Pikalaina heti tilille – hae pikalainaa, saat vastauksen nopeasti

Pikalaina on kulutusluotto, jonka voi nostaa tilille nopeasti - jopa heti samana päivänä. Pikalainaa voi saada aina 60 000 € asti.

Hae pikalainaa - valitse lainasumma ja lähetä hakemus

Valitse lainasumma

10 500 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
182 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 500 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 182 €, takaisinmaksettava summa 13 068 € sekä todellinen vuosikorko on 7,75 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 500 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 182 €, takaisinmaksettava summa 13 068 € sekä todellinen vuosikorko on 7,75 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Pikalaina on kulutusluotto, jonka voi nostaa tilille nopeasti - jopa heti samana päivänä. Pikalainaa voi saada aina 60 000 € asti.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Pikalaina heti tilille ilman vakuuksia

Pikalaina on verkosta haettava vakuudeton kulutusluotto. Mikäli tarvitset nopeaa ja joustavaa rahoitusta, voit hakea pikalainaa Sortterin avulla muutamassa minuutissa. Saat päätöksen pikalainan myöntämisestä heti. Tutustu tämän jälkeen pankkien lainaehdotuksiin kaikessa rauhassa ja nosta laina tilille.

Pikalaina lyhyesti:

 • Lainasumma: 1 000–60 000 euroa
 • Laina-aika: 1–20 vuotta
 • Korko: 4–20 %
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 
 • Laina maksetaan tilillesi nopeasti – jopa saman päivän aikana.

Voit saada pikalainan heti tilille Sortterin avulla. Suomen luotettavimmaksi lainavertailuksi vuonna 2023 valitun Sortterin palvelussa voit kilpailuttaa pikalainat helpolla nettihakemuksella vain muutamassa minuutissa. 

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 516 arvosteluun.
powered by

Pikalaina - rahaa yllättäviin menoihin

Nopeasti tilille saatava pikalaina sopii sekä äkilliseen rahantarpeeseen että suurempiin hankintoihin. Se on toimiva rahoitusvaihtoehto esimerkiksi silloin, kun:

 • Sinulla ei ole riittävästi säästöjä hankinnan tekemiseen. 
 • Sinulla on säästöjä, mutta et halua käyttää niitä.
 • Tarvitset lainaa nopealla aikataululla. Lainapäätöksen jälkeen voit saada rahat heti tilillesi. 

Pikalainaa on käytännössä mahdotonta saada, mikäli hakijalla ei ole vakituisia tuloja. Luotonantajat edellyttävät yleensä todistusta tuloista ennen lopullisen lainasopimuksen sinetöimistä. Näin lainaa myönnetään vain henkilöille, joilla on mahdollisuus maksaa se sovitusti takaisin.

Yleiset kriteerit pikalainalle: 

 • Olet täysi-ikäinen.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Asut pysyvästi Suomessa.
 • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa.
 • Olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Pikalainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Pankin näkökulmasta kaksi lainanhakijaa turvaa paremmin lainan takaisinmaksun kuin yksi henkilö. Yhdessä haettuna voit saada pikalainalle edullisemmat ehdot.   

Rinnakkaishakija voi olla oma avo- tai aviopuoliso, mutta yhteishakijan ei tarvitse asua samassa osoitteessa. Molemmat hakijat ovat kuitenkin yhteisvastuussa lainasta: päähakijan maksukyvyn vaikeutuessa rinnakkaishakijan on varauduttava maksamaan laina takaisin.

Näin lainojen kilpailutus tapahtuu:

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Pikalainan hyödyt – nopea, joustava ja kilpailutettuna edullinen 

Pikalaina on nopea ratkaisu, mikäli rahan tarve yllättää. Lainan voi maksaa takaisin nopeasti tai pidemmällä, jopa 20 vuoden maksuajalla. Vaikka pikalaina haetaan usein akuuttiin rahoitustarpeeseen, kannattaa se kilpailuttaa. Pyytämällä tarjoukset usealta lainanantajalta, voit saada pikalainan edullisesti. Lähettämällä hakemuksen Sortterin palvelussa, tavoitat useita lainanantajia yhdellä kertaa.

Vuonna 2019 voimaan astunut korkokatto uudisti lainamarkkinoita. Korkeista koroistaan tunnettujen pikavippien tilille saapuivat nykyaikaiset pikalainat, jotka tarjoavat mahdollisuuden saada lainaa aiempaa edullisemmin ja reilummin ehdoin. 

Pikalainan hyödyt pähkinänkuoressa: 

 • Nopeus: Pikalainaa haetaan netissä sähköisellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie yleensä vain muutamia minuutteja. Saat lainapäätöksen nopeasti ja myös lainasumma siirretään tilille jopa samana päivänä. Voit saada lainan ilman  monimutkaista lainanhakuprosessia tai konttorivierailuita. 
 • Helppous: Pikalainan vakuudettomuus mahdollistaa helpon ja nopean lainanhakuprosessin. Saat lainapäätöksen heti, ilman vakuuksien arviointiin kuluvaa aikaa. 
 • Kohtuullinen korkotaso: Pikalainan korko saa olla korkeintaan 20 prosenttia (marginaali + viitekorko). Korko määräytyy aina asiakaskohtaisesti.

Voit sopia lainanantajan kanssa maksuaikataulusta, joka sopii sinun henkilökohtaiseen elämäntilanteeseesi. Jos esimerkiksi kaipaat lyhennysvapaita kuukausia, voit hakea niitä sähköisesti suoraan lainanantajalta.

Lainanantajat, jotka luottavat meihin:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Pikalainan korko

Pikalainan korko muodostuu viitekorosta ja pankin asettamasta marginaalista. Pikalainan kokonaiskorko saa olla enintään 20 prosenttia. Lainan korko muodostuu aina asiakaskohtaisesti pankin tekemän riskiarvion perusteella. 

Lopulliseen korkotasoon vaikuttavat muun muassa lainasumma, takaisinmaksuaika ja lainanhakijan henkilökohtainen taloustilanne. Myös lainanhakijoiden määrä voi vaikuttaa korkotasoon. 

Lainojen kilpailuttaminen on varmin keino löytää edullinen pikalaina. Kilpailuttamisen voi tehdä itse, mutta helpommin se onnistuu käyttämällä lainavertailupalvelua, kuten Sortteria.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset ja vertailustamme näet selkeästi myös pikalainatarjousten todelliset vuosikorot.

null

Usein kysyttyä pikalainasta

 • Pikalainalla tarkoitetaan nopeasti tilille siirrettävää kulutusluottoa. Pikalainan voi saada ilman vakuuksia tai ulkopuolista takaajaa. Pikalaina haetaan täysin sähköisesti netistä, jolloin hakija saa pikalainan nopeasti ja helposti käyttöönsä.

 • Paras tapa löytää edullinen pikalaina on vertailla lainojen hintoja. Sortter tarjoaa sinulle helpon tavan luottotarjousten vertailuun. Näet kaikki lainan kulut aina selkeästi jokaista euroa myöten. Täyttämällä yhden lainahakemuksen voit saada lainatarjouksia usealta lainanantajalta. Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä lainanantajien tarjoamat korkotasot vaihtelevat ja saattavat muuttua nopeastikin.

 • Sortter järjestelee lainatarjoukset halvimman todellisen vuosikoron mukaisesti ja voit valita itsellesi sopivimman pikalainan. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan korot ja kulut.

 • Lainanmyöntäjät tekevät lainapäätökset usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Löydettyäsi sopivan lainan ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen, saat lainan tilillesi nopeimmillaan muutamassa tunnissa.

 • Sortterin kautta voit kilpailuttaa pikalainat 1000 eurosta jopa 60 000 euroon. 

 • Kilpailuttamalla pikalainan saat lainatarjoukset useilta eri lainanantajilta ja voit varmistaa, että löydät edullisen ja ehdoiltaan sopivan pikalainan.

 • Pikalaina sopii henkilöille, jotka tarvitsevat nopeasti rahoitusta suurempaan hankintaan tai yllättävään menoon. Pikalainan hakemiseen vaaditaan säännöllisiä tuloja sekä yli 20 vuoden ikä.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.