Pikalaina heti tilille

Pikalaina on vastaus kuluttajien toiveeseen saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Voit saada tarjoukset heti! Pikalaina maksetaan usein heti tilille – jopa samana päivänä.

Valitse lainasumma

7 000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
124 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 7 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 124 €, takaisinmaksettava summa 8 953 € sekä todellinen vuosikorko on 8,81 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 7 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 124 €, takaisinmaksettava summa 8 953 € sekä todellinen vuosikorko on 8,81 %.

Pikalaina on vastaus kuluttajien toiveeseen saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Voit saada tarjoukset heti! Pikalaina maksetaan usein heti tilille – jopa samana päivänä.

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on aiemmin tunnettu erilaisena luottotuotteena, johon liittyvät myös termit pikavippi ja pienlaina. Nämä entiset “pikalainat” olivat summiltaan pieniä, ja yleisesti ottaen ne eivät olleet taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoja kuluttajalle. Niiden kulut ja korot olivat erittäin kalliita, ja myös maksuaika oli hyvin lyhyt.

Nykyinen, moderni pikalaina on edullisempi, ja sen summassa sekä maksuajassa on huomattavasti enemmän joustavuutta. Pikalainaa voi saada jopa kymmeniä tuhansia euroja, ja sen maksuaika voi olla esimerkiksi 15 vuotta. Nykypäivänä pikalaina on ennen kaikkea helposti ja nopeasti netistä saatavaa lainaa.

Digitalisaatio on tuonut kuluttajille toiveen mahdollisimman nopeasti saatavasta lainasta, ja tätä vastaamaan luodaan jatkuvasti uusia ratkaisuja. Pikalainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, joka on haettu sähköisellä hakemuksella ja jonka saa nopeasti tilille. Se on lainaa ilman vakuuksia tai ulkopuolista takaajaa. Myös joustoluotto voi olla pikalainaa.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 248 arvosteluun.
powered by

Pikalaina heti tilille ja rahat nopeasti käyttöön

Rahan tarve voi yllättää arjessa nopeasti. Pikalaina on tähän sopiva ratkaisu, mikäli säästöjä ei ole riittävästi tai puskurirahastoa ei haluta pienentää. Helpolla nettihakemuksella saa esimerkiksi 1000 € tai 2000 € pikalainan nopeasti. Summa voi olla myös vaikkapa 50 000 €, riippuen täysin lainanhakijan tarpeen mukaan.

Pikalainaa haetaan sähköisellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie yleensä vain muutamia minuutteja. Pikalainaa hakiessa lainapäätöksen saa nopeasti – siitä lainan nimikin kertoo. Myös lainasumma siirretään tilille nopealla aikataululla, kun lainan saa usein tilille heti samana päivänä.

Pikalainan yhtenä etuna on, että lainanhakijan ei tarvitse nähdä paljoa vaivaa eikä odotella kauaa saadakseen lainapäätöksen. Tämän myötä hakija säästyy pidemmän kaavan mukaiselta arvailulta, millaisen lainatarjouksen ja lainapäätöksen hän saa ja milloin. Hakijan ei myöskään tarvitse lähetellä useita papereita lainatarjouksen saadakseen.

Moni hakee pikalainan netistä sen vuoksi, että lainapäätöksen ja rahat saa pikaisella aikataululla. Näin vältytään monimutkaiselta lainanhakuprosessilta ja konttorivierailuilta. Kilpailutus netissä myös mahdollistaa vertailemaan helposti, mistä löytyy halvin pikalaina.

Sortter kokemuksia – asiakkaiden arvosteluja

 • profile image
  Seija Palo
  29.11.2022 klo 17.02.56

  Lainahakemus ja käsittely oli erinomaista. Pankkivirkailijat olivat aktiivisesti yhteydessä tarvitessaan lisätietoja. Ruusuja siitä heille.

 • profile image
  Matti Väistö
  28.11.2022 klo 6.31.55

  Nopea. Sujuva. Suosittelen.

 • profile image
  Pirjo Vuorela
  25.11.2022 klo 12.30.20

  Nopeaa palvelua :)

 • profile image
  Marjo Julin
  24.11.2022 klo 11.56.05

  Olette ollut paras näistä lainavälittäjistä. Ette liikaa ahdista muistutuksilla, asiallinen toiminta

 • profile image
  miamia1@luukku.com ahola
  23.11.2022 klo 5.01.45

  Sortter palvelun nopeus.

Pikalaina netistä helpolla hakemuksella

Pikalaina haetaan täysin sähköisesti netistä. Näin hakija saa pikalainan nopeasti ja helposti käyttöönsä. Pankissa ravaamiselta vältytään, ja lainassa ei ole pitkää käsittelyaikaa.

Hakija syöttää hakemukseen sekä tarvitsemansa lainasumman että haluamansa takaisinmaksuajan. Kun kaikki tiedot on täytetty, hakemus lähetetään, ja lainapäätös tulee nopeasti.

Täysin digitaalisesti myönnettävä pikalaina vaatii kuitenkin omanlaisensa myöntämisprosessin. Netissä täytettävän hakemuksen liitteeksi tarvitaan yleensä tulotodistus, esimerkiksi viimeisin palkkakuitti, sillä tulot vaikuttavat lainan myöntämiseen. Muita liitteitä hakemukseen ei kuitenkaan yleensä tarvitse toimittaa.

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Lainaa helpommin rinnakaishakijan kanssa

Lainanhakijalle on tietysti tärkeätä, että lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Kuitenkin helpon ja nopean prosessin keskellä ei välttämättä pysähdy ajattelemaan kaikkia vaihtoehtoja, joilla voi saada matalakorkoisemman tai suuren lainasumman.

Tiesitkö, että rinnakkaishakijan kanssa voit saavuttaa paremmat lainaehdot, kuin yksin lainaa hakiessa? Rinnakkaishakija voi olla oma avo- tai aviopuoliso, mutta yhteishakijan ei tarvitse asua samassa osoitteessa. Pankin näkökulmasta kaksi lainanhakijaa turvaa paremmin lainan takaisinmaksun kuin yksi henkilö, sillä lainalla on useampi maksaja.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa hakiessa on kuitenkin hyvä muistaa, että molemmat hakijat ovat yhteisvastuussa lainasta. Eli päähakijan maksukyvyn vaikeutuessa rinnakkaishakija voi joutua maksamaan koko lainan takaisin.

Rinnakkaishakija voi kuitenkin helpottaa pienlainan saamista paremmilla ehdoilla, kuten pienemmällä korolla sekä suuremmalla lainasummalla.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Kilpailuta pikalainat Sortterin palvelussa

Pikalainojen välillä kannattaa tehdä vertailua ennen päätöksentekoa. Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, mutta niin on myös niiden kilpailutus.

Kilpailuttamalla lainat Sortterin kautta tavoitat kymmeniä luotettavia lainanantajia samalla hakemuksella turvallisesti. Voit siis vertailla lainoja ja katsoa, mikä on sinulle vertailun halvin pikalaina.

Saat lainapäätöksen vain minuuteissa ja rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään parin arkipäivän kuluessa.

Siispä hae pikalaina netistä Sortterin palvelun avulla!

Usein kysyttyä pikalainasta

 • Pikalaina on aiemmin tunnettu erilaisena luottotuotteena, johon liittyvät myös termit pikavippi ja pienlaina. Nämä entiset “pikalainat” olivat summiltaan pieniä, ja yleisesti ottaen ne eivät olleet taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoja kuluttajalle. Niiden kulut ja korot olivat erittäin kalliita, ja myös maksuaika oli hyvin lyhyt.

  Pankkien ja rahoituslaitosten käsittelyajat ovat lyhentyneet digitalisaation ansiosta ja lainaa saada nopeasti - jopa pikana.

 • Paras tapa löytää edullinen lainatarjous on vertailla lainojen hintoja. Sortter tarjoaa sinulle helpon tavan vertailuun. Näet kaikki lainan kulut aina selkeästi jokaista euroa myöten. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat lainatarjouksen usealta lainanantajalta. Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä lainanantajien tarjoamat korkotasot vaihtelevat ja saattavat muuttua nopeastikin.

 • Sortter järjestelee lainatarjoukset halvimman todellisen vuosikoron mukaisesti ja voit valita itsellesi sopivimman lainan.