Pikalaina heti tilille – Kilpailuta lainat 60 000€ asti.

Pikalaina on vastaus kuluttajien toiveeseen saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Pikalaina on kulutusluotto joka maksetaan usein heti tilille – jopa samana päivänä. Pikalainaa aina 60 000 € asti.

Valitse lainasumma

10 500 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
182 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 500 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 182 €, takaisinmaksettava summa 13 068 € sekä todellinen vuosikorko on 7,75 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 500 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 182 €, takaisinmaksettava summa 13 068 € sekä todellinen vuosikorko on 7,75 %.

Pikalaina on vastaus kuluttajien toiveeseen saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Pikalaina on kulutusluotto joka maksetaan usein heti tilille – jopa samana päivänä. Pikalainaa aina 60 000 € asti.

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on aiemmin tunnettu erilaisena luottotuotteena, johon liittyvät myös termit pikavippi ja pienlaina. Nämä entiset “pikalainat” olivat summiltaan pieniä, ja yleisesti ottaen ne eivät olleet taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoja kuluttajalle. Niiden kulut ja korot olivat erittäin kalliita, ja myös maksuaika oli hyvin lyhyt.

Nykyinen, moderni pikalaina on edullisempi, ja sen summassa sekä maksuajassa on huomattavasti enemmän joustavuutta. Pikalainaa voi saada jopa kymmeniä tuhansia euroja, ja sen maksuaika voi olla esimerkiksi 15 vuotta. Nykypäivänä pikalaina on ennen kaikkea helposti ja nopeasti netistä saatavaa lainaa.

Digitalisaatio on tuonut kuluttajille toiveen mahdollisimman nopeasti saatavasta lainasta, ja tätä vastaamaan luodaan jatkuvasti uusia ratkaisuja. Pikalainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, joka on haettu sähköisellä hakemuksella ja jonka saa nopeasti tilille. Se on lainaa ilman vakuuksia tai ulkopuolista takaajaa. Myös joustoluotto voi olla pikalainaa.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 296 arvosteluun.
powered by

Pikalaina heti tilille ja rahat nopeasti käyttöön

Rahan tarve voi yllättää arjessa nopeasti. Pikalaina on tähän sopiva ratkaisu, mikäli säästöjä ei ole riittävästi tai puskurirahastoa ei haluta pienentää. Helpolla nettihakemuksella saa esimerkiksi 1000 € tai 2000 € pikalainan nopeasti. Summa voi olla myös vaikkapa 50 000 €, riippuen täysin lainanhakijan tarpeesta.

Pikalainaa haetaan sähköisellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie yleensä vain muutamia minuutteja. Pikalainaa hakiessa lainapäätöksen saa nopeasti – siitä lainan nimikin kertoo. Myös lainasumma siirretään tilille nopealla aikataululla, kun lainan saa usein tilille heti samana päivänä.

Pikalainan yhtenä etuna on, että lainanhakijan ei tarvitse nähdä paljon vaivaa eikä odotella kauaa saadakseen lainapäätöksen. Tämän myötä hakija säästyy pidemmän kaavan mukaiselta arvailulta, millaisen lainatarjouksen ja lainapäätöksen hän saa ja milloin. Hakijan ei myöskään tarvitse lähetellä useita papereita lainatarjouksen saadakseen.

Moni hakee pikalainan netistä sen vuoksi, että lainapäätöksen ja rahat saa pikaisella aikataululla. Näin vältytään monimutkaiselta lainanhakuprosessilta ja konttorivierailuilta. Kilpailutus netissä myös mahdollistaa pikalainojen helpon vertailun ja löydät äkkiä halvimman pikalainan.

Sortter kokemuksia – asiakkaiden arvosteluja

 • profile image
  marjatta liikanen
  15.3.2023 klo 17.23.37

  Oli helppo täyttää hakemus. Vastauksen sain pian. Olen tyytyväinen toimintaan

 • profile image
  Jasu Ermez
  10.3.2023 klo 12.32.11

  Kiitos tuhannesti onneksi olette tuesta aina vaikea tilanteista ihmiselle ❤️

 • profile image
  Markku Niinivaara
  6.3.2023 klo 11.57.52

  Palvelu toimii hyvin

 • profile image
  Kimi16 motorbiker
  28.2.2023 klo 8.27.00

  Erittäin nopeaa palvelua ja laadukasta: KIITOS!!!!!

 • profile image
  Timo Heinä
  19.2.2023 klo 19.40.43

  Kaikki toimi hyvin ja nopeasti

Pikalaina netistä helpolla hakemuksella

Pikalaina haetaan täysin sähköisesti netistä. Näin hakija saa pikalainan nopeasti ja helposti käyttöönsä. Pankissa ravaamiselta vältytään, ja lainassa ei ole pitkää käsittelyaikaa.

Hakija syöttää hakemukseen sekä tarvitsemansa lainasumman että haluamansa takaisinmaksuajan. Kun kaikki tiedot on täytetty, hakemus lähetetään, ja lainapäätös tulee nopeasti.

Täysin digitaalisesti myönnettävä pikalaina vaatii kuitenkin omanlaisensa myöntämisprosessin. Netissä täytettävän hakemuksen liitteeksi tarvitaan yleensä tulotodistus, esimerkiksi viimeisin palkkakuitti, sillä tulot vaikuttavat lainan myöntämiseen. Muita liitteitä hakemukseen ei kuitenkaan yleensä tarvitse toimittaa.

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Lainaa helpommin rinnakaishakijan kanssa

Lainanhakijalle on tietysti tärkeätä, että lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Kuitenkin helpon ja nopean prosessin keskellä ei välttämättä pysähdy ajattelemaan kaikkia vaihtoehtoja, joilla voi saada matalakorkoisemman tai suuren lainasumman.

Tiesitkö, että rinnakkaishakijan kanssa voit saavuttaa paremmat lainaehdot, kuin yksin lainaa hakiessa? Rinnakkaishakija voi olla oma avo- tai aviopuoliso, mutta yhteishakijan ei tarvitse asua samassa osoitteessa. Pankin näkökulmasta kaksi lainanhakijaa turvaa paremmin lainan takaisinmaksun kuin yksi henkilö, sillä lainalla on useampi maksaja.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa hakiessa on kuitenkin hyvä muistaa, että molemmat hakijat ovat yhteisvastuussa lainasta. Eli päähakijan maksukyvyn vaikeutuessa rinnakkaishakija voi joutua maksamaan koko lainan takaisin.

Rinnakkaishakija voi kuitenkin helpottaa pienlainan saamista paremmilla ehdoilla, kuten pienemmällä korolla sekä suuremmalla lainasummalla.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktiaBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankSweepBankFixuraKomplett bankmyLenderBondoraCredigoHalinoSvea

Kilpailuta pikalainat Sortterin palvelussa

Pikalainojen välillä kannattaa tehdä vertailua ennen päätöksentekoa. Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, mutta niin on myös niiden kilpailutus.

Kilpailuttamalla lainat Sortterin kautta tavoitat kymmeniä luotettavia lainanantajia samalla hakemuksella turvallisesti. Voit siis vertailla lainoja ja katsoa, mikä on sinulle vertailun halvin pikalaina.

Saat lainapäätöksen vain minuuteissa ja rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään parin arkipäivän kuluessa.

Siispä hae pikalaina netistä Sortterin palvelun avulla!

Usein kysyttyä pikalainasta

 • Pikalaina on aiemmin tunnettu erilaisena luottotuotteena, johon liittyvät myös termit pikavippi ja pienlaina. Nämä entiset “pikalainat” olivat summiltaan pieniä, ja yleisesti ottaen ne eivät olleet taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoja kuluttajalle. Niiden kulut ja korot olivat erittäin kalliita, ja myös maksuaika oli hyvin lyhyt.

  Pankkien ja rahoituslaitosten käsittelyajat ovat lyhentyneet digitalisaation ansiosta ja lainaa saada nopeasti - jopa pikana.

 • Paras tapa löytää edullinen lainatarjous on vertailla lainojen hintoja. Sortter tarjoaa sinulle helpon tavan vertailuun. Näet kaikki lainan kulut aina selkeästi jokaista euroa myöten. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat lainatarjouksen usealta lainanantajalta. Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä lainanantajien tarjoamat korkotasot vaihtelevat ja saattavat muuttua nopeastikin.

 • Sortter järjestelee lainatarjoukset halvimman todellisen vuosikoron mukaisesti ja voit valita itsellesi sopivimman lainan.

 • Useat lainanmyöntäjät tekevät lainapäätökset erittäin nopeasti. Arkena lainan nostaminen onnistuu lähes heti. Kilpailuta laina helposti Sortterin avulla.

 • Sortterin kautta voit kilpailuttaa pikalainat 1000 eurosta jopa 60 000 euroon. Sortterin kanssa yhteistyössä toimivat lainanantajat tekevät sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset, mikäli heidän lainalle asettamansa ehdot täyttyvät. Sitten voitkin tarkastella tarjouksia helposti Sortterin vertailunäkymässä ja valita lainatarjouksista sinulle parhaan.

 • Aivan kuten sähkösopimukset ja puhelinliittymät, myös pikalainat kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuttamalla pikalainan saat lainatarjoukset useilta eri lainanantajilta ja voit varmistaa, että löydät vertailun avulla edullisimman ja ehdoiltaan sopivimman pikalainan. Sortterin lainavertailu näyttää lainatarjoukset helposti ymmärrettävässä muodossa ja voit tarkastella vertailunäkymästä niin pikalainojen korkoja, todellisia vuosikorkoja, avaus-, käsittely, kuukausi- ja tilinhoitomaksuja sekä laskutuspalkkioita.