Pikalaina heti tilille

Pikalaina on vastaus kuluttajien toiveeseen saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Moni hakee pikalainan netistä sen vuoksi, että lainapäätöksen ja rahat saa pikaisella aikataululla. Näin vältytään monimutkaiselta lainanhakuprosessilta ja konttorivierailuilta. Kilpailutus netissä myös mahdollistaa vertailemaan helposti, mistä löytyy halvin pikalaina.

Kilpailuta pikalainat lainalaskurin avulla

Valitse lainasumma

7 000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
124 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 7 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 124 €, takaisinmaksettava summa 8 953 € sekä todellinen vuosikorko on 8,81 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 101 arvosteluun.
  powered by

Mikä on pikalaina?

Digitalisaatio on tuonut kuluttajille toiveen mahdollisimman nopeasti saatavasta lainasta, ja tätä vastaamaan luodaan jatkuvasti uusia ratkaisuja. Pikalainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, joka on haettu sähköisellä hakemuksella ja jonka saa nopeasti tilille. Se on lainaa ilman vakuuksia tai ulkopuolista takaajaa. Myös joustoluotto voi olla pikalainaa.

Pikalaina on aiemmin tunnettu erilaisena tuotteena, johon liittyvät myös termit pikavippi ja pienlaina. Nämä entiset “pikalainat” olivat summiltaan pieniä, ja yleisesti ottaen ne eivät olleet taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoja kuluttajalle. Niiden kulut ja korot olivat erittäin kalliita, ja myös maksuaika oli hyvin lyhyt.

Nykyinen, moderni pikalaina on edullisempi, ja sen summassa sekä maksuajassa on huomattavasti enemmän joustavuutta. Pikalainaa voi saada jopa kymmeniä tuhansia euroja, ja sen maksuaika voi olla esimerkiksi 15 vuotta. Nykypäivänä pikalaina on ennen kaikkea helposti ja nopeasti netistä saatavaa lainaa.

Pikalaina heti tilille ja rahat nopeasti käyttöön

Rahan tarve voi yllättää arjessa nopeasti. Pikalaina on tähän sopiva ratkaisu, mikäli säästöjä ei ole riittävästi tai puskurirahastoa ei haluta pienentää. Helpolla nettihakemuksella saa esimerkiksi 1000 € tai 2000 € pikalainan nopeasti. Summa voi olla myös vaikkapa 50 000 €, riippuen täysin lainanhakijan tarpeen mukaan.

Pikalainaa haetaan sähköisellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie yleensä vain muutamia minuutteja. Pikalainaa hakiessa lainapäätöksen saa nopeasti. Myös lainasumma siirretään tilille nopealla aikataululla, kun lainan saa usein tilille heti samana päivänä.

Pikalainan yhtenä etuna on, että lainanhakijan ei tarvitse nähdä paljoa vaivaa eikä odotella kauaa saadakseen lainapäätöksen. Tämän myötä hakija säästyy pidemmän kaavan mukaiselta arvailulta, millaisen lainatarjouksen ja lainapäätöksen hän saa ja milloin. Hakijan ei myöskään tarvitse lähetellä useita papereita lainatarjouksen saadakseen.

Pikalaina netistä helpolla hakemuksella

Pikalaina haetaan täysin sähköisesti netistä. Näin hakija saa pikalainan nopeasti ja helposti käyttöönsä. Pankissa ravaamiselta vältytään, ja lainassa ei ole pitkää käsittelyaikaa. Hakija syöttää hakemukseen sekä tarvitsemansa lainasumman että haluamansa takaisinmaksuajan. Kun kaikki tiedot on täytetty, hakemus lähetetään, ja lainapäätös tulee nopeasti.

Täysin digitaalisesti myönnettävä pikalaina vaatii kuitenkin omanlaisensa myöntämisprosessin. Netissä täytettävän hakemuksen liitteeksi tarvitaan yleensä tulotositteita esimerkiksi viimeisin palkkakuitti, sillä tulot vaikuttavat lainan myöntämiseen. Muita liitteitä hakemukseen ei kuitenkaan yleensä tarvitse toimittaa.

Lainanhaku on helpompaa rinnakaishakijan kanssa

Lainanhakijalle on tietysti tärkeätä, että lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Kuitenkin helpon ja nopean prosessin keskellä ei välttämättä pysähdy ajattelemaan kaikkia vaihtoehtoja, joilla voi saada matalakorkoisemman tai korkeasummaisemman lainan.

Rinnakkaishakijan kanssa voit saavuttaa paremmat lainaehdot , kuin yksin lainaa hakiessa. Siksi kannataa pikalainaakin ottaessa miettiä, että onko rinnakaishakija sinulle mahdollinen apukeino lainanhaussa.

Kilpailuta pikalainat Sortterin palvelussa

Pikalainojen välillä kannattaa tehdä vertailua ennen päätöksentekoa. Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, mutta niin on myös niiden kilpailutus. Kilpailuttamalla lainat Sortterin kautta tavoitat kymmeniä luotettavia lainanantajia samalla hakemuksella turvallisesti. Voit siis vertailla lainoja ja katsoa, mikä on sinulle halvin pikalaina.

Saat lainapäätöksen vain minuuteissa ja rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään parin arkipäivän kuluessa. Meiltä saat myös pikalainalle parhaan koron takuun, joten voit varmistua siitä, että olet saanut halvimman mahdollisen lainatarjouksen. Siispä hae pikalaina netistä Sortterin palvelun avulla!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.