Läppäri ja kahvikuppi

Ferratum uudeksi lainanantajaksi Sortterin lainavertailuun

Sortterin vertailussa on nykyään mukana myös Ferratum, joka pyrkii tekemään arkisten pankkiasioiden hoitamisesta innostavampaa ja vähemmän stressaavaa.

Sortterin lainanantajien määrä kasvoi huhtikuussa 2022, kun joukkoon liittyi Ferratum.  Sortterin asiakkaille tämä merkitsee entistä laajempia lainavertailun mahdollisuuksia.

Ferratum Bank on Suomessa vuonna 2005 perustettu rahalaitos, jolla on yli kaksi miljoonaa asiakasta 23 maassa. Ferratum on osa Multitude Group -konsernia. Ferratum on halunnut tehdä pankkiasioista asiakkailleen vähemmän stressaavaa panostamalla vahvasti pankki- ja talousalan digitalisaatioon.

Ferratum on vastuullinen lainanmyöntäjä, joka huolehtii, ettei asiakkaan maksuvara ylity huomioimalla luottopäätöksessä asiakkaan taloudellisen elämäntilanteen kokonaisarvion. Ferratum viestii lainan kuluista läpinäkyvästi, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia yllättävistä piilokuluista. Asiakkaan henkilötietoja käsitellään lain ja pankin omien tietosuojakäytänteiden mukaisesti.

Ferratumin lainatuotteet sopivat monenlaiseen tarpeeseen

Ferratum kertoo palvelunsa olevan avointa ja henkilökohtaista – asiakaspalvelu auttaa myös esimerkiksi lainan takaisinmaksun vaikeutuessa. Asiakaspalvelun tavoittaa verkkosivujen chatissa, sähköpostitse sekä puhelimitse.

Ferratumin lainat palvelevat erilaisissa elämäntilanteissa, kuten remonttitarpeissa, uuden veneen hankinnassa tai lainojen yhdistämisessä. Ferratumin laina voidaan myöntää henkilölle, jonka kotiosoite on Suomessa ja tulot ovat säännölliset. Lainan saamisen edellytys on, ettei lainanhakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Joustoluotto arjen tasapainottamiseen

Ferratumin joustoluotto auttaa sinua rahoittamaan niin arjen pienet kuin isotkin hankinnat tai yllättävät kulut. Joustoluotto sopii turvaksi myös silloin, kun talouden tasapainoa koetellaan – joustoluotto on käytössäsi jatkuvasti sen jälkeen, kun pankki on kertaalleen antanut myönteisen lainapäätöksen kyseistä luottoa varten.

Hallinnoit Ferratumin joustoluottoa verkkopankin kautta. Luottoa on mahdollista nostaa omien tarpeidesi mukaan niin paljon kuin lainaa on myönnetty ilman uutta hakemusta. Joustoluoton voi tarvittaessa maksaa pois sovittua maksuaikataulua nopeammin ja se on voimassa, vaikka olisit maksanut koko luoton pois. Näin pystyt nostamaan lainaa aina uudelleen luoton ylärajaan asti.

Kertalaina ilman vakuuksia

Ferratumin Kertalainalla voit rahoittaa arjen isompia kuluja, kuten esimerkiksi remontin tai uuden kulkuneuvon. Kertalaina on joustava ja nopea keino hankkia rahoitus, joka sopii tarpeisiisi. Lainatarjouksen hyväksyttyäsi lainasumma on käytössäsi viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

Ferratum Kertalainan ominaisuudet:

  • Lainaa voi hakea 2 000–30 000 euroa
  • Laina-aika 1–10 vuotta
  • Lainan avaaminen ja nostaminen on maksutonta
  • Tilinhoitomaksut ovat noin 5,90–9,90 euroa kuukaudessa
  • Hakijan on oltava vähintään 22-vuotias.

Yhdistelylainan avulla voit säästää lainakuluissa

Yhdistämällä kaikki lainasi yhden lainan alle Ferratum Yhdistelylainalla voit säästää rahaa ja saada helpotusta arjen taloudenhoitoon. Yhdistelylainaa on mahdollista saada 30 000 euroon asti. Yhdistelylainaa voivat hakea vähintään 23-vuotiaat henkilöt.

Käytännössä Ferratum Yhdistelylaina auttaa kokoamaan kaikki olemassa olevat luotot ja lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin sinun on lainanottajana mahdollista säästää lainanhoitokuluissa, saada edullisempi korkoprosentti sekä helpottaa lainojen hoitamiseen liittyvää työmäärää. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat usean lainanlyhennyksen sijaan vain yhtä ja pysyt paremmin kartalla taloutesi tilanteesta.

Jos taloustilanteesi muuttuu, yhdistelylainan ansiosta sinun tarvitsee ottaa yhteyttä uuden maksujärjestelyn sopimiseksi vain yhteen lainanantajaan. Lainat voi ja kannattaa yhdistää, vaikkei omassa taloudessasi olisikaan ongelmia. Hakiessasi yhdistelylainaa oman taloustilanteesi helpottamiseksi sinun on kuitenkin muistettava, että haettu laina tulee käyttää aiempien lainojen maksamiseen.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Lainat arkesi tarpeisiin

Ferratum tarjoaa lainaa arjen erilaisiin tarpeisiin, kuten auton tai veneen ostamiseen sekä kodin, sijoitusasunnon tai mökin remontoimiseen. Auto-, vene- ja remonttilainaa voivat hakea yli 25-vuotiaat henkilöt.

  • Autolainan avulla on mahdollisuus rahoittaa koko uuden auton kauppahinta tai täydentää säästöjen jälkeen puuttuva osuus lisärahoituksella. Autot myydään tai vaihdetaan usein kesken maksukauden, ja tällaisessa tilanteessa Ferratum Autolaina  joko maksetaan kokonaan pois tai muutetaan sopivaksi uuteen autohankintaan. Näin lainanlyhennykset eivät jää roikkumaan, eikä liian aikaisesta takaisinmaksusta aiheudu sopimussakkoja.
  • Venelainalla voit rahoittaa uuden veneen tai kustantaa vanhan veneesi remontin. Lainan määrä suunnitellaan taloustilanteeseesi sopivaksi ja lainalla voit rahoittaa myös vain osan veneen ostohinnasta. Venelaina on mahdollista saada nopeasti ja sen voi tarpeen tullen maksaa pois nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja.
  • Remonttilainaa voit hakea kotiasi, sijoitusasuntoasi tai kesämökkiäsi varten. Remonttilainalla voit kattaa koko remonttibudjetin tai omien säästöjesi jälkeen puuttuvan rahoitusosuuden. Remonttia varten voit saada lainaa 2 000–30 000 euroa, joten lainan avulla voit rahoittaa niin pienet kuin suuretkin remontit.

Ota Sortterin lainavertailu käyttöösi jo tänään

Sortterin asiakkaana voit saada lainapäätöksen kaikilta yli 20 kumppaniltamme yhdellä hakemuksella. Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta, turvallista ja yksinkertaista. Lainavertailu kannattaa aina, sillä lainojen korot ja kulut vaihtelevat jatkuvasti ja kilpailuttamatta lainat voit säästää huomattavan summan.

Olemme reilu ja läpinäkyvä vertailupalvelu ja sataprosenttisesti sinun puolellasi. Lainavertailu ei sido sinua mihinkään, ja tarjousten voimassaoloaika ilmoitetaan selkeästi tarjousten yhteydessä. Näin voit harkita päätöstäsi rauhassa. Löydettyäsi sopivan vaihtoehdon allekirjoitat lainasopimuksen Sortterin palvelussa ja saat rahat tilillesi – useimmiten jo samana päivänä.