankki nostaa tulotason tärkeimmäksi tekijäksi. Nämä painotukset vaikuttavat oleellisesti siihen, millä hinnalla lainaa myönnetään. Siksi onkin tärkeää aina muistaa kilpailuttaa lainat.

Sortterin lainavertailupalvelussa haemme luottopäätökset kaikilta pankeilta, joista se on mahdollista. Niinpä voit olla varma, että palveluamme käyttämällä saat taatusti kilpailukykyiset ehdot silloin, kun päätät hakea lainaa 47 000 euroa.

Mikäli haluat mahdollisimman hyvät lainaehdot, voit pohtia sitä, olisiko sinun mahdollista hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Pankit myöntävät yleensä paremmat lainaehdot silloin, kun lainanhakijoita on kaksi. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että pankit näkevät kaksi lainanhakijaa maksukykyisempänä kuin yhden. Kun pankkien riski on pienempi, paremmat ehdot ovat mahdollisia.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Lainaa 47 000 euroa heti – muista perehtyä maksuaikaan

Voit valita 47 000 euron lainalle takaisimaksuajan 1–20 vuoden väliltä toiveidesi mukaan. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienemmäksi lainan kuukausierä jää. Pitkä maksuaika kuitenkin kasvattaa lainasta maksettavia korkokuluja, jonka vuoksi laina-aikaa ei kannata pidentää tarpeettomasti. Sopivaksi mitoitettu lainan kuukausierä on sellainen, että sinulle jää lainan lyhentämisen jälkeen liikkumavaraa omaan talouteen, mutta samaan aikaan laina tulee maksetuksi takaisin mahdollisimman nopeasti.

Valitse siis kuukausierän suuruus huolellisesti, vaikka tarvitsisitkin lainaa 47 000 euroa heti tai mahdollisimman nopeasti. Kokonaiskustannukset on hyvä vertailla, jotta vertailu ei jää vain kuukausierän tai erillisten kulujen vertailuun.

Seuraavassa esimerkissä 47 000 lainan kokonaiskustannuksia verrataan, kun laina-ajaksi valitaan 5–15 vuotta.

Lainasumma (€)Korko (%)Tilinhoitomaksu (€/kk)Laina-aika (v)Kuukausierä (€)Kokonaiskustannukset (€)
4700075593656139
4700075864661995
47000751055166085
47000751248870321
47000751542776941

Luonnollisesti kuukausierän suuruudessakin on isoja eroja näiden laina-aikojen välillä. Huomioitavaa on kuitenkin myös se, että kokonaiskustannukset 15 vuoden laina-ajalla ovat jopa 20 000 euroa suuremmat kuin 5 vuoden laina-ajalla. 

Henkilö, jolla on oman talouden seuranta hyvällä mallilla, pystyy mahdollisimman tehokkaasti arvioimaan, minkälainen kuukausierä ja maksuaika ovat omaan talouteen peilattuna järkevimmät.

Lainaa 47 000 euroa nopeasti – miten prosessi etenee?

Varsinainen hakuprosessi on nopea, kun päätät hakea lainaa 47 000 euroa. Siihen riittää yhden hakemuksen täyttäminen Sortterin palvelussa, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus saada lainatarjoukset jopa 20 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

Ennen hakemuksen täyttämistä kannattaa kuitenkin pysähtyä hetkeksi tutkimaan omaa taloudellista tilannettaan. Tee mahdollisimman realistinen ja yksityiskohtainen tulo- ja menoarvio, jotta osaat arvioida lainasummaa, laina-aikaa ja lainan kuukausierää sinun talouteesi sopivaksi. 

Kun olet arvioinut tarvittavan lainasumman ja sinulla on mielessäsi sopiva kuukausierä, voit kilpailuttaa lainat palvelussamme.

Näin prosessi etenee:

 1. Arvioi taloudellinen tilanteesi mahdollisimman tarkasti ja realistisesti.
 2. Täytä hakemus verkossa, milloin ja missä haluat.
 3. Panosta siihen, että täytät hakemuksen oikein ja huolellisesti – tämä takaa nopean käsittelyn ja parhaat lainatarjoukset.
 4. Vertaile saamiasi lainatarjouksia rauhassa. Huomioi kuitenkin tarjousten voimassaoloaika.
 5. Muista, että voit jättää myös lainan nostamatta. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.
 6. Jos päätät hyväksyä jonkun saamistasi tarjouksista, se hoituu helposti palvelumme kautta.
Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.