Lainaa 46 000 euroa

Hae lainaa 46 000 €, vertaa saamasi lainatarjoukset, valitse edullinen vaihtoehto ja nosta rahat tilillesi. Kilpailutamme lainat puolestasi helposti ja reiluin ehdoin.

Valitse lainasumma

46 000 €

Valitse laina-aika

10 vuotta
493 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 46 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 493 €, takaisinmaksettava summa 59 148 € sekä todellinen vuosikorko on 5,35 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 46 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 10 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 493 €, takaisinmaksettava summa 59 148 € sekä todellinen vuosikorko on 5,35 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae lainaa 46 000 €, vertaa saamasi lainatarjoukset, valitse edullinen vaihtoehto ja nosta rahat tilillesi. Kilpailutamme lainat puolestasi helposti ja reiluin ehdoin.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Lainaa 46 000 euroa nopeasti ja ilman vakuuksia

Tarvitsetko lainaa uusiin hankintoihin? Onko sinulle kenties kertynyt useita pienlainoja, jotka pitäisi yhdistää? Tarpeita lainan nostamiselle voi olla monia ja vakuudeton kulutusluotto on akuuttiin rahantarpeeseen usein kätevä vaihtoehto.

Mikäli tarvitset vakuudetonta lainaa nopeasti, hae kulutusluottoa 46 000 euroa. Kilpailutamme lainat puolestasi luotonmyöntäjillä ilmaiseksi, jotta saat varmasti edullisimman tarjouksen.

Valitse sopiva maksuaika ja lähetä hakemus. Saat lainapäätöksen heti ja voit valita itsellesi parhaan 46 000 € lainan.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 498 arvosteluun.
powered by

Kuka voi hakea 46 000 euroa lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta lainaa voi saada kuka tahansa luottokelpoinen henkilö, joka täyttää vaaditut kriteerit.

Lainan hakijalla tulee olla:

 • Ikää vähintään 20 vuotta
 • Säännölliset tulot
 • Hyvin hoidetut raha-asiat

Hakijalla tulee myös olla riittävä maksukyky 46 000 euron suuruisen lainan takaisinmaksamiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulojen ja menojen suhde tulee olla tasapainossa, jotta kuukausittaisiin lainan lyhennyksiin riittää rahaa.

Lainaa eivät puolestaan voi saada henkilöt, joilla on maksuhäiriömerkintä. Lisäksi liian pienet tai epäsäännölliset tulot sekä jo ennestään suuri velkataakka heikentävät hakijan mahdollisuuksia saada lainaa.

Miten haetaan vakuudetonta lainaa?

Laina haetaan helposti syöttämällä pyydetyt tiedot ja lähettämällä hakemus Sortterin sivuilla. Hakemuksen jätettyäsi lähetämme sen pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Lomakkeella kysytään muun muassa seuraavia asioita:

 • henkilötiedot
 • yhteystiedot
 • haluttu lainasumma
 • toivottu laina-aika
 • tulot

Lainaa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia, mutta voit halutessasi hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä helpottaa usein lainan myöntämistä ja isomman lainan saamista.

Hakemuksen lähetettyäsi saat luotonantajilta henkilökohtaiset lainatarjoukset, jotka me Sortterilla visualisoimme sinulle helposti ymmärrettävään muotoon palveluumme. Tässä vaiheessa saat myös ilmoituksen, mikäli sinulta vaaditaan muita dokumentteja, kuten todistus ilmoittamistasi tuloista. Voit tarkastella Sortterin kautta saatuja lainatarjouksia ja valita niistä sopivimman.

Kun sopiva tarjous on löytynyt, voit siirtyä yhteistyökumppanimme palvelusivulle, jossa voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Mihin 46 000 euron laina riittää?

Vakuudettoman lainan voi käyttää melko vapaasti. Tyypillisiä käyttötarkoituksia 46 000 euron lainalle ovat erimerkiksi:

Lainojen yhdistäminen

Monesta pienestä lainasta voi muodostua huomaamatta suuri velkapotti, jonka lainakulut voivat olla yllättävän suuret. Siksi kalliit lainat tai maksusopimukset voi rahoittaa uudelleen edullisemmalla yhdistelylainalla.

Lainojen yhdistäminen voi pienentää merkittävästi kuukausittain maksettavien korkojen tai lainan kulujen osuutta. Lainojen yhdistämisen myötä käyttöösi jää enemmän rahaa ja lainan lyhennysten hoitaminen helpottuu, kun maksettavana on vain yksi laina useamman maksusopimuksen sijaan.

Tontti tai kiinteistö

Pienemmän tontin tai kiinteistön hankinnan voi rahoittaa 46 000 euron vakuudettomalla lainalla. Tämä voi olla sopiva vaihtoehto silloin, jos tarvitset lainapäätöksen nopeasti, etkä halua pantata olemassa olevaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Voit halutessasi maksaa vakuudettoman tonttilainan myös sovittua nopeammin takaisin, jolloin lainan kustannukset jäävät euromääräisesti pienemmiksi.

Auto tai muu kulkuväline

Kun vanha auto alkaa seisomaan enemmän huollossa kuin omalla pihalla, voi olla korkea aika pohtia uuden auton hankintaa.

Uusien, etenkin vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävien autojen hinnat ovat kuitenkin korkeita ja niiden hankintaa joudutaan usein rahoittamaan autolainalla. Autojen hinnat ovat myös nousseet jatkuvasti ja vuonna 2022 uusien autojen verotusarvoon perustuva keskimääräinen hinta oli jo 41 500 euroa. Myös uudehkojen käytettyjen autojen hinnat voivat olla korkeita.

Hakemalla 46 000 euroa vakuudetonta lainaa uuteen autoon, saat enemmän vaihtoehtoja, kun hankinnan voi tehdä joko liikkeessä tai ostaa muutaman vuoden vanhan auton käytettynä suoraan edelliseltä omistajalta. Luonnollisesti vakuudetonta lainaa voi halutessaan hakea myös muiden kulkuvälineiden, kuten vaikkapa veneen tai asuntoauton, hankintaa varten.

Hae 46 000 euroa lainaa Sortterilta. Saat lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta heti hakemuksen jätettyäsi. Täytä hakemus, valitse edullisin tarjous ja laina siirretään tilillesi.

Kilpailutettuja lainoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Näin valitset sopivan takaisinmaksuajan, jos nostat lainaa 46 000 euroa

Varsinkin suurta vakuudetonta lainaa hakiessa kannattaa sille miettiä tarkasti sopiva takaisinmaksuaika. Lainaan sisältyy aina myös juoksevia kuluja, mikä tarkoittaa sitä, että mitä pidempi on lainan takaisinmaksuaika, sitä suurempi on myös lainan kokonaiskulujen summa koko laina-ajalta.

Alla olevasta taulukosta ilmenee, että 46 000 euron lainan kustannukset kasvavat merkittävästi pidemmillä laina-ajoilla. Vastaavasti lainan kuukausierä on pitkällä maksuajalla pienempi.

LainasummaLaina-aikaKorkoTilinhoitomaksuKuukausieräKulut koko laina-ajalta
46 000 €3 vuotta7 %5 €/kk1 425,35 €5 312 €
46 000 €5 vuotta7 %5 €/kk915,86 €8 951 €
46 000 €10 vuotta7 %5 €/kk539,1 €18 692 €
46 000 €20 vuotta7 %5 €/kk361,64 €40 793 €

Taulukko on havainnollistava. Jokaisen kulutusluoton korot ja maksuehdot sovitaan aina luotonantajan kanssa erikseen.

Laina-ajan ja kuukausierän välille on siis tärkeä löytää sopiva tasapaino. Kuukausierän tulisi olla sopivan pieni, jotta se ei kiristä kuukausittaista budjettia liian tiukille, mutta kuitenkin niin suuri, että laina lyhenee mahdollisimman nopeasti ja lainan kokonaiskulut pysyvät kurissa.

Sopivan laina-ajan päättämisessä auttaa Sortterin lainalaskuri, jonka avulla voit itse vapaasti tarkastella kuukausierän ja lainan takaisinmaksuajan vaikutuksia lainan kokonaiskustannuksiin. Laskuri on ilmainen eikä sen käyttäminen velvoita nostamaan lainaa.

Tarvitsetko 46 000 nopeasti? Kilpailuta lainatarjoukset Sortterilla

Sortter on täysin suomalainen pankkipalvelujen ja rahoitusalan vertailualusta. Emme siis itse myönnä lainaa, vaan vertailemme yhteistyökumppaneinamme toimivien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia sinun eduksesi.

Sortterilla lainan hakeminen heti tilille on:

 • Helppoa  saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta
 • Ilmaista – kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään
 • Turvallista  toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa
 • Nopeaa  saat lainatarjoukset heti jopa muutamassa minuutissa
 • Ilman vakuuksia – et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia
 • Ei sido sinua mihinkään – voit hyväksyä tai hylätä lainatarjouksen

Mitä suuremmasta lainasummasta on kyse, sitä tärkeämpää kilpailuttaminen on. Esimerkiksi etsimällä halvimman mahdollisen tarjouksen voi 46 000 euron suuruisen lainan kuluissa voi säästää jopa tuhansia euroja koko laina-aikana. Kuten taulukosta ilmenee, jo yhden prosentin suurempi korko muodostaa 10 vuoden laina-ajalla 2 881 euroa suuremmat lainakulut.

LainasummaLaina-aikaKorkoTilinhoitomaksuKulut koko laina-ajalta
46 000 €10 vuotta7 %5 €/kk18 692 €
46 000 €10 vuotta8 %5 €/kk21 573 €

Taulukko on havainnollistava. Jokaisen kulutusluoton korot ja maksuehdot sovitaan aina luotonantajan kanssa erikseen.

Lainojen kilpailuttaminen on siis selvästi helpoin ja halvin tapa säästää lainakustannuksissa, joten muistathan kilpailuttaa lainat verkkopalvelussamme, ettet turhaan maksa lainastasi liikaa.

Yksi hakemus, lukuisia lainatarjouksia!

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.