Ilmalämpöpumppu osamaksulla

Ilmalämpöpumppu voi laskea asunnon lämmityskustannuksia merkittävästi. Samalla se tuo miellyttävän viilennyksen kesällä. Ilmalämpöpumppu osamaksulla voikin tuoda jopa kuukausierää suurempaa säästöä kuukausittain. Osamaksusopimuksen sijasta voi ilmalämpöpumpun ostaa myös kilpailutetulla kulutusluotolla, jolloin kuukausihinta voi jäädä selkeästi edullisemmaksi.

Valitse lainasumma

2000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
51€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Ilmalämpöpumppu sähkö- ja lämmityskulut

Ilmalämpöpumppujen suurin hyöty on sähkö- ja lämmityskulujen lasku. Koska ilmalämpöpumppu toimii energiatehokkaasti, voidaan sen avulla pienentää varsinkin suoralla sähkölämmityksellä ja öljylämmityksellä lämpiävien asuntojen energiakulutusta. Samalla luonnollisesti ympäristö kiittää vastuullisesta valinnasta.  Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa lähes mihin tahansa asuntoon, mutta varsinkin taloyhtiöissä on aina hyvä varmistaa ensin isännöitsijältä tai taloyhtiöltä soveltuva asennuspaikka.

Lämpöpumpun rahoitusvaihtoehdot

Lämpöpumpun hankinnassa on huomioitava kaksi erillistä kustannuserää.

Ensimmäinen kustannuserä on itse laitteisto, jonka hankintahinta riippuu valitusta merkistä ja mallista sekä mahdollisista lisävarusteista.

Toinen kustannuserä on laitteiston asennuksesta koituvat kulut. Useimmiten laitteiston asennuksen kulut ovat merkittävä osa itse hankintaa. 

Lämpöpumpun voi luonnollisesti ostaa erikseen, ja tilata asennuksen haluamaltaan asennusliikkeeltä. Toisaalta monet liikkeet tarjoavat kokonaispakettia, jossa sekä lämpöpumppu että asennus hankitaan kerralla samalta toimijalta. 

Ostajan kannattaakin punnita eri vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia niin hinnan, rahoitusvaihtoehtojen kuin helppoudenkin suhteen.  

Monet ilmalämpöpumppuja myyvät toimijat tarjoavat mahdollisuuden hankkia lämpöpumpun myös osamaksurahoituksella. Tällöin, mikäli tahdotaan käyttää rahoitusta, onkin helpointa hankkia samalla sekä asennus että laite. Eri liikkeistä ostettaessa tulee ottaa rahoitus erikseen sekä lämpöpumpulle että asennukselle.

Ilmalämpöpumppu kulutusluotolla

Hyvä vaihtoehto myyjäliikkeen tarjoamalle osamaksuvaihtoehdolle on edulliseksi kilpailutettu kulutusluotto. Kulutusluoton etuja osamaksusopimukseen verrattuna on sen joustavuus ja useimmiten myös hinta.

Tuotteen ja asennuksen voi siis ostaa erikseen tai yhdessä sieltä missä hinta/laatusuhde on asiakkaan kannalta paras. Toisaalta samalla lainalla saa hankittua myös muita mahdollisesti asennuksen yhteydessä tarvittavia tuotteita.

Näin hankit ilmalämpöpumpun edullisella kulutusluotolla

Ilmalämpöpumpun hankkiminen kulutusluotolla on suoraviivainen prosessi, jossa hankinta aloitetaan aina selvittämällä omat tarpeet. Kun sopiva malli on löytynyt ja sille edullisin asiantunteva asentaja on valittu, kilpailutetaan hankintaa varten sopivan kokoinen kulutusluotto sopivissa kuukausierissä.

 1. Selvitä minkälainen lämpöpumppu vastaa tarpeisiisi.
 2. Selvitä ja valitse osaava ja edullinen asennusliike
 3. Kilpailuta itse laitteiston hinta
 4. Laske asennuksen ja laitteiston hinta yhteen
 5. Kilpailuta kulutusluotto sortter.fi lainavertailussa
 6. Nosta laina tilillesi
 7. Osta ilmalämpöpumppu sekä asennus haluamistasi liikkeistä
 8. Maksa kulutusluotto sovituissa erissä
 9. Nauti matalammista lämmityskuluista.

Ilmalämpöpumpun valinta

Ilmalämpöpumpun valinnassa on huomioitava sekä asunnon piirteet ja koko, että muut toiveet pumpun toiminnalle.  Lisäksi on hyvä tiedostaa lämpöpumpun lämpökerroin ja sen merkitys laitteen valinnassa.

Lämpökerroin (COP) kertoo laitteen hyötysuhteesta. Esimerkiksi lämpökerroin 2,5 tarkoittaa yhden kilowatin kulutuksella saatavasta 2,5 kilowatin lämmitystehosta. Lämpökerroin vaihtelee ulkolämpötilan mukaan ja on yleensä keskimäärin hieman yli 2.

Lämmitysteho taas kertoo kuinka suurella teholla ilmalämpöpumppu kykenee lämmittämään. Huoneen korkeudesta riippuen yhden kilowatin lämmitysteho riittää noin 25-35 neliön kokoisen huoneen /tilan lämmittämiseen. Eli 100 neliön asuntoon tarvitaan 3-4 kW:n lämmitysteho

Jäähdytysteho toimii samalla idealla, mutta tällöin yhden kilowatin teho riittää hieman pienemmän, noin 15 neliön tilan viilentämiseen.

Ilmalämpöpumpun hankinta pähkinänkuoressa

Ilmalämpöpumppu on hyvä tapa laskea asunnon lämmityskuluja ja toisaalta lisätä asumisviihtyvyyttä kuumina kesäpäivinä. Pumpun hankintaan on monia rahoitusvaihtoehtoja, joten on kannattavaa tarkistaa kokonaispaketin hinta myös kulutusluotolla hankittuna. Suomalainen Sortter tarjoaa maksuttoman ja puolueettoman tavan vertailla eri luotonmyöntäjiä parhaan koron takuulla.

Aloita hankinta siirtymällä lainavertailuun.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino