Puhelin ja koira

Sortter on aina asiakkaan puolella – mitä tämä tarkoittaa?

Lainan ottaminen voi olla pitkäaikainen sitoumus. Tästä syystä lainat tulisi aina vertailla ennen lopullista päätöstä ja tätä painotamme kaikille asiakkaillemme. Vain asiakkaan edun mukaisesti vertaillut lainat tuovat säästöjä.

Me Sortterilla teemme koko ajan töitä sen eteen, että lainojen vertailu olisi mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Pyrimme omalta osaltamme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen asiakkaan etuja ajaen. Toimintamme lähtökohtia ovat:

  • kotimaisuus
  • läpinäkyvä vertailu
  • asiakkaan puolella oleminen
  • ilmainen palvelu
  • turvallisuus

Kerromme avoimesti, kenen kanssa toimimme. Yhteistyökumppaneiksi valitsemme vain luotettavia tahoja emmekä käytä turhia välikäsiä. Lainahakemustiedot pysyvät vain niillä osapuolilla, jotka tarvitsevat tietoja lainapäätöksen tekemiseksi. Meiltä löytyy parisenkymmentä yhteistyökumppania ja kaikki kumppanit ovat mainittu verkkosivuillamme.

Läpinäkyvä lainavertailu on asiakkaan etu

Lainavertailun avoimuus tuo läpinäkyvyyttä niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin. Annamme yhteistyökumppaneille kaikki ne asiakkaan tiedot, joita he tarvitsevat lainapäätöksen tekemiseksi. Vastaavasti asiakkaamme saavat yhteistyökumppaneiltamme lainatarjoukset, joissa on selkeästi kerrottu lainan tiedot, jotta lainoja pystyy vertailemaan. Palvelussamme asiakas näkee saamiensa lainatarjousten lisäksi tiedon niistä lainanantajista, jotka eivät tehneet lainatarjousta lainkaan.

Lainatarjoukset esitämme aina asiakkaalle ilman pientä printtiä tai muita ansalankoja, jotka olisi pitänyt osata itse tulkita. Kauttamme tulevat lainatarjoukset ovat aina sellaisessa muodossa, että niiden vertailu on asiakkaillemme helppoa. Lisäksi helpotamme lainojen vertailua näyttämällä lainatarjoukset edullisuusjärjestyksessä.

Lainavertailun tärkein tieto on todellinen vuosikorko

Lainan hinta määräytyy suurimmaksi osaksi korosta. Meidän kauttamme saaduissa lainatarjouksissa hinta määräytyy aina todellisen vuosikoron mukaan, sillä se sisältää kaikki lainan kulut. Erittelemme lainatarjouksiimme todellisen vuosikoron lisäksi koron, avaus- ja käsittelymaksut, kuukausi- ja tilinhoitomaksut sekä laskutuspalkkiot. Kaikki nämä ovat lainatarjouksessa selkeänä listana, jotta asiakkaan on mahdollisimman helppo vertailla lainoja.

Me suosittelemme aina edullisinta lainaa. Tämä tarkoittaa sitä, että emme suosittele tarjouksia, jotka eivät ole asiakkaan edun mukaisia. Estämme asiakkaan harhaanjohtamisen esittämällä tarjoukset aina edullisuusjärjestyksessä, helposti vertailtavassa ja totuudenmukaisessa muodossa. Lisäksi olemme puolueeton toimija: emme pysty vaikuttamaan siihen, saako joku lainaa vai ei ja millaisilla ehdoilla. Haluamme ainoastaan vertailla lainat puolestasi.

Pankit ja lainanantajamme

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Laintarjoukset ovat aina henkilökohtaisia

Palvelumme kautta tulevat lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Ilman henkilökohtaisia lainatarjouksia lainojen vertailu alkaen-hintojen perusteella ei takaa edullisinta lainaa kenellekään. Lainanantajien tarjoamat lainat eroavat toisistaan ja vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaita täyttämään lainahakemus mahdollisimman hyvin, jotta lainantajan pystyy arvioimaan luotonhakijan takaisinmaksukykyä ja tekemään päätöksen mahdollisesta lainan myöntämisestä.

Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti. Hutiloiden täytetty hakemus ei todennäköisesti tuo positiivista lainapäätöstä ja voi olla, että emme pysty edes lähettämään hakemusta eteenpäin, jos siinä ei ole kaikkia vaadittavia tietoja. Lainahakemuksesta selviää, täyttääkö asiakas luotonantajan kriteerit. Jos kriteerit eivät täyty, emme välitä hakemuksia eteenpäin lainkaan. Näin kuluttajalle ei edes tarjota lainaa, jos hänellä ei ole takaisinmaksukykyä.

Me Sortterilla pidämme huolen, että asiakkaan saamat lainatarjoukset ovat edullisia, mutta ennen kaikkea nopea ja helppo saada. Pankkien ja rahoituslaitoksien tarjoamien lainojen korot ja ehdot muuttuvat nopeasti ja ne perustuvat aina asiakkaan takaisinmaksukykyyn ja muihin kriteereihin. Me varmistamme, että asiakkaan hakemus menee perille ja asiakas saa kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Tiedot turvassa Sortterilla

Sortterin palvelu toimii salatussa ympäristössä ja noudatamme parhaita tietoturvastandardeja. Seuraamme koko ajan tietoturvan kehittymistä, päivitämme järjestelmämme säännöllisesti ja noudatamme lakia ja määräyksiä. Noudatamme tarkasti GDPR-asetusta emmekä koskaan myy tai luovuta asiakkaidemme tietoja eteenpäin. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme tiedot ovat varmasti tallessa, jotta asiakkaamme voivat käyttää huoletta palveluamme.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Kohti vastuullisempaa lainanottoa – Sortter on aktiivinen rahoitusalan kehittäjä

Haluamme vaikuttaa koko rahoitusalaan ja siihen liittyvään lainsäädäntöön ja olla mukana kehittämässä koko alaa. Teetämme vuosittain Taloustutkimuksella tutkimuksen suomalaisten tyytyväisyydestä pankkipalveluihin. Näiden lisäksi teemme talouteen liittyviä vertailuja ja tutkimuksia. Nämä aineistot ovat kaikkien hyödynnettävissä. Esimerkiksi yliopistot käyttävät Sortterin tarjoamaa dataa omissa hankkeissaan sekä pro gradu -tutkielmissaan.

Haluamme ohjata kuluttajia tekemään oman taloutensa kannalta vastuullisempia päätöksiä, kun he hakevat lainaa. Lainavertailupalvelun avulla kuluttajan on helppo vertailla lainat yhdellä hakemuksella. Vertailun avulla voi säästää jopa tuhansia euroja, joten pieni vaiva voi muuttua isoksi säästöksi. Verkkosivuillamme olevan lainalaskurin asiakkaamme pystyvät selvittämään helposti lainan kaikki kulut ja maksut, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Näin asiakas voi löytää omaan talouteensa sopivan lainasumman.

Me emme myöskään suosittele asiakkaan etujen vastaisten lainojen nostamiseen. Pyrimme siihen, että asiakas arvioi omaa taloudellista tilannettaan riittävästi ennen lainan nostamista. Esimerkiksi joskus pienellä säästämisellä voidaan hankkia haluttu tavara ilman lainaa. Lisäksi kauttamme vertailtavissa oleva yhdistelylaina voi tuoda suuren taloudellisen helpotuksen, kun monet pienet ja jopa epäedulliset lainat yhdistyvät yhdeksi lainaksi, jota on helppo ymmärtää ja lyhentää. Lainan ottaminen voi olla kannattavaa, kunhan se on mitoitettu omaan talouteen oikein. 

Sortterin lainavertailu on helppoa, nopeaa ja maksutonta

Sortterin lainavertailun avulla voit nopeasti ja helposti vertailla lainat tekemällä vain yhden hakemuksen. Palvelussa on mukana 20 pankkia ja rahoituslaitosta. Vertailemme nämä luotonantajat puolestasi ja näytämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestyksessä. Vertailemme lainat aina todellisen vuosikoron mukaisesti, johon sisältyy kaikki korot ja mahdolliset kulut.

Vertaamme lainat puolestasi, mutta lopullisen päätöksen teet sinä. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti palvelumme kautta ja rahat voit saada jo samana päivänä tilillesi.