Pikalaina heti tilille

Pikalaina on vastaus kuluttajien toiveeseen saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Moni hakee pikalainan netistä sen vuoksi, että lainapäätöksen ja rahat saa pikaisella aikataululla. Näin vältytään monimutkaiselta lainanhakuprosessilta ja konttorivierailuilta. Kilpailutus netissä myös mahdollistaa vertailemaan helposti, mistä löytyy halvin pikalaina.

pikalaina

Kilpailuta pikalainat lainalaskurin avulla

Valitse lainasumma

7000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
118€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Mikä on pikalaina?

Digitalisaatio on tuonut kuluttajille toiveen mahdollisimman nopeasti saatavasta lainasta, ja tätä vastaamaan luodaan jatkuvasti uusia ratkaisuja. Pikalainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, joka on haettu sähköisellä hakemuksella ja jonka saa nopeasti tilille. Se on lainaa ilman vakuuksia tai ulkopuolista takaajaa. Myös joustoluotto voi olla pikalainaa.

Pikalaina on aiemmin tunnettu erilaisena tuotteena, johon liittyvät myös termit pikavippi ja pienlaina. Nämä entiset “pikalainat” olivat summiltaan pieniä, ja yleisesti ottaen ne eivät olleet taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoja kuluttajalle. Niiden kulut ja korot olivat erittäin kalliita, ja myös maksuaika oli hyvin lyhyt.

Nykyinen, moderni pikalaina on edullisempi, ja sen summassa sekä maksuajassa on huomattavasti enemmän joustavuutta. Pikalainaa voi saada jopa kymmeniä tuhansia euroja, ja sen maksuaika voi olla esimerkiksi 15 vuotta. Nykypäivänä pikalaina on ennen kaikkea helposti ja nopeasti netistä saatavaa lainaa.

Pikalaina heti tilille ja rahat nopeasti käyttöön

Rahan tarve voi yllättää arjessa nopeasti. Pikalaina on tähän sopiva ratkaisu, mikäli säästöjä ei ole riittävästi tai puskurirahastoa ei haluta pienentää. Helpolla nettihakemuksella saa esimerkiksi 1000 € tai 2000 € pikalainan nopeasti. Summa voi olla myös vaikkapa 50 000 €, riippuen täysin lainanhakijan tarpeen mukaan.

Pikalainaa haetaan sähköisellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie yleensä vain muutamia minuutteja. Pikalainaa hakiessa lainapäätöksen saa nopeasti. Myös lainasumma siirretään tilille nopealla aikataululla, kun lainan saa usein tilille heti samana päivänä.

Pikalainan yhtenä etuna on, että lainanhakijan ei tarvitse nähdä paljoa vaivaa eikä odotella kauaa saadakseen lainapäätöksen. Tämän myötä hakija säästyy pidemmän kaavan mukaiselta arvailulta, millaisen lainatarjouksen ja lainapäätöksen hän saa ja milloin. Hakijan ei myöskään tarvitse lähetellä useita papereita lainatarjouksen saadakseen.

Pikalaina netistä helpolla hakemuksella

Pikalaina haetaan täysin sähköisesti netistä. Näin hakija saa pikalainan nopeasti ja helposti käyttöönsä. Pankissa ravaamiselta vältytään, ja lainassa ei ole pitkää käsittelyaikaa. Hakija syöttää hakemukseen sekä tarvitsemansa lainasumman että haluamansa takaisinmaksuajan. Kun kaikki tiedot on täytetty, hakemus lähetetään, ja lainapäätös tulee nopeasti.

Täysin digitaalisesti myönnettävä pikalaina vaatii kuitenkin omanlaisensa myöntämisprosessin. Netissä täytettävän hakemuksen liitteeksi tarvitaan yleensä tulotositteita esimerkiksi viimeisin palkkakuitti, sillä tulot vaikuttavat lainan myöntämiseen. Muita liitteitä hakemukseen ei kuitenkaan yleensä tarvitse toimittaa.

Kilpailuta pikalainat Sortterin palvelussa

Pikalainojen välillä kannattaa tehdä vertailua ennen päätöksentekoa. Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, mutta niin on myös niiden kilpailutus. Kilpailuttamalla lainat Sortterin kautta tavoitat kymmeniä luotettavia lainanantajia samalla hakemuksella turvallisesti. Voit siis vertailla lainoja ja katsoa, mikä on sinulle halvin pikalaina.

Saat lainapäätöksen vain minuuteissa ja rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään parin arkipäivän kuluessa. Meiltä saat myös pikalainalle parhaan koron takuun, joten voit varmistua siitä, että olet saanut halvimman mahdollisen lainatarjouksen. Siispä hae pikalaina netistä Sortterin palvelun avulla!

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino