Lainaa 46 000 euroa

Hae lainaa 46 000 €, vertaa tarjoukset, valitse edullinen vaihtoehto ja nosta rahat tilillesi

Valitse lainasumma

46 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
539 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 46 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 539 €, takaisinmaksettava summa 64 692 € sekä todellinen vuosikorko on 7,45 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 46 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 539 €, takaisinmaksettava summa 64 692 € sekä todellinen vuosikorko on 7,45 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 46 000 €, vertaa tarjoukset, valitse edullinen vaihtoehto ja nosta rahat tilillesi

Hae kulutusluottoa 46 000 euroa. Kilpailutamme lainat puolestasi luotonmyöntäjillä ilmaiseksi, jotta saat varmasti edullisimman tarjouksen.

Valitse sopiva maksuaika ja lähetä hakemus. Saat lainapäätöksen heti ja voit valita itsellesi parhaan 46 000 € lainan.

Mihin 46 000 euron laina riittää?

46000 euron lainan voi käyttää esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

Lainojen yhdistäminen
Kalliit lainat tai maksusopimukset voi korvata edullisella yhdistelylainalla. Lainojen yhdistäminen voi pienentää merkittävästi kuukausittain maksettavien korkojen tai lainan kulujen osuutta. Lainojen yhdistämisen myötä käyttöösi jää enemmän rahaa ja lainan lyhennysten hoitaminen helpottuu, kun maksettavana on vain yksi laina useamman maksusopimuksen sijaan.

Tontti tai kiinteistö
Pienemmän tontin tai kiinteistön hankinnan voi rahoitta 46000 euron vakuudettomalla lainalla jos tarvitset lainapäätöksen nopeasti, etkä halua pantata olemassa olevaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Voit halutessasi maksaa vakuudettoman tonttilainan myös sovittua nopeammin takaisin, jolloin lainan kustannukset jäävät euromääräisesti pienemmiksi.

Hae 46 000 euroa lainaa Sortterilta. Saat lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta heti hakemuksen jätettyäsi. Täytä hakemus, valitse edullisin tarjous ja laina siirretään tilillesi.

Lainalla voit hankkia uuden kulkupelin

Kun vanha auto alkaa seisomaan enemmän huollossa kuin omalla pihalla, voi olla korkea aika pohtia uuden auton hankintaa. Uusien, etenkin vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävien autojen hinnat ovat usein korkeita ja niiden hankintaa joudutaan usein rahoittamaan lainarahalla. Autojen hinnat voivat olla vielä käytettyinäkin korkeita.

Hakemalla 46 000 euroa vakuudetonta lainaa uuteen autoon, saat enemmän vaihtoehtoja, kun hankinnan voi tehdä joko liikkeessä tai ostaa muutaman vuoden vanhan auton käytettynä suoraan edelliseltä omistajalta.

Vakuudetonta lainaa voi hakea myös muihin käyttötarkoituksiin, kuten vaikkapa veneen tai asuntoauton hankintaa varten. Hakemuksessa ei vaadita vakuuksia tai takaajia, joten päätös lainan nostamisesta on sinulla.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Miten haen lainan?

Laina haetaan helposti syöttämällä pyydetyt tiedot ja lähettämällä hakemus Sortterin sivuilla. Hakemuksen jätettyäsi lähetämme sen pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Lomakkeella kysytään muun muassa seuraavia asioita:

 • henkilötiedot
 • yhteystiedot
 • haluttu lainasumma
 • toivottu laina-aika
 • tulot

Lainaa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia, mutta voit halutessasi hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä helpottaa usein lainan myöntämistä ja isomman lainan saamista.

Hakemuksen lähetettyäsi saat luotonantajilta henkilökohtaiset lainatarjoukset, jotka me Sortterilla visualisoimme sinulle helposti ymmärrettävään muotoon palveluumme. Tässä vaiheessa saat myös ilmoituksen, mikäli sinulta vaaditaan muita dokumentteja, kuten todistus ilmoittamistasi tuloista. Voit tarkastella Sortterin kautta saatuja lainatarjouksia ja valita niistä sopivimman.

Kun sopiva tarjous on löytynyt, voit siirtyä yhteistyökumppanimme palvelusivulle, jossa voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo