Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Ilmalämpöpumppu osamaksulla voi tuoda kuukausittaisia säästöjä. Kilpailuta myös kulutusluotot, jolloin kuukausihinta voi jäädä selkeästi edullisemmaksi.

Lainalaskuri – vertaile lainojen kuukausieriä

Valitse lainasumma

2 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
53 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 2 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 53 €, takaisinmaksettava summa 2 539 € sekä todellinen vuosikorko on 12,94 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 101 arvosteluun.
  powered by

Ilmalämpöpumpun sähkö- ja lämmityskulut

Ilmalämpöpumppu voi laskea asunnon lämmityskustannuksia merkittävästi. Ilmalämpöpumppu toimii energiatehokkaasti, jolloin sen avulla voidaan pienentää varsinkin suoralla sähkölämmityksellä ja öljylämmityksellä lämpiävien asuntojen energiakulutusta. Samalla ilmalämpöpumppu tuo miellyttävän viilennyksen kesällä.

Myös ympäristö kiittää vastuullisesta valinnasta. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa lähes mihin tahansa asuntoon, mutta varsinkin taloyhtiöissä on aina hyvä varmistaa ensin isännöitsijältä tai taloyhtiöltä ilmalämpöpumpulle soveltuva asennuspaikka.

Lämpöpumpun rahoitusvaihtoehdot

Lämpöpumpun hankinnassa on huomioitava kaksi erillistä kustannuserää.

Ensimmäinen kustannuserä on itse laitteisto, jonka hankintahinta riippuu valitusta merkistä, mallista sekä mahdollisista lisävarusteista.

Toinen kustannuserä on laitteiston asennuksesta koituvat kulut. Useimmiten laitteiston asennuksen kulut ovat merkittävä osa itse hankintaa.

Lämpöpumpun voi luonnollisesti ostaa erikseen ja tilata asennuksen haluamaltaan asennusliikkeeltä. Toisaalta monet liikkeet tarjoavat kokonaispakettia, jossa sekä lämpöpumppu että asennus hankitaan kerralla samalta toimijalta.

Ostajan kannattaakin punnita eri vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia niin hinnan, rahoitusvaihtoehtojen kuin helppoudenkin suhteen.

Monet ilmalämpöpumppuja myyvät toimijat tarjoavat mahdollisuuden hankkia lämpöpumpun myös osamaksurahoituksella. Helpointa onkin hankkia samalla niin asennus kuin laitekin, jos aiotaan käyttää rahoitusta. Eri liikkeistä ostettaessa rahoitus tulee ottaa erikseen lämpöpumpulle ja asennukselle.

Ilmalämpöpumppu kulutusluotolla

Hyvä vaihtoehto myyjäliikkeen tarjoamalle osamaksuvaihtoehdolle on edulliseksi kilpailutettu kulutusluotto. Kulutusluoton etuja osamaksusopimukseen verrattuna ovat sen joustavuus ja useimmiten myös edullisempi hinta.

Tuotteen ja asennuksen voi siis ostaa erikseen tai yhdessä sieltä, missä hinta-laatusuhde on asiakkaan kannalta paras. Lisäksi samalla lainalla kuluttaja saa hankittua myös muita mahdollisesti asennuksen yhteydessä tarvittavia tuotteita.

Näin hankit ilmalämpöpumpun edullisella kulutusluotolla

Ilmalämpöpumpun hankkiminen kulutusluotolla on suoraviivainen prosessi, jossa hankinta aloitetaan aina selvittämällä omat tarpeet pumpun suhteen. Kun sopiva malli on löytynyt ja edullisin asiantunteva asentaja on valittu, kilpailutetaan hankintaa varten sopivan kokoinen kulutusluotto asiallisissa kuukausierissä.

 1. Selvitä, millainen ilmalämpöpumppu vastaa tarpeisiisi.
 2. Valitse osaava ja edullinen asennusliike.
 3. Kilpailuta itse laitteiston hinta.
 4. Laske asennuksen ja laitteiston hinta yhteen.
 5. Kilpailuta kulutusluotto sortter.fi lainavertailussa.
 6. Nosta laina tilillesi.
 7. Osta ilmalämpöpumppu ja asennus haluamastasi liikkeestä.
 8. Maksa kulutusluotto sovituissa erissä.
 9. Nauti edullisemmista lämmityskuluista ja raikkaasta huoneilmasta.

Ilmalämpöpumpun valinta

Ilmalämpöpumpun valinnassa on huomioitava asunnon piirteet, pinta-ala ja muut toiveet pumpun toiminnalle. Lisäksi on hyvä tiedostaa lämpöpumpun lämpökerroin ja sen merkitys laitteen valinnassa.

Lämpökerroin (COP) kertoo laitteen hyötysuhteesta. Esimerkiksi lämpökerroin 2,5 tarkoittaa yhden kilowatin kulutuksella saatavasta 2,5 kilowatin lämmitystehosta. Lämpökerroin vaihtelee ulkolämpötilan mukaan ja on yleensä keskimäärin hieman yli 2.

Lämmitysteho taas kertoo, kuinka suurella teholla ilmalämpöpumppu kykenee lämmittämään. Huoneen korkeudesta riippuen yhden kilowatin lämmitysteho riittää noin 25–35 neliön kokoisen huoneen tai tilan lämmittämiseen. Eli 100 neliön asuntoon tarvitaan 3–4 kilowatin lämmitysteho.

Jäähdytysteho toimii samalla idealla, mutta tällöin yhden kilowatin teho riittää hieman pienemmän, noin 15 neliön tilan viilentämiseen.

Ilmalämpöpumpun hankinta – vertaile laina ja löydä paras rahoitusvaihtoehto

Ilmalämpöpumppu on hyvä tapa laskea asunnon lämmityskuluja ja toisaalta lisätä asumisviihtyvyyttä kuumina kesäpäivinä.

Pumpun hankintaan on monia rahoitusvaihtoehtoja, joten on järkevää tarkistaa kokonaispaketin hinta – myös kulutusluotolla hankittuna. Kotimainen rahoitusalan ja pankkipalvelujen vertailualusta Sortter tarjoaa maksuttoman ja puolueettoman tavan vertailla eri luotonmyöntäjiä parhaan koron takuulla.

Aloita uuden ilmalämpöpumpun hankinta siirtymällä lainavertailuun.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.