Pikalaina heti tilille – kilpailuta lainat 60 000€ asti

Pikalaina on vastaus kuluttajien toiveeseen saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Pikalaina on kulutusluotto joka maksetaan usein heti tilille – jopa samana päivänä. Pikalainaa aina 60 000 € asti.

Valitse lainasumma

10 500 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
192 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 500 €, korko 8,5 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 192 €, takaisinmaksettava summa 13 800 € sekä todellinen vuosikorko on 9,88 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 500 €, korko 8,5 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 192 €, takaisinmaksettava summa 13 800 € sekä todellinen vuosikorko on 9,88 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Pikalaina on vastaus kuluttajien toiveeseen saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Pikalaina on kulutusluotto joka maksetaan usein heti tilille – jopa samana päivänä. Pikalainaa aina 60 000 € asti.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortter
Laatuvarmistettu

Mikä on pikalaina?

Mikäli tarvitset nopeaa ja joustavaa rahoitusta arjen välttämättömiin menoihin tai haaveisiin, kannattaa harkita pikalainaa: nykyinen moderni pikalaina on edullinen ja sen summassa sekä maksuajassa on runsaasti joustavuutta.

Nykypäivän pikalaina lyhyesti:

 • Pikalaina on helposti ja nopeasti saatavaa lainaa ilman vakuuksia tai ulkopuolista takaajaa.
 • Pikalaina haetaan täysin sähköisesti netistä: hakija saa pikalainan nopeasti käyttöönsä, pankissa ravaamiselta vältytään eikä lainassa ole pitkää käsittelyaikaa.
 • Helpolla nettihakemuksella saa pikalainan nopeasti. Lainasumma voi olla kaikkea 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä. 
 • Takaisinmaksuaika on 1–20 vuotta.
 • Laina maksetaan tilillesi nopeasti – jopa saman päivän aikana.
 • Sortterin avulla vertailet pikalainat vaivattomasti ja läpinäkyvästi, jotta löydät talouteesi sopivan lainan.
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Pikalaina heti tilille ja rahat nopeasti käyttöön

Rahan tarve voi yllättää arjessa nopeasti. Pikalaina on sopiva ratkaisu, mikäli säästöjä ei ole riittävästi tai puskurirahastoa ei haluta pienentää.

Pikalaina on aiemmin tunnettu luottotuotteena, johon liittyvät myös termit pikavippi ja pienlaina. Nämä entiset “pikalainat” olivat summiltaan pieniä, mutta eivät taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoja kuluttajalle kalliiden kulujen ja lyhyen maksuajan vuoksi.

Nykyistä modernia pikalainaa haetaan sähköisellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie yleensä vain muutamia minuutteja. Pikalainaa haettaessa lainapäätöksen saa nopeasti ja lainasumma siirretään tilille nopealla aikataululla: lainan saa usein tilille heti samana päivänä, eikä lainanhakijan tarvitse nähdä paljon vaivaa tai odotella kauaa saadakseen lainapäätöksen. Rahat saa siis pikaisella aikataululla ja hakija välttyy monimutkaiselta lainanhakuprosessilta ja konttorivierailuilta.

Näin lainojen kilpailutus tapahtuu:

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kilpailuta pikalainat Sortterin palvelussa

Kilpailuttaminen netissä mahdollistaa pikalainojen helpon vertailun: löydät nopeasti halvimman pikalainan. Sekä pikalainan hakeminen että kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa.

Kilpailuttamalla lainat Sortterin kautta tavoitat kymmeniä luotettavia lainanantajia samalla hakemuksella turvallisesti. Voit siis vertailla lainoja ja katsoa, mikä on sinulle vertailun sopivin pikalaina. Saat lainapäätöksen vain minuuteissa ja rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään parin arkipäivän kuluessa.

Pienissä lainoissa korko on kuitenkin usein korkeampi, joten pikalainaa haettaessa kannattaa harkita myös luottokorttilainan yhdistämistä.

Lainaa helpommin rinnakkaishakijan kanssa

Tiesitkö, että rinnakkaishakijan kanssa voit saada paremmat lainaehdot kuin yksin lainaa hakiessasi? Pankin näkökulmasta kaksi lainanhakijaa turvaa paremmin lainan takaisinmaksun kuin yksi henkilö, sillä lainalla on useampi maksaja. Rinnakkaishakija voi olla oma avo- tai aviopuoliso, mutta yhteishakijan ei tarvitse asua samassa osoitteessa. Molemmat hakijat ovat kuitenkin yhteisvastuussa lainasta: päähakijan maksukyvyn vaikeutuessa rinnakkaishakijan on varauduttava maksamaan laina takaisin.

null

Usein kysyttyä pikalainasta

 • Pikalainalla tarkoitetaan kulutusluottoa eli lainaa ilman vakuuksia tai ulkopuolista takaajaa. Myös joustoluotto voi olla pikalainaa. Pikalaina haetaan täysin sähköisesti netistä, jolloin hakija saa pikalainan nopeasti ja helposti käyttöönsä: pankissa ravaamiselta vältytään, ja lainassa ei ole pitkää käsittelyaikaa. Pankkien ja rahoituslaitosten käsittelyajat ovat lyhentyneet digitalisaation ansiosta ja lainaa saada nopeasti – jopa pikana.

 • Paras tapa löytää edullinen lainatarjous on vertailla lainojen hintoja. Sortter tarjoaa sinulle helpon tavan vertailuun. Näet kaikki lainan kulut aina selkeästi jokaista euroa myöten. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat lainatarjouksen usealta lainanantajalta. Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä lainanantajien tarjoamat korkotasot vaihtelevat ja saattavat muuttua nopeastikin.

 • Sortter järjestelee lainatarjoukset halvimman todellisen vuosikoron mukaisesti ja voit valita itsellesi sopivimman lainan.

 • Useat lainanmyöntäjät tekevät lainapäätökset erittäin nopeasti. Arkena lainan nostaminen onnistuu lähes heti. Kilpailuta laina helposti Sortterin avulla.

 • Sortterin kautta voit kilpailuttaa pikalainat 1000 eurosta jopa 60 000 euroon. Sortterin kanssa yhteistyössä toimivat lainanantajat tekevät sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset, mikäli heidän lainalle asettamansa ehdot täyttyvät. Sitten voitkin tarkastella tarjouksia helposti Sortterin vertailunäkymässä ja valita lainatarjouksista sinulle parhaan.

 • Aivan kuten sähkösopimukset ja puhelinliittymät, myös pikalainat kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuttamalla pikalainan saat lainatarjoukset useilta eri lainanantajilta ja voit varmistaa, että löydät vertailun avulla edullisimman ja ehdoiltaan sopivimman pikalainan. Sortterin lainavertailu näyttää lainatarjoukset helposti ymmärrettävässä muodossa ja voit tarkastella vertailunäkymästä niin pikalainojen korkoja, todellisia vuosikorkoja, avaus-, käsittely, kuukausi- ja tilinhoitomaksuja sekä laskutuspalkkioita.

 • Pikalaina sopii henkilöille, jotka tarvitsevat nopeasti rahoitusta suurempaan hankintaan tai yllättävään menoon. Pikalainan hakemiseen vaaditaan säännöllisiä tuloja sekä yli 20 vuoden ikä.

Lainanantajat, jotka luottavat meihin:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo

Sortter kokemuksia – asiakkaiden arvosteluja

 • profile image
  Ulla Satuli
  1.12.2023 13.24.09

  Kaikki sujui verraten nopeasti ja ammattitaitoisesti.

 • profile image
  Leseniuss
  29.11.2023 16.30.17

  Uskoisin että ihan pätevä palvelu.

 • profile image
  pekka aalto
  22.11.2023 11.47.01

  Loistava!

 • profile image
  Outi Nevalainen
  22.11.2023 8.53.27

  Helppo ja nopea

 • profile image
  Elli-Tarja Hallikainen-Ranta
  19.11.2023 16.26.59

  onnistui hienosti

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.